Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

cerencim nurcum ne güzel hafta sonu buluşmuşsunuz yakınmısınız birbirinize ahh ne güzel imkanınız var görüşebiliyorsunuz allah dostlugunuzu daim etsin...hadi resimleride bekliyoruz...

sana tekrar geçmiş olsun güzelim....

evet haftasonu buluştuk tatlım daha doğrusu biz onlara gittik :):)
aminnnn rabbim bu dostluğu arkadaşlığı bozmasın
bu arada biz yakın değiliz güzelim nur istanbulda ben sakaryada ama tabii sakaryadan istanbula gitmek istanbulda bir yerden bir yere gitmekten çok daha kolay o ayrı mesele kaydirigubbakcemile3

ohhhh kaynattınız demek gülçinle ama kıskanıoz siz buluşuyosunuz hani bize :(((
resimleri ekledinmi bakcam şimdi

can can demek,stanbullara gittiniz bende öle özledimki istanbulu kaç aydır gidemedim anamın memelketi kızzz yalovadan geçmiyonuzmu neden aklına gelmio banada uğrayasın dieee :((( beklerim bak şansa bak demek çekim yoktu o gün hıııı napalım sende başka zaman yolarsın ferhundeyi hafta sonu hep sitede sorun vardı giremedim ben zaten oğlandan fırsat bulamıyorum pek ama bir iki denedim giremedim

heee yavru yaa kaynattık kaynaya kaynana su bitti valla kaydirigubbakcemile3
kıs delüü ne kıskanıyon sende gel sizlede buluşalım valla hep biz bir yerlere gidiyoruz bize gelen yok hiç ama dur hele burcuma beyazıma özgemede g,dey,m onlarıda görem sonra oturucam evde ben beklicem hepsini kaydirigubbakcemile3

yaw deli yalovadan nasıl geçicez biz sende kaydirigubbakcemile3
ben sakaryadayım güzelim burdan direk istanbula gidiyoruz ama çok istiyorsan özel oalrak sanada geliriz dimi kız nur zaten iyice koptuk biz bütün kk yı dolaşıcaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3

heee ya sorma yolamadım ferhunde karısını kaydirigubbakcemile3
oysa ne hayallerim vardı hepicği suya düştü kaydirigubbakcemile3

yavvv tam iki laf edecem bu seferde kociş geldi öğlen yemeğine onu besleyeyim göürüşürüz

hadi git besle kocişi gelrisin yine kaydirigubbakcemile4

şimdi akvaryum çok yeni, herkes merak ediyor, bence bahara doğru gidin, hem daha az kalabalık olur hem de hava da güzel olur... aaaaaa keşke ferhunde orada olaydıda bir de benim için yolaydın hatunu kaydirigubbakcemile3 bak ben de sinir oldum işte...

heee ya ablam sorma ipini koparan oraya uçmuş valla birde giriş ücretli olduğu için fazla kalabalık değildir diyırduk allahtan değilmiş kaydirigubbakcemile3 millet parayı akvaryıum için saklamış haberimiz yok gariii kaydirigubbakcemile3

bizde öyle düşündük ablacım havalar biraz açsın kızımızda accık daha büytümüş olur o zaman çıkarız yine bir istanbul turuna allah izin verirse inşalllah...

olmadı yaa yakalayamadık bırak ferhundeyi yakalamyı konağın bahçesine bilem giremedik boku bokuna gittik oraya kadar ama hiç ekranda göründüğü gibi değil oralar hani her hafta hiç kaçırmadan izlediğim ve sokağını bahçesinmi duvarını ezbere bildiğim evin önünden on kere geçsem fark etmem o kadar farklı yani kaydirigubbakcemile3

