Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydınnnnn dadlummmm nasseennnnnnnnn çok ösledim seni çoooooooooookkkkkkkkkk gördüğüm yerde ağzını burnunu dağıtıcam senin o kadar özledim yane kaydirigubbakcemile3

SENDE BENİM CANIMSIN KANKAAAA olumunekankayizsmile
dağıt yavrum yol böl paçla beni anammm kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız
canımmm arifem nasılsın yoğundaş arkadaşım benimmm kaydirigubbakcemile5

tickeri ancak bu kadar yapabildim :)))
süperrr:lepi:
gündemde galiba spiral konusu var ben hiç olunlu bakmıyorum ona
eltim ikinci çocuğna spiralle hamile kaldı
hap kullanıyorum ben daha öncede hap kullanmıştım hem adetimi düzenlemsi içinde kullanmam gerek
anamda :kedi:
kısss eltin erayamı öle hamiş kaldı heee bilmiyorumkismile

bugunun ilk iki mamasını yedirebildim çok şükürzemuszemus
akşam çok ağladı 11 e kadar uyutamadım dişleri yüznden ağrısı olabilceni düşündüm fitil yaptım yarım etkisini anca gösterdi sanırım fitil sakin sakin yedi mamasını opuyorumnanaktan
maşallahhhhzemuszemus

kızlarrrrrrrrrrrr bu gün cerenim tam tamına 7 aylık oldu sositososito zemuszemus hihoyyyt

vvaaayyy beeee zaman ne çabuk geçiyooorrr daha dün hamile olduğumu öğrenmiştiimm halbuki :delphin:
aayyyy gülçinim yaaa maşallah sanki daha dün doğurdun gibi heee

üzgün tavuumm benim
şaşkın ördekimmm benimmmmm yerim seniiiii

bunu yolladım galiba daha önce ama hatırlamıyorum valla bunadımmı ne:))))))))99
ay burççç bu pek güsellll kaydirigubbakcemile5

yaa bırak içme şu illeti ben feci karşıyım yaa hele sevdim biri içince kahroluyorum o kadar karşıyım :olmaz:

çok haklısın hayatım ama napiim çok keyif alıyorum, zaten keyif olarak içiyorum, yemeklerden sonra bir tane yani bu da günde 3 tane yapıyor :)

biz de bugün aşı olduk, iki tane aşı yedim yavru kuşum, eve gelince altını değiştirdim, fitilledim, emzirdim, uyudu, fitil inşallah işe yarar da ateşi falan olmaz yavrumun

bugün adet oldum, yarın gidip taktırıyorum spirali, bakalım benim bünye de kabul edecek mi... tatil bitiyor yani, bakalım nasıl olacak, sanki gerdeğe girecekmişim gibi hissediyorum resmen, öffff delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: hadi gel parçala, hadi hadi :roflol: :roflol: :roflol:

dur bakalım, İstanbul dönüşü uğramayı düşünüyoruz, konuşuruz zaten :) ama yine mesajını ileteceğim Mehmet'e :)

oyyy senin gibi görümceye can kurban beee... hele bir şikayet etsin senden, benim görümceleri salarım üstüne o zaman anlar görümce nasıl bir şeymiş kaydirigubbakcemile3

evet şans meselesi olduğu kesinlikle doğru, bir arkadaşım hapla korunurken hamile kaldı, ki kesinlikle aksatmadan içtiğini söylüyordu

ayyyy desene gaz bitince sıkıntı bitmiyor yani? ben de biraz nefes alırım şu gaz bitince diyordum, eyvah ki ne eyvah!!!

oyyyy yerim ben bu kırmızı şapkalı kızı... vay be o kadar oldu demek? bilmiyorumkismile

hiç sorma zaman nasıl geçiyor ben de anlamadım, geçen ay bu zamanlarda daha yeni kürtaj olmuştum ve umut bile edemiyordum... Allah ne kadar büyük

applaammmm aşımı oldunuz siizz ooyyy o aşı olayları varyaa yavrum ceren geldi gözümün önüne yaaa inşallah ateş olmaz rüzgarda.

