Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

maşallah kuzularıma bak kocaman olmuşlar maşallah maşallah 41 kere
nurcum bu içinde oldukları şey ne acaba bende oğluma oyalanabileceği bir şey almak istiyorum ama o kadar gereksiz şeylere paralar harcadımki şimdi saçma bir şeye para harcamak istemiyorum artık oyuncaklarla ilgilenmeye başladı iyice tavsiye eredmisin

evet benim de dikkatimi çekti, çok güzel bir şey

aman da aman, ne kadar büyümüşler akannehir akannehir akannehir Nurcum İlayda maşallah ne kadar kilo almış, canım yaaa... Gülçincim Ceren'in saçları sapsarı çıkmış resimde, ışıktan mı yoksa gerçekten sarardı mı saçları? çok tatlı olmuşlar yaaa... yerim ben bunları

evet ablacım güzel kilo aldı kuzum
cerenim nasıl tatlıydı ablacım tam yemelikti valla
ablacım göbüşünü eklede görelim oğluşumuzu

maşallah kuzularıma bak kocaman olmuşlar maşallah maşallah 41 kere
nurcum bu içinde oldukları şey ne acaba bende oğluma oyalanabileceği bir şey almak istiyorum ama o kadar gereksiz şeylere paralar harcadımki şimdi saçma bir şeye para harcamak istemiyorum artık oyuncaklarla ilgilenmeye başladı iyice tavsiye eredmisin

cnım daha değişikleri var nette bence değişik bişey al buna ulaşamadığı için çok sevmedi ilayda ben yeni bitane aldım
ona yatıyor şimdilik
dur ekleyeyim

günaydın kızlar nasılsınız..ben yine sık giremedim sizlerle olamadım üzülüyorum bizim berrada arada mızıkcılık yapıyor arada gelmek için hamle yapıyor sonra geri vazgeçiyor hafta sonlarını acilde geçirmekten bıktırdı beni dün çok inatlaştım karnımda berrayla hayır bugün otur otur yerde her hafta sonu acile gitmek istemiyorum bugünde evde oturalım diye sonra söz seni gezdirecem diyorum..bu arada evde hareket az yapan kız dışarı çıkınca başlıyor kıpır kıpır olmaya...nitekim dün yine galip geldi akşam acil turuna çıktık sorun yok allahtan herkes benden daha panik bakışlarda hep tedirginlik korku var...

bizim de az zamanız kaldı günler geçmek bilmiyor sanki koca aylar bitti şu son günleri geçiremedim...

filiz ablacım odanız çok tatlı olmuş güle güle kullanın...

neşem sonuçların güzel çıkmasına sevindim müjde vermen yakındır az kaldı arifemde sende yakında duyuracaksın buradan müjdeyi...

cerencim nurcum ne güzel hafta sonu buluşmuşsunuz yakınmısınız birbirinize ahh ne güzel imkanınız var görüşebiliyorsunuz allah dostlugunuzu daim etsin...hadi resimleride bekliyoruz...

agnes dogum yapacak bugün dimi hadi bakalım allah hayırlısıyla kurtarsın..

