slm kimsecikler yok ama yazayım yine ..kaç gündür giremedim adam akıllı nedir bu sorun ya açıyorum net gidiyor sorun ama sanırım kk daydı..bende yine sıkıntılı günler geçirdim.tansiyon problemleri yaşadım şimdide kontrol altındayım...facebookta filiz ablaya bahsettim ama size anlattımı bilmiyorum rica etmiştim ben haber veremem belki diye ,, giremedim nete sık..malum son haftamızı geçiriyoruz gündüzleri pek yalnız degilim dolayısıyla sıkta giremiyorum..neyse ben kaçıyorum kendinize iii bakın....neşecim bu arada geçmiş olsun üzüldüm ama hiçbirşey çıkmayacak gör bak moralini bozma lütfen...
canım nasılın ya gerçekten çok zor bir hamilelik geçirdin canım ama şimdi sonuna geldin
7 günün kalmış sadece sonra bu sıkıntıların hepsi geçicek inşallah çok kolay bir doğum olur mavicimm dualrım seninle
slm kızlar nasılsınız bakalım....nettemı sorun yoksa kadınlar kulubundemı var anlamadım bugun bı turlu gelemedım ben hepınızı cok ozledımmmmm....pazartesı sabah 8 de ogluma kavusacagım...dua edın kızlar ...pazartesı cıkmadan evden haber verırırm topık e yazarım....sımdılık allah a emanet olun....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım muhtemelen bebişin kollarındadır şimdi inşallah çok kolay bir doğum olmuştur
güzel hbaerlerini bekliyoruz
işte oğluşumun odasının son hali :)
ablacım çok güzel bir oda olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah rüzgarımız çok mutlu günler geçirir odasında
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Ceylanmelek, dularınıza çok ihtiyacımız var.
Rüzgarımdenizim ne güzel bir oda olmuş maşallah. Bir köşesine Ayet-el Kürsi asmayı unutma, Allah nazarlardan sakalsın yavrunu ve seni.
Kızlar Allah'ıma çok şükür sonucumu aldım. Hiçbirşeyim yok turp gibiyim maşallah. Sabah 8'de gittik. Benim allerjim olduğunu duyunca telaşlandı hastanedekiler. Başka dr çağırdılar, tedbir amaçlı. Önce ilaçsız çektiler sonra ilaçlı çekilmesine karar verdiler. İntraket ile kolumdan verdiler ilacı çok şükür yanımda dr ve hemşire hazır bekledi ve hiç sorunum olmadı. 2 sefer çekilmesine bile bozulmadım. Yeterki iyi sonuçlar çıksın dedim. Çekimde hep "güzel hipofizim benim, hadi güzel snuçlarla dönelim arkadaşlarıma müjdeyi vereyim" dedim. Allah kabul etsin 2 çekimde 2 Yasin okudum içimden hiç rahatsız olmadım. Herşey bittiğinde hemşireye bu kontrast maddeyi omurilik sıvısından veriyorsunuz sanıyordum çok korkmuştum dedm, kız tuhaf tuhaf baktı:)) nerden bilsin karşısında pimpirik bir hatun var. Sonucum da şükür tertemiz. Şimdi sırada ne var?
Kızlar Kumsalımın ve benim bebişlerimiz çok yakınlaştı bunu hissediyorum inşallah. Hamile haberini veren bir arkdaşta okumuştum 500 Yasin okumuş kayınvalidesi ve ailesi, Yaradan'ın izniyle o ay hamile kalmış. Hamile kalmasak bile Yaradan'ın rızası hepsiden önemli.
Bugün az da olsa sadaka vermeye çalışıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizi 2 cihanda mutlu kılsın...Dualarınızı bekliyorum...
