canım ne olsun bende bi değişiklik aynı durumdayımmm :=)inşallah kumsalcım sende ne var yok
bayılır tabi cimcime bulmuş rengarenk odayı kaçırımı kuzu aslında tam zamanı güzel güzel oynar odasında miniğin şimdi herşeyi kavrıyorlar çok güzel günler geçirir inşallah odasındabende çok sevindim ve hatta ceren hanım dahada çok sevindi odasına girince nereye bakacağını şaşırıyor her tarafta oyuncaklar rengarenk felan bayılıyor oraya yafrruu kaydirigubbakcemile2
canım nurun bağlantısında sorun var giremiyor siteye ama ilk fırsatta gelir eminim
hımm anladım canımm
ablammm hoşgeldin nasılsın özledik seniiiii anneliğin keyfini çıkarıyorsun maşallahhhmerhaba kızlar, geçmişi okuyayım da cevap yazayım dedim, arada Rüzgar beyle ilgilendim derken ancak gelebildim... kızlar annelik çok ama çok güzel bir şey ama ne kadar yorucuymuş meğer ama öyle tatlı bir yorgunluk ki ben bu yorgunluğu çok sevdim :) Allah kısmet ederse cumartesi günü evimize gidiyoruz artık. Evimi çok özledim (Ayvalık demiyorum farkındaysanız kaydirigubbakcemile3 ) artık bir düzene girelim istiyorum resmen gün sayıyorum gitmek için, kocişimi de özledim tabii :) Biz iyiyiz oğluşumla ama gaz problemimiz var, onun dışında bir sorun yok çok şükür. Zavallım ayaklarını çeke çeke ağlıyor benim de içim parçalanıyor. Elimde olsa tüm gazları kendime çekeceğim ama olmuyor. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama faydasız, yine de gaz oluyor. Herkes söylüyor, özellikle erkek bebeklerde çok olurmuş, pırt yaptığı zaman dünyalar benim oluyor ama o pırtı çıkarana kadar kendini yırtıyor zavallım, resmen ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor, bazen de "ayyy" diye ses çıkarıyor ıkınırken, işte o zaman ben mahvoluyorum. Zaten hepimiz teke ismini taktık Rüzgar'a, teke gibi ses çıkartıyor uğraşırken. İnşallah daha fazla artmadan atlatırız bir an önce bu problemi. Benden haberler bunlar kızlar, sizlerde ne var ne yok?
cumartesi dönüyormuşsunuz hadi hayırlı yolculuklar şimdiden kazasız belasız inşallahh
siz sağ salim bi gidin evinize herşey yolunu bulup düzene girer ablacımm
rüzgarında gaz sorunu varmış umarım uzun sürmeden son bulur yazk ya
nurum nerdesin canım nasılsın ilayda nasılkızlarrr ben geldim nasılsınız bakalım
geçmişe bakayım aradada
iiyyim canım sağol seni merak ettim bende sağolsun gülçin söyledi kuzum ne oldu bacağına kötü bişiyoktur umarımmbirazdan bakacam resimlerinize
çok geçmiş olsun canım
inş biran önce atlatırsın
ayy kıyamam ben ona
allahım bebişlerin hepsini korusun
selam canım
nasılsın
canım neler yediriyorsun
kabız mı yoksa
canım nete bağlanamadım bir süre
nasılsın gülüm iyi misin?
canım bacağım hala kötü ahmet pansuman yaptı biraz önce
ama acısı bitirdi beni
ilaydada şimdi uyudu teyzesi oynadı oynadı uyudu
ablamda gelmiş canım benim
kıyamam ben o paşaya inş ağır atlatmaz kuzum
hayırlısı canım sağlıkla kavuşursun inşallah kızınadoğru haklısın canım geçmiş olsun gerçekten ne kadar dikkat etsekte yine olucak şey oluyor malesef
hehe hadi ya hayırlı olsun cicim yakışır cerenimize :) fotoları bekliyoruz
saol canım bi odası kaldı işte alıncak herşey bitti çok şükür buda bitsin sonra kızımızı beklicez kaydirigubbakcemile3
tamam ablacım görüşmek üzere kendine ve bebişne çok dikkat et allaha emanet olundoğru diyorsun, evi iki adım ötede valla kalmaya falan kalkar, ondan sonra iyice dellenirim... zor günleri atlattım gerçekten, artık tek başıma başa çıkabiliyorum, hatta burada bile yalnızım artık, herkes işe gidiyor ben oğlumla başbaşa kalıyorum, halam sevmek için uğruyor birkaç saatliğine :)
neyse ben kaçayım kızlar, oğluşum uyumuşken ben de uzanayım birazcık :) hepinizi çok öpüyorum, ptesiden itibaren daha rahat gelebilirim sanırım, çünkü evimde olacağım inşallah, bir şey yazamasam da takip etmeye çalışırım topiği... kendinize çok iyi bakın kızlar :)
hoşgeldin hilalcim nasıln canım artık sende sona geldin sayılır hadi hayırlısı olsunselam bayanlar ya ben daha doğurmadım ama son zamanlarım çok zor geçiyor ya kendimi taşıyamıyorum bir de 10 gün oldu grip geçti çok şükür ama öksürüğüm hala geçmedi antibiyotiğe başladım artık daha da ilerlemesin diye o da midemi ağrıtıyo off çok bunaldım artık iyileşip sağ salim bebeğime kavuşmak istiyorum artık![]()
grip geçmiş sevindim kendine çok dikkat et hastalanma öksürük için bal ye canım çok iyi geliyor rahatlatıyor boğazı şşşşş sabret çok az kaldı hayırlısyla kavuşucaksınız inşallah
kzuzum doktorunu ara bir sorsana ne olur ne olmazbu arada dün çok az nokta kadar kan geldi nişan falan değildir herhalde sonra sarı akıntı devam etti çünkü öksürürken doğpurcam mı ne?:ecrin_bebek:
oyyy sancılarım tuttu gene ben gideyim bari gülçin bişey olursa haber veririm inş.tel in açık olsun bana dua edin noluır hayırlısıyla kurtulayım ben de .........................
anammm ne oluyorrr ne sancısı hayırdır hilal akannehir
canım allah yaqrdımcın olsun eğer doğuruyosan allah bir avazda kurtarsın dualarımız seninle kuzumm