adetliykenmi gideceksin? bende öyle sanıyordum doktorla görüştüm yok adetin bitsin yıkan 2-3 gün içinde gel dedi içim rahatladı yaaa iğreniyordum öyle kanlı manlı bacaklarımı açıp o koltuğa oturmaya gerek kalmadı sanırım adetli iken rahm açılıyor ya 4-5 gün içinde kapanıyormuş bu yüzden 2-3 gün içinde gel takalım spiral dedi. hadi bakalım sende taktır sende nasıl etki yapıcak görelim

bu arada sen yine sigarayamı başladın ablaaaaa :olmaz: :olmaz:
duymamış olayım çok ayıp lütfen onu bırakırmısın sen bir ANNESİN lütfen....

yaaa işte kimi hapla kimi spiral ile kimide kondomla hamile kalıyor tamamen şans meselesi artık şansımıza ne çıkarsa diye salcaz çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3

yaaa gaz kadar problemli değil en azından bizim için öyle olmuyor sadece yavrum durgun ve birazcık iştah gitti o kadar günü günüe tutmuyor dün çok sakin durgundu bu gün aradım gülme sesi geliyordu belli olmuyor işte.

sorma ablaa yaa 7 ay olmuş bile ağzım burnum derken bir bakıcazki yaşına girmişler yıllar geçmiş kafamçokkarıştı

evet allah çok büyük yeterki biz inancımızı umudumuzu yitirmeyelim.

gemze gittik kayın annesi kaydirigubbakcemile3 üşümesin diye giydirdidm
:kedi::kedi:

valla hazır miraç uyyoken olumunekankayizsmile

gezmelere gidiliyor börekler çörekler yeniyorr ohhh sen çalışanlara nisbetmi yapıyon kısss :mymeka: neyse gez bakalım hazır fırsatın varken gez bol bol bayanssulusmile

gezmelere gidiliyor börekler çörekler yeniyorr ohhh sen çalışanlara nisbetmi yapıyon kısss :mymeka: neyse gez bakalım hazır fırsatın varken gez bol bol bayanssulusmile

yok kız gezmelerde miraç durmuyo ayda bi kere çıkıyorum dışarı resmen ev kuşu olduk

oy rüzgar paşam aşısını olmuş yeni okudum
fitil iyi gelir ablacım merak etme uyur bütün gün :)))) benimkide fitilli bugun

anaammmm abla sen hala sigarayı bırakmadınmıohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

aynen dünür katılıyorum sana

canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... ne güzel yine toplandık ha? dünkü gibi olmasın ama haaa... dün herkes buradaydı, sonra bir baktım tek başıma kalakalmışım yine

evet yaaa herkes burda yazın hadi yazın bırakın herşeyi yazınn döktürün :sm_cool: :sm_cool:
valla herşeyi bıraktım iş güç evrak hak getire ben burda laf götüre kaydirigubbakcemile3

doğumdan sonra yavaş yavaş başladım canım, emzirdiğim için çok dikkat ediyorum ve az içiyorum... napiim tek lüksüm o şu yaşadığım memlekette

bunun hiç bir bahanesi hiç bir açıklaması olamaz
bana anlatma sakın ablacımmm
ben tam 9 yıl içtim günde bir paket bitiyordu o derece tiryakisi idim ama bıraktım
veee bırakamayanlara içenlere kızıyorum anlamıyorum sen güçlü iradeli bir kadınsın ablacım bırak şunu yaa içme hiç yakışmıyor sana valla

az çok diye bir şey yok biride bir binide bir abla lütfennnnnnnnnnnnnnn

kız özgeeeeeeeeeeeeee... ismin var cismin nerde bakiim? özledim seniiiiiiiii

bendeeee öslediiiimmmm opuyorumnanaktan

dağıt yavrum yol böl paçla beni anammm kaydirigubbakcemile3

aayyyy gülçinim yaaa maşallah sanki daha dün doğurdun gibi heee

dağıtıcam anam bölcem çarpçam parçalıcam seni zaten yine düz duvara tırmanıyorum çıkma sakın önüme ezer geçerim vallahaaaa :asigim:

evet canım aynen öyle daha dün doğurmuş gibiyim vücut hiç değişmedi kaydirigubbakcemile3

