dünüüürr günaydın canom nassen
damadım nasıl oldu kızz düzeldimi accık uykusu düzene girdimi kuzumuzun?
günaydın dünürüm
valla ben iyyimde damadın hala aynı bunu yazana kadar bile can çekiştim
kaç defa susması için kucama aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünüüürr günaydın canom nassen
damadım nasıl oldu kızz düzeldimi accık uykusu düzene girdimi kuzumuzun?
günaydın dünürüm
çok güzel bir isim Fatoşcum, ismiyle bin yaşasın inşallah
amin ablacım saol teyzesi allah hepizin yavrusunu bağışlasın inşallah
canım günaydınnasılsınız bakalımgünaydın dünürüm
canım günaydınnasılsınız bakalım
kolik belasından sende iyi değilsin sanırsam bizde çok çektik çok
yavrum çatlıyordu ağlamaktan ama 3 ay doldu bıçak gibi kesildi bizimki artık ilaç falan vermiyorum sayısız ilaç denedim hiç biri tam çözüm deil zaten dr demişti ne ilaç kullansanız kesin çözüm olmaz sadece biraz rahatlatır die tabii ben biraz ilaç karşıtı olduğumdan düzenli vermedim sıkıntısı oldukça verdim o yüzden çok etkilemedi galiba sen düzenli kullan ne kullanıyorsan geçici bir süre ama insanı canından bezdiriyor bilirim
ay evet havadan yana tereddütlerim vardı ama yine de istiyorum :)
hiç sorma babamın büyük bir baskısı var üstümde... en son bulduğu isim "CENGAVER", iyi mi? ıyk akannehir
şuanlık iyi canım şükür işlerindede allah kolaylık versin tatlım
kızdırmayın gülçinimi heyttttttttt
kızlar oğluşuma ARAS ismini düşünüyoruz benim kociş onu istiyo nasıl teyzeleri güzelmi
günaydın dünürüm
canım maalesef öle sabret sen sakin olunca oda geçiyor ben sürekli evin içinde geziyordum kucağımda o zaman sakinleşiyordu şimdi alıştı velet sürekli gezmek istiyoryaa valla sorma canım ya çok çekiyoruzz doktorda bana ilaç fayda etmicek en az 3 ay böyle olucak dedi nurse hurveys die bi ilaç kullanıoz ama nafile bide çörek otu yağını veriom inşallah benimkide hemen öyle bıçak gibi kesilir sen atlatmışısn ne güzel
fatoşçum güzel isim ismiyle bin yaşsın inşallah
filiz ablacım zaman azaldı sanki korku var he :)))
evet ya kucağa çok alıştı kucak dışında başka bi yerde asla uyumuyo kucakta susuyo
çok zor bi bebek Miraç umarım zamanla huyu suyu değişir
kızlar günaydın hepinizeeee sabah 8 de kalktık oğlum yedi içti şimdi tekrar uyudu bende yanınıza geldim nasılsınız bir yaramazlık yok dimi
herkese günaydın kızlarr hepinize hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan
canım maalesef öle sabret sen sakin olunca oda geçiyor ben sürekli evin içinde geziyordum kucağımda o zaman sakinleşiyordu şimdi alıştı velet sürekli gezmek istiyor
ama alışmasın die uğraşma ben hiç takmadım şımarsınlar nolcak onlar canımız bizim değilmi
kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi
canımmm ilk zamanlar öyle oluyor ilk üç ay bebiş kendisini hala ana rahminde sanıyormuş doğduğunu fark edemiyormuş zavallım bu yüzden de sadece kucakta sakinleşirmiş bende çok tırsmıştım hep kucaktamı olucak diye ama sebep buymuş birtanem anne sıcaklığını arıyormuş ama üç ay sürmüyor emin ol bizimki 2 aydan sonra yattığı yerde kendi kendine uyumaya başlamıştı. İnşallah seninkide öyle olucak tatlım
günaydın canım
afiyet olsun oğlumuza yarasın inşallah
şimdilik herşey yolunda bildiğimiz kadarı ile yaramaz bir durum yok
yasemin hoş geldin kuzu günaydın nasılsınnn?
hiç sorma, itiraf etmem gerekirse hafiften hafiften tırsmaya başladım :)filiz ablacım zaman azaldı sanki korku var he :)))
evet ya kucağa çok alıştı kucak dışında başka bi yerde asla uyumuyo kucakta susuyo
çok zor bi bebek Miraç umarım zamanla huyu suyu değişir
günaydın canım, hoşgeldin :)kızlar günaydın hepinizeeee sabah 8 de kalktık oğlum yedi içti şimdi tekrar uyudu bende yanınıza geldim nasılsınız bir yaramazlık yok dimi
günaydın :)herkese günaydın kızlarr hepinize hayırlı günler diliyorum opuyorumnanaktan
hiç sorma aynen öyle, Allahtan kardeşimle ben erkek olmamışız, kimbilir isimlerimiz ne olurdu kaydirigubbakcemile3olsun senin içine sindiyse boşver havasını suyunu abla bizde alıştık zati rüzgar demeye
CENGAVER mi akannehir
ayyhhh çok kötüüü :sinifsinif:
anaaaaaaa oğlana kardeş geliyor olmasın sakın??? :1shok: :1shok: :1shok:kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi