Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dağıt yavrum yol böl paçla beni anammm kaydirigubbakcemile3günaydınnnnn dadlummmm nasseennnnnnnnn çok ösledim seni çoooooooooookkkkkkkkkk gördüğüm yerde ağzını burnunu dağıtıcam senin o kadar özledim yane kaydirigubbakcemile3
SENDE BENİM CANIMSIN KANKAAAA olumunekankayizsmile
canımmm arifem nasılsın yoğundaş arkadaşım benimmm kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar nasılsınız
süperrr:lepi:tickeri ancak bu kadar yapabildim :)))
anamda :kedi:gündemde galiba spiral konusu var ben hiç olunlu bakmıyorum ona
eltim ikinci çocuğna spiralle hamile kaldı
hap kullanıyorum ben daha öncede hap kullanmıştım hem adetimi düzenlemsi içinde kullanmam gerek
maşallahhhhzemuszemusbugunun ilk iki mamasını yedirebildim çok şükürzemuszemus
akşam çok ağladı 11 e kadar uyutamadım dişleri yüznden ağrısı olabilceni düşündüm fitil yaptım yarım etkisini anca gösterdi sanırım fitil sakin sakin yedi mamasını opuyorumnanaktan
aayyyy gülçinim yaaa maşallah sanki daha dün doğurdun gibi heeekızlarrrrrrrrrrrr bu gün cerenim tam tamına 7 aylık oldu sositososito zemuszemus hihoyyyt
vvaaayyy beeee zaman ne çabuk geçiyooorrr daha dün hamile olduğumu öğrenmiştiimm halbuki![]()
şaşkın ördekimmm benimmmmm yerim seniiiii
ay burççç bu pek güsellll kaydirigubbakcemile5
yaa bırak içme şu illeti ben feci karşıyım yaa hele sevdim biri içince kahroluyorum o kadar karşıyımlmaz:
biz de bugün aşı olduk, iki tane aşı yedim yavru kuşum, eve gelince altını değiştirdim, fitilledim, emzirdim, uyudu, fitil inşallah işe yarar da ateşi falan olmaz yavrumun
bugün adet oldum, yarın gidip taktırıyorum spirali, bakalım benim bünye de kabul edecek mi... tatil bitiyor yani, bakalım nasıl olacak, sanki gerdeğe girecekmişim gibi hissediyorum resmen, öffff delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: hadi gel parçala, hadi hadi :roflol: :roflol: :roflol:
dur bakalım, İstanbul dönüşü uğramayı düşünüyoruz, konuşuruz zaten :) ama yine mesajını ileteceğim Mehmet'e :)
oyyy senin gibi görümceye can kurban beee... hele bir şikayet etsin senden, benim görümceleri salarım üstüne o zaman anlar görümce nasıl bir şeymiş kaydirigubbakcemile3
evet şans meselesi olduğu kesinlikle doğru, bir arkadaşım hapla korunurken hamile kaldı, ki kesinlikle aksatmadan içtiğini söylüyordu
ayyyy desene gaz bitince sıkıntı bitmiyor yani? ben de biraz nefes alırım şu gaz bitince diyordum, eyvah ki ne eyvah!!!
oyyyy yerim ben bu kırmızı şapkalı kızı... vay be o kadar oldu demek? bilmiyorumkismile
hiç sorma zaman nasıl geçiyor ben de anlamadım, geçen ay bu zamanlarda daha yeni kürtaj olmuştum ve umut bile edemiyordum... Allah ne kadar büyük
gemze gittik kayın annesi kaydirigubbakcemile3 üşümesin diye giydirdidm
:kedi::kedi:
valla hazır miraç uyyoken olumunekankayizsmile
çok haklısın hayatım ama napiim çok keyif alıyorum, zaten keyif olarak içiyorum, yemeklerden sonra bir tane yani bu da günde 3 tane yapıyor :)
gezmelere gidiliyor börekler çörekler yeniyorr ohhh sen çalışanlara nisbetmi yapıyon kısss :mymeka: neyse gez bakalım hazır fırsatın varken gez bol bol bayanssulusmile
anaammmm abla sen hala sigarayı bırakmadınmıohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... ne güzel yine toplandık ha? dünkü gibi olmasın ama haaa... dün herkes buradaydı, sonra bir baktım tek başıma kalakalmışım yine
doğumdan sonra yavaş yavaş başladım canım, emzirdiğim için çok dikkat ediyorum ve az içiyorum... napiim tek lüksüm o şu yaşadığım memlekette
kız özgeeeeeeeeeeeeee... ismin var cismin nerde bakiim? özledim seniiiiiiiii
dağıt yavrum yol böl paçla beni anammm kaydirigubbakcemile3
aayyyy gülçinim yaaa maşallah sanki daha dün doğurdun gibi heee
çok haklısın hayatım ama napiim çok keyif alıyorum, zaten keyif olarak içiyorum, yemeklerden sonra bir tane yani bu da günde 3 tane yapıyor :)
tmm bu demek oluyorki yakında bırakıcam kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
yok kız gezmelerde miraç durmuyo ayda bi kere çıkıyorum dışarı resmen ev kuşu olduk
oy rüzgar paşam aşısını olmuş yeni okudum
fitil iyi gelir ablacım merak etme uyur bütün gün :)))) benimkide fitilli bugun
inşallah hayatım, bakalım, paranox fitil vermişti dün dr ateş olursa diye, aşıyı yapan hemşire eve gider gitmez bir yarım koyun, 6 saat sonra tekrar bir yarım fitilleyin dedi, ateş olmasa bile huysuzluk ve vücutta kırgınlık olabilir dedi, bakalım eve gelince fitil koydum, uyuyor şimdi, uyanınca göreceğiz, gerçi saat 11.30'dan beri uyuyor, 3 saat oluyor neredeyse (derken uyandı)applaammmm aşımı oldunuz siizz ooyyy o aşı olayları varyaa yavrum ceren geldi gözümün önüne yaaa inşallah ateş olmaz rüzgarda.