sağol ablacım ohh ne güzel bakalım bizim hediyeler daha gelmedi ananesiyle babannesi neler alacak kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım, çok heyecan verici gerçekten :)
ah ablacım dışarıyı sevsin istemiştim zaten ben gezmeyi severim ama kışınzor olur tabii.gerçi tecrübeli annelerimiz yardımcı olur bize degilmi? geçen ayları unuttumda bu son hafta da geçmek bilmiyor sanki..dışarı çıkarken yada evde giyecek kıyafet bulamıyorum ayaklarımda şişti bayagıı..ama berraya kavuşma günü azaldıkça içm bir tuhaf oluyor ve nasıl merak ediyorum nasıl birşey olacak kime benzeyecek diye...evet haftaya bugün hastanede olacak almış olabilir berrayı bu saatte kadar..bugün doktora gidecem kontrolüm var bakalım saat olarak ne diyecek..
kış olunca gezmek zor olur ama olsun, tecrübeli annelerimiz var dediğin gibi :) kıyafet sorununu ben de yaşıyorum... bir tane eşofman altı almıştım, bir tane de kotum var, ikisiyle idare etmeye çalışıyorum... bu saatten sonra kıyamıyorum para vermeye ne yapayım... geçenlerde mecburen gittim normal ayağımdan 3 numara büyük ayakkabı aldım, yoksa ayağıma giyecek bir şey de kalmadı, evdeki hiçbir ayakkabı girmiyor ayağıma... canım benim :) Berra'ya kavuşmana az kaldı, senden sonra benim sıram geliyor :) inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı :) doktordan gelince doktor neler söyledi anlat ve bize saati bildir ona göre ararım seni canım :)

herkese günaydıııınnnnnnnnnn
hafta sonumuz çok güzeldi cumartesi gülçinim bize geldi çok mutlu olduk birazdan ilaydanın ve cerenin resmini ekleyeceğim
ablacım odanız süper halı ve perdeyede bayıldım
neşem çok ama çok sevindim bi sorun olmadığına allahın izniyle prolaktininde düşecek ve meleğine kavuşacaksın inş
arifem dualarım senin içinde geçerli canım
agnesede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım
oh keyif yapmışssınız ne güzel
resimlerinizi ekledin mi bacım bakalım hele bir
kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl
bence çok güzel cnm adıyla yaşasın elifcik
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Ceylanmelek, dularınıza çok ihtiyacımız var.
Rüzgarımdenizim ne güzel bir oda olmuş maşallah. Bir köşesine Ayet-el Kürsi asmayı unutma, Allah nazarlardan sakalsın yavrunu ve seni.
Kızlar Allah'ıma çok şükür sonucumu aldım. Hiçbirşeyim yok turp gibiyim maşallah. Sabah 8'de gittik. Benim allerjim olduğunu duyunca telaşlandı hastanedekiler. Başka dr çağırdılar, tedbir amaçlı. Önce ilaçsız çektiler sonra ilaçlı çekilmesine karar verdiler. İntraket ile kolumdan verdiler ilacı çok şükür yanımda dr ve hemşire hazır bekledi ve hiç sorunum olmadı. 2 sefer çekilmesine bile bozulmadım. Yeterki iyi sonuçlar çıksın dedim. Çekimde hep "güzel hipofizim benim, hadi güzel snuçlarla dönelim arkadaşlarıma müjdeyi vereyim" dedim. Allah kabul etsin 2 çekimde 2 Yasin okudum içimden hiç rahatsız olmadım. Herşey bittiğinde hemşireye bu kontrast maddeyi omurilik sıvısından veriyorsunuz sanıyordum çok korkmuştum dedm, kız tuhaf tuhaf baktı:)) nerden bilsin karşısında pimpirik bir hatun var. Sonucum da şükür tertemiz. Şimdi sırada ne var?
Kızlar Kumsalımın ve benim bebişlerimiz çok yakınlaştı bunu hissediyorum inşallah. Hamile haberini veren bir arkdaşta okumuştum 500 Yasin okumuş kayınvalidesi ve ailesi, Yaradan'ın izniyle o ay hamile kalmış. Hamile kalmasak bile Yaradan'ın rızası hepsiden önemli.
Bugün az da olsa sadaka vermeye çalışıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizi 2 cihanda mutlu kılsın...Dualarınızı bekliyorum...
oy cnm sonuçların iyi çıkmış çoook sevindim
bunu da atlattın şimdi sıra bebiş de
inş en kısa zamanda gelecek tatlım o da
Beyazım günaydın, bebişin ve sen nasılsınız? Fatoşcum maşallah az kalmış. Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun. Mavişin doğumu oldu m? Bana dualar etmiş Allah razı olsun. Agnes maşallah hayırlı haberini bekliyoruz canım. Tabi fotolarınızı da..Cerenim inşallah herşeyin yolundadır. İsmini yazamadığım tümarkadaşalrım hepinize destekleriniz ve dualarıız için teşekkür ediyorum...
cnm yazını görmemeişim cvp yazmamaışım ama sağolsun arkadaşlar cevaplamışlar tatlım
haftanın ilk iş gününden hepinize kocaman günaydın cancanlaaaaaaarrrrrr
umarım çok güzel bir hafta olur canlarımmmmmmmm

