Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün sizden sonra çıkıyodum gözüme çarptı bişeyler yok doğumda bebeği enfeksiyon kapmış kötüymüş yok bebeğini 38 haftalıkken kaybetmiş bilmem ne görünce iyice içim karardı ondan şeytan uğraştı durdu benle ondan dedim belki 1-2 gün gelmezsem merak etmeyin diye yani........
evet bende açamadım bi süre kk yı
ben kahvaltı yaam gelem kızlarr
görüşürüz yine
gülçincim ben msn ne yolladım e posta tel i de yazdım geldi mi?
sende yani varya hilal resmen kaşınıyorsun yaaa bokmu var neen okuyorsun öyle şeyleri zorla kendine iş arıyorsun ya bırak herkesin mutlaka iyi yada kötü hikayeleri tecrübeleri var birileri olumsuzluklar yaşadı diye seninde başına gelecek değil ya yapma allah aşkına bak içindeki meleği üzüyorsun ve bu yüzden günaha giriyorsun çocuğun hakkına giriyorsun onu üzerek bunu yapma ne biçim annesin sen ANNE çocuğunu mutlu etmeli ona huzur vermeli sıcacık şefkati ve sevgisi ile ısıtmalı onu ama sen tam tersini yapıp karamsarlığınla çocuğuda daha şimdiden strese sokuyorsun böyle yaparsan beklediğimiz ANNE olamazsın lütfen bu söylediklerimi iyi düşün ve kendine gel yapma bunu kaşınmaaaklava:
afiyet olsun dünürüm
geldi cancan bakçam şimdi
tamam canım haklısın ya yapmıcam artık evet ben hiç iyi bi anne değilim çocuğumun da psikolojisini bozuyorum kendime çeki düzen vermem lazım
tamam canım hadi ben çıkıyorum tel i açıyorum ordan da msj atcam sana ok?
canım benim günaydıncanlarım hepinize günaydın yeni bir güne daha başlamış bulunmaktayız.
Malesef korktuğum başıma geldi ve cerenim grip oldu kızlar
dün akşam iş çıkışı eve gittiğimde ceren öksürüyordu bizde hemen hastaneye götürdük doktor gribal dedi bugünde idrar tahlili ve kültürü istedi idrar yolu enfeksiyonu tekrarlamış olailibr dedi. bakalım ne çıkacak sonuçlarda. Çok şükürki çok ağır ateşli felan değil ceren sadece ara ara öksürüyor oda 2-3 güne kadar geçer dedi doktor umarım öyle olur.
bende havadisler böyle bir haftadır hastalıklarla boğuşuyorum ne diyim allah bu günümüzü aratmasın.
canım çok geçmiş olsungünaydın kızlarrr
ay gelinimde hasta olmuş inşallah çabuk geçer
ay kızlar az önce fırınımın koca camı patladı üsütme ödüm patladı mutfak tuz buz koca cam oldu
moralim bozuldu asllahtan yüzüme falan gelmedi camlar
canım benim günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma inş biran önce atltır bu durumu
nurcum masallah melegin cok tatli olmus allah nazarlardan saklasin
benim meleğim teyzeleri
:roflol::roflol::roflol:allah iyiligini versin emii gülçin....
slm kızlar nasılsınız bakalım?
:roflol::roflol::roflol:allah iyiligini versin emii gülçin....
slm kızlar nasılsınız bakalım?
kız ilayda ne şeker olmuş maşallahh yavrumaa
gelinde acık mıncıklayam