Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıss belki cerende anası gibim kendisinden büyük biriylen evlenicek ne biliyon delüüü kaydirigubbakcemile3

oldu canım bak bakayım sen bana :1ninca:

15 yıllık ütü ise ohoooo iyi bile dayanmış valla ablacım at gitsin sen onu boşverrrrrrrrr

bencede senin oğlan daha belirsiz kaydirigubbakcemile3

hımmm iyi diyorsan iyidir gülüm
kaynana ile olan sorunları hallettinizmi peki? eminmisin sen kaynananın gerçekten bakabileceğine :uhm:
hadi bakalım kır inadını yola getir şu oğlanı kaydirigubbakcemile5

kıss sen oğlunu övüp övüp duruyorsunda benim kızım çingenmi delüüü
prenses gibim kızımız var allaha şükür her eve lazım onun için üzmem ben dadlumu o kimi isterse ona varsın kaydirigubbakcemile3

tekrar tekrar günaydın birtaneeeeeeemmmmmm
dün akşam umarım güzel geçmiştir :kedi:

canım benim yaa evet farkındayım sabah sabah topiğe bile işle geldin kuzum benim yaa umarım öğleden sonra biraz hafifler işlerin tatlım.
inşallahh canımmm bugün böyle devam ederse ben nakavt olurum akşama akannehir
evet güzel geçti canımmmm:kedi::kedi::kedi:

15 yıllık ütü ise ohoooo iyi bile dayanmış valla ablacım at gitsin sen onu boşverrrrrrrrr

bencede senin oğlan daha belirsiz kaydirigubbakcemile3
attım zaten, su içinde bıraktı her yeri, eh yeni bir ütüyü hakettim valla, belki gaza gelirim de yeni diye biraz severim ütü yapmayı kaydirigubbakcemile3

aynen öyle, bakalım doğsun da göreceğiz kaydirigubbakcemile3 huy olarak değil ama fiziksel olarak inşallah eşime benzer kaydirigubbakcemile3

slm şekerler nasılsınız bakalım
biz kahvaltımızı yaptık ebruli ile ilk pilatesimizide yapıp geldik

ooo hoşgeldiniiiiiizzzzzzz... nasıl geçti pilates? bu arada İlayda nasıl? geçti mi iniltileri?

hoşbulduk ablacım
pilates ilk günümdü biraz zorlu geçti her yerim ağrıyor şu anda
ilayda iyi teyzesi geçti şimdi benimle oyun oynuyor
sen nasılsın rüzgarım nasıl

bizde genetiktir canım biraz eşyalara kızarız:)bide benimki gibi salak bir ütü olursa tutabilene aşkolsun:)allah kimsye vermesin valla deliriyodum eşimin gömleklerini ütüleyecem diye kendimi parçalıyodum 1 gr açmıyodu kırışıklıkları salak şey :oklava:kaydirigubbakcemile3

kıs seninki ütü deeel o zaman başka bişi ne işin vardı onunla kaydirigubbakcemile3

eşyalarla kavga etme hastalığı benim eşimde var, o kavga ederken bir takım eşyalarla ben çok gülerim :roflol:

heee benimkinde de var o
kendine söylenmez ama bi iş yaparken eşyalara çok söylenir bende ona söylenirim kaydirigubbakcemile3

sen al diye övüyoz herhlade senin prensesi niye övelim biliyoz da onun için talip olyoruz saten kıs:) çok mu büyük eşin senden?

heee öv sen öv
yok kııı çok büyük deeel sadece 7 yaş var aramızda kocişimle

ben ablama iniyorum kıslar sonra gene gelirim öpüldünüz opuyorumnanaktan .allah a emanet olun........

bye bye yine gel yerimseniben

inşallahh canımmm bugün böyle devam ederse ben nakavt olurum akşama akannehir
evet güzel geçti canımmmm:kedi::kedi::kedi:

olma olma yarın büyük ihtimal sana tatildir dimi??
hımmm demek güzel geçti ooo çok sevindim kaydirigubbakcemile2

attım zaten, su içinde bıraktı her yeri, eh yeni bir ütüyü hakettim valla, belki gaza gelirim de yeni diye biraz severim ütü yapmayı kaydirigubbakcemile3

aynen öyle, bakalım doğsun da göreceğiz kaydirigubbakcemile3 huy olarak değil ama fiziksel olarak inşallah eşime benzer kaydirigubbakcemile3

heee bencede belki seversin ütüyü bahane ile kaydirigubbakcemile3

yaa neden öyle diyon ablacım mehmet abimin huyunu beğenmiyormusun deme öyle bak valla çocuk ona benzer yoksa

benim bilmediğim ne vardı akşam bakiim? :uhm:

olmazzz söylememmm :olmaz: kaydirigubbakcemile3

kızlar Özge nerede bugün?

