Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın canlarım iyi haftalr
dünürüm arifem nasılsınız

günaydın dünürüümmmm
eyi şükür yepyeni bir haftaya daha başladık işte
sen nasılsın tatlişkom eyimisin.

yaa kızlarr ben miracı kucamda uyutmayam derken şimdi hiç bi yerde uyumuyo ilk günler yatana yatırıodum iki ağlıodu uyyodu şimdi sürekli ağlıo artık ota moka ağlıo susumuo çok çaresiz kalıyorum bide yeni huy dilini emiyo ama çok fena cop cop diye

ooyy kıyamam ona bennnn oluyor işte dönem dönem huysuzlukları canım yaaa
o zaman sende kucağında uyut hayatım sonra yatağına koy
bizimkide dilini emerdi canım yaaa kendilerini tanıyorlar yavaş yavaş annesi bunlar olağan şeyler.

canım kıyamıom zaten dudak bükerek ağlıo içim acıyo ama ben müdahele etmeyincede uyumuyor gözler kıpkırmızı oluo ama yinede uyumuyo

inat işte inat ne olucak
bizim kız yandı desene eyvahedigeldismile

GÜNAYDIN HERKESE CERENCİM VALLA VAKİT OLSA DÜKKAN SENİN. İNAN İŞLER ÇOK YOGUN.AMA EMİN OLUN SICAK SOHBETLERİNİZİ OKUYORUM EN AZINDAN.
HEPİNİZİN HARİKA BEBEKLERİNE BİNLERCE ÖPÜCÜK. YA ÇOK TATLI Bİ TOPİK VAKİT OLSADA HİÇ ÇIKMASAM YANİ AMA YOOOOKKK İŞTEEEE.eyvahedigeldismile
ADAM BİZDEN İŞ BEKLİYO CANIM NAPARSIN SONUÇTA MAAŞ MESELESİ. HEPİNİZİ ÖPTÜM GÖRÜŞÜRÜZ.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

günaydın dünürüümmmm
eyi şükür yepyeni bir haftaya daha başladık işte
sen nasılsın tatlişkom eyimisin.

ooyy kıyamam ona bennnn oluyor işte dönem dönem huysuzlukları canım yaaa
o zaman sende kucağında uyut hayatım sonra yatağına koy
bizimkide dilini emerdi canım yaaa kendilerini tanıyorlar yavaş yavaş annesi bunlar olağan şeyler.

inat işte inat ne olucak
bizim kız yandı desene eyvahedigeldismile

işter her yöntemi deniyorum artık uyutmak için nerde sakinleşirse orda uyyaklıo

valla yandı ceren kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın cancanlar hepınıze ıı haftalar dılıyorum.nasılsınız ben yarın oĞlumu gÖreceĞım.Çok heycanlıyım

günaydın canım
oyy paşayı görcen demek oda annesini görcek derin derin kokla oğlunu canım

ah canım benim keşke koklayabilsem elime vermiyolarki ama olsun teyzesi o günlerde gelecek kısa bi zaman sonra o zaman oğğlumu içime sokana kadar koklayacam.

ah canım benim keşke koklayabilsem elime vermiyolarki ama olsun teyzesi o günlerde gelecek kısa bi zaman sonra o zaman oğğlumu içime sokana kadar koklayacam.

canım benimm gelcek dabi en kısa zamanda kucağında olcak doya doya koklaşçaksınız

tünaydın kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim fatoşçum inşallah en kısa zamanda kucaklarsın yavrunu canım bu arada kızlar benim kızçemin resimlerini ekledim albüme bilginiz olsun

GÜNAYDIN HERKESE CERENCİM VALLA VAKİT OLSA DÜKKAN SENİN. İNAN İŞLER ÇOK YOGUN.AMA EMİN OLUN SICAK SOHBETLERİNİZİ OKUYORUM EN AZINDAN.
HEPİNİZİN HARİKA BEBEKLERİNE BİNLERCE ÖPÜCÜK. YA ÇOK TATLI Bİ TOPİK VAKİT OLSADA HİÇ ÇIKMASAM YANİ AMA YOOOOKKK İŞTEEEE.eyvahedigeldismile
ADAM BİZDEN İŞ BEKLİYO CANIM NAPARSIN SONUÇTA MAAŞ MESELESİ. HEPİNİZİ ÖPTÜM GÖRÜŞÜRÜZ.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

hoşgeldin cancanım günaydınnnnn
taaa doğrusu tünaydınn kaydirigubbakcemile3

canımm yaa hepimiz işlerden fırsat buldukça geliyoruz işte buraya yazışıyoruz senide fırsat buldukça aramızda görmek isteriz her zaman opuyorumnanaktan

işter her yöntemi deniyorum artık uyutmak için nerde sakinleşirse orda uyyaklıo

valla yandı ceren kaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun dünürümmm

