Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım bacağım hala kötü ahmet pansuman yaptı biraz önce
ama acısı bitirdi beni
ilaydada şimdi uyudu teyzesi oynadı oynadı uyudu

canım yaa sarıyorusun bacağını nasıl peki üstüne basabiliyormusun hey allah kış vakti şu olana bak ya varmı yapabileceiğimiz bir şey gülüm yaaa

canım yaa sarıyorusun bacağını nasıl peki üstüne basabiliyormusun hey allah kış vakti şu olana bak ya varmı yapabileceiğimiz bir şey gülüm yaaa

canım evin içinde açık hatta iç çamaşırıyla duruyorum dışarı çıkaağımdada sargı bezi dolayıp bol bi eşoman giyiyorum
sağol canım olman yeterli

ablaaammmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
demek cumartesi dönüyorsunuz eve yuuppppiiiii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hadi bakalım evine git kendin baş başa ol rüzgar beyle bak o zaman dahada keyifli olucak herşey görürsün ablacım gaz içinde istersen benim kullandığım şurubu kullan ablam ben çok faydasını gördüm belki sende de işe yarar bebeler çok acı çekiyor gazdan zavallım :1no2:

inşallah tekrarı olur ablacım ya inşallah tabii sen istabulda olursan olur malum istanbul şurası ayvalık teeee orassııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ablacım aklımda liste yapıcam düzeltmeleri emme inan vaktim kalmıyor akşamları ya çok yorgun oluyorum yada evdeki işler bitmiyor bir türlü birde şu sıra ceren hanıma oda yapıyorum onunlada ilgileniyorum ama aklımda güncelleme meraklanma hemde rüzgarımın doğum günü tarihide aklımda nasıl unuttuğumu düşünürsün ya aşk olsun mafoldumben

gülüm beniiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :) evet hayatım ctesi dönüyoruz, oğlumla başbaşa kalmak ve bir düzen oturtmak için sabırsızlanıyorum ama kaynanam beni pek rahat bırakacağa benzemiyor... neyse bir çaresine bakacağım artık... babuline'i kullanıyorum hayatım, o belki biraz hafifletiyor olabilir sancılarını, bilemiyorum, belki kullanmasam daha çok canı yanacak yavrumun

sen de haklısın, çok uzak :(

tamam hayatım, sen de çok yoğunsun... bu arada Ceren'imizin odası da hayırlı uğurlu olsun canım, resimlerini bekliyoruz :)
aaa unuttuğunu düşünmedim ki zaten :) laf olsun diye yazdım ben onu (nasıl çeviriyorum ama :roflol: )

uzun bir ara verdim çünkü Rüzgar uyandı ve altını değiştirip emzirmem gerekti :)

canım evin içinde açık hatta iç çamaşırıyla duruyorum dışarı çıkaağımdada sargı bezi dolayıp bol bi eşoman giyiyorum
sağol canım olman yeterli

canım yaa mecbur değilsen çıkma dışarı canım yaa eziyet etme kendine uufff allah beterinden korusun sana bundan sonra termos yasak haberin olsun :olmaz:

gülüm beniiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :) evet hayatım ctesi dönüyoruz, oğlumla başbaşa kalmak ve bir düzen oturtmak için sabırsızlanıyorum ama kaynanam beni pek rahat bırakacağa benzemiyor... neyse bir çaresine bakacağım artık... babuline'i kullanıyorum hayatım, o belki biraz hafifletiyor olabilir sancılarını, bilemiyorum, belki kullanmasam daha çok canı yanacak yavrumun

sen de haklısın, çok uzak :(

tamam hayatım, sen de çok yoğunsun... bu arada Ceren'imizin odası da hayırlı uğurlu olsun canım, resimlerini bekliyoruz :)
aaa unuttuğunu düşünmedim ki zaten :) laf olsun diye yazdım ben onu (nasıl çeviriyorum ama :roflol: )

uzun bir ara verdim çünkü Rüzgar uyandı ve altını değiştirip emzirmem gerekti :)

evet evet eve gidince kesin oturur düzeniniz ablacım emin ol
ama kaynana konusuna gelince ablacım baştan koy tavrını yüz verme sonra sen uğraşırsın valla hiç çekilmez bebekle bir arada olmaz yane haberin ola
ablam babulineyi kullanıyorsun demek ama nasıl düzenli kullanmaz isen bir işe yaramaz haberin olsun ben günde üç defa kullanıyordum bir öğün atladımı başlıyordu sancılar o yüzden düzenli kullanman şart ablam günde üç defa kullanabilirsin bir zararı yok.