jasmin maaşallah kuzuna ...maalesef bebek kıyafetleri o kadar makul degil...
canım nasılsın yinemi acil Allah kolaylık versin bayağı sıkıntı yaşadın ama bebişini kucağına aldığında hepsi bitecek bir anda göreceksin yaşanabilecek en mutlu an işte o an
sırnaşık şeyseninde filiz gibi az kalmışş yavruşuna kavuşmana hep söleyipp duruyorum ama bol bol uzanıp dinlenin bugünler gelmez sonra gözünüzden uyku akarken uyuyamayınca anlarsınız sölediklerimi şimdiki aklım olsa biraz daha tadını çıkarırdım hamişliğin
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
demek zeynebimiz ilk dişini çıkardı haaa daha dün yolunu gözlüyorduk daha benim oğlum da 3 ayı doldurduğundan beri salyaları akıyor ve ne bulsa ağzına sokmaya çalışıyor bu kadar erken diş çıkmaz dimi erken çıkınca sağlıklı olmaz derler ama koca karı lafı işte diş çıkarma dönemini nisbeten iyi atlatmışsınız maşallah
evet ablacım yaa sorma ama bebek eşyalarıda ateş pahası mubarek eşimde diyo bu ne ya küçücük şeyler büyüklerin eşyalarından daha pahalı kaydirigubbakcemile3 eee kolay değil baba olmak dedim seninde çok az kalmış abla yaa hayırlısıyla kavuşursun inşallah hasretin sona erecek ne güzel bizimde iki buçuk ay kaldı günler su gibi geçiyo
jasmincim sende mutlu sona yaklaşanlardansın onun için bir şeyler almak ne güzel dimi ama gerçekten çok pahalı vallahi ben aşırı almıyorum çünkü bi kaç ke giyiyor sonra olmuyor bi ayakkabı beğenmiştim 65 tl almadım son anda o kadar kısa süre giyiyorki günah anlamaya başladığı zaman daha güzellerini iyilerini alırım inşallah çok aşırı alma giyilmeden etiketiyle duran o kadar çok kıyafet olduki yada bir iki kez giyilen sadece iyiki bazılarını yılkamadan saklamışım şimdi hediye die götürebilirim sırnaşık şey
ama iç badileri patikli pantolanları ne kadar olsa o kadar iyidir günde bir kaç kez değiştirdiğimiz oluyor neyse amma uzattım dimi hayırlı alışverişler sana

evet benim de dikkatimi çekti, çok güzel bir şey
dimi ne güzel oyalamk için bir şeyler alacam yoksa kucağımdan inmiyor benimki
evet ablacım güzel kilo aldı kuzum
cerenim nasıl tatlıydı ablacım tam yemelikti valla
ablacım göbüşünü eklede görelim oğluşumuzu
hade eklede bakem oyuncağa bu arada ilayda emiyormu mamamı yiyor canım yaw

canım nasılsın yinemi acil Allah kolaylık versin bayağı sıkıntı yaşadın ama bebişini kucağına aldığında hepsi bitecek bir anda göreceksin yaşanabilecek en mutlu an işte o an
sırnaşık şeyseninde filiz gibi az kalmışş yavruşuna kavuşmana hep söleyipp duruyorum ama bol bol uzanıp dinlenin bugünler gelmez sonra gözünüzden uyku akarken uyuyamayınca anlarsınız sölediklerimi şimdiki aklım olsa biraz daha tadını çıkarırdım hamişliğin

demek zeynebimiz ilk dişini çıkardı haaa daha dün yolunu gözlüyorduk daha benim oğlum da 3 ayı doldurduğundan beri salyaları akıyor ve ne bulsa ağzına sokmaya çalışıyor bu kadar erken diş çıkmaz dimi erken çıkınca sağlıklı olmaz derler ama koca karı lafı işte diş çıkarma dönemini nisbeten iyi atlatmışsınız maşallah

jasmincim sende mutlu sona yaklaşanlardansın onun için bir şeyler almak ne güzel dimi ama gerçekten çok pahalı vallahi ben aşırı almıyorum çünkü bi kaç ke giyiyor sonra olmuyor bi ayakkabı beğenmiştim 65 tl almadım son anda o kadar kısa süre giyiyorki günah anlamaya başladığı zaman daha güzellerini iyilerini alırım inşallah çok aşırı alma giyilmeden etiketiyle duran o kadar çok kıyafet olduki yada bir iki kez giyilen sadece iyiki bazılarını yılkamadan saklamışım şimdi hediye die götürebilirim sırnaşık şey
ama iç badileri patikli pantolanları ne kadar olsa o kadar iyidir günde bir kaç kez değiştirdiğimiz oluyor neyse amma uzattım dimi hayırlı alışverişler sana

canım bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten gerçekten bebekler çok çabuk büyüyo bende öyle patikli pantalonlardan aldım genelde bide iç badi ve yelek aldım bi kaç tane çevremde gördüğüm en çok kullanılanlar neyse onları almaya çalışıyorum dediğn gibi bide çok pahalı yazık günah yıllarca giycek olsa bi derece ama bi iki ay giycek belkide kilosuna görede değişir tabi