çok haklısın hayatım ama napiim çok keyif alıyorum, zaten keyif olarak içiyorum, yemeklerden sonra bir tane yani bu da günde 3 tane yapıyor :)

ne biçim keyif nen bu :mymeka:
senin keyif anlayışın bumu :mymeka:

tmm bu demek oluyorki yakında bırakıcam kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

umarım öyle olur dünür :Saruboceq:

yok kız gezmelerde miraç durmuyo ayda bi kere çıkıyorum dışarı resmen ev kuşu olduk

heee oda gün için dimi ayda bir kere güne gidiyorsunuz
aferim benim damadıma sokak çocuğu olmasın evcil olsun bak beşik kertiği evden çıkmıyor sadece alış veriş merkezine oda ansı ile gidiyor kaydirigubbakcemile3

hımmm fitillediniz bebeleri yani
ben fitil kullanmadım :1no2:

ben bi yandan kek yapmaya başladım pc mutfakta burayıda ihmal etmem merak etmeyin :))))))))99

üfff şu saçma sapan satıcılardan bıltım zile basıp duruolar çocuk uyancak :olmaz:
diş macunu satıo kızın teki
fırçalamıom ben dicektim kaydirigubbakcemile3

applaammmm aşımı oldunuz siizz ooyyy o aşı olayları varyaa yavrum ceren geldi gözümün önüne yaaa inşallah ateş olmaz rüzgarda.

adetliykenmi gideceksin? bende öyle sanıyordum doktorla görüştüm yok adetin bitsin yıkan 2-3 gün içinde gel dedi içim rahatladı yaaa iğreniyordum öyle kanlı manlı bacaklarımı açıp o koltuğa oturmaya gerek kalmadı sanırım adetli iken rahm açılıyor ya 4-5 gün içinde kapanıyormuş bu yüzden 2-3 gün içinde gel takalım spiral dedi. hadi bakalım sende taktır sende nasıl etki yapıcak görelim

bu arada sen yine sigarayamı başladın ablaaaaa :olmaz: :olmaz:
duymamış olayım çok ayıp lütfen onu bırakırmısın sen bir ANNESİN lütfen....

yaaa işte kimi hapla kimi spiral ile kimide kondomla hamile kalıyor tamamen şans meselesi artık şansımıza ne çıkarsa diye salcaz çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3

yaaa gaz kadar problemli değil en azından bizim için öyle olmuyor sadece yavrum durgun ve birazcık iştah gitti o kadar günü günüe tutmuyor dün çok sakin durgundu bu gün aradım gülme sesi geliyordu belli olmuyor işte.

sorma ablaa yaa 7 ay olmuş bile ağzım burnum derken bir bakıcazki yaşına girmişler yıllar geçmiş kafamçokkarıştı

evet allah çok büyük yeterki biz inancımızı umudumuzu yitirmeyelim.
inşallah hayatım, bakalım, paranox fitil vermişti dün dr ateş olursa diye, aşıyı yapan hemşire eve gider gitmez bir yarım koyun, 6 saat sonra tekrar bir yarım fitilleyin dedi, ateş olmasa bile huysuzluk ve vücutta kırgınlık olabilir dedi, bakalım eve gelince fitil koydum, uyuyor şimdi, uyanınca göreceğiz, gerçi saat 11.30'dan beri uyuyor, 3 saat oluyor neredeyse (derken uyandı)

dr bana adetinin en yoğun olduğu gün gel dedi, bilemiyorum ki... amaaaaan o kadar alıştım ki dr'a açmaya, hiç garip gelmiyor artık bana, ar damarım çatladı galiba kaydirigubbakcemile3

ay bırak içeyim birkaç tane, burası başka türlü çekilmiyor

aynen öyle :)

