Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kıskanç karı nolcek :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

ooyyy kıyamam ben onaa demek fayda etmedi abla sizde tüh yaa nurda ilayda da kekik kullanıyordu birde onu dene istersen ablacım belki o işe yarar gaz sancısı çok kötü ya allah yaşatmasın umarım bir an önce geçer sende oğlumuzda rahat edersiniz inşallah ablacım.

aminnnnnnnnnnnn
çok çok çok sağol canım güzel dileklerin için opuyorumnanaktan

ayyy üç ay evet kimisininde altı ay sürüyormuş biz 1.5 ay felan yaşadık allahtan uzun sürmedi umarım rüzgarımızında uzun sürmez yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:

ooyyyy kurban oliyim sanaa çok büyük geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm inan okuduğumda allahım bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşallah rabbim korusun miniklerimizi hastalıklardan yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim bu arada iş başı yapmışsın hadi gözün aydın hayırlı olsun.
nasıl gidiyor hem ev hem iş hem annelik çok zor ayrılıyorsun değilmi miniğinden :gitme:

evet yaaa işi olanlar işle bebeği olanlarda bebeğiyle meşgul buraya vakit ayıramıyorlar pek.

fatoşta tansiyon sorunu vardı canım yaa inşallah iyidir daha erken değilmi umarım henüz doğurmamıştır yaa sıkın az daha dişinizi kızlar az kaldı ha gayret. kaydirigubbakcemile3

evet onun iki ayı daha var galiba inşallah iyidir

slm kızlar topik pek bi durgun herkes bebişleriyle yada işle ilgileniyor galiba..bizde kızımla ilk defa evde baş bşa kalıyoruz ...sabahtan beri onla ugraşıyordum şimdi uyudu gerçi 1 saate yakın olacak ama ben ancak geldim ...sonunda saçımı boyattım röflemi de yaptırdım kestirdimde ...sarı civciv oldum valla..ay ben özlemişim sizi ama kimsecikler yok yaa....entelliecim geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun...
bende yarın doktora gidiyorum smear testi yapılacak kontrol falan perşembe gidecektim ertelediler doktorun ameliyatı var diye..eee sizde ne var ne yok..

ben gideyim barii..zaten berra uyanmadan birşeyler atıştırayım..byeeee.

maviş hoşgeldin güzelim demek sonunda ana-kız başbaşa kaldınız evde nasıl süpper bir duygu değilmi. eee müsait olduğunda kızının son halinin fotolarını koyda görelim şeker yerimseniben
saçlar boyanmış bakımlar yapılmış oohhh süslü pakize oldun yine desene kaydirigubbakcemile3 berranın resmini koyarken kendi resminide unutma görelim bakalım yakışmışmı yeni saç rengin

hadi git sen yemeğini ye rahat rahat yine gel alkisalkisalkis

kızlarrr haftanın ilk iş gününün mesaisi bitmek üzere hepiniz kendinize iyi bakın anacım öpüyorum sizleri bye bye bye

cerencim gidiormusun?sagol evet süslü oldum yendiden ohh bee..ay dur rengi otursun biraz daha öyle koysam çok sarı oldum sanki..hani röflede derler yabir kaç yıkamdan sonra oturur rengi diye...neyse ilk fırsatta resimleri eklerim...hadi bakalım sana iyi akşamlar..

amin cnm inşallah kimseye yaşatmasın

evet gerçekten çok zor günlerdi cnm çok saol şimdi iyi çok şükür hiç biriniz yaşamayın inşallah
amiiiiiiiinnnnnnn, çok şükür iyileştiğine çok sevindim canım
ooyyy kıyamam ben onaa demek fayda etmedi abla sizde tüh yaa nurda ilayda da kekik kullanıyordu birde onu dene istersen ablacım belki o işe yarar gaz sancısı çok kötü ya allah yaşatmasın umarım bir an önce geçer sende oğlumuzda rahat edersiniz inşallah ablacım.

ayyy üç ay evet kimisininde altı ay sürüyormuş biz 1.5 ay felan yaşadık allahtan uzun sürmedi umarım rüzgarımızında uzun sürmez yaaa :Saruboceq: :Saruboceq:
bugün dr kontrolümüz vardı, 55 cm 4400 gr olmuş minik kuşum, dr teyzesi çok iyi buldu çok şükür, hep böyle devam eder inşallah :) başka bir ilaç verdi dr teyzemiz, hem Nur'un hem de Aynur'un kullandığı ilaç, inşallah bu sefer işe yarar canım, gerçi iki gündür daha sakin (aman nazar değmesin) :nazar:

