Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

dünüüürr günaydın canom nassen
damadım nasıl oldu kızz düzeldimi accık uykusu düzene girdimi kuzumuzun?

günaydın dünürüm
valla ben iyyimde damadın hala aynı bunu yazana kadar bile can çekiştim
kaç defa susması için kucama aldım

günaydın dünürüm
canım günaydınnasılsınız bakalım
kolik belasından sende iyi değilsin sanırsam bizde çok çektik çok
yavrum çatlıyordu ağlamaktan ama 3 ay doldu bıçak gibi kesildi bizimki artık ilaç falan vermiyorum sayısız ilaç denedim hiç biri tam çözüm deil zaten dr demişti ne ilaç kullansanız kesin çözüm olmaz sadece biraz rahatlatır die tabii ben biraz ilaç karşıtı olduğumdan düzenli vermedim sıkıntısı oldukça verdim o yüzden çok etkilemedi galiba sen düzenli kullan ne kullanıyorsan geçici bir süre ama insanı canından bezdiriyor bilirim

fatoşçum güzel isim ismiyle bin yaşsın inşallah

filiz ablacım zaman azaldı sanki korku var he :)))
evet ya kucağa çok alıştı kucak dışında başka bi yerde asla uyumuyo kucakta susuyo
çok zor bi bebek Miraç umarım zamanla huyu suyu değişir

kızlar günaydın hepinizeeee sabah 8 de kalktık oğlum yedi içti şimdi tekrar uyudu bende yanınıza geldim nasılsınız bir yaramazlık yok dimi

canım günaydınnasılsınız bakalım
kolik belasından sende iyi değilsin sanırsam bizde çok çektik çok
yavrum çatlıyordu ağlamaktan ama 3 ay doldu bıçak gibi kesildi bizimki artık ilaç falan vermiyorum sayısız ilaç denedim hiç biri tam çözüm deil zaten dr demişti ne ilaç kullansanız kesin çözüm olmaz sadece biraz rahatlatır die tabii ben biraz ilaç karşıtı olduğumdan düzenli vermedim sıkıntısı oldukça verdim o yüzden çok etkilemedi galiba sen düzenli kullan ne kullanıyorsan geçici bir süre ama insanı canından bezdiriyor bilirim

yaa valla sorma canım ya çok çekiyoruzz doktorda bana ilaç fayda etmicek en az 3 ay böyle olucak dedi nurse hurveys die bi ilaç kullanıoz ama nafile bide çörek otu yağını veriom inşallah benimkide hemen öyle bıçak gibi kesilir sen atlatmışısn ne güzel

ay evet havadan yana tereddütlerim vardı ama yine de istiyorum :)

hiç sorma babamın büyük bir baskısı var üstümde... en son bulduğu isim "CENGAVER", iyi mi? ıyk akannehir

olsun senin içine sindiyse boşver havasını suyunu abla bizde alıştık zati rüzgar demeye

CENGAVER mi akannehir
ayyhhh çok kötüüü :sinifsinif:

şuanlık iyi canım şükür işlerindede allah kolaylık versin tatlım

kızdırmayın gülçinimi heyttttttttt

aman aman iyi ol bebişin için iyi olmalısın ve bunun içinde elinden geleni yapmalısın canikom yerimseniben

kızdım bilene kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

kızlar oğluşuma ARAS ismini düşünüyoruz benim kociş onu istiyo nasıl teyzeleri güzelmi

kıızz aras güzel isim emmee çocukla dalga geçerler ismiyle yani aras kargo felan deyip isim koyarkken her açıdan düşünmek gerek bence yoksa güzel isim a.s

günaydın dünürüm

ayyy canım benim yaaa kıyamam ben onada sanada dediğim şurubu aldınmı dünür bir dene istersen tatlım bakarsın işe yarar birde ılık duş çok iyi geliyor aklında olsun eğer mümkünse her gün yıka canım miracı rahatlar ve rahat uyur emin ol yerimseniben