neşem sonuçların temiz çıkmış çoooooooooookkkkkkkkk sevindim birtanem allahım herşeyi gnlünüze göre versin inşallah kuzum. Umarım bu güzel haberi verdiğin gibi diğer müjdeli haberi vermende uzun sürmez güzelim.

Kızlar agnes bu gün doğum yapıyor ve meleğine kavuşuyor allahın izini ile dualarımızı esirgemeyelim.

oy sıra agnese mi geldi
Allah yardımcısı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olur inş kuzusunu

cerencim sagol tatlım biliyorum güzelim sakaryada oldugunuda aranızda saat olarak az mesafe var sanırım ..olsun gönüller bir olsun ....

günaydın canım hadi yaa yandı babamız o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 elif ismini bende beğendim bakalım inşallah sağlıkla sıhhatle gelir yavrumuz

evet canım aynen öyle babanız yandıııı ama olsun ayrı bir heves
ayrı bir heyecan

evet elif güzel isim ama çevremde tanıdığım tüm elifler bencil umarım seninki öyle olmaz

ah ablacım dışarıyı sevsin istemiştim zaten ben gezmeyi severim ama kışınzor olur tabii.gerçi tecrübeli annelerimiz yardımcı olur bize degilmi? geçen ayları unuttumda bu son hafta da geçmek bilmiyor sanki..dışarı çıkarken yada evde giyecek kıyafet bulamıyorum ayaklarımda şişti bayagıı..ama berraya kavuşma günü azaldıkça içm bir tuhaf oluyor ve nasıl merak ediyorum nasıl birşey olacak kime benzeyecek diye...evet haftaya bugün hastanede olacak almış olabilir berrayı bu saatte kadar..bugün doktora gidecem kontrolüm var bakalım saat olarak ne diyecek..

hımmmm az kalmış dimek eee çok güzel bir haber buuuu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

canımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmm darısı başımıza inşallah :sm_cool: :sm_cool:

oy sıra agnese mi geldi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

cerencim sagol tatlım biliyorum güzelim sakaryada oldugunuda aranızda saat olarak az mesafe var sanırım ..olsun gönüller bir olsun ....

sakaryadan istanbula 1 saat 45 dakika canım tabii gideceğin yere göre değişir mesafe

evdeki spor ayakkabıları giyiyorum idare ediyor havalarda birden sogudu yagmur falanda oluyor bot mot giyemem valla bastırsa bile ..ama ayaklarım şiş yazında hep böyleydi.

beyazcım hadi gözünüz aydın dişiniz çıkmış ..

cerencim açılman oldugunda sen hissetmişmiydin?

zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
dün çıkmış
oyyyyyy yerim ben kuzuyu, kıyamaaaaammmmmm... vay be o kadar büyüdü mü beyazcım? zaman nasıl geçiyor aslında ya? ama ben şu son günleri geçiremiyorum valla... mavi de öyle... tabii zaman aynı hızla geçiyor ama bize öyle geliyor işte, sabırsızlık var... demek ilk dişini çıkardı ha? canıııım nasıl canı yanmıştır kimbilir, kıyamam miniğime, canım benim... benim için öp kokla annesi :)
heee ya ablam sorma ipini koparan oraya uçmuş valla birde giriş ücretli olduğu için fazla kalabalık değildir diyırduk allahtan değilmiş kaydirigubbakcemile3 millet parayı akvaryıum için saklamış haberimiz yok gariii kaydirigubbakcemile3

bizde öyle düşündük ablacım havalar biraz açsın kızımızda accık daha büytümüş olur o zaman çıkarız yine bir istanbul turuna allah izin verirse inşalllah...

olmadı yaa yakalayamadık bırak ferhundeyi yakalamyı konağın bahçesine bilem giremedik boku bokuna gittik oraya kadar ama hiç ekranda göründüğü gibi değil oralar hani her hafta hiç kaçırmadan izlediğim ve sokağını bahçesinmi duvarını ezbere bildiğim evin önünden on kere geçsem fark etmem o kadar farklı yani kaydirigubbakcemile3
şimdi ilk heves, heyecan ve merakla insanlar akın ediyor oraya...

evet, Ceren'de daha bir anlar hale gelir hiç olmazsa :)

burada çekilen yol arkadaşım dizisindeki evi ilk gördüğümde ben de hayal kırıklığına uğramıştım, ekranda göründüğü gibi değil, ne kadar hayal kırıklığı oluyor biliyorum :) hatta bir istanbul masalı için çekilen ev de aynı şekilde şaşırtmıştı beni...

ooo ne güzelmiş gülçinim zaten büyük şehirde gittigin mesafelerde çok yakın degil maalesef..

canım 1 cm açılmada hiç hissetmedim ben ama tabii ondan sonraki açılmalar sancılı idi ve bir kaç saat içinde oldu insanına göre değişir bu durum şeker

evet büyük şehirler öyler ama istanbul o konuda en kötü yer olsa gerek trafik bakımından

burada havalar bir soğudu pir soğudu kızlar, kaloriferler yanmaya başladı artık... kış birden bire geliverdi, ctesiye kadar kısa kollularla dolaşıyordum, şimdi kazak giymeye başladım 2 günde

ayrı bir heyecan

evet elif güzel isim ama çevremde tanıdığım tüm elifler bencil umarım seninki öyle olmaz

hımmmm az kalmış dimek eee çok güzel bir haber buuuu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmm darısı başımıza inşallah :sm_cool: :sm_cool:
görünce inananmadım gülçin ya
evet cnm darsısı başınıza
evdeki spor ayakkabıları giyiyorum idare ediyor havalarda birden sogudu yagmur falanda oluyor bot mot giyemem valla bastırsa bile ..ama ayaklarım şiş yazında hep böyleydi.

beyazcım hadi gözünüz aydın dişiniz çıkmış ..

sağol mavişim
okuyorum da yazdıllarını beren sabırsızlanıyor galiba gelmek için:emir_bebek:

işte size iki tane melek

aman da aman, ne kadar büyümüşler akannehir akannehir akannehir Nurcum ılayda maşallah ne kadar kilo almış, canım yaaa... Gülçincim Ceren'in saçları sapsarı çıkmış resimde, ışıktan mı yoksa gerçekten sarardı mı saçları? çok tatlı olmuşlar yaaa... yerim ben bunları

ohhhh kaynattınız demek gülçinle ama kıskanıoz siz buluşuyosunuz hani bize :(((
resimleri ekledinmi bakcam şimdi
evet çok güzel oldu ya sizde gelin anam

dün çıkmış
oyyyy yerim ben onun dişini
darısı bize inş

]

evet güzel bi keyif
g

gözümün nuru nasılsın birtanem
kııss ekledinmi resimleri bakem bir helee kaydirigubbakcemile4