inşallah canım inşallah bir an önce geçer bu durum
slm kızlar topik pek bi durgun herkes bebişleriyle yada işle ilgileniyor galiba..bizde kızımla ilk defa evde baş bşa kalıyoruz ...sabahtan beri onla ugraşıyordum şimdi uyudu gerçi 1 saate yakın olacak ama ben ancak geldim ...sonunda saçımı boyattım röflemi de yaptırdım kestirdimde ...sarı civciv oldum valla..ay ben özlemişim sizi ama kimsecikler yok yaa....entelliecim geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun...
bende yarın doktora gidiyorum smear testi yapılacak kontrol falan perşembe gidecektim ertelediler doktorun ameliyatı var diye..eee sizde ne var ne yok..
oooo ne güzel başbaşa kaldınız demek... ne kadar güzel değil mi? sonunda kendine de vakit ayırabilmişsin, çok iyi olmuş, yeni saçını güle güle kullan canım :) ben doğumu yaptığımın haftasına gidip yaptırmıştım saçımı başımı, insana moral oluyor :)

Gülçin'in dediği gibi Berra'nın resimlerini bekliyoruz hemen, sen de saçının rengi oturunca koyarsın :) ama Berra'yı çok merak ediyorum :)

gülçin naber nasılsın tatlım minik kuşum nasıl yeni yeni şeyler yapmaya başlamıştır tahminen ya bu kuşlar herşeyi çabuk öğreniyorlar maşallah sen nasılsın iş ev düzenine alıştınmı oturdumu herşey rayına

mavim sen nasılsın hayatım yeni saç rengin hayırlı olsun kesin yakışmıştır ten rengine kumralsın çok güzel olmuştur arkadaşların dediği gibi berramızın resimlerini görmek istiyoz artık çok küçük hallerinide yeni hallerinide albüme eklersen bakmak isterim kuzuma

filiz abla rüzgarıma maşallah subanallah gelişimi çok güzel hep böyle gitsin inşallah sırf anne sütümü veriyon ablam

bulcuk oğluşun resimleri çok harika büyümüş maşallah sen nasılsın tek bakmaya alıştınmı zor değilmi kolik sancılı bi bebeğe tek bakmak ben aile desteğiyle atlattım o günleri çok zor günler ve gecelerdi

cerencim gidiormusun?sagol evet süslü oldum yendiden ohh bee..ay dur rengi otursun biraz daha öyle koysam çok sarı oldum sanki..hani röflede derler yabir kaç yıkamdan sonra oturur rengi diye...neyse ilk fırsatta resimleri eklerim...hadi bakalım sana iyi akşamlar..

evet canım gittim ve geri geldim tekrar kaydirigubbakcemile3
hımmm anladım neyse hadi öyle olsun bakalım oturacakmı yatacakmı ne olacaksa olsunda görelim senide berra hanımıda hihoyyyt hihoyyyt

bugün dr kontrolümüz vardı, 55 cm 4400 gr olmuş minik kuşum, dr teyzesi çok iyi buldu çok şükür, hep böyle devam eder inşallah :) başka bir ilaç verdi dr teyzemiz, hem Nur'un hem de Aynur'un kullandığı ilaç, inşallah bu sefer işe yarar canım, gerçi iki gündür daha sakin (aman nazar değmesin) :nazar:

inşallah canım inşallah bir an önce geçer bu durum

wuuuhuuuuuuuuu süpperrrrr çok iyi gidiyor rüzgar maşallah cerene yetişecek nerdeyse kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım doktor teyzemizin verdiği ilaç işe yarar inşallah maşallah kuzuma maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

geçer ablam yaa biraz sabırlı olmak gerek birde anneninde psikolojisi çok önemli sakın unutma aman gazı var aman sancısı var diye vesvese yaparsan inan bebek daha kötü oluyor ablam opuyorumnanaktan

gülçin naber nasılsın tatlım minik kuşum nasıl yeni yeni şeyler yapmaya başlamıştır tahminen ya bu kuşlar herşeyi çabuk öğreniyorlar maşallah sen nasılsın iş ev düzenine alıştınmı oturdumu herşey rayına

günaydın aynur iyiyim tatlım şükür sen nasılsın?
ceren iyi cancanım yaa dün sağlık ocağına gittik karma aşısı vardı yavrum çok ağladı mafoldumben gözünden yaşlar aktı aktı çenesinde toplandı o kadar ağladıki çok canı yandı kahroldum yaa içim parçalandı ama onların sağlığı için tabii bu aşılar. cerende 7800 gr. olmuş canım boyda 67 cm. gelişimi gayet güzel maşallah ek besinlere zaten geçmiştik birde şimdi kahvaltıya başladık sabahları yumurta sarısı beyaz peynir ve zeytin yiyoruz seve seve maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
düzen mecbur oturuyor güzelim yaa böylesi herkes için daha iyi oldu işe başladım kendime geldim valla dünya varmış :dance: :dance:
sen nasılsın cemre nasıl herşey yolundamı? Sen ne zaman iş başı yapacaksın?