valla ceren sıkıntıya gelemiyor hee haberin olsun kulağına çıtlat oğlanın kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın cancanlar hepİnİze İİ haftalar dİlİyorum.nasılsınız ben yarın oĞlumu gÖreceĞİm.Çok heycanlıyım

hoşgeldin canım hadi bakalım gör oğlunu moral olur inşallah bir an önce oğlunla evine dönersin
bizide haberdar et son durumdan ama olurmu tatlişkom opuyorumnanaktan

tünaydın kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim fatoşçum inşallah en kısa zamanda kucaklarsın yavrunu canım bu arada kızlar benim kızçemin resimlerini ekledim albüme bilginiz olsun

tazecik annecik hoşgeldin hemencecik gidiyorum kızçene bakmaya kaydirigubbakcemile4

GÜnaydın cancanlar hepİnİze İİ haftalar dİlİyorum.nasılsınız ben yarın oĞlumu gÖreceĞİm.Çok heycanlıyım
günaydın canım benim nasılsın hadi bakalım hasret gidermeye az kalmış inşallah allahın izniyele kucağında biter bütün özlemler haber ver bize fatoşcummopuyorumnanaktan

tünaydın canımmm yeni annişimiz nasılısın nasılmış annelik kızçenle aran nasıll
maşallah çok tatlı jasmin şansı bahtı açık olsun inşallahh

hheyeyyyyyyy millettt nabıyorsunuz yaaaa canım sıkıldı benim haydin gelin iki laf edek

ya çıldırıcam nasıl mama yicek bu çocuk yaa
uyutuom uyusudan verem diye anında uyanıo sonra saatlerce bida uyutmaya çalış
sonra yine mama faslı yediremedim deli oldum aklımı yitircem galiba ben bu gidişle:sinifsinif:

ya çıldırıcam nasıl mama yicek bu çocuk yaa
uyutuom uyusudan verem diye anında uyanıo sonra saatlerce bida uyutmaya çalış
sonra yine mama faslı yediremedim deli oldum aklımı yitircem galiba ben bu gidişle:sinifsinif:

nur gülçin deneyimli anneler bana akıl verin napıcam benmafoldumben

canım yaa çok ısrar etme bence acıktığında mecbur yiyecek sen inat ettikçe oda ediyor baksana böyle yaparsan tamamen iştahı kapanabilir allah korusun. biberonla değilde hafif kalkık bir şekilde tutup kaşıkla vermeyi denesen az az bakalım ona ne tepki verecek?
yada mamadan da artık sıkılmış olabilir farklı tatlar denesen

canım yaa çok ısrar etme bence acıktığında mecbur yiyecek sen inat ettikçe oda ediyor baksana böyle yaparsan tamamen iştahı kapanabilir allah korusun. biberonla değilde hafif kalkık bir şekilde tutup kaşıkla vermeyi denesen az az bakalım ona ne tepki verecek?
yada mamadan da artık sıkılmış olabilir farklı tatlar denesen

vermiyorum zaten 4 saat oldu yemiyo kaşıkla denemedim hiç püskürüyo daha zor olucak
nasıl tatlar deniyeyim bilmiyorumki hiç doktora dedim şu dönem normaldir dedi bir ay sonra meyve sularına başla dedi sadece

vermiyorum zaten 4 saat oldu yemiyo kaşıkla denemedim hiç püskürüyo daha zor olucak
nasıl tatlar deniyeyim bilmiyorumki hiç doktora dedim şu dönem normaldir dedi bir ay sonra meyve sularına başla dedi sadece

canım benim yaa siz artık üç ayı doldurdunuz 4 aylık oldunuz 4. aydan itibaren bebişere verilen bir çok farklı tadlarda mama çeşitleri var bence dene en azından hiç olmadı minik kavanozlarda püreler var onları dene bakalım ne tepki vericek eğer onları yer ise anlaki artık verdiğin mamadan bıkmış çünkü cerende öyle doğduğundan beri yediği mamadan bıktı artık ve her öğünde farklı mama yediriyorum ben ona. anladınmı canımın içiii

canım benim yaa siz artık üç ayı doldurdunuz 4 aylık oldunuz 4. aydan itibaren bebişere verilen bir çok farklı tadlarda mama çeşitleri var bence dene en azından hiç olmadı minik kavanozlarda püreler var onları dene bakalım ne tepki vericek eğer onları yer ise anlaki artık verdiğin mamadan bıkmış çünkü cerende öyle doğduğundan beri yediği mamadan bıktı artık ve her öğünde farklı mama yediriyorum ben ona. anladınmı canımın içiii

anladım dünürcüm denicem farklı mama yedirmeyi olumunekankayizsmile
umarım onaları yer

Back
X