GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız kızlar ben bugüne çok yoğun başladım umarım ilerleyen saatlerde hafifler
bu arada ben işkembe çıktımm :bbo:eşimde köftteeee
merhaba, yeni gördüm bu topiği :) bende 30 haftalık hamileyim doğum 5 ocak gibi görünüyor, benimle aynı tarihte bebişine kavuşacak var mı diye merak ettim. Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinnn canım
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ BIZDE ARTIK AGIRLASTIK TANSIYONUM COK DUSUYOR....BAS AGRIM COK VAR COK HALSIZIM...DR.SUREKLI YAT DIYOR PAZARTESI DOGUM VAR ANNEM KIZ KARDESIM GELDILER COK SUKUR...DR.WC YATAK DIO COK KILO ALDIM BACAKLARIMDA KALCAMDA CATLAKLAR OLDU:çok üzgünüm:BEBISIM IYI COK SUKUR...COK HEYECANLIYIM 5 GUNUMUZ KALDI KORKUDA VAR TABI SEZERYAN OLACAGIM DIE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...HEPINIZI COK OZLUYORUM GELEMIYORUM TOPIK E KIZMAYIN SAKIN KIZLAR....KENDIMI IYI HISSETTIKCE UGRARIM...UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR AKLIM HEP SIZLERDE...SIZLERI SEVIYORUM ALLAH A EMANET OLUN....YINE GELIRIM COK OPUYORUM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba canım nasılın biz iyiyiz sona geldin şikayaetler arttı yat dinlen canım hiçbişi düşünme süperrrr çok az kalmış bebişini kucaklamaya allah sağlıkla kavuştursun canımm
bizde seni çok seviyoruz güzelimmmmopuyorumnanaktan
selamlar kızlar...nasılsınız?ben çok iyiyim çok şükür ya çok mutluyum bebeğim gayet iyiy kalbindeki asimetri kaybolmuş ,diğer organları da iyi allh ım nasıl mutlu oldum ya dualarınız için çok sağolun......... :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt
1.800 gr 42 cm olmuşuz

maşallah oğluşuma:)
hilalcim çok güzel bu çok sevindimm allah dert keder vermesin artık bebişinin keyfini çıkar
seninde az kaldı ohhh maşallah oğluşuna kocaman olmuş kuzummopuyorumnanaktan
Kızlar bugün moralim sıfırın altında. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Ne olur dua edin. Bebek işini unuttum kendi derdime düştüm. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü hissettim ki...Allah bu günümüzü aratmasın..Sonucumdan haberdar ederim yine sizi. Dualarınızı bekliyorum...
nesemmm canım benimmm üzülme sakın herşeyde bir hayır vardır doktorunun dediklerine yap ilaçlarını düzenli kullan canım.ben inannıyorumm mr sonuçların güzel çıkıcak bu tedbir için yapılan bişi şuan hiç bişi düşünme kendi sağlığına bak sen iyi olucanki miniğin de gelsinn ama moral bozmak yokk çünkü her hastalığın başı stres ve sıkıntı sakın unutma biz her zaman yanındayız dualarımız seninleee allaha emanet ol canım habesiz bırakma bizi:Saruboceq

puyorumnanaktan
günaydın kızlar, nasılsınız? dün topiğe giremedik bir türlü

umarım bugün böyle bir sorun olmaz
günaydın ablacımm nasılsın rüzgar nasılll yardımın için çok teşekkür ederimmm yordum seniia.s.
günaydın
filiz ablam 4 haftanmı kaldı hay maşallah
günaydın kayracım nasılsın oğluşun nasıll
kumsalcım senden ne haber canım
iyiyimm canımm çok şükür çalışıyorum yoğun bir tempoyla
toiğin en güzel hatunları hepinize kocaman günaydıınnn
günaydın bitanemm iyilik meleğim nasılsınnnn
günaydın arkadaşlar güzel ve sitede sorunsuz bir gün olur inşallah.
bende suşi çıktım abla
günaydın canım nasılsın inşallahhhhhhh
arifeeeeeeeeeeeeeee
günaydınnnnnnnnnnnn
nabersin tatlımmmmmmmmmm
günaydınn cicim iyiyim çok yoğunum bugünnnnnn
ahaaa eşim kuru üstü pilav çıktı akannehir
eee napiiim öyle diyor ama, sen göndermişsin naniknanik
tamam varsa daha gönder :)
seventy one.three hundred and fifty three.eighty three
sağolllll ablammm ellerine sağlık bir iki hatadan yırttım sayendeyerimseniben
kızlar ders mi çalışıyorsunuz bakimm ne haber