canım sagol albumune baktım ailecek süpersinz maşallah.sende k.i.b allaha emanet ol canım
canım benim o senin güzelliğin birde bu resim koyma işini arkadaşlar söylüyodu ekle diye sende söyledin ve becericemmi diye denedim oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sagol albumune baktım ailecek süpersinz maşallah.sende k.i.b allaha emanet ol canım
canım benim o senin güzelliğin birde bu resim koyma işini arkadaşlar söylüyodu ekle diye sende söyledin ve becericemmi diye denedim oldu
canım bizdwe bizde seni öpüyoruz tatkım resimleriniz çok hoş rabbim mutluluğunuzu bozmasıngcan jasmin kayra neşe svlmstr fatoş özsev karpuz mavideniz hepinizi çok öptüm allaha emanet olun
oy kuzum maşallah suphan allah allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün çok şeker aya yerim enonu
iyim canım çok saol allaha şükür şuanlık sorun yokfatoş0808canım naılsın tansiyon ne alemde umarım herşey yolundadırkumsal sen nasılsın canım umarım gelişmeler olumlu yöndedır senin için dua edıyorum canım umarım hayırlısyla güzel haberler verırsın bıze.
iyim canım çok saol allaha şükür şuanlık sorun yok
selamlar erkenden kalktım çünkü çok kötü bi rüya gördüm ve etkisinden kurtulamıyorum bebeğimle ilgili anlatmaya dilim varmıyo mafoldumben
GÜLÇİNNN orda mısın iyileştin mi?
kimse yokmuuu?![]()
canlarım hepinize günaydınnnnnn umarım güzel sorunsuz hastalıksız bir hafta olur hepimiz için. Zaten haftanın sonuda bayram ya umarım bayram yaparız....
bu arada canlarım beni merak etmişsiniz üzgünüm giripte yazamadım kızlar cumartesi günü hastaneye gittim tekrar ciğer filmi çekildi ve malum temiz çıktı çok şükür. fakat annem rahatsızlandı şimdi o grip ve ceren evde ben bakmak zorunda kaldım. bu yüzden gelip size yazamadım kızlar. Hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız ve destekleriniz için. Şimdi cerenimin gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye. Umarım bir an önce bu günleri atlatırız biter geçer gider.
Sizlerde kendinize çok çok dikkat edin kızlar hasta olmayın sakın hele hele bebişler sakın olmasın. Mümkünse evden çıkmayın canlarım.