ablacım maşallah bebeğine ne kadar büyümüş öyle 29. haftadaki halinle ne kadar fark var bende 28. haftadayım ya karnım senin 29. haftadaki halin gibi bende üzülüyodum benim karnım küçükmü bebek büyümüyomu diye ama seni görünce çok rahatladım valla kaydirigubbakcemile3 kaç kilo şu an rüzgarımız :nazar:

slm kimsecikler yok ama yazayım yine ..kaç gündür giremedim adam akıllı nedir bu sorun ya açıyorum net gidiyor sorun ama sanırım kk daydı..bende yine sıkıntılı günler geçirdim.tansiyon problemleri yaşadım şimdide kontrol altındayım...facebookta filiz ablaya bahsettim ama size anlattımı bilmiyorum rica etmiştim ben haber veremem belki diye ,, giremedim nete sık..malum son haftamızı geçiriyoruz gündüzleri pek yalnız degilim dolayısıyla sıkta giremiyorum..neyse ben kaçıyorum kendinize iii bakın....neşecim bu arada geçmiş olsun üzüldüm ama hiçbirşey çıkmayacak gör bak moralini bozma lütfen...
canım nasılın ya gerçekten çok zor bir hamilelik geçirdin canım ama şimdi sonuna geldin
7 günün kalmış sadece sonra bu sıkıntıların hepsi geçicek inşallah çok kolay bir doğum olur mavicimm dualrım seninle
slm kızlar nasılsınız bakalım....nettemı sorun yoksa kadınlar kulubundemı var anlamadım bugun bı turlu gelemedım ben hepınızı cok ozledımmmmm....pazartesı sabah 8 de ogluma kavusacagım...dua edın kızlar ...pazartesı cıkmadan evden haber verırırm topık e yazarım....sımdılık allah a emanet olun....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım muhtemelen bebişin kollarındadır şimdi inşallah çok kolay bir doğum olmuştur
güzel hbaerlerini bekliyoruz
işte oğluşumun odasının son hali :)
ablacım çok güzel bir oda olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah rüzgarımız çok mutlu günler geçirir odasında

Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Ceylanmelek, dularınıza çok ihtiyacımız var.
Rüzgarımdenizim ne güzel bir oda olmuş maşallah. Bir köşesine Ayet-el Kürsi asmayı unutma, Allah nazarlardan sakalsın yavrunu ve seni.
Kızlar Allah'ıma çok şükür sonucumu aldım. Hiçbirşeyim yok turp gibiyim maşallah. Sabah 8'de gittik. Benim allerjim olduğunu duyunca telaşlandı hastanedekiler. Başka dr çağırdılar, tedbir amaçlı. Önce ilaçsız çektiler sonra ilaçlı çekilmesine karar verdiler. İntraket ile kolumdan verdiler ilacı çok şükür yanımda dr ve hemşire hazır bekledi ve hiç sorunum olmadı. 2 sefer çekilmesine bile bozulmadım. Yeterki iyi sonuçlar çıksın dedim. Çekimde hep "güzel hipofizim benim, hadi güzel snuçlarla dönelim arkadaşlarıma müjdeyi vereyim" dedim. Allah kabul etsin 2 çekimde 2 Yasin okudum içimden hiç rahatsız olmadım. Herşey bittiğinde hemşireye bu kontrast maddeyi omurilik sıvısından veriyorsunuz sanıyordum çok korkmuştum dedm, kız tuhaf tuhaf baktı:)) nerden bilsin karşısında pimpirik bir hatun var. Sonucum da şükür tertemiz. Şimdi sırada ne var?
Kızlar Kumsalımın ve benim bebişlerimiz çok yakınlaştı bunu hissediyorum inşallah. Hamile haberini veren bir arkdaşta okumuştum 500 Yasin okumuş kayınvalidesi ve ailesi, Yaradan'ın izniyle o ay hamile kalmış. Hamile kalmasak bile Yaradan'ın rızası hepsiden önemli.
Bugün az da olsa sadaka vermeye çalışıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Allah hepinizi 2 cihanda mutlu kılsın...Dualarınızı bekliyorum...
canım benimmm çok güzel haberlerle geldin çok şükür çok sevindimm rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallahh herşey çok güzel olucak nesecim allahın izniyle sende bende kavuşucaz meleklerimize dediğin gibi çok az kaldı bütün kalbimle dua ediyorum
canımm
çok teşekkür ederim hayatım :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)

canııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok sevindim birtanemmmm, çok şükür Allahıma... inan çok dua ettim hayatım :) eveeeeeeettttttttttttt artık sıra bebişlerde, yeni doktorunla her şey daha bir yolunda gidecek, ben de hissediyorum, Arifem'de artık doktoruna gitse ve tedaviyse tedavi, çalışmaysa çalışma artık bir an önce başlasa... inan nasıl bir rahatlama oldu anlatamam canikom... inşallah 2010'da sen ve Arife'de bebişlerinize kavuşacaksınız ve hasret sona erecek :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Daha maviş doğurmadı ama tansiyondu, sancılardı başını kaldıramıyor zavallım, çok zor geçiyor son günleri, Allah bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Beroş'unu :)
aminnnnn inşallah allahın izniyle başlıcamm ablacım adetime az kaldı belli olucak akmı karamı :)))
amin canım rabbim en kısa zamanda snada kumsalımada ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

aminnn inşallah canım allah razı olsun
günaydın canlarım güzel bir hafta olur inşallah
günaydın canımmmm nasılsın

haftanın ilk iş gününden hepinize kocaman günaydın cancanlaaaaaaarrrrrr
umarım çok güzel bir hafta olur canlarımmmmmmmm

neşem sonuçların temiz çıkmış çoooooooooookkkkkkkkk sevindim birtanem allahım herşeyi gnlünüze göre versin inşallah kuzum. Umarım bu güzel haberi verdiğin gibi diğer müjdeli haberi vermende uzun sürmez güzelim.

Kızlar agnes bu gün doğum yapıyor ve meleğine kavuşuyor allahın izini ile dualarımızı esirgemeyelim.
günaydın canım nasılsın inşallah güzel olur dualarımız onunla canımmm şimdi hasret gideriyolardır kuzusuyla
Herkese günaydııııııııııııııııııınnnnnnnn... Çok güzel ve mutlu bir hafta diliyorum hepinize :) Nasılsınız kızlar? Hafta sonu bomboştu burası, umarım bu hafta daha yoğun geçer :)

Gülçincim, nasılsın hayatım? Allah bir avazda kurtarsın inşallah Agnes'ı kurtarsın, yavrusuna kavuşuyor inşallah bugün :)

Fatoşcum nasılsın?
günaydın ablacım nasılsın aminnn inşallahhhhhhhhhh
günaydın güzeller nasılsınız biz iyiyiz çarşamba günü bebişimi görmeye gittik 1200 gr olmuş doktorumuz çok iyi dedi :nazar: dünde birazcık alışveriş yaptık kızım için insanın herşeyi alası gelio yaaa ne cici şeyler var öleee kaydirigubbakcemile3
jasmincim sanada günaydın nasılsın canım oyy maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi rabbim aldıklarını güle güle giydirmeyi nasip etsin
herkese günaydıııınnnnnnnnnn
hafta sonumuz çok güzeldi cumartesi gülçinim bize geldi çok mutlu olduk birazdan ilaydanın ve cerenin resmini ekleyeceğim
ablacım odanız süper halı ve perdeyede bayıldım
neşem çok ama çok sevindim bi sorun olmadığına allahın izniyle prolaktininde düşecek ve meleğine kavuşacaksın inş
arifem dualarım senin içinde geçerli canım
agnesede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım
günaydın nurcumm nasılsın canımmm aaa süperr demek gülçin geldii
bekliyoruz kuzuların resimlerini aminnn inşallah sağol canım allah razı olsun
Amin güzelim, inşallah :) Ben iyiyim diyorum ama fiziksel olarak rahatsızlıklarım çok arttı ama ne yapalım, olacak bunlar. Sona yaklaştık, dişimi sıkıyorum. Heyecan var tabii bu arada. Babam Cuma günü geliyor buraya, pazar günü hep beraber gidiyoruz İstanbul'a. Pazartesi günü için İstanbul'daki doktorumdan da randevu aldım az önce. O gün doğum tarihi de kesinleşecek sanırım :) Tabii ki babamlarda net var, oradan da size ulaşacağım, merak etme :) Artık sıra sana ve Arife'ye geliyor, inşallah sizler de yaşayacaksınız bu heyecanları ve sıkıntıları :)