aaa eklemezmiyim ablam oda bir bitsin son şeklini alsın ilk sizle paylaşacağım :lepi:

bencede iyi kıvırdın ya hadi neyse ilk fırsatta onada el atıcam ablam sen rahat ol yerimseniben

o aralar daha bir süre olucak ablacım yemeği yakıcaksın çamaşırı asamıcaksın ütüyü bitiremiceksin evi mok götürücek neden çünkü rüzgar seni isteyecek kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım
ya bende öyle diyorum keşke kış bebeği olmasaydı diye ama yaz bebeklerindede pişik olayı oluyo bebeklik döneminin hepsi zor anlaşılan yaz kış farketmyio
bizim hatamız kociş çok fena grip oldu onu annesine yollasaydım o dönem oğluma bulaşmıcaktı ama akıl edemedik öyle bişey aynı mikroplu havayı soluyunca bulaştı :sinifsinif:
doğru haklısın canım geçmiş olsun gerçekten ne kadar dikkat etsekte yine olucak şey oluyor malesef
öyle oluyor son zamanlar ne yapalım anne olmak zor iş canım ama harikaaaa

tabi tabii yerleşsin kızımızın odasıda görelim bende cerenin odasını hazırlıyorum oda yapmamıştım ona ama artık onunda bir odası var hemde harikaa kafamdakileri bitireyim bende resimlerini eklicem cici cici odamızın inşallah hihoyyyt

dünürüm günaydın canım umarım dediğin gibi olur hepimiz için güzelim

yaaa kocişin evde demek iyi bari sana yardımcı olur gülüm yaa damadımında daha iyi olmasına sevindim şükür dahada iyi olucak inşallah annesi :teselli:

yok canım yaaa yaz bebeklerinde pişik felan olmuyor biz daha hiç olmadık şükür ama sen damadımı koru bak fena bozuşuruz heee gerçi bana kalmaz ceren seni parçalar miraca bişi olursa ona göre kaydirigubbakcemile3

günaydın güzelim hoş geldin nasılsın?
nasıl gidiyor herşey yolundamı?
hehe hadi ya hayırlı olsun cicim yakışır cerenimize :) fotoları bekliyoruz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın nasılsın jasminn evet sitede sorun vardı iyiz ne olsun cicim hep aynı çalışıyoz işte süperr hazırlıklar başlamış hadi bakalım odanızın resimlerini bekliyoruz hadi bakalım kolay gelsin

günaydın burcum nasılın canım aminn kociş izindeymiş sana yardım eder ne güzel
geçmiş olsun miraç hastaymış parmağı geçtimi burcu

günaydın fatoşcum nasılsın canım aminn

saol canım bi odası kaldı işte alıncak herşey bitti çok şükür buda bitsin sonra kızımızı beklicez kaydirigubbakcemile3

evet evet eve gidince kesin oturur düzeniniz ablacım emin ol
ama kaynana konusuna gelince ablacım baştan koy tavrını yüz verme sonra sen uğraşırsın valla hiç çekilmez bebekle bir arada olmaz yane haberin ola
ablam babulineyi kullanıyorsun demek ama nasıl düzenli kullanmaz isen bir işe yaramaz haberin olsun ben günde üç defa kullanıyordum bir öğün atladımı başlıyordu sancılar o yüzden düzenli kullanman şart ablam günde üç defa kullanabilirsin bir zararı yok.