adetliykenmi gideceksin? bende öyle sanıyordum doktorla görüştüm yok adetin bitsin yıkan 2-3 gün içinde gel dedi içim rahatladı yaaa iğreniyordum öyle kanlı manlı bacaklarımı açıp o koltuğa oturmaya gerek kalmadı sanırım adetli iken rahm açılıyor ya 4-5 gün içinde kapanıyormuş bu yüzden 2-3 gün içinde gel takalım spiral dedi. hadi bakalım sende taktır sende nasıl etki yapıcak görelim
bu arada sen yine sigarayamı başladın ablaaaaalmaz:
lmaz:
duymamış olayım çok ayıp lütfen onu bırakırmısın sen bir ANNESİN lütfen....
yaaa işte kimi hapla kimi spiral ile kimide kondomla hamile kalıyor tamamen şans meselesi artık şansımıza ne çıkarsa diye salcaz çayıra mevlam kayıra kaydirigubbakcemile3
yaaa gaz kadar problemli değil en azından bizim için öyle olmuyor sadece yavrum durgun ve birazcık iştah gitti o kadar günü günüe tutmuyor dün çok sakin durgundu bu gün aradım gülme sesi geliyordu belli olmuyor işte.
sorma ablaa yaa 7 ay olmuş bile ağzım burnum derken bir bakıcazki yaşına girmişler yıllar geçmiş kafamçokkarıştı
evet allah çok büyük yeterki biz inancımızı umudumuzu yitirmeyelim.
tmm bu demek oluyorki yakında bırakıcam kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
üfff şu saçma sapan satıcılardan bıltım zile basıp duruolar çocuk uyancaklmaz:
diş macunu satıo kızın teki
fırçalamıom ben dicektim kaydirigubbakcemile3
ana ikimiz kalmışız dünür
neyse gelirler herhalde bekleyelim bakalım
inşallah hayatım, bakalım, paranox fitil vermişti dün dr ateş olursa diye, aşıyı yapan hemşire eve gider gitmez bir yarım koyun, 6 saat sonra tekrar bir yarım fitilleyin dedi, ateş olmasa bile huysuzluk ve vücutta kırgınlık olabilir dedi, bakalım eve gelince fitil koydum, uyuyor şimdi, uyanınca göreceğiz, gerçi saat 11.30'dan beri uyuyor, 3 saat oluyor neredeyse (derken uyandı)
dr bana adetinin en yoğun olduğu gün gel dedi, bilemiyorum ki... amaaaaan o kadar alıştım ki dr'a açmaya, hiç garip gelmiyor artık bana, ar damarım çatladı galiba kaydirigubbakcemile3
ay bırak içeyim birkaç tane, burası başka türlü çekilmiyor
aynen öyle :)
şu gaz proplemi bile bana ikinci çocuğu yapma düşüncesinden uzaklaştırıyor valla :) umarım Rüzgar'ın da problemli olmaz diş çıkarması :) kıyamam Cerenimeyavrum benim
valla doğru diyorsun sonra yıllar geçip gidiverecek
harikasın canım yaaa bu yazı resmen aldı beni çocukluğuma götürdü tatlım
eline yüreğine sağlık teşekkürler
bizdende selam olsun uzak diyarlara.... opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin sefalar getirdin...
uyumuyor demek berra hanım heee büyüyorlar artık ve gündüz uykuları git gide azalıyor.
gece nasıl peki uyuyormu?
bu arada anne sütü alıyormu berra?
olsun kimse olmasada sen yinede gel yaz kendinden haberler getir bize.
aapplaaammmmmmmmm Şeniz Şeniz
geçer ablam bu durum geçmeli geçmek zorunda geçmezse özelden görüşelim ben geçiririm bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
inşallaaahhhhhhh :Saruboceq:
armut dibine düşermiş lafa bak lafa armut yaptı kızımı gelirsem oraya varya parçalarım seni hanııımmmm :roflol: :roflol:
madem gelin kızını sorup duruyor öyleyse buraya gelecek görecek öyle uzaktan sormalarla olmaz bu işler ablacım aynen ilet bu cümleyi mehmet abime.