sanırsam oda çokkkkkkkkkk yoğun :1no2:

günaydın canom hoş geldin hadi gözün aydın yuvarlandın yane topun üzerinde kaydirigubbakcemile3

benim bilmediğim ne vardı akşam bakiim? :uhm:
yok ablam mühim bişi değill anlarsın yaaa:kedi:
nurcum iyiyiz sen nasılsın ilaydan nasıl pilatesemi başladın hayırlı olsun
tıı gibi olursun inşallah gerçi hiç biriniz aşırı kilosu kalmadı ya neysemm
olma olma yarın büyük ihtimal sana tatildir dimi??
hımmm demek güzel geçti ooo çok sevindim kaydirigubbakcemile2
evet gülçinnn yarınnn bana tatilllllllllllll ay çok sevindim yaaaakaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt ama şuan pili bitik bi vaziyetteyimmm:bbo:

kızlar o kadar uğraştım cevap yazamadım hiçbirinize ve pes ettim, KK yine arızaya geçti maalesef... bu arada gittim ütü aldım geldim ve de ütülerimi yaptım, doğum çantamı hazırladım ve bekliyorum :)

:emir_bebek:ben niye yokum yaaaaaaa.5 şubat doğum tarihi diyor dktorlar.oğlum olacak allh izin verirse.merve 5 şubat yazınız

kızlar o kadar uğraştım cevap yazamadım hiçbirinize ve pes ettim, KK yine arızaya geçti maalesef... bu arada gittim ütü aldım geldim ve de ütülerimi yaptım, doğum çantamı hazırladım ve bekliyorum :)

hee dün ben çıktıktan sonra gene gitmiş herhalde kk :)eeeeeee bugün de protesto mu var yoksa niye kimse yok? :uhm:

hadi geçmiş olsun filiz abla inş. bu ütün iyidir rowenta alsaydın tecrübelerime dayanarak en iyi ütünün o olduğuna karar verdim ben de :)

sen de doğurcan yakında bi ben kalıyorum ya hamiş galiba:(babam da tutturdu dün domuz gribi aşısı ol diye kafamkarıştı ya istemiyorum aslında ama korkuyorum da bilemedim napıcağımı :sm_confused:

anladım ben bugün tatil dimi?herkes tatilde tabii burası hafta sonu gibi boş olur en iyisi ben de gideyim :gitme:

GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız kızlar ben bugüne çok yoğun başladım umarım ilerleyen saatlerde hafifler
bu arada ben işkembe çıktımm :bbo:eşimde köftteeee

allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinnn canım

merhaba canım nasılın biz iyiyiz sona geldin şikayaetler arttı yat dinlen canım hiçbişi düşünme süperrrr çok az kalmış bebişini kucaklamaya allah sağlıkla kavuştursun canımm
bizde seni çok seviyoruz güzelimmmmopuyorumnanaktan

hilalcim çok güzel bu çok sevindimm allah dert keder vermesin artık bebişinin keyfini çıkar
seninde az kaldı ohhh maşallah oğluşuna kocaman olmuş kuzummopuyorumnanaktan

nesemmm canım benimmm üzülme sakın herşeyde bir hayır vardır doktorunun dediklerine yap ilaçlarını düzenli kullan canım.ben inannıyorumm mr sonuçların güzel çıkıcak bu tedbir için yapılan bişi şuan hiç bişi düşünme kendi sağlığına bak sen iyi olucanki miniğin de gelsinn ama moral bozmak yokk çünkü her hastalığın başı stres ve sıkıntı sakın unutma biz her zaman yanındayız dualarımız seninleee allaha emanet ol canım habesiz bırakma bizi:Saruboceq:opuyorumnanaktan

günaydın ablacımm nasılsın rüzgar nasılll yardımın için çok teşekkür ederimmm yordum seniia.s.

günaydın kayracım nasılsın oğluşun nasıll

iyiyimm canımm çok şükür çalışıyorum yoğun bir tempoyla:kahve:

günaydın bitanemm iyilik meleğim nasılsınnnn

günaydın canım nasılsın inşallahhhhhhh

günaydınn cicim iyiyim çok yoğunum bugünnnnnn

sağolllll ablammm ellerine sağlık bir iki hatadan yırttım sayendeyerimseniben

hoşgeldin canım nasılsın evettt ders çalışıyozzz ablam sağolsunn

günaydınn canımmmm

Kumsalım canım duaların için çok teşekkür ediyorum. Sen de prolaktinine mutlaka baktır, benim eski dr ilk gittiğimde baktırmıştı sonra gerek yok dedi ama bak gerek varmış. Şimdi haplarımı ilaçlarımı alıyorum. Epeyce salııyor ayağa kalkamıyorum hiç ama inşallah bu tedaviden sonra meleğim gelecek ve cumatresi günü de sonucum çok iyi çıkacak inşallah. Dualarınızı esirgemeyin. İnşallah güzel sonucumun haberini vericem size. Şuanda dualrınıza çok ihtiyacım var...

