Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

teyzelerim ben hastayım annem bana
buhar veriyor ben ağlayıncada oda ağlıyor
o üzülmesin diye ilacı alırken bende gülüyorum

amin ablacım
sen nasılsın oğluşum nasıl
ayyyyyy kıyamam ben birtaneme yaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben nazar değdi kuzucuğuma... neden buhar veriyorsun yavru kuşuma? mafoldumben

ben iyiyim canım, çok şükür oğluşun da iyi... bugün kakaya çıkamadı, onun sıkıntısını yaşıyoruz, zeytinyağ bile işe yaramadı :( sen ne yapıyorsun kabız olunca İlayda?

Günaydın kzılar? Nur çok geçmiş olsun cnm,umarım en kısa zamanda ilayda iyileşir
biz dün dr.kontrolümüze gittik,bir sorun çok çok şükür,meleğimin pıtpıtlarını duydum,dr.da yara yerin kapanmış bişey olmaz dedi,yediklerime dikkat edicem sadece 2 doğum arası az olduğu için vitaminsiz kalmayayım diye o kadar işte
yarın 2 sınavım var hemen çalışmamm lazım herkese iyi günler

Günaydın kzılar? Nur çok geçmiş olsun cnm,umarım en kısa zamanda ilayda iyileşir
biz dün dr.kontrolümüze gittik,bir sorun çok çok şükür,meleğimin pıtpıtlarını duydum,dr.da yara yerin kapanmış bişey olmaz dedi,yediklerime dikkat edicem sadece 2 doğum arası az olduğu için vitaminsiz kalmayayım diye o kadar işte

günaydın canım derya hamilemisin canım anlayamadım ya zeynep nasıl.?

günaydın kızlar nasılsınız
nurcum canımm çok geçmiş olsun kıyamam ya eridim resmen remi görünce neyi var bitanem üşüttümü
inşallah biran önce iyileşir

ablacım sen nasılsın oğluşun nasıl

günaydın beyazcım nasılsın canımm hayırlısı olsun güzelim rabbim kollarına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim dilerim sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsinn

günaydın arkadaşlar.
ben bugün canım oğluşumu görmeye gidicem görüş günümüz.bir hafta oldu özledim yavrumu.kollarıma alamıyorum ama onu izlemekte çok güzel. onu kucaklayınca bütün hasretim bitermi ?bakalım nasılmış kuzum ii haberlerle gelirim inşallah teyzeleri.

günaydın arkadaşlar.
ben bugün canım oğluşumu görmeye gidicem görüş günümüz.bir hafta oldu özledim yavrumu.kollarıma alamıyorum ama onu izlemekte çok güzel. onu kucaklayınca bütün hasretim bitermi ?bakalım nasılmış kuzum ii haberlerle gelirim inşallah teyzeleri.

oyy canım ya allahın izniylel kucaklıcan kuzunu çok az kaldı
sence bitermi fatoşcum bana öyle geliyorki heralde doğduğundan sonra bile devam edicekmiş gibi galiba bundan kıyamıyorlar analar çocuklara hadi bakalım güzel hbaerlerini bekliyoruz fatoşcumopuyorumnanaktan

günaydın canımm benim nasılsınn

günaydın fatoşcum nasılsın canım

günaydın canım benim iyim şükür oğluşumu görmeye gidicem teyzesi dahada iiyim şükür.bide allahın izniyle kuvezden çıkıp eve gelse sabrediyoruz işte ne yapacan öle işte sen nasılsın canım.

günaydın fatoşcum nasılsın canım

oyy canım ya allahın izniylel kucaklıcan kuzunu çok az kaldı
sence bitermi fatoşcum bana öyle geliyorki heralde doğduğundan sonra bile devam edicekmiş gibi galiba bundan kıyamıyorlar analar çocuklara hadi bakalım güzel hbaerlerini bekliyoruz fatoşcumopuyorumnanaktan

hiç bitermi canım şuan dokunamıyorum ya o hasret hep içimde kalacakmış gibi ki eminim kucağıma alıp mis kokusunu içime çekince oğlumunda benimde babasınında çektiği bütün zorluklar kuş gibi uçup gidicek şuan yapacak hiç bişimiz yok duadan başka o günlerin hayaliyle avunuyoruz ki az kaldı inanıyorum allahınm izniyle.

valla ben umudumu kaybettim o konuda, bilmem ne olacak, yok tabii daha siftah, Mehmet yakında kafayı yiyecek, sabrediyor ama bakalım nereye kadar?