kıss nurr biz akvaryuma giremedik biliyonmu acaip sıra vardı 30 metre kadar birde tam boğaz ve deli gibi bir rüzgar malum bizim ceren hanımda rüzgarı sevmiyor bastı çığlığı yavrucum bizde vazgeçtik girmekten daha sakin bir zamanda geliriz dedik ve atladık arabaya kaydirigubbakcemile3
kociş bana sürpr,iz yaptı beylerbeyine yaprak dökümünün çekildiği konağa götürdü amma velakin kapısı kilitli idi kimsecikler yoktu ve içeri giremedik uyuz oldum yaaaaaa bende ne planlar kuruyordum halbuki giderken şimdi orda çekim vardır ferhunde ordadır onu bir güzel yolarım felan diye ama olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy canım benim
evet kalabalık olacağı belliydi oranın daha yeni açıldı ve hafta sonuydu inş diğer gelmenize gireriz

şimdi ilk heves, heyecan ve merakla insanlar akın ediyor oraya...

evet, Ceren'de daha bir anlar hale gelir hiç olmazsa :)

burada çekilen yol arkadaşım dizisindeki evi ilk gördüğümde ben de hayal kırıklığına uğramıştım, ekranda göründüğü gibi değil, ne kadar hayal kırıklığı oluyor biliyorum :) hatta bir istanbul masalı için çekilen ev de aynı şekilde şaşırtmıştı beni...

aynen öyle valla ablacımmmm

işte size iki tane melek

ooyyyyy şirinelere bak heleeeeee :nazar: :nazar: :nazar:

burada havalar bir soğudu pir soğudu kızlar, kaloriferler yanmaya başladı artık... kış birden bire geliverdi, ctesiye kadar kısa kollularla dolaşıyordum, şimdi kazak giymeye başladım 2 günde

burasıda aynen öyle ablacımmmm

görünce inananmadım gülçin ya
evet cnm darsısı başınıza

aminnnnnnnnn inş....

aman da aman, ne kadar büyümüşler akannehir akannehir akannehir Nurcum İlayda maşallah ne kadar kilo almış, canım yaaa... Gülçincim Ceren'in saçları sapsarı çıkmış resimde, ışıktan mı yoksa gerçekten sarardı mı saçları? çok tatlı olmuşlar yaaa... yerim ben bunları

ablacım biliyorsun ceren zaten sarı idi halada öyle kaydirigubbakcemile3
babası kılıklı nolcekk :dilcikar:

ayy canım benim
evet kalabalık olacağı belliydi oranın daha yeni açıldı ve hafta sonuydu inş diğer gelmenize gireriz

inşallah canoo bizde öyle didik zatiiii nasip deeelmiş :sm_confused:

işte size iki tane melek

maşallah kuzularıma bak kocaman olmuşlar maşallah maşallah 41 kere
nurcum bu içinde oldukları şey ne acaba bende oğluma oyalanabileceği bir şey almak istiyorum ama o kadar gereksiz şeylere paralar harcadımki şimdi saçma bir şeye para harcamak istemiyorum artık oyuncaklarla ilgilenmeye başladı iyice tavsiye eredmisin

ah jasminim sorma sıkıntılı başladı aa geçti gitti şükür umarım bundan sonra hep mutlu olacagız..
evet canım su gibi geçiyor zaman Allah dermanı olmayan dert vermesin bunlar geçici nede olsa inşallah darısı başıma benimde şu iki buçuk ayım sağ salim geçer inşallah

bence çok güzel cnm adıyla yaşasın elifcik

oy cnm sonuçların iyi çıkmış çoook sevindim
bunu da atlattın şimdi sıra bebiş de
inş en kısa zamanda gelecek tatlım o da

cnm yazını görmemeişim cvp yazmamaışım ama sağolsun arkadaşlar cevaplamışlar tatlım

oy sıra agnese mi geldi
sağol canım amin sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun ya zeynep ne zaman doğduda dişi çıktı yaa kaydirigubbakcemile3
ayrı bir heyecan

hadi yaa benim tanıdığım eliflerde çok hamarat ailesine bağlı oluyo inşallah benim tanıdıklarıma benzer kaydirigubbakcemile3

Back
X