yaa valla sorma canım ya çok çekiyoruzz doktorda bana ilaç fayda etmicek en az 3 ay böyle olucak dedi nurse hurveys die bi ilaç kullanıoz ama nafile bide çörek otu yağını veriom inşallah benimkide hemen öyle bıçak gibi kesilir sen atlatmışısn ne güzel
canım maalesef öle sabret sen sakin olunca oda geçiyor ben sürekli evin içinde geziyordum kucağımda o zaman sakinleşiyordu şimdi alıştı velet sürekli gezmek istiyor
ama alışmasın die uğraşma ben hiç takmadım şımarsınlar nolcak onlar canımız bizim değilmi

kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi

fatoşçum güzel isim ismiyle bin yaşsın inşallah

evet ya kucağa çok alıştı kucak dışında başka bi yerde asla uyumuyo kucakta susuyo

canımmm ilk zamanlar öyle oluyor ilk üç ay bebiş kendisini hala ana rahminde sanıyormuş doğduğunu fark edemiyormuş zavallım bu yüzden de sadece kucakta sakinleşirmiş bende çok tırsmıştım hep kucaktamı olucak diye ama sebep buymuş birtanem anne sıcaklığını arıyormuş ama üç ay sürmüyor emin ol bizimki 2 aydan sonra yattığı yerde kendi kendine uyumaya başlamıştı. İnşallah seninkide öyle olucak tatlım

kızlar günaydın hepinizeeee sabah 8 de kalktık oğlum yedi içti şimdi tekrar uyudu bende yanınıza geldim nasılsınız bir yaramazlık yok dimi

günaydın canım
afiyet olsun oğlumuza yarasın inşallah
şimdilik herşey yolunda bildiğimiz kadarı ile yaramaz bir durum yok

herkese günaydın kızlarr hepinize hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan

yasemin hoş geldin kuzu günaydın nasılsınnn?

canım maalesef öle sabret sen sakin olunca oda geçiyor ben sürekli evin içinde geziyordum kucağımda o zaman sakinleşiyordu şimdi alıştı velet sürekli gezmek istiyor
ama alışmasın die uğraşma ben hiç takmadım şımarsınlar nolcak onlar canımız bizim değilmi

aynen canım kucakda evi turluyoz bizde bide alıştı yüzükoyun göğsüme yatcak öle uyucak şuandada kucağımda sol elle yazıomm :bbo:

dünürüm doktora gidince ilacı söylicem öyle alıcam gelin ben değiştireyim demişti doktor

canımmm ilk zamanlar öyle oluyor ilk üç ay bebiş kendisini hala ana rahminde sanıyormuş doğduğunu fark edemiyormuş zavallım bu yüzden de sadece kucakta sakinleşirmiş bende çok tırsmıştım hep kucaktamı olucak diye ama sebep buymuş birtanem anne sıcaklığını arıyormuş ama üç ay sürmüyor emin ol bizimki 2 aydan sonra yattığı yerde kendi kendine uyumaya başlamıştı. İnşallah seninkide öyle olucak tatlım

günaydın canım
afiyet olsun oğlumuza yarasın inşallah
şimdilik herşey yolunda bildiğimiz kadarı ile yaramaz bir durum yok

yasemin hoş geldin kuzu günaydın nasılsınnn?

hoşbulduk kuzu iyi sayılırım bel ağrılarım başladı daha şimdiden dün zor uyudum valla sırtımın sol yanı ağrıyo hep aynı yer bide sol tarafada dönemiyorum şimdiden böleyse son ayı düşünemiyom yaaa

hiç sorma, itiraf etmem gerekirse hafiften hafiften tırsmaya başladım :)
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:
günaydın canım, hoşgeldin :)
herkese günaydın kızlarr hepinize hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan
günaydın :)
olsun senin içine sindiyse boşver havasını suyunu abla bizde alıştık zati rüzgar demeye

CENGAVER mi akannehir
ayyhhh çok kötüüü :sinifsinif:
hiç sorma aynen öyle, Allahtan kardeşimle ben erkek olmamışız, kimbilir isimlerimiz ne olurdu kaydirigubbakcemile3
kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi
anaaaaaaa oğlana kardeş geliyor olmasın sakın??? :1shok: :1shok: :1shok:

Back
X