cerencim nurcum ne güzel hafta sonu buluşmuşsunuz yakınmısınız birbirinize ahh ne güzel imkanınız var görüşebiliyorsunuz allah dostlugunuzu daim etsin...hadi resimleride bekliyoruz...
sana tekrar geçmiş olsun güzelim....
evet haftasonu buluştuk tatlım daha doğrusu biz onlara gittik :):)
aminnnn rabbim bu dostluğu arkadaşlığı bozmasın
bu arada biz yakın değiliz güzelim nur istanbulda ben sakaryada ama tabii sakaryadan istanbula gitmek istanbulda bir yerden bir yere gitmekten çok daha kolay o ayrı mesele kaydirigubbakcemile3
ohhhh kaynattınız demek gülçinle ama kıskanıoz siz buluşuyosunuz hani bize((
resimleri ekledinmi bakcam şimdi
can can demek,stanbullara gittiniz bende öle özledimki istanbulu kaç aydır gidemedim anamın memelketi kızzz yalovadan geçmiyonuzmu neden aklına gelmio banada uğrayasın dieee(( beklerim bak şansa bak demek çekim yoktu o gün hıııı napalım sende başka zaman yolarsın ferhundeyi hafta sonu hep sitede sorun vardı giremedim ben zaten oğlandan fırsat bulamıyorum pek ama bir iki denedim giremedim
heee yavru yaa kaynattık kaynaya kaynana su bitti valla kaydirigubbakcemile3
kıs delüü ne kıskanıyon sende gel sizlede buluşalım valla hep biz bir yerlere gidiyoruz bize gelen yok hiç ama dur hele burcuma beyazıma özgemede g,dey,m onlarıda görem sonra oturucam evde ben beklicem hepsini kaydirigubbakcemile3
yaw deli yalovadan nasıl geçicez biz sende kaydirigubbakcemile3
ben sakaryadayım güzelim burdan direk istanbula gidiyoruz ama çok istiyorsan özel oalrak sanada geliriz dimi kız nur zaten iyice koptuk biz bütün kk yı dolaşıcaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
heee ya sorma yolamadım ferhunde karısını kaydirigubbakcemile3
oysa ne hayallerim vardı hepicği suya düştü kaydirigubbakcemile3
yavvv tam iki laf edecem bu seferde kociş geldi öğlen yemeğine onu besleyeyim göürüşürüz
hadi git besle kocişi gelrisin yine

şimdi akvaryum çok yeni, herkes merak ediyor, bence bahara doğru gidin, hem daha az kalabalık olur hem de hava da güzel olur... aaaaaa keşke ferhunde orada olaydıda bir de benim için yolaydın hatunu kaydirigubbakcemile3 bak ben de sinir oldum işte...
heee ya ablam sorma ipini koparan oraya uçmuş valla birde giriş ücretli olduğu için fazla kalabalık değildir diyırduk allahtan değilmiş kaydirigubbakcemile3 millet parayı akvaryıum için saklamış haberimiz yok gariii kaydirigubbakcemile3
bizde öyle düşündük ablacım havalar biraz açsın kızımızda accık daha büytümüş olur o zaman çıkarız yine bir istanbul turuna allah izin verirse inşalllah...
olmadı yaa yakalayamadık bırak ferhundeyi yakalamyı konağın bahçesine bilem giremedik boku bokuna gittik oraya kadar ama hiç ekranda göründüğü gibi değil oralar hani her hafta hiç kaçırmadan izlediğim ve sokağını bahçesinmi duvarını ezbere bildiğim evin önünden on kere geçsem fark etmem o kadar farklı yani kaydirigubbakcemile3