canımmmm çok geçmiş olsun benimde prolaktinim 40 ın üstünde çıkmıştı dr yüksek dedi bi üniv.hastanesine sevk etti sölediğin gibi beyinde urr olabiliyormuş ama başka bir doktora gittim gerek yok o kadar yüksek değil dedi moralini bozma genelde psikolojik olduğunu düşünüyrum hormonal değerlerin bozulmasının ben ilaç kullanmadım senin tabii daha yüksek gerekeni yap ama kafana takma sakın kötü bir şey olacağını sanmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun haber ver mutlaka

Amin entelliyem. Haber vericem inşallah. Dualarını bekliyorum canım...

canım merak etme kötü bişey olmayacak inş.dualarımdasın allah yardımcın olsun..............

Amin canım...Siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum.

toiğin en güzel hatunları hepinize kocaman günaydıınnn

pozitif olmalısın zaten canım bulunduğun duruma şükret lütfen çünkü herşey yolunda zaten kafaya takıp sorun haline getiricek hiç bir şey yok çok şükür. Kaldıki bir sorun olsa bile onu sen olumlu düşünerek kafanda yenmelisin.
Biz her zaman yanındayız sen tasalanma şeker yerimseniben

damat adayımmı? :uhm: :1shok:
anaaa bizim kızın talipleri günden güne artıyor hee bakalım kime nasip olucak kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmmmmmmm hoş geldin birtanem.
Durumuna çok üzüldüm inan okurken tüylerim ürperdi yaa allah korusun umarım ur felan yoktur inşallah doktorun yanılmıştır canım yaaa dualarımız senin balım. Kendine çok ama çok dikkat et lütfen ve filiz ablamında dediği gibi bizi sakın ama sakın habersiz bırakma.

günaydın ablacımmmmm
evet umarım bu gün sorun olmaz :Saruboceq:

günaydın kayracım
sen şu takvimindeki yazıyı ne zaman değiştireceksin sürekli böyle bir bunalım haller olmuyor ama yakışmıyor sana :olmaz:

Canım üzülme, inşallah çok güzel habelerle dönücem size. Dularını bekliyorum...

Hangi Yemeksiniz

Ilk önce doğum
tarihinize denk gelen yemeği bulun,
sonra kişiliğinizi öğrenin.

Ocak 1 - 9 ~ Musakka
Ocak 10 - 24 ~ Kuru Üstü Pilav
Ocak 25 - 31 ~ İmam Bayıldı

Şubat 1 - 5 ~ Kokareç
Şubat 6 - 14 ~ İşkembe
Şubat 5 - 21 ~ Köfte
Şubat 22 - 28 ~ Tantuni

Mart 1 - 12 ~ Suşi
Mart 13 - 15 ~ İmam Bayıldı
Mart 16 - 23 ~ Kuru ÜstÜ Pilav
Mart 24 - 31 ~ Kokoreç

Nisan 1 - 3 ~ İmam Bayıldı
Nisan 4 - 14 ~ Tantuni
Nisan 15 - 26 ~Kuru Üstü Pilav
Nisan 27 - 30 ~ Köfte

Mayıs 1 - 13 ~ Suşi
Mayıs 14 - 21 ~ İşkembe
Mayıs 22 - 31 ~ İmam Bayıldı

Haziran 1 - 3 ~ Kuru Üstü Pilav
Haziran 4 - 14 ~ Köfte
Haziran 15 - 20 ~ Musakka
Haziran 21 -24 ~ Suşi
Haziran 25 - 30 ~ Kokoreç

Temmuz 1 - 9 ~ Kuru Üstü Pilav
Temmuz 10 - 15 ~ Musakka
Temmuz 16 - 26 ~ İşkembe
Temmuz 27 - 31 ~ Kokoreç

Ağustos 1 - 15 ~ Suşi
Ağustos 16 - 25 ~ Kuru Üstü Pilav
Ağustos 26 - 31 ~ Köfte

Eylül 1 - 14 ~ İşkembe
Eylül 15 - 27~ Kokoreç
Eylül 28 - 30~ Musakka

Ekim 1 - 15 ~ Suşi
Ekim 16 - 27 ~ Köfte
Ekim 28 - 31 ~ Tantuni

Kasım 1 - 16 ~ İmam Bayıldı
Kasım 17 -30 ~ Kokoreç

Aralık 1 - 16 ~ Musakka
Aralık 17 - 25 ~ Suşi
Aralık 26 - 31 ~ İşkembe

İŞTE YEMEKLERİN ANLAMLARI

Musakka

Çekici ve popülersiniz. . Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.
Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz.

