Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülçinim canım ben dün telefonumu hiç çantamdan çıkartmadım şimdi eşimle konuştum o görmüş mesajını ama bana söylemeyi unutmuş özür dilerim kuşumm kusura bakma
bir kaç gündür gelemiyordum çünkü iş yerindeki nette günlerdir sorun var bakım onarım çalışması yapıyorlarmış hatta bi onaramadılarr bugün doğru düzgün çalışıyor bugünde açtım ancak işlerden yazamadımm umarım kızmamışsındırr:1no2:
selam kızlar nasılsınız ben b,raz rahatsızım midemde sorun var dün gece istifra etmekten uyuyamadım aşırı yanıyo ve ne gaviscon ne rennie hiçbiri fayda etmiyo napıcam ben ya
:sinifsinif: gülçin odanızı gördüm çok cici olmuş cerencik içinde güle oynaya sağlıkla büyüsün hayrını görsün inşallah
burcum canım daha başlamadık ama bu adetimden sonra başlıyoryoruz allahın izniyle aşılama için ilk adımı atıcazz tabi adet olabilirsemmiyiyim canım şükür bacağım kabuk bağlamaya başladı
acısıda azaldı rabbime binlerce şükür
sen nasılsın tedaviye başladın mı ?
oyyy maşallahhh benim kuzuma allah nazarlardan saklasınn kocaman olmuşş güzelim benimmm
hilalcim maşallah sana kız ne çabuk ayaklandın çok geçmiş olsun tebrik ederim canımm allah analı babalı büyütsünnkızlar ben evdeyim çok şükür iyiyiz güzel dilekleriniz için çok sağolun merak edenler için normal doğum yaptım biraz popmun üstüne oturabilince gelip ayrıntılı anlatıcam inş.hepinizi çok seviyorum destekleriniz için çok sağolun allah ım isteyen herkese yaşatsın inş.
kayram sağol canım allah razı olsunn adetimi bekliyorummmkumsalcım ne haber...hep dualarımdasın canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankesinlikle beni iyi tanımışın arifem küsme darılma yok şaka yollu dertleniyom kızlara sen nasılsın kuşum :1hug:
gözün aydın burcum sonuçlar temiz çıkmışşş galiba bütün çocuklar çıplak kalmayı seviyorkaydirigubbakcemile3bizde bugun kalça çıkıklığı testi için ultrason olduk benim velet soyunuk durmaya bayılıo soyunukkken doktor istediğini uygulayabilir ama giydirmeye kalktığımda hastane inledi eve gelene kadarda susmadı velet çok şükür bu sonucumuzda temiz çıktı
ay canım yaa yazıkkk kendine dikkat etkizlar cok kötüyüm belim iyice kötü oldu tutuldum kaldim miracda agliyor alamiyorum yerimden kiprdiyamiyorum .esimi aradim hemen geliyor allahim yardim et
sinirden agliyorummafoldumben
ablamm çok güzel anlatmışsınn artık herşey geride kaldı minik mucizenle birlikte yavanızdasınız rabbim bir ömürr mutluluk ve sağlık versinnn inşallahhkızlar doğum hikayemi yazdım, işte link http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...in-tek-anlami-ruzgarima-kavustum-sonunda.html
ablacımmm maşallaahh oğluşun çok yakışıklı bir erkek olmuşş allah nazarlardan saklasınn inşallahhhalbüme yeni resimler koydum kızlar :)
burcumm maşallahh miraç ne kadar büyümüş canımm çok tatlı olmuş allah nazarlardan saklasınnn