inşallah bünyen kabul eder canım, bakalım benim de bir hafta içinde regl olmam gerek, olur olmaz gidip taktıracağım, hiç olmazsa içim rahat eder belki bu kadar da kasılmam o kadar

yukarıda da dediğim gibi benim pek umudum yok bu konuda, halimden o kadar memnunum ki... neredeyse 1 sene oldu bende tık yok :kedi:

Ceren annesi gibi cadıdır, işini bilir kuzum, bence kimin yandığı belli kaydirigubbakcemile3

aaaaa şaşırttın beni ablacım
normal doğum yapsan hadi dicem tamam cinsellikten soğudun ama sende sezeryan oldun valla üzüldüm şincik heee sana değil abime üzüldüm ben kaydirigubbakcemile3
bence tamamen duygusal tatminsizlikten kaynaklanıyor senin isteksizliğin abla ne kadar 1,5 ay olsada doğum yapalı sen hala lohusasın. ama bence bir an önce çözülmelisin emin ol senide çok rahatlatır :kedi:

umarım kabul eder çünkü başka seçenek kalmadı bana spiral de olmazsa eğer eşim korunacak sürekli artık bakalım ne olucak :uhm:

bu kadarda karamsar olma be yaa hele bir adet ol sökül kendine gel rahatla sonra bakarız duruma ablammmm opuyorumnanaktan

cadııı hee cadı demek sorarım ben sana cadıyıı aklinialirimsmile
senin kocan benim kıza gelin kız diyor oğluna almaya niyetli biliyorsun sarfettiğin kelimelere dikkat etsen iyi olur ablacımm kaydirigubbakcemile3

aaa herkes burda ama kimse bir şey yazmıyor

aaaa :1shok: bende burdamıydım hiç farkında değilim :sinifsinif:

bizim soyda var huysuz bebeklik abim ve eşimin abisi çok huysuz bebeklermiş miraç onların karması oldu sanırım :))

evet bu oluyormuş ilk zamanlar gaz için sürekli doktorun kapısını çaldığımızda doktorda aynı şeyi söylemişti bize sizin bebeklikleriniz nasıl geçmiş ailede böyle sorun yaşayan olmuşmu diye allahtan uzun sürmedi.

oooo işin zor o zaman, gerçi benim de eşimde var o huysuzluk kaydirigubbakcemile3

şu adamıda çekiştirmesen olmaz heeee

benimde bu gün görümcelik yapacağım tuttu zaaarr kaydirigubbakcemile3

teyzelerim ben hastayım annem bana
buhar veriyor ben ağlayıncada oda ağlıyor
o üzülmesin diye ilacı alırken bende gülüyorum

yavrummm dünde yazmıştım sana üzme kendini ne olur ilayda iyileşecek annesi.
:teselli: :teselli:

senin adına çok sevindim güelim hadi gözün aydın.
tek gebelik sanırım buda güzel haber sağlıkla doğar kucağına alırsın inşallah
umarım sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşarsın :1hug:

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın cancanımmmmm biz iyiyiz sen nasılsın

günaydın arkadaşlar.

günaydın canım hoşgeldin dün gitmeyecekmiydin sen oğlunu görmeye bugünmüydü o?
hadi bakalım git gör hasret gider azcık bu günlerde geçsin hayırlısı ile inşallah sende oğluşunla evine dön :Saruboceq:

günaydın birtanemmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
bittimi yoğunluk?

günaydın canım nasılsın ?cerencik nasıl?

tekrar günaydın hayatım iyiyim şükür
cerende iyi teyzesi nasıl olsun keyfi yerinde büyüme çabasında yavrucum
darısı senin başına inşallah hayırlısı ile :Saruboceq:

gülçincim bugündü canım salı günü görüş günümüz saol canım güzel dileklerin için senin çitlenbik kocaman oldu zaten maşallah.oğluşumun ablaları abileri var ya hemde bi sürü.

gülçincim bugündü canım salı günü görüş günümüz saol canım güzel dileklerin için senin çitlenbik kocaman oldu zaten maşallah.oğluşumun ablaları abileri var ya hemde bi sürü.

hımm anladım iyi hadi bakalım git ve bize güzel haberler getir.
evet yaaa kocaman oldu valla bizde şaşırıyoruz o kadar çabuk büyüyorlarki :1shok:
tabikideeee bizim bebelerin o kadar geniş ailesi o kadar çok kankası arkadaşı varki bir sürü baksana senin oğlanda bunların arasına katıldı kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.

Back
X