Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçin senin yaptığın yorum içinde saol saç için çünkü kararsız kaldım içime sinmezse saçımı beğenmem valla

ohh canım benim bende kuzuyu çok öptüm bu resme albümdede bayılmıştım hatta biraz daha yüzünü açsaydında uyuyan güzeli daha iyi seyreteydik ne güzel uyuyo maşallahkaydirigubbakcemile

canım yaaa uyanmasın diye ucundan açıverdik battaniyeyi yavrucum
hemde soğuktu zati orası üşümesin diye iyice sarmaladık kaydirigubbakcemile3

gülçin senin yaptığın yorum içinde saol saç için çünkü kararsız kaldım içime sinmezse saçımı beğenmem valla

beğenirsin bee sende o zaman iyi düşün hemen karar verme sonradan mutsuz olma aynaya baktığında ben kızıla boyattığımda 1 ay öncesi ilk boyayı beğenmedim aynaya her baktığımda sinir oldum çünkü çok açık olmuştu resmen kırmızı ertesi günü başka bir kuaföre gittm ve istediğim renge boyattım bu kez tuttu ancak mutlu oldum. o yüzden cancanım iyi düşün karar vermeden önce vereliniortak

dünürrr hoşgeldin yavrucum nasılsın
hadi gözün aydın birtanem test sonucu güzelmiş :dance: :dance: :dance:
sen nasılsın tatlım iyimisin?

ooyyy kıyamam sana ben yaaa ne olacak böyle bu halin canım sana yardımcı olabilecek kimseler yokmu orda en azından anneni alabiliyorsan yanına al bir süreliğine olmadı sen türkiyeye gel tedavini burda ol olmazmı ya tamamen tutulur kalır bir daha düzelemezsen allah korusun dikkat et kendine canım yaaa çok geçmiş olsun.

canım hoşgeldin nasılsın berra hanım nasıl keyifler yerindemi?
işitme testinin sonucunu almışsın çok sevindim tertemiz çıkmış bak ohh ne güzel :teytey: :teytey:

bizde seni öpüyoruz canımcım kendine ve berraya iyi bak olurmu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm sagol berra hanım iyi fena dgl işitme testi şükür güzel bende rahatladım artık..bende iyiyim ama sabaha karşı berra genzine bir şeymi kaçtı anlamadım birden çıglıgı bastı o sesin ondan çıktıgına inanamadım öyle kuvvetle bagırıyordu ki.kaldırdık hemen öksürdü biraz sonra hapşırınca bir kaç kez rahatladı bende tam rüya görüyordum ki rüyamda berrayı görüyordum o an çıglıgıda duyunca nasıl kalktıysam başıma agrı girdi biranda korkutum valla ..şimdide zilli emdi uyuyor....sen nasılsın ya ceren onu öp yerime..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım aman ya üzdüysem asıl ben özür dilerim sadece hissettiğimi söyledim sizi çokj seviyorum dediğim gibi sizlere kırılmam küsmem imkansız kızçemin işitme testinin iyi çıktığına çok sevindim annelik duygunu tabi anlıyorum o sonucu alana kadar ne sıkıntılar yaşadın tahmin ederim çünkü kızımın az huzursuzluğunu görsem içim parçalanıyo