canımm benimm çok geçmiş olsunn allah tekrarını yaşatmasınn bebişler hastalandımı zor oluyorrrrrkızlar ben bir aya yakın oldu yokum çünkü oğluşum hastalandı 20 gündür hastanelerdeyiz broşiyolit olmuş üşütme gibi başladı sonra ciğerleri inen yolda iltihaplanma olmuş sabahlara kadar uyumadım yavrumun öksürücem die boğulurcasına uğraşmasına içim parçalanıyordu bi kaç gündür daha iyi maşallah acillere gittik sürekli hava verdiler üşütmesin die bayramda gezmelere bile götürmedim ama dr mikrobik dedi yani başkasından geçmiş sanırım etrafta hasta kimsede yoktu ama bu zamanda çektiğimi bi ben bilirim bi Allah onun acı çektiğini nefes almakta zorlandığını görüp yardım edememek çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın dermansız hastalık vermesin ama ben benden gittim çocuklarınızı kimseye öptürmeyin koklatmayın kendiniz bile dikkatli olun başkaları kırılacak die kendi çocuğunuzu hasta etmeyin acile gittik dr hava verelim rahatlamazsa yatıracağız dedi başımdan kaynar sular döküldü hiç bir şey onlardan değerli değil
işin daha kötü tarafı yavrıum o kadar ağar hastayken ben işe başlamak zorunda kaldım iznim bitti kendim işte aklım evde neyse şimdi atlattık gibi çok şükür dünyanın ilacını içti ama hepiniz çok dikkatli olun kış bitene kadar kalabalık ortamlara sokmayın yavruşlarınızı
mavicim kızınla yalnız kalmışsınız tadını çıkarıyorsunuzdur şimdi işitme tetstinizde sorun çıkmamış sevindimm gözün aydın canımm ohhh bakıma girmişsin saçlar falan güle güle kullan canımm senin ve berranın resimlerini sabırsızlıkla bekliyorummmmslm kızlar topik pek bi durgun herkes bebişleriyle yada işle ilgileniyor galiba..bizde kızımla ilk defa evde baş bşa kalıyoruz ...sabahtan beri onla ugraşıyordum şimdi uyudu gerçi 1 saate yakın olacak ama ben ancak geldim ...sonunda saçımı boyattım röflemi de yaptırdım kestirdimde ...sarı civciv oldum valla..ay ben özlemişim sizi ama kimsecikler yok yaa....entelliecim geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı korusun...
bende yarın doktora gidiyorum smear testi yapılacak kontrol falan perşembe gidecektim ertelediler doktorun ameliyatı var diye..eee sizde ne var ne yok..
ohhh maşallahh ne kadar çabuk büyüyorlar yaaaa allah nazarlardan saklasınbugün dr kontrolümüz vardı, 55 cm 4400 gr olmuş minik kuşum, dr teyzesi çok iyi buldu çok şükür, hep böyle devam eder inşallah :) başka bir ilaç verdi dr teyzemiz, hem Nur'un hem de Aynur'un kullandığı ilaç, inşallah bu sefer işe yarar canım, gerçi iki gündür daha sakin (aman nazar değmesin)![]()
günaydınn canım nasılsıngünaydin kıslarrr
günaydınnn canımmm benimmmm
gülçinnnnn çok güzel bir oda olmuşşş tam hayalimdeki gibi süper bayıldımmm inşallah en güzel günlerini bu odada geçirir ceren sağlıkla huzurla bu odadan gelin olarak çıktığı günü görmeyi nasip etsin rabbim sizeeee:Saruboceq:kızlaaaaaaarrrrrrr cerenin odasının resimlerini ekledim albümüme :):)
slm kızlar ne haber?
ierror ceren filiz abla sagolun ..kısa zmanda resimleri koyacam inşallah .bi bakayım dedim size ama fazla kimse yok...ceren bulçuk online gözüküyorsunuz ama ..bizde 1 buçuk saat sonra çıkacaz minik kuşumun spor kıyafetlerini giydirecem...ben akşam doktora gidecem kuşumu bırakacam ablamlara çünkü..
niye kimseler yok dünden beri 2 sayfa geçmiş topu topu..bizim zilli mızıldanmaya başladı..kaçabilirim heran emzirecem çünkü...