aaa eklemezmiyim ablam oda bir bitsin son şeklini alsın ilk sizle paylaşacağım :lepi:

bencede iyi kıvırdın ya hadi neyse ilk fırsatta onada el atıcam ablam sen rahat ol yerimseniben

o aralar daha bir süre olucak ablacım yemeği yakıcaksın çamaşırı asamıcaksın ütüyü bitiremiceksin evi mok götürücek neden çünkü rüzgar seni isteyecek kaydirigubbakcemile3

kesin tavrımı koymam şart, çünkü kadın buradayken şartlandırdı kendini yarım gün gelmeye, sözümona yardım edecekmiş, hamileyken yardıma ihtiyacım varken nerdeydin demek geliyor içimden ama Mehmet'in hatırına susuyorum, çünkü çok üzülüyor...

haklısın, düzenli kullanmadım pek, neyse bugün öğlen verdim, akşam da yatmadan önce veririm, yarın sabah öğle akşam şeklinde devam ederim.

Rüzgar'ıma kurban olurum ben, hiçbir iş yapmayayım önemli değil :)

hehe hadi ya hayırlı olsun cicim yakışır cerenimize :) fotoları bekliyoruz

yakışır demiiii kaydirigubbakcemile3
jet hızıyla hemde kaydirigubbakcemile4

kesin tavrımı koymam şart, çünkü kadın buradayken şartlandırdı kendini yarım gün gelmeye, sözümona yardım edecekmiş, hamileyken yardıma ihtiyacım varken nerdeydin demek geliyor içimden ama Mehmet'in hatırına susuyorum, çünkü çok üzülüyor...

haklısın, düzenli kullanmadım pek, neyse bugün öğlen verdim, akşam da yatmadan önce veririm, yarın sabah öğle akşam şeklinde devam ederim.

Rüzgar'ıma kurban olurum ben, hiçbir iş yapmayayım önemli değil :)

ay aman bırak abla yarım gün gelicekmiş yardım edicekmiş felan fişman boşversene kadın yarım gün diye gelmeye başlar sonra sende yatar valla ne gerek varki sen halledersin herşeyi zor zamanları atlattın zaten çok şükür bundan sonra senin oğlunla başbaşa kalıp yalnız ilgilenmek gerek bir birinize daha iyi alışabilmeniz için.

gerekirse lafınıda esirgeme o üzülecekmiş bu kırılacakmış önemli olan sen ve rüzgar ablacım o yüzdende hiiiç kendisi strese sokma değmez mazallah stresten sütün gider sonra ne gerek var bunlara :umursamaz:

kesinlikle düzenli kullan ablacım bak görürsün etkisini inşallah geçiricek gaz sancısını

annelik bu işte evladı için herşey yapan başka yaratık olabilirmi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yakışır demiiii kaydirigubbakcemile3
jet hızıyla hemde kaydirigubbakcemile4

ay aman bırak abla yarım gün gelicekmiş yardım edicekmiş felan fişman boşversene kadın yarım gün diye gelmeye başlar sonra sende yatar valla ne gerek varki sen halledersin herşeyi zor zamanları atlattın zaten çok şükür bundan sonra senin oğlunla başbaşa kalıp yalnız ilgilenmek gerek bir birinize daha iyi alışabilmeniz için.

gerekirse lafınıda esirgeme o üzülecekmiş bu kırılacakmış önemli olan sen ve rüzgar ablacım o yüzdende hiiiç kendisi strese sokma değmez mazallah stresten sütün gider sonra ne gerek var bunlara :umursamaz:

kesinlikle düzenli kullan ablacım bak görürsün etkisini inşallah geçiricek gaz sancısını

annelik bu işte evladı için herşey yapan başka yaratık olabilirmi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

doğru diyorsun, evi iki adım ötede valla kalmaya falan kalkar, ondan sonra iyice dellenirim... zor günleri atlattım gerçekten, artık tek başıma başa çıkabiliyorum, hatta burada bile yalnızım artık, herkes işe gidiyor ben oğlumla başbaşa kalıyorum, halam sevmek için uğruyor birkaç saatliğine :)

