Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef % 99 ihtimalle H1N1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
fazla duramıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
bana müsaade kızlar umarım tekar gelip yazmaya mecalim olur.

canım benim ya inan çok üzüldüm inş en kısa sürede topatrlarsın inş bu virüsü kaptıysan bile sanan bişey yapmamıştır ve biter hastalığın dualarım senile

canlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
Ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. Malesef % 99 ihtimalle h1n1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. Cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. Yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. Salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. Cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
Böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
Fazla duramıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
Bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
Bana müsaade kızlar umarım tekar gelip yazmaya mecalim olur.

canım benim çok ç.ok geçmiş olsun çok üzüldüm canım ya rabbim acil şifalar versin tez zamanda kuzucuğuna kavuşturdun dualarım seninle tatlım acil şifalar

fılız ablacım bır daha sıteye gırdıĞınde rÜzgarcık kollarında olacak allah kurtarsıkn ablam ÖpÜyorum kocaman

ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef % 99 ihtimalle H1N1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.

canımsın çok büyük geçmiş olsun güzelim aklımada gelmedı degıl hanı sana yazdım cvpta gelmeyınce ıyıce merak etmıstım zaten.dualarımsenınle guzelım allahım izniyle ıyıleşip geleceksın yıne yazacaksın bıze öyle olumsuz düşünme canım.içimizi karartmakta ne demek aşk olsun herkes merak etti senı yazmayınca zaten.iyi haberlerini beklıyoruz canım rabbim acil şifa versın

kızlar, bugün öğlen son dr kontrolümüz vardı, çok şükür her şey normal :) bugüne kadar yüzünü göstermeyen beyimiz bugün bize şov yaptı ve yüzünü gösterdi, o kadar tatlı ki, tabii kuzguna yavrusu güzel görünürmüş kaydirigubbakcemile3 yarın sabah Allahın izniyle inşallah oğluma kavuşacağım ama bu gece uyku tutar mı beni bilmiyorum, hem yarını iple çekiyorum hem de tırsıyorum delikafadulden hepiniz hakkınızı helal edin kızlar, sizleri çok seviyorum, bilmeden ya da istemeden kırdığım birileri varsa aranızda lütfen affedin :) umarım yakında tekrar görüşürüz :gitme:

oyyyyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben artist olacak belli.ben bile heyecan yaptım valla.allahım sağlıcakla yavruna kavustursun inşallah canım.rabbim yardımcın olsun.iyi haberlerini bekliyoruz canım...:nazar:

bitanem bende hatta yazdıydım gülçin habersiz koymazdı bizi diye çok geçmiş olsun acil şifalar olsun aklına kötü şey getirme hayatım sadece gripsin ve şükürler olsun ciğer filmin temiz çıkmış ve yine allahın izniyle temiz çıkacaktabikide canım dostum dualarımız seninle hayatım cerenide bi kontrol ettirseydin için rahat etsin diye güzel haberlerini beklicem hatatım bol bol dinlen vitamin takviyesi al seni çok öpüyorum çokk geçmiş olsun

bu arada Kadıköy Şifa'nın sayfasında doğumdan bir müddet sonra oğlumuzun resmini koyacaklarmış, Rüzgar Kuş olarak bulabilirsiniz sanırım yarın veya öbür gün :) hepinizi tekrar öpüyorum canlarım Şeniz

filiz ablam saaat "10 olmasına az kaldı beni bilem heyecan sardı rüzgar paşa gelsin sağlıcakla saol ablam sölediğin için resmine bakalım oluşumuzun :sm_cool: zemuszemus hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

herkese hayırlı cumalar
kızlar yaa galiba ben bunalıma girmek üzeriyim :sinifsinif:
Miraç çok zor bi bebek çok ağlıo çok gaz sancısı var kucağa alışık onu sabahtan akşama kadar kucakda gezdirmekten canım çıkıyo 2-3 gündür hele dakika susmuyor mememi emmiyor rahat uyuyamıyor gazdan napıcağımı bilemiyorum doktorumuz herşeyi normal diyor
benimde kanamam bitti ertesi gün adet oldum bi türlü geçmedi sürekli kan kaybetmekten halim kalmadı :gitme:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama

slm şekerler kaç gündür yazamıyorum sizlere
migrenim son haddinde bana hiç rahat vermiyor
gülçinim canım benim çok geçmiş olsn inş sorunsuz atlatacak kuzunla bol bol vakit geçireceksin kıyamam sana
ablacım şu anda doğuma alındın galiba allahım hayırlı doğumlar versin inş akşam yanına gelmeye çalışacam
burcum canım kuzumuza geçmiş olsun
fatoşcum sen nasılsın canım tansiyonun normal değil mi?
özsev kuzucuk nasıl dikkat edin aman bebişlere
beyaz ierror sizde kuzuları benim için öpün
özgem sen hala yoğun musun?