iyiyim canım şükürler olsunn sadece karışığımm ve heycanlıyımm azcıkta korkuyommcanım benim ne kızması olurmu hiç öyle şey lütfen sadece endişelendim senden hiç ses seda çıkmayınca malum böyle habersiz durumlarda aklımıza direk kötü şeyler geliyor
neyse iyisin geldin ya gerisi boş tatlişkom yerimseniben
selam kızlar nasılsınız ben b,raz rahatsızım midemde sorun var dün gece istifra etmekten uyuyamadım aşırı yanıyo ve ne gaviscon ne rennie hiçbiri fayda etmiyo napıcam ben ya
:sinifsinif: gülçin odanızı gördüm çok cici olmuş cerencik içinde güle oynaya sağlıkla büyüsün hayrını görsün inşallah
canımcım çok geçmiş olsun tatlım son zamanlar böyle oluyor biraz dayanacaksın mide yanmalarına hiç bir şey fayda etmiyor maleef güzelim yaaa bende uyku uyuyamazdım bu yüzden az daha sık dişini tatlım
teşekkür ederim güzelim rabbim herkese nasip etsin inşallah a.s.
günaydınnn canımmm benimmmm
gülçinnnnn çok güzel bir oda olmuşşş tam hayalimdeki gibi süper bayıldımmm inşallah en güzel günlerini bu odada geçirir ceren sağlıkla huzurla bu odadan gelin olarak çıktığı günü görmeyi nasip etsin rabbim sizeeee:Saruboceq:
iyiyim canım şükürler olsunn sadece karışığımm ve heycanlıyımm azcıkta korkuyomm
sen nasılsın güzel kızın naısl
evet canım yaa malesef ,bide dün gece adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı bide karnım aşağı indi bu hafta sanırım bebek doğum kanalına girdi kasık bölgemde sertlik var sanırım kafası orda dün gecede karnım ağrımaya başlayınca korktum acaba gelicekmi diye 36. haftadan itibaren gelmesi erken doğum sayılmıyo dimi en az bir haftacık daha sabretse bari
ne günaydını kıs delüüü :mymeka: gün bitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet yaa bende çok beğendim odasını cimcimemin hihoyyyt
rabbim sanada nasip etsin inşallah gülüm bizde burdan yorumlar yapalım resimlerine bakıp bakıp inşallah :Saruboceq:
ayyy canım yaa gözlerim doldu inan gelin olduğunu görebilecekmiyizki :a015:
neden karışıksın birtanem ne oldu? :uhm:
heyecan korku neden var balım hayırdır?
ben iyiyim şükür canım bende sen gibi adet söktürücü kullanmaya başladım 3 g
ndür içiyorum hala tık yok 50 gün oldu ama gelen-giden nafile uyuz oluyorum suratım sivilce doldu bir türlü olamıyorum olsam rahat edicem valla yaa.... akannehir
kızımda iyi teyzesi dün gece biraz keyifsizdi aşı sebebi ile umarım bu gün daha iyi olur :Saruboceq:
ayy canım üşütmüşsün o zaman karnın ağrıdığına göre
birde kabızlık sorunun varmı oda karın ağrısı yapar
evet olabilir artık doğum yoluna girmiştir senin minikin.
36 haftadan sonra her an doğabilir ve normal sayılır canım erken değil yerimseniben ama tabii yinede dursun içerde biraz daha ne gerek var şimdi
bu arada sen ne yaptın canım halı bakıcaktın kızın odasına halledebildinmi?
ne günaydını kıs delüüü :mymeka: gün bitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet yaa bende çok beğendim odasını cimcimemin hihoyyyt
rabbim sanada nasip etsin inşallah gülüm bizde burdan yorumlar yapalım resimlerine bakıp bakıp inşallah :Saruboceq:
ayyy canım yaa gözlerim doldu inan gelin olduğunu görebilecekmiyizki :a015:
neden karışıksın birtanem ne oldu? :uhm:
heyecan korku neden var balım hayırdır?