neyse ben kaçayım kızlar, oğluşum uyumuşken ben de uzanayım birazcık :) hepinizi çok öpüyorum, ptesiden itibaren daha rahat gelebilirim sanırım, çünkü evimde olacağım inşallah, bir şey yazamasam da takip etmeye çalışırım topiği... kendinize çok iyi bakın kızlar :)

selam bayanlar ya ben daha doğurmadım ama son zamanlarım çok zor geçiyor ya kendimi taşıyamıyorum bir de 10 gün oldu grip geçti çok şükür ama öksürüğüm hala geçmedi antibiyotiğe başladım artık daha da ilerlemesin diye o da midemi ağrıtıyo off çok bunaldım artık iyileşip sağ salim bebeğime kavuşmak istiyorum artık:(

doğru diyorsun, evi iki adım ötede valla kalmaya falan kalkar, ondan sonra iyice dellenirim... zor günleri atlattım gerçekten, artık tek başıma başa çıkabiliyorum, hatta burada bile yalnızım artık, herkes işe gidiyor ben oğlumla başbaşa kalıyorum, halam sevmek için uğruyor birkaç saatliğine :)

neyse ben kaçayım kızlar, oğluşum uyumuşken ben de uzanayım birazcık :) hepinizi çok öpüyorum, ptesiden itibaren daha rahat gelebilirim sanırım, çünkü evimde olacağım inşallah, bir şey yazamasam da takip etmeye çalışırım topiği... kendinize çok iyi bakın kızlar :)

ablacım seni denk getiremedim doğumdan sonra bi türlü nasıl ayaklandın mı oğluşunda iyidir inş.sen nasıl sezeryan olmştun spinal anestezi mi genel mi?

ablam canım birtanem önce kendine sonrada aklına mukayyet ol dellenmeeeeee :olmaz:
hayırlısı ile evine var ablam ve kendi düzenini kur bu günlerde geçicek inşallah.
eve vardığında da bizi habersiz bırakma emi en azından ben geldim diye bir mesaj at ablacım. opuyorumnanaktan

selam bayanlar ya ben daha doğurmadım ama son zamanlarım çok zor geçiyor ya kendimi taşıyamıyorum bir de 10 gün oldu grip geçti çok şükür ama öksürüğüm hala geçmedi antibiyotiğe başladım artık daha da ilerlemesin diye o da midemi ağrıtıyo off çok bunaldım artık iyileşip sağ salim bebeğime kavuşmak istiyorum artık:(

hoşgeldin hilalcim nasılsın güzelim
son zamanlar öyle sıkıntılı oluyor güzelim malesef ne yapacaksın sıkacaksın dişini
antibiyotik içmeseydin keşke ya madem atlatmışsın ne gerek vardı öksürük öyle hemen geçmiyor canım boğazını sıcak tutacaksın ve patil kullanacaksın doktoruna danış belki öksürük şurubu verir sende rahatlarsın biraz.

öksürdükçe rahatsız oluyo mudur bebeğim acaba:(

evet oluyordur canım
sen öksürdükçe o zıplıyordur içerde sana uyuz oluyordur kaydirigubbakcemile3

ablacım seni denk getiremedim doğumdan sonra bi türlü nasıl ayaklandın mı oğluşunda iyidir inş.sen nasıl sezeryan olmştun spinal anestezi mi genel mi?

sazanlama atlıyorummmmmmmmmmmmmm
ablam çok iyi ayaklandı bile çoktaaaaaaaannnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt

ablam canım birtanem önce kendine sonrada aklına mukayyet ol dellenmeeeeee :olmaz:
hayırlısı ile evine var ablam ve kendi düzenini kur bu günlerde geçicek inşallah.
eve vardığında da bizi habersiz bırakma emi en azından ben geldim diye bir mesaj at ablacım. opuyorumnanaktan

hoşgeldin hilalcim nasılsın güzelim
son zamanlar öyle sıkıntılı oluyor güzelim malesef ne yapacaksın sıkacaksın dişini
antibiyotik içmeseydin keşke ya madem atlatmışsın ne gerek vardı öksürük öyle hemen geçmiyor canım boğazını sıcak tutacaksın ve patil kullanacaksın doktoruna danış belki öksürük şurubu verir sende rahatlarsın biraz.