şu gaz proplemi bile bana ikinci çocuğu yapma düşüncesinden uzaklaştırıyor valla :) umarım Rüzgar'ın da problemli olmaz diş çıkarması :) kıyamam Cerenime :( yavrum benim

valla doğru diyorsun sonra yıllar geçip gidiverecek
tmm bu demek oluyorki yakında bırakıcam kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin yaaa

üfff şu saçma sapan satıcılardan bıltım zile basıp duruolar çocuk uyancak :olmaz:

hheee üniv öğrencileri onlar geçende bize geldi akşam vakti hemde
okuyorum okul masraflarımı çıkarıyorum bir tane alın diye tutturmuştu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kociş nerdeyse dövecekti kızı okula gelirken diş macunanımı güvendin diyor kaydirigubbakcemile3

ana ikimiz kalmışız dünür
neyse gelirler herhalde bekleyelim bakalım

bekliyoruz :hulya:

inşallah hayatım, bakalım, paranox fitil vermişti dün dr ateş olursa diye, aşıyı yapan hemşire eve gider gitmez bir yarım koyun, 6 saat sonra tekrar bir yarım fitilleyin dedi, ateş olmasa bile huysuzluk ve vücutta kırgınlık olabilir dedi, bakalım eve gelince fitil koydum, uyuyor şimdi, uyanınca göreceğiz, gerçi saat 11.30'dan beri uyuyor, 3 saat oluyor neredeyse (derken uyandı)

dr bana adetinin en yoğun olduğu gün gel dedi, bilemiyorum ki... amaaaaan o kadar alıştım ki dr'a açmaya, hiç garip gelmiyor artık bana, ar damarım çatladı galiba kaydirigubbakcemile3

ay bırak içeyim birkaç tane, burası başka türlü çekilmiyor

aynen öyle :)

şu gaz proplemi bile bana ikinci çocuğu yapma düşüncesinden uzaklaştırıyor valla :) umarım Rüzgar'ın da problemli olmaz diş çıkarması :) kıyamam Cerenime :( yavrum benim

valla doğru diyorsun sonra yıllar geçip gidiverecek

hımmm anladım nasıl peki şimdi uyandı ya huysuzmu?

anladım senin doktor farklı bencede senin ar damarın çatlamış olmalı
elalemin doktoruna açıyorsun kendini nikahlı kocana açmıyorsun çok ayıp :olmaz: kaydirigubbakcemile3

iç anam içççç zehir zıkkım olsun iççççç :delphin:

deme öyle yaaa geçiyor bu günler valla unutuyor insan gazı felan
biz ilk günlerde gazdan dolayı sıkıntılar yaşarken sercana hep sorardım cerene kardeş istiyormusun diye yoookkkkk çok büyük bir sorumlulukmuş yoookkk derdi

şimdilerde kendisi durup durup diyor ceren büyücek ya bizi uyuz edicek şirinliği sevimliliği kalmayacak o zaman bir tane kardeş yaparız cerene diyor kaydirigubbakcemile3
o büyüyüncede bir tane daha bir tane daha bir tane daha derkennnn bizim evde nüfus patlaması olucak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anlayacağın kısacası unutuluyor be ablaamm aklına bile gelmiyor onlar. kaydirigubbakcemile3

keşke bütün bebişler sorunsuz çıkarsa dişlerini gece uyusalar sabah uyandıklarında bütün dişleri çıkmış olsa ne güzel olur dimi
yalnız bu benzetme şey gibi oldu
ben bu gece hamile kalayım bir hafta göbüşlü gezeyim
yatayım gece
sabah uyandığımda bebiş yanımda olsun der gibi kaydirigubbakcemile3

balık burcuyum beeennn hayal dünyam çok geniş :asigim:

geçiyor yıllarrr geçip gidiyor akıyor zamannnn bilmiyorumkismile

harikasın canım yaaa bu yazı resmen aldı beni çocukluğuma götürdü tatlım
eline yüreğine sağlık teşekkürler
bizdende selam olsun uzak diyarlara.... opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin sefalar getirdin...
uyumuyor demek berra hanım heee büyüyorlar artık ve gündüz uykuları git gide azalıyor.
gece nasıl peki uyuyormu?
bu arada anne sütü alıyormu berra?

olsun kimse olmasada sen yinede gel yaz kendinden haberler getir bize.

aapplaaammmmmmmmm Şeniz Şeniz

geçer ablam bu durum geçmeli geçmek zorunda geçmezse özelden görüşelim ben geçiririm bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

inşallaaahhhhhhh :Saruboceq:

armut dibine düşermiş lafa bak lafa armut yaptı kızımı gelirsem oraya varya parçalarım seni hanııımmmm :roflol: :roflol:
madem gelin kızını sorup duruyor öyleyse buraya gelecek görecek öyle uzaktan sormalarla olmaz bu işler ablacım aynen ilet bu cümleyi mehmet abime.

zaten onlar bizim ömrümüzü yesin diye evlenmedikmi?
biz kimin ömrünü yiyoruz sanki
onlar yapıyorda
biz sütten çıkmış ak kaşıkmıyız kaydirigubbakcemile3

ayyy sen öyle diyon ama bakalım gelin hanım ne dicek
cadı görümcemi dicek tatlı görümcemi dicek
yoksa benim lafımı banamı söylicek
GÖRÜMCE GÖZ TAŞI GÖRDÜĞÜN YERDE BAS TAŞI
ben o taşı alırım onun kafasını parçalarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabii eğer bir gün benim salak kardeşim bir kız bulup evlenirse :roflol:

gülçinm gece çok şükür uyuyor ama arada azıyor onada katlanıyoruz işte..geç uyuyor ama dalınca sabaha kadar uyuyor ..berra hala meme emiyor ama mama daha çok tabii kahve niyetine emiyor ..mafoldumben

maşallah canımm benim inşallah çok daha iyi olucak oğluşumuz..

canımmmm şubat ayında geçici vergi beyannemeleri verildikten sonra ancak oturur nisandada kurumlar biter rahata ererim bilmiyorumkismile yazın süper geçer inşallaaahhh:lepi:

günaydin bebeğimmmmmmmmmmŞeniz

canımsın benimmmm kaydirigubbakcemile5

KIZLAAAARRRRR GÜNAYDİN HEPİNİZEEEEEEEE opuyorumnanaktan

oo güzelim bize göre daha çok var...seni ynede sık görmek istiyoruz aramızda..kaydirigubbakcemile

kızlarrrrrrrrrrrr bu gün cerenim tam tamına 7 aylık oldu sositososito zemuszemus hihoyyyt

vvaaayyy beeee zaman ne çabuk geçiyooorrr daha dün hamile olduğumu öğrenmiştiimm halbuki :delphin:
maaşallah 7 ay oldu bile zemuszemus ne çabuk büyüyorlar kuzucuklarımız

ahh cnm ne tatlı çıkmışsınız siz öyle maşşallah allah nazarlardan saklaısn:nazar:

ablacım sigaraya başladınmı laf aramızda bende emziriyorum diye dikkat ediyorum ama aşagı yukarı bende günde bir kere içmeye başladım bırakamıyorum kii...güya bir 3 4 sene içmedim nadiren arada içtim ama ..hamilelikte çok cnm istedi hiç içemedim..eşim kızıyor sen yendien başladın diye ama önce o bıraksın alsanaalsanasmile

bu arada deminden beri yazacam alıntı yaptım ama ancak fırsat buldum berra hanımdan aglamaya başlayınca kucagıma almak zorunda kaldım sonrada alt degiştir emzir falan ancak uyudu minigm..kaydirigubbakcemile5

aynen
valla uyandı sivrisinek misali vızıldıyor şu an :)
aynen dünür katılıyorum sana

evet yaaa herkes burda yazın hadi yazın bırakın herşeyi yazınn döktürün :sm_cool: :sm_cool:
valla herşeyi bıraktım iş güç evrak hak getire ben burda laf götüre kaydirigubbakcemile3