Tabii ki senin ve Arife'nin de böyle yazacağınız günler gelecek. Benim hiç şüphem yok canımcım :) Sadece doktorlarınıza güvenin ve umudunuzu kaybetmeyin :)

Ben de çok öpüyorum canım, kendine çok dikkat et. Dualarımız seninle tatlım :)
başka çaremiz yokki ablacımm mecbur beklicez sıpalarııı sabırrrrrrrrrrr
kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl
çok güzel canım adıyla yaşasın inşallahhhhhhhhhhhh
herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

biz biraz mızmızız çünküüüüüüüüü
zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
merhaba canım nasılsınn
maşallah zeynebimize ilk dişi çıkmış bir diş buğdayı ister artık annesii
işte size iki tane melek

oyyyyyyyyyy çok tatlı bu melekler allah nazarlardan saklasınnn maşallahhhhhhhh

canım nasılın ya gerçekten çok zor bir hamilelik geçirdin canım ama şimdi sonuna geldin
7 günün kalmış sadece sonra bu sıkıntıların hepsi geçicek inşallah çok kolay bir doğum olur mavicimm dualrım seninle

canım muhtemelen bebişin kollarındadır şimdi inşallah çok kolay bir doğum olmuştur
güzel hbaerlerini bekliyoruz

ablacım çok güzel bir oda olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah rüzgarımız çok mutlu günler geçirir odasında

canım benimmm çok güzel haberlerle geldin çok şükür çok sevindimm rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallahh herşey çok güzel olucak nesecim allahın izniyle sende bende kavuşucaz meleklerimize dediğin gibi çok az kaldı bütün kalbimle dua ediyorum
canımm

aminnnnn inşallah allahın izniyle başlıcamm ablacım adetime az kaldı belli olucak akmı karamı :)))

aminnn inşallah canım allah razı olsun

günaydın canımmmm nasılsın

günaydın canım nasılsın inşallah güzel olur dualarımız onunla canımmm şimdi hasret gideriyolardır kuzusuyla

günaydın ablacım nasılsın aminnn inşallahhhhhhhhhh

jasmincim sanada günaydın nasılsın canım oyy maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi rabbim aldıklarını güle güle giydirmeyi nasip etsin

günaydın nurcumm nasılsın canımmm aaa süperr demek gülçin geldii
bekliyoruz kuzuların resimlerini aminnn inşallah sağol canım allah razı olsun

çok güzel canım adıyla yaşasın inşallahhhhhhhhhhhh

merhaba canım nasılsınn
maşallah zeynebimize ilk dişi çıkmış bir diş buğdayı ister artık annesii

oyyyyyyyyyy çok tatlı bu melekler allah nazarlardan saklasınnn maşallahhhhhhhh

kumsalım hoşgeldin canım sağol canım amin sen neler yapıyosun

ablacım maşallah bebeğine ne kadar büyümüş öyle 29. haftadaki halinle ne kadar fark var bende 28. haftadayım ya karnım senin 29. haftadaki halin gibi bende üzülüyodum benim karnım küçükmü bebek büyümüyomu diye ama seni görünce çok rahatladım valla kaydirigubbakcemile3 kaç kilo şu an rüzgarımız :nazar:
hiç merak etme canım, iç karnın geniştir :) 2 hafta önce 2360 gr.dı canım, son iki haftada ben kilo almaya başladım, yaklaşık 4 kilo aldım 2 haftada :)

teşekkürler canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn, inşallah daha iyilerini sizler yaparsınız :)

evet sabrın sonu selamettir tatlım :) inşallah 2010 senin ve Neşe'nin yılı olacak :)

hadi yaa benim tanıdığım eliflerde çok hamarat ailesine bağlı oluyo inşallah benim tanıdıklarıma benzer kaydirigubbakcemile3

inşallah sen,n tanıdıklarına benzer canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kııı ilayda içinde iken çekeydin ya resmini neden netten resim ekledin :olmaz:

evet göbüşümü albüme ekledim kızlar :)

bakçam şincikk rüzgarıma damat adayıma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile4

Back
X