canım öksürük şurubu vermişti ama bana mısın dememdi antibiyotiği de güvenle kullanabilirsin hamilelere veriliyo vdedi ya ne bileyim ciğerlerime falan inerse diye korktuk :(

evet oluyordur canım
sen öksürdükçe o zıplıyordur içerde sana uyuz oluyordur kaydirigubbakcemile3

sazanlama atlıyorummmmmmmmmmmmmm
ablam çok iyi ayaklandı bile çoktaaaaaaaannnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt

başka şekilde rahatsız olmasın da varsın uyuz olsun ya kıyamam ben ona öksürük sırf onun için canımı sıkıyo yoksa takmıcam mafoldumben

sağol şekerim cevap verdiğin için filiz ablayı kaçırdım zannımca................. opuyorumnanaktan

bu arada dün çok az nokta kadar kan geldi nişan falan değildir herhalde sonra sarı akıntı devam etti çünkü öksürürken doğpurcam mı ne? :emir_bebek: :ecrin_bebek:

oyyy sancılarım tuttu gene ben gideyim bari gülçin bişey olursa haber veririm inş.tel in açık olsun bana dua edin noluır hayırlısıyla kurtulayım ben de .........................

canım öksürük şurubu vermişti ama bana mısın dememdi antibiyotiği de güvenle kullanabilirsin hamilelere veriliyo vdedi ya ne bileyim ciğerlerime falan inerse diye korktuk :(

hımm anladım işte eğer kendini iyi hissediyorsan ateş felan yoksa atlatmışsındır zaten canım bence antibiyotik içme artık gerek yok diye düşünüyorum nede olsa hap sonuçta
ciğerlerine inseydi şimdiye kadar çoktaaan inerdi emin ol tatlım.

başka şekilde rahatsız olmasın da varsın uyuz olsun ya kıyamam ben ona öksürük sırf onun için canımı sıkıyo yoksa takmıcam mafoldumben

sağol şekerim cevap verdiğin için filiz ablayı kaçırdım zannımca................. opuyorumnanaktan

takma takma bişi olmaz 1 haftaya kadar öksürükte geçer inşallah canımcım

evet kaçırdın filiz ablayı malum o artık bir ANNE zor yakalarsın kaydirigubbakcemile3

bu arada dün çok az nokta kadar kan geldi nişan falan değildir herhalde sonra sarı akıntı devam etti çünkü öksürürken doğpurcam mı ne? :emir_bebek: :ecrin_bebek:

hay allah yinemi kanama ooff nişan olmasın ya daha erken 2-3 hafta daha dursun seninki şimdi gelmesin nişan değildir sanırım ya sanmıyorum CADIARZU

oyyy sancılarım tuttu gene ben gideyim bari gülçin bişey olursa haber veririm inş.tel in açık olsun bana dua edin noluır hayırlısıyla kurtulayım ben de .........................

kızzz ne sancısı dur benide panik yapma aalllaasennnn hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz gülüm telefonum 7/24 açık sen rahat ol yavrucum gece 3/5 hiç fark etmez bana haber et tamammı duacınım güzelim hayırlısı ile bir avazda kurtul inşallah. :Saruboceq:

ne güzel muhabbet etmişsiniz bugun gene bizde pc ci vardı istila etti b.sayarımı bişede yapamadan gitti perşembe gene gelcek..
benim canım sıkılıo yaaaa mafoldumben

gülçinim demek oda yapıosun he kızınaaa ohhh süper.. ablamm oğluşunun gazı tez vakitte geçer inşallah bebeklere eziyet annelere sıkıntı oluo bu gaz ama gazsız bebekte yok galibaaa.. nurum noldu gülom sana yandınmı yoksammm geçmiş olsun bi tanemmm aman dikkat et vallaaa.. hilalcimm ascık taa sabret kısss doğurma öle hemenceeekkk geçmiş olsun hayatımmm..

Back
X