bunun hiç bir bahanesi hiç bir açıklaması olamaz
bana anlatma sakın ablacımmm
ben tam 9 yıl içtim günde bir paket bitiyordu o derece tiryakisi idim ama bıraktım
veee bırakamayanlara içenlere kızıyorum anlamıyorum sen güçlü iradeli bir kadınsın ablacım bırak şunu yaa içme hiç yakışmıyor sana valla

az çok diye bir şey yok biride bir binide bir abla lütfennnnnnnnnnnnnnn

ne biçim keyif nen bu :mymeka:
senin keyif anlayışın bumu :mymeka:
valla oğlan izin verdiği sürece buradayım

nen iyiki söyledik haaa

valla bu aralar beni burası fazlasıyla baymaya başladı canımcım, şeytan topla pılını pırtını, al çocuğunu, bırak kocayı git diyor... bir gün o şeytana uyuvereceğim galiba
heee oda gün için dimi ayda bir kere güne gidiyorsunuz
aferim benim damadıma sokak çocuğu olmasın evcil olsun bak beşik kertiği evden çıkmıyor sadece alış veriş merkezine oda ansı ile gidiyor kaydirigubbakcemile3

hımmm fitillediniz bebeleri yani
ben fitil kullanmadım :1no2:
evet fitilli kaydirigubbakcemile3
eeeee yine sustunuzzz nerdesiniz yaaaaaaaaa
Rüzgar'ı emzirdim
ayyy bugün bize de geldiler, dergi dağıtıyorlarmış offfffff, oğlan uyanacak diye uçtum kapıya, neyse allahtan uyanmadı ama uyansaydı var ya o dergiler kafalarında paralanırdı

kimse yok yine malum akşam vakti ...ben geldim kızımdan ancak fırsat buldum bugün biraz huysuzdu daha dogrusu uyumadı fazla, uyanık oldugunda ya mızıldanıyor yada ilgi istiyor ..şimdi uyududa buraya geldim ne kadar uyuyacak bilmiyorumboshayallersmile

beyazcım hamile imiş hayırlı olsun güzelim ama fazla gelmiyorsun artık neden gerçi bende gelmiyorum fazla malum ama arada giriyorum gözüme takılmış fazla ugramadıgın ..hatice entelliye ierror da gelmiyorlar sanırım bu ara ..nurcum çok geçmiş olsun yaaa ah kuzum sürekli rahatsızlanıyor dua oku annesi ona sık sık aman ihmal etme..tekra çok geçmiş olsun..ablacım nasılsın rüzgarımız nasıl?gülçinim seninle konuştuk bugün bak geldim kimse yok ama ben yine yazayım dedim..arifecim tatlım ne haber sende görünmüyorsun sık..yengeç hala yogunluk mu yaaa en ne zaman rahatlayacan be kuzum....jasmininin de fotolarına bakayım hemen..fatoşcum umarım bebişine saglıkla kısa zmanda kavuşursun moralinide bozma sakın...

çok sağol canım
akşam sana facede cevap verdim ama
lanet net bi türlü yollayamadı

offffffff kıyamam yaaa, yavru kuşum benim :( inşallah bir an önce toparlanır kuzum
tamam canım deneyeceğim :)

sağol güzelim, iyiyim, Rüzgar da iyi çok şükür, normal bebeklik sıkıntılarını yaşıyor garibim :) Berra yine mi huysuz? niye huysuzlanıyor acaba? bir sıkıntısı vardır mutlaka yavrumun, benim için kokla miniğimi :)

ablacım ne güzel hepiniz burdasınız
kuzuma buhar verecemde sizi gördüm birazdan yapayım o işi
çok özledim hepinizi

günaydınnnnnnnn!!!!!!!!
gülçincim senle ben buranın bekçisiyiz nasılsın bu gün canım?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm 200 gr almış yine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
filiz ablacım anne sütü hakkında verdiğin bilgiler için sol canım

canım benim inş yakın zamanda kavuşacaksın kuzuna
Allahın izniyle

oyyy yerim ben o7 aylık kuşu bi göreyim popişinden ısıracam

üzgün tavuumm benim

ayy kıyamam ben o üzgün tavuğa

41 kere maşallah canım size

Back
X