ben iyiyim şükür canım bende sen gibi adet söktürücü kullanmaya başladım 3 g
ndür içiyorum hala tık yok 50 gün oldu ama gelen-giden nafile uyuz oluyorum suratım sivilce doldu bir türlü olamıyorum olsam rahat edicem valla yaa.... akannehir
kızımda iyi teyzesi dün gece biraz keyifsizdi aşı sebebi ile umarım bu gün daha iyi olur :Saruboceq:
ayy canım üşütmüşsün o zaman karnın ağrıdığına göre
birde kabızlık sorunun varmı oda karın ağrısı yapar
evet olabilir artık doğum yoluna girmiştir senin minikin.
36 haftadan sonra her an doğabilir ve normal sayılır canım erken değil yerimseniben ama tabii yinede dursun içerde biraz daha ne gerek var şimdi
bu arada sen ne yaptın canım halı bakıcaktın kızın odasına halledebildinmi?
arifecim sen nasılsın canım aşılama olucakmışsın Allah yardımcın olsun bizim bir akrabada aşılamayla üçüzleri oldu kız kör istedi bir göz Allah verdi üç göz misali bide öyle bir tatlılarki iki erkek bi kız hehehe inşallah hayırlısıyla sende kucaklarsın canım opuyorumnanaktan
canım iyiyim şükürler olsunn sen nasılsın sorunlar artmışş neyseki az kaldı kızını kucaklamaya opuyorumnanaktanaminnnn inşallahhh canımmm öyle bişi olsa nasıl sevinirim tahmin bile edemez kimse ayaklarım yere basmaz ama tabii rabbimm en hayırlısını versinaminn hayatım inşallah sende bir avazda kolaycacık bir doğumla kavurşun yavrunaaŞeniz
canımm doğru dedin valla gün bitti
bak sende şimdi benim gözlerimi doldurdunn :a015:aminn canım inşallahhhh rabbim herkese nasip etsin (isteyen)
canımm rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sana ve ailene inşallah güzel kızının gelin olduğunuda torununuda seviceksinnn şimdi çok uzak duruyor ama zaman su misali akıp gidiyorr bir bakmışsın cerenin düğününde göbecik atıyonnnkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
gülçinin bugün benim adet günüm kanım şiş ve sanki yumurtalıklarımdamı rahmimdemi anlamadım ağrılar var adet olucakmışımda olamıyorum gibi bide düne kadar aşırı derece akıntım şefaf ve yapışkann anlamadımm galiba yine adet olamıcamm akannehir
bu ay adetten sonra aşılama tedavisine başlıcaz ya bebişim ondan bu kadar karışığımm
hepsi bir arada rabbim hayırlısını versinn bende kucaklıyımm bebişimi
eğer hafta sonuna kadar olmazsa cumartesi doktora gidicemmmuayneden sonra başlarız artıkk:Saruboceq:
canım sende adet söktürücü kullanıyorsun ama şimdi etkisini göremzsin 5 gün kullanman lazım ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içindede adet olman gerekiyorrr güzelimm daha erken inşallah adet olurda rahatlarsın ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorummmmmm
çok şükür kabızlık sorunum yok canım ama olabilir üşütmüşümdür belkide yarın doktor kontrolümüz var bakalım neler çıkıcak zaten ben çok düşündüm ve sezeryana karar verdim sanırım benim için en iyisi o olucak tabi yinede hayırlısı ve tarihte 15 ocak olur sezeryan olursa 38+2 de doğmuş olucak daha erken gelmezse ve kısmet nasipse,halı için bi kaç yere baktık kaşmirede baktık önfikir edindik ,bir yeri daha tavsiye ettiler orasıda pazar günü kapalıydı yarın orayada bakıcaz ve ona göre karar vericez canım yarın perdesinide ayarlarız artık onlarda bitsinde bebek gelmeden bende rahat edeyim kaydirigubbakcemile3