Kokoreç

Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı
sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz.
Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.

Suşi

Yerinde duramayan birisiniz.Çok arkadaşınız var ve sosyal
yaşamınız çok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz.
Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor.
Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.

Tantuni

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl davranacağınız
pek belli olmuyor. Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz
oluyor bu yüzden çok ilgi görüyorsunuz.

Kuru Üstü Pilav

Sessiz sa kin ama çok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi
bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor.Küçük bir arkadaş
grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının
el üstünde tuttuğu birisiniz

İmam Bayıldı

Siz lider olmak icin doğmuşsunuz.Sözü nü dinleten,
dediğini yaptıran
birisiniz. Kararlı tavırlarınız çevrenizdekileri etkiliyor.
İnsanların arkadaş olmak isteyebiliceğ i birisiniz.

Köfte

Uyumlu, sıc akkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını
istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz.
Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve
dedikoduya karşısınız.

İşkembe

Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangaç ne cok girişkensiniz.
Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz.

Musakka çıktı en yemediğim yemek. Ya şöyle köfte patates falan çıksaydı ya..Hem musakkaya biçilen çekici ve popüler olma özelliği de uymamış bence:)) Neyseki suşi çıkmadı:))

canım yaaa... nerden çıktı şimdi bu? Allah korusun, gönlünü ferah tut lütfen, bizi de haberdar et tamam mı? çok çok geçmiş olsun, dualarım seninle hayatım ama eminim ki hiçbir şey çıkmayacak, bak görürsün, Allahım seni korusun... tekrar söylüyorum, lütfen bizi haberdar et :teselli: Şeniz

Tamam ablacım, ne olur dua et, inşallah çok güzel sonuçlarımı sizinle paylaşacağım. Buradaki arkadaşalrımdan benzer durumları yaşayanlar olmuş bunun tebir amaçlı olduğunu söylediler. İçim şimdi daha rahat. İlk duyduğumda çok kötüydüm ama şimdi sakinim şükür. Şimdi düşünüyorum en azından boş boş beklemedim, en azından ilaçlarla problemlerin çözülünce meleğim gelecek inşallah. Herşeyde bir hayır vardır. Dualarınızı bekliyorum.

Selam millleetttt ben geldimmm dün apar topar kayboldum habersizce çünkü benim ofisim değişti yep yeni bir ofise taşındım 0 km. kaydirigubbakcemile3 elemanlar birden gelince sizez yazamadım ve bu saatte ancak müsait olabildim dünden beri kaydirigubbakcemile3
eee neler yaptınız benden sonra bakalım hanımcıklarım

evet gülçinnn yarınnn bana tatilllllllllllll ay çok sevindim yaaaakaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt ama şuan pili bitik bi vaziyetteyimmm:bbo:

ne güzellllllllll ben burdayımmmmmmm :çok üzgünüm: çalışıyorum :çok üzgünüm:

oooo hadi gözün aydın ablacım güle güle kullan yeni ütünü ve çantada hayırlı olsun gerçi doğuma gidene kadar daha çoooooooookk şey eklersin içine kendimden biliyorum kaydirigubbakcemile3

:emir_bebek:ben niye yokum yaaaaaaa.5 şubat doğum tarihi diyor dktorlar.oğlum olacak allh izin verirse.merve 5 şubat yazınız

güzelim öyle her önüne gelen benide yazın ekleyin diyen canı isteyen giremiyor listeye hele hele sen gibi daha selam vermeen direk ben niye yokummmm yazan dahada zor katılır. önce bizi tanıman gerek dolayısı ile bizimde seni ok?

anaaaa nerde bu millet ya kimse yok mu?

hilalcim evet canım herkesler tatilde bir ben varım sanırsam çalışan :çok üzgünüm:

anladım ben bugün tatil dimi?herkes tatilde tabii burası hafta sonu gibi boş olur en iyisi ben de gideyim :gitme:

ama ama ama ben burdayımmmmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: mafoldumben

Canım üzülme, inşallah çok güzel habelerle dönücem size. Dularını bekliyorum...

Musakka çıktı en yemediğim yemek. Ya şöyle köfte patates falan çıksaydı ya..Hem musakkaya biçilen çekici ve popüler olma özelliği de uymamış bence:)) Neyseki suşi çıkmadı:))

evet canım çok güzel haberlerle döneceksin buraya biliyorum sende üzme sakın kendini tamammı şeker yerimseniben

niye öyle diyon kııızz musakka da iyi

ama ama ama ben şusi çıktım neşeeemmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

haftanın son iş gününden hepinize günaydınnnnnnnnnn cancanlarrrrrrrrr

bu gün gelirsiniz heralde buraya dimi?

Back
X