herkese hayırlı cumalar
kızlar yaa galiba ben bunalıma girmek üzeriyim :sinifsinif:
Miraç çok zor bi bebek çok ağlıo çok gaz sancısı var kucağa alışık onu sabahtan akşama kadar kucakda gezdirmekten canım çıkıyo 2-3 gündür hele dakika susmuyor mememi emmiyor rahat uyuyamıyor gazdan napıcağımı bilemiyorum doktorumuz herşeyi normal diyor
benimde kanamam bitti ertesi gün adet oldum bi türlü geçmedi sürekli kan kaybetmekten halim kalmadı :gitme:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama

ayy canım benim allah kolaylık versin dediğim kimyonu denediniz mi biz çok faydasını görmüştük...
kanaman içinde pekmez iç üzüm ye beslenmeni aksatma

ayy canım benim allah kolaylık versin dediğim kimyonu denediniz mi biz çok faydasını görmüştük...
kanaman içinde pekmez iç üzüm ye beslenmeni aksatma

denemedim canım içtiği şurupta kimyon falan varmış eşimde midesini bozmsyslım diyo çörek otu veriom hergün zyetinyağı ile
üzm falan yedm ama yemek bile yemekistemiyorum zaten fırsat blamıyorumhiç bişeye

günaydın kızlarr
gülçincim çok geçmiş olsun canım bende merak etmiştim seni canım yaa h1n1 testi yapıolar tükürükle sana yaptılarmı onu belkide mevsimsel griptir çünki şu an herkes grip bende yeni atlattım çok şükür seni çok ii anlıorum inşallah hemen kurtulucaksın canım nar greyfurt mandalina portakal hepsinin suyunu sıkıp karıştırarak iç bol bol canım inş hemen atlatırsın

filiz ablaaa nihayet büyük gün bugünnnnhihoyyythihoyyyt muhtemelen oğluşuna kavuşmuşsundur şu annn hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün eyvahh sıra bizlere geliyor zemuszemuszemuszemus

[QUOTE = ceren54; 10.168.430] Canlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
Ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef% 99 ihtimalle H1N1 Virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey Akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. Cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve C vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar Ciğer filmi çekilicek eğer filmi tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastal artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. Salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar KOTG bir duumki anlatamam Rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim Aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. Çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye şifasını.
fazla dıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
Bu arada Filiz ablacım Dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
mecalim olur kızlar umarım Tekar gelip yazmaya müsaade bana. [/ QUOTE]

canım hiç yakışmadı bu laflar sana hep sen demiyo muydun iyi düşünün iyi olsun diye lütfen bu kadar üzülme zaten çoğunu atlatmışsın inş.geçirmiş olacaksın bu hastalığı sonra rahat edeceksin önemli olan cerene geçmemesi onu da zaten göndemişsin ve iyi yapmışsın inş.gelip iyileştim diyeceksin of ya kim çıkarttıysa şu domuz gribini adı bile bi itici bilmesek şimdi normal grip sanıp rahatça atlatıcaktın ne güsel ama stresi yetiyo işte lütfen rahat ol allah şifa versin inş.ben de domuz gribi olmadan bi doğurabilsem ödüm kopuyo hamileyim bebeğime bi zararı olur diye allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi inş.

günaydın kızlar.
FıLıZ ABLA DOĞUM YAPMIŞ.ŞıMDı EŞıYLE GÖRÜŞTÜM.ıKıSıDE ÇOK ıYıLERMıŞ.FıLıZ ABLA HENÜZ UYANMAMIŞ...ALLAHIM RÜZGAR BEBEĞı AıLESıNE BAĞIŞLASIN.
HOŞGELDıN RÜZGAR BEBEK.

filiz ablam doğum yaptı muhtemelen ALLAH UZUN ÖMÜR SAĞLIK VERSıN ıNŞ.

SANIRIM SIRA BENDE delikafadulden

günaydın kızlar.
FİLİZ ABLA DOĞUM YAPMIŞ.ŞİMDİ EŞİYLE GÖRÜŞTÜM.İKİSİDE ÇOK İYİLERMİŞ.FİLİZ ABLA HENÜZ UYANMAMIŞ...ALLAHIM RÜZGAR BEBEĞİ AİLESİNE BAĞIŞLASIN.
HOŞGELDİN RÜZGAR BEBEK.

ayy canım benim
hoşgelmiş rüzgar bebek rabbim sağlık sıhhat versin
annesi ve babasına bağışlasın inş
akşam inş yanlarına gidecem rüzgarımın resimlerini eklerim

[QUOTE = Bulcuk; 10175392] herkese Hayırlı Cumalar
kızlar yaa galiba ben bunalıma girmek üzeriyim: sinifsinif:
Miraç çok zor bi bebek çok ağlıo çok gaz sancısı var kucağa Alışık onu Sabahtan akşama kadar kucakda gezdirmekten canım çıkıyo hele 2-3 dakika susmuyor mememi emmiyor rahat uyuyamıyor gazdan napıcağımı bilemiyorum doktorumuz herşeyi normal diyor gündür
benimde kanamam bitti Ertesi gün adet oldum bi türlü geçmedi sürekli kan KAYBETMEKTEN halim kalmadı: gitme:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama [/ QUOTE]

ay canım ya allah kolaylık versin niye çok kanaman oluyo spiral falan mı taktırdın?

Back
X