günaydin kıslarrr

aman efendim aman kimler gelmiş kimlerrr
kankaaaaaaaaaaaaa :lepi: nabersin yaaa nerelerdesin kuşum çok özledim senii yaa herkes terketti topiği ne oluyor bize mafoldumben

aman efendim aman kimler gelmiş kimlerrr
kankaaaaaaaaaaaaa :lepi: nabersin yaaa nerelerdesin kuşum çok özledim senii yaa herkes terketti topiği ne oluyor bize mafoldumben
iyi olmaya çalışıorum bi tanem depresyona girdim galiba içimden hiç bişe yapmak gelmio sürekli uyumak istiorum yada çok işim olsunda kafamı kaşıcak vaktim bile olsun istemiorum :sinifsinif:

iyi olmaya çalışıorum bi tanem depresyona girdim galiba içimden hiç bişe yapmak gelmio sürekli uyumak istiorum yada çok işim olsunda kafamı kaşıcak vaktim bile olsun istemiorum :sinifsinif:

ooyyyy kuzuummm kıyamam sana kuşumm ne oldu birtanem neyin var?
görüşmeyeli birşeylermi oldu hayatında yavrucum yaaa yapma lütfen.
sen gibi hayat dolu capcanlı enerjik bir insan bu hale nasıl gelir sen aldanıyorsun aslında bir bokun yok senin kalk bir silkelen hadi bakiiimmm

ooyyyy kuzuummm kıyamam sana kuşumm ne oldu birtanem neyin var?
görüşmeyeli birşeylermi oldu hayatında yavrucum yaaa yapma lütfen.
sen gibi hayat dolu capcanlı enerjik bir insan bu hale nasıl gelir sen aldanıyorsun aslında bir bokun yok senin kalk bir silkelen hadi bakiiimmm
sirkelencek enerjim neyim yok benimm :çok üzgünüm:

slm kızlar ne haber?

ierror ceren filiz abla sagolun ..kısa zmanda resimleri koyacam inşallah .bi bakayım dedim size ama fazla kimse yok...ceren bulçuk online gözüküyorsunuz ama ..bizde 1 buçuk saat sonra çıkacaz minik kuşumun spor kıyafetlerini giydirecem...ben akşam doktora gidecem kuşumu bırakacam ablamlara çünkü..

niye kimseler yok dünden beri 2 sayfa geçmiş topu topu..bizim zilli mızıldanmaya başladı..kaçabilirim heran emzirecem çünkü...

slm kızlar ne haber?

ierror ceren filiz abla sagolun ..kısa zmanda resimleri koyacam inşallah .bi bakayım dedim size ama fazla kimse yok...ceren bulçuk online gözüküyorsunuz ama ..bizde 1 buçuk saat sonra çıkacaz minik kuşumun spor kıyafetlerini giydirecem...ben akşam doktora gidecem kuşumu bırakacam ablamlara çünkü..

niye kimseler yok dünden beri 2 sayfa geçmiş topu topu..bizim zilli mızıldanmaya başladı..kaçabilirim heran emzirecem çünkü...

cancanım hoşgeldin güzelim hayırlı sabahlar dicem ama öğlen oldu.
demek berra hanım sokağa çıkıyor hee aman diyim sıkı giydir çocuğu üşütme sakın havalar buz buz....
evet bende aynı dertten muzdaribim canım kimseler yok baksana. :çok üzgünüm:

Filiz ablam çok taze anne olduğu için çok sık giremiyor malesef topiğe

burcu ise malesef pc de sorun yaşıyor ve ne hikmetse sadece k.k. sitesine girip mesaj yazamıyor yalnız okuyabiliyor bu sorunu çözebilmiş değil :sm_confused:

nur ise hala memlekette ve malesef hem kendisi hemde ilayda grip canım onunla ilgileniyor fırsat bulamıyor gelmeye :çok üzgünüm:

özge işlerden başını kaldıramıyor ve hafif bir bunalım takılıyor delikafadulden

ierror sağolsun gündüz gelemiyor ama gece vardiyasında telafi ediyor yokluğunu. opuyorumnanaktan

hilal de malum en taze anne topiğimizdeki oda bebesiyle uğraşıyor. Bu arada hilalin bebeği sarılık olmuş malesef sanırım onunla yoğun ilgi halinde umarım en kısa zamanda düzelir. :Saruboceq:

arifemi bende bilmiyorum ve çok merak ediyorum dün ona cepten mesaj attım cevap vermedi bu gün arıcam umarım açar ve umarım herşey yolundadır aklım onda :uhm:

jasmin zaten hemen hemen her gün geliyor fakat kimse olmayınca oda durmuyor :tomato:

fatoş ta uzun zamandır yok tansiyon problemi vardı inşallah herşey yolundadır.

benim bildiklerim bunlar canım seni yazmıyorum zaten belli durum kaydirigubbakcemile3

Back
X