tatlım anlaştıgımıza sevindimvereliniortak bende üzmek istemezdim çünkü..evet şükür temiz çıktı ama yukarıda anlattıgım gibi korktuk bugün biraz..sende saç rengine karar verememişsin ..bende bir süredir düşünüyordum sonunda röfleye karar verdim saçım gebelik öncesinde çikolata kahveydi tabii gebelikte boyatamadım şimdide röfleye karar verdm biraz da kestirecem saçımı degişiklige ihtiyacım var..neyse ben kaçıyorum birazdan çıkacaz..öptm sizi..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm sagol berra hanım iyi fena dgl işitme testi şükür güzel bende rahatladım artık..bende iyiyim ama sabaha karşı berra genzine bir şeymi kaçtı anlamadım birden çıglıgı bastı o sesin ondan çıktıgına inanamadım öyle kuvvetle bagırıyordu ki.kaldırdık hemen öksürdü biraz sonra hapşırınca bir kaç kez rahatladı bende tam rüya görüyordum ki rüyamda berrayı görüyordum o an çıglıgıda duyunca nasıl kalktıysam başıma agrı girdi biranda korkutum valla ..şimdide zilli emdi uyuyor....sen nasılsın ya ceren onu öp yerime..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oyyy kıyamam ona yaa bende hop oturur hop kalkardım ceren için uyku girmezdi gözüme nefes alıyormu uyuyormu yaşıyormu diye ama şimdi ohoooo öyle bir uyuyorumki zilli kızım en ağır uykudan bile o cırtlak sesiyle kaldırmasını biliyor kaydirigubbakcemile3 zamanla düzen oturdukça birbirinize alıştıkça olacak bunlar canım.
bende iyiyim güzelim şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda ceren hanımda iyi büyüyor valla günden güne kocaman oldu sanki sırnaşık şey

yuupppiiiiiiii ablam rüzgarımızdan fırsat bulmuş ve hikayesini yazmışşş hemeennn koşuyorum oraya kaydirigubbakcemile4 bakıyorum hikayene ablammm opuyorumnanaktan

albüme yeni resimler koydum kızlar :)

şimdide sıra fotolarda hihoyyyt :dance:

sağol dünürüm filiz ablam ne zamandır koymuyodum resim özendim koydum bende :)))
filiz ablacım alıştınmı oğluna nasıl gidiyor annelik gaz sorunu falan varmı paşanın

sağol dünürüm filiz ablam ne zamandır koymuyodum resim özendim koydum bende :)))
filiz ablacım alıştınmı oğluna nasıl gidiyor annelik gaz sorunu falan varmı paşanın

iyi yaptın, biz de Miraç'ın büyümüş halini görmüş olduk böylece :)

canım, alıştım oğluşuma ama gaz sorunu bir felaket, çocuk helak oluyor sancı girdiği zaman, resmen yusyuvarlak oluyor sancı sırasında :( elim kolum bağlı, hiçbir şey yapamıyorum... Gülçin'ciğim günde 3 defa içiriyorum o şurubu ama bana mısın demiyor :( karanfil kaynatıp içiriyorum, İstanbul'dayken yapmıştık, biraz işe yarar gibi olmuştu, az bir şey işe yarıyor sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ki... umarım bir an önce geçer bu sıkıntı da yavrum rahatlar biraz

hamiş adaylarına tez zamanda güzel haberlerini duymalarını,
hamişlerinde sağlıkla kucağına almalarını,
bebişlerini kucağına alanlarada hayırlı ollsun uzun ömürler diliyorum... :)

erkek bebeklerde gaz sancısı daha çok olurmuş bende çok çektim halada arada çekiyoruz ben hergün çörekotu kaynatıp suyunu içirdim ve her banyodan sonra z.yağı ile masaj yaptım işe yaradı gibi ama 3 ay çekilyomuş bu bi gerçek inşallah rüzgar paşamızın daha erken geçer

hamiş adaylarına tez zamanda güzel haberlerini duymalarını,
hamişlerinde sağlıkla kucağına almalarını,
bebişlerini kucağına alanlarada hayırlı ollsun uzun ömürler diliyorum... :)
amiiiiiiiiinnnnnnn canım :)
erkek bebeklerde gaz sancısı daha çok olurmuş bende çok çektim halada arada çekiyoruz ben hergün çörekotu kaynatıp suyunu içirdim ve her banyodan sonra z.yağı ile masaj yaptım işe yaradı gibi ama 3 ay çekilyomuş bu bi gerçek inşallah rüzgar paşamızın daha erken geçer
ben de karanfil kaynatıp içiriyorum sanki biraz faydası oluyor gibi, onu içer içmez aşağıda faaliyet başlıyor çünkü

Back
X