- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
oy canım benim kıyamam
neşesi hep yeinde olsun inşallah
inş canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy canım benim kıyamam
neşesi hep yeinde olsun inşallah
ayyyyyy kıyamam ben birtaneme yaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben nazar değdi kuzucuğuma... neden buhar veriyorsun yavru kuşuma? mafoldumbenteyzelerim ben hastayım annem bana
buhar veriyor ben ağlayıncada oda ağlıyor
o üzülmesin diye ilacı alırken bende gülüyorum
amin ablacım
sen nasılsın oğluşum nasıl
Günaydın kzılar? Nur çok geçmiş olsun cnm,umarım en kısa zamanda ilayda iyileşir
biz dün dr.kontrolümüze gittik,bir sorun çok çok şükür,meleğimin pıtpıtlarını duydum,dr.da yara yerin kapanmış bişey olmaz dedi,yediklerime dikkat edicem sadece 2 doğum arası az olduğu için vitaminsiz kalmayayım diye o kadar işte
yarın 2 sınavım var hemen çalışmamm lazım herkese iyi günler
günaydın canımm benim nasılsınn
günaydın canım derya hamilemisin canım anlayamadım ya zeynep nasıl.?
günaydın arkadaşlar.
ben bugün canım oğluşumu görmeye gidicem görüş günümüz.bir hafta oldu özledim yavrumu.kollarıma alamıyorum ama onu izlemekte çok güzel. onu kucaklayınca bütün hasretim bitermi ?bakalım nasılmış kuzum ii haberlerle gelirim inşallah teyzeleri.
günaydın fatoşcum nasılsın canım
günaydın fatoşcum nasılsın canım
oyy canım ya allahın izniylel kucaklıcan kuzunu çok az kaldı
sence bitermi fatoşcum bana öyle geliyorki heralde doğduğundan sonra bile devam edicekmiş gibi galiba bundan kıyamıyorlar analar çocuklara hadi bakalım güzel hbaerlerini bekliyoruz fatoşcumopuyorumnanaktan
valla ben umudumu kaybettim o konuda, bilmem ne olacak, yok tabii daha siftah, Mehmet yakında kafayı yiyecek, sabrediyor ama bakalım nereye kadar?
inşallah bünyen kabul eder canım, bakalım benim de bir hafta içinde regl olmam gerek, olur olmaz gidip taktıracağım, hiç olmazsa içim rahat eder belki bu kadar da kasılmam o kadar
yukarıda da dediğim gibi benim pek umudum yok bu konuda, halimden o kadar memnunum ki... neredeyse 1 sene oldu bende tık yok :kedi:
Ceren annesi gibi cadıdır, işini bilir kuzum, bence kimin yandığı belli kaydirigubbakcemile3
aaa herkes burda ama kimse bir şey yazmıyor
bizim soyda var huysuz bebeklik abim ve eşimin abisi çok huysuz bebeklermiş miraç onların karması oldu sanırım :))
oooo işin zor o zaman, gerçi benim de eşimde var o huysuzluk kaydirigubbakcemile3
Günaydın kzılar? Nur çok geçmiş olsun cnm,umarım en kısa zamanda ilayda iyileşir
biz dün dr.kontrolümüze gittik,bir sorun çok çok şükür,meleğimin pıtpıtlarını duydum,dr.da yara yerin kapanmış bişey olmaz dedi,yediklerime dikkat edicem sadece 2 doğum arası az olduğu için vitaminsiz kalmayayım diye o kadar işte
yarın 2 sınavım var hemen çalışmamm lazım herkese iyi günler
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın arkadaşlar.
ben bugün canım oğluşumu görmeye gidicem görüş günümüz.bir hafta oldu özledim yavrumu.kollarıma alamıyorum ama onu izlemekte çok güzel. onu kucaklayınca bütün hasretim bitermi ?bakalım nasılmış kuzum ii haberlerle gelirim inşallah teyzeleri.
günaydın canım nasılsın ?cerencik nasıl?
gülçincim bugündü canım salı günü görüş günümüz saol canım güzel dileklerin için senin çitlenbik kocaman oldu zaten maşallah.oğluşumun ablaları abileri var ya hemde bi sürü.
günaydın hatunlar