canım benimmm çok güzel haberlerle geldin çok şükür çok sevindimm rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallahh herşey çok güzel olucak nesecim allahın izniyle sende bende kavuşucaz meleklerimize dediğin gibi çok az kaldı bütün kalbimle dua ediyorum
canımm
çok teşekkür ederim hayatım :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
canııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok sevindim birtanemmmm, çok şükür Allahıma... inan çok dua ettim hayatım :) eveeeeeeettttttttttttt artık sıra bebişlerde, yeni doktorunla her şey daha bir yolunda gidecek, ben de hissediyorum, Arifem'de artık doktoruna gitse ve tedaviyse tedavi, çalışmaysa çalışma artık bir an önce başlasa... inan nasıl bir rahatlama oldu anlatamam canikom... inşallah 2010'da sen ve Arife'de bebişlerinize kavuşacaksınız ve hasret sona erecek :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Daha maviş doğurmadı ama tansiyondu, sancılardı başını kaldıramıyor zavallım, çok zor geçiyor son günleri, Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Beroş'unu :)
aminnnnn inşallah allahın izniyle başlıcamm ablacım adetime az kaldı belli olucak akmı karamı :)))
amin canım rabbim en kısa zamanda snada kumsalımada ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
aminnn inşallah canım allah razı olsun
günaydın canlarım güzel bir hafta olur inşallah
günaydın canımmmm nasılsın
haftanın ilk iş gününden hepinize kocaman günaydın cancanlaaaaaaarrrrrr
umarım çok güzel bir hafta olur canlarımmmmmmmm
neşem sonuçların temiz çıkmış çoooooooooookkkkkkkkk sevindim birtanem allahım herşeyi gnlünüze göre versin inşallah kuzum. Umarım bu güzel haberi verdiğin gibi diğer müjdeli haberi vermende uzun sürmez güzelim.
Kızlar agnes bu gün doğum yapıyor ve meleğine kavuşuyor allahın izini ile dualarımızı esirgemeyelim.
günaydın canım nasılsın inşallah güzel olur dualarımız onunla canımmm şimdi hasret gideriyolardır kuzusuyla
Herkese günaydııııııııııııııııııınnnnnnnn... Çok güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize :) Nasılsınız kızlar? Hafta sonu bomboştu burası, umarım bu hafta daha yoğun geçer :)
Gülçincim, nasılsın hayatım? Allah bir avazda kurtarsın inşallah Agnes'ı kurtarsın, yavrusuna kavuşuyor inşallah bugün :)
Fatoşcum nasılsın?
günaydın ablacım nasılsın aminnn inşallahhhhhhhhhh
günaydın güzeller nasılsınız biz iyiyiz çarşamba günü bebişimi görmeye gittik 1200 gr olmuş doktorumuz çok iyi dedi

dünde birazcık alışveriş yaptık kızım için insanın herşeyi alası gelio yaaa ne cici şeyler var öleee kaydirigubbakcemile3
jasmincim sanada günaydın nasılsın canım oyy maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi rabbim aldıklarını güle güle giydirmeyi nasip etsin
herkese günaydıııınnnnnnnnnn
hafta sonumuz çok güzeldi cumartesi gülçinim bize geldi çok mutlu olduk birazdan ilaydanın ve cerenin resmini ekleyeceğim
ablacım odanız süper halı ve perdeyede bayıldım
neşem çok ama çok sevindim bi sorun olmadığına allahın izniyle prolaktininde düşecek ve meleğine kavuşacaksın inş
arifem dualarım senin içinde geçerli canım
agnesede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım
günaydın nurcumm nasılsın canımmm aaa süperr demek gülçin geldii
bekliyoruz kuzuların resimlerini aminnn inşallah sağol canım allah razı olsun
Amin güzelim, inşallah :) Ben iyiyim diyorum ama fiziksel olarak rahatsızlıklarım çok arttı ama ne yapalım, olacak bunlar. Sona yaklaştık, dişimi sıkıyorum. Heyecan var tabii bu arada. Babam Cuma günü geliyor buraya, pazar günü hep beraber gidiyoruz İstanbul'a. Pazartesi günü için İstanbul'daki doktorumdan da randevu aldım az önce. O gün doğum tarihi de kesinleşecek sanırım :) Tabii ki babamlarda net var, oradan da size ulaşacağım, merak etme :) Artık sıra sana ve Arife'ye geliyor, inşallah sizler de yaşayacaksınız bu heyecanları ve sıkıntıları :)
Tabii ki senin ve Arife'nin de böyle yazacağınız günler gelecek. Benim hiç şüphem yok canımcım :) Sadece doktorlarınıza güvenin ve umudunuzu kaybetmeyin :)
Ben de çok öpüyorum canım, kendine çok dikkat et. Dualarımız seninle tatlım :)
başka çaremiz yokki ablacımm mecbur beklicez sıpalarııı sabırrrrrrrrrrr
kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl
çok güzel canım adıyla yaşasın inşallahhhhhhhhhhhh
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
merhaba canım nasılsınn
maşallah zeynebimize ilk dişi çıkmış bir diş buğdayı ister artık annesii
işte size iki tane melek
oyyyyyyyyyy çok tatlı bu melekler allah nazarlardan saklasınnn maşallahhhhhhhh