arifecim sen nasılsın canım aşılama olucakmışsın Allah yardımcın olsun bizim bir akrabada aşılamayla üçüzleri oldu kız kör istedi bir göz Allah verdi üç göz misali bide öyle bir tatlılarki iki erkek bi kız hehehe inşallah hayırlısıyla sende kucaklarsın canım opuyorumnanaktan
sağol canımm allah razı olsunn amin hayatım hep hayırlısını istiyorum rabbimden umarım bizde bu sınavı alnımızın akıyla geçeriz evet aşılama ile hamile kalan var inşallah bende oo şanşlı kısıma dahil olurummmamin sağol canım evet sona yaklaştıkça sıkıntılarda artıyo ama dediğin gibi az kaldı inşallah yeterki kızım sağlıklı olsun rabbim herşeyin en hayırlısını versin hamileliğinde benim hamileliğim çok zor geçti ama bunlar birer sınav hiçbir şey dört dörtlük olmuyo canım senin sınavında bu ama olucak biliyorum canım aşılama konusunda hiç tereddüt etme artık tıp çok gelişti bir çok insan bu yolla anne oluyor artık dualarımız seninle canım
rabbim sana yaşatysın annem bu duyguları yüreğimden taaa derinden yalvarıyorum allahımaaaaaaaaa nerde bebesinin yolunu gözleyen varsa rabbim boş koymasın kollarını :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dimi kııızzz valla ha emekledi ha yürüdü ha okula başladı derken derken bir bakmışızki istemeye gelmişlerde everiyoruz :a015: :çok üzgünüm:
canım yaa üşüttün heralde o yüzden akıntın var :uhm: ne olacak bizim bu halimiz böyle yaa uuufffffffffffffffff :çok üzgünüm:
rabbim sana yaşatysın annem bu duyguları yüreğimden taaa derinden yalvarıyorum allahımaaaaaaaaa nerde bebesinin yolunu gözleyen varsa rabbim boş koymasın kollarını :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dimi kııızzz valla ha emekledi ha yürüdü ha okula başladı derken derken bir bakmışızki istemeye gelmişlerde everiyoruz :a015: :çok üzgünüm:
canım yaa üşüttün heralde o yüzden akıntın var :uhm: ne olacak bizim bu halimiz böyle yaa uuufffffffffffffffff :çok üzgünüm:
demek sezeryana karar verdin he hadi hayırlısı cancanım hakkında yarın gidinde bakalım ne durumda imiş prenses.
odayı hazır et artık oyalanma çocuk geliyor sen hala oturuyorsun olmazlmaz:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canımm allah razı olsunn amin hayatım hep hayırlısını istiyorum rabbimden umarım bizde bu sınavı alnımızın akıyla geçeriz evet aşılama ile hamile kalan var inşallah bende oo şanşlı kısıma dahil olurummm
aminnnn birtanem inşallahhh allah razı olsun canımmm
ne üsülüyon kuzu sende güle oynaya evlenmedinmi kız vermek zor galibaa heee
evet ya ahh bende bilsem neolcaz böyle kadın olmak çok zormuş derlerdi de inanmazdımm![]()
ilkinde olmasada umudunu kaybetmek ve yılmak yok ama tamammı o üçüzleri olan akrabamızında ilk ikisi tutmadı ama o yılmadı ve sonunda üçüzleri oldu canım :)
aminnnn birtanem inşallahhh allah razı olsun canımmm
ne üsülüyon kuzu sende güle oynaya evlenmedinmi kız vermek zor galibaa heee
evet ya ahh bende bilsem neolcaz böyle kadın olmak çok zormuş derlerdi de inanmazdımm![]()
ne oturması kızz keşke oturabilsem neyse ama son iki şey kaldı artık halı perde onlarda bittimi prenses gelsin![]()
yok canımm bu kadar bekledim bundan sonrada allahtan bişey olmadığı müddetçe yılmak yokkk allahın izniyle kavuşana kadar devamm![]()