zaten onlar bizim ömrümüzü yesin diye evlenmedikmi?
biz kimin ömrünü yiyoruz sanki
onlar yapıyorda
biz sütten çıkmış ak kaşıkmıyız kaydirigubbakcemile3
ayyy sen öyle diyon ama bakalım gelin hanım ne dicek
cadı görümcemi dicek tatlı görümcemi dicek
yoksa benim lafımı banamı söylicek
GÖRÜMCE GÖZ TAŞI GÖRDÜĞÜN YERDE BAS TAŞI
ben o taşı alırım onun kafasını parçalarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabii eğer bir gün benim salak kardeşim bir kız bulup evlenirse :roflol:
maşallah canımm benim inşallah çok daha iyi olucak oğluşumuz..
canımmmm şubat ayında geçici vergi beyannemeleri verildikten sonra ancak oturur nisandada kurumlar biter rahata ererim bilmiyorumkismile yazın süper geçer inşallaaahhh:lepi:
günaydin bebeğimmmmmmmmmmŞeniz
canımsın benimmmm kaydirigubbakcemile5
KIZLAAAARRRRR GÜNAYDİN HEPİNİZEEEEEEEE opuyorumnanaktan
maaşallah 7 ay oldu bile zemuszemus ne çabuk büyüyorlar kuzucuklarımızkızlarrrrrrrrrrrr bu gün cerenim tam tamına 7 aylık oldu sositososito zemuszemus hihoyyyt
vvaaayyy beeee zaman ne çabuk geçiyooorrr daha dün hamile olduğumu öğrenmiştiimm halbuki![]()
aynenyok kız gezmelerde miraç durmuyo ayda bi kere çıkıyorum dışarı resmen ev kuşu olduk
valla uyandı sivrisinek misali vızıldıyor şu an :)oy rüzgar paşam aşısını olmuş yeni okudum
fitil iyi gelir ablacım merak etme uyur bütün gün :)))) benimkide fitilli bugun
valla oğlan izin verdiği sürece buradayımaynen dünür katılıyorum sana
evet yaaa herkes burda yazın hadi yazın bırakın herşeyi yazınn döktürün :sm_cool: :sm_cool:
valla herşeyi bıraktım iş güç evrak hak getire ben burda laf götüre kaydirigubbakcemile3
bunun hiç bir bahanesi hiç bir açıklaması olamaz
bana anlatma sakın ablacımmm
ben tam 9 yıl içtim günde bir paket bitiyordu o derece tiryakisi idim ama bıraktım
veee bırakamayanlara içenlere kızıyorum anlamıyorum sen güçlü iradeli bir kadınsın ablacım bırak şunu yaa içme hiç yakışmıyor sana valla
az çok diye bir şey yok biride bir binide bir abla lütfennnnnnnnnnnnnnn
ne biçim keyif nen bu :mymeka:
senin keyif anlayışın bumu :mymeka:
evet fitilli kaydirigubbakcemile3heee oda gün için dimi ayda bir kere güne gidiyorsunuz
aferim benim damadıma sokak çocuğu olmasın evcil olsun bak beşik kertiği evden çıkmıyor sadece alış veriş merkezine oda ansı ile gidiyor kaydirigubbakcemile3
hımmm fitillediniz bebeleri yani
ben fitil kullanmadım :1no2:
Rüzgar'ı emzirdimeeeee yine sustunuzzz nerdesiniz yaaaaaaaaa
ayyy bugün bize de geldiler, dergi dağıtıyorlarmış offfffff, oğlan uyanacak diye uçtum kapıya, neyse allahtan uyanmadı ama uyansaydı var ya o dergiler kafalarında paralanırdıüfff şu saçma sapan satıcılardan bıltım zile basıp duruolar çocuk uyancaklmaz:
diş macunu satıo kızın teki
fırçalamıom ben dicektim kaydirigubbakcemile3
kimse yok yine malum akşam vakti ...ben geldim kızımdan ancak fırsat buldum bugün biraz huysuzdu daha dogrusu uyumadı fazla, uyanık oldugunda ya mızıldanıyor yada ilgi istiyor ..şimdi uyududa buraya geldim ne kadar uyuyacak bilmiyorumboshayallersmile
beyazcım hamile imiş hayırlı olsun güzelim ama fazla gelmiyorsun artık neden gerçi bende gelmiyorum fazla malum ama arada giriyorum gözüme takılmış fazla ugramadıgın ..hatice entelliye ierror da gelmiyorlar sanırım bu ara ..nurcum çok geçmiş olsun yaaa ah kuzum sürekli rahatsızlanıyor dua oku annesi ona sık sık aman ihmal etme..tekra çok geçmiş olsun..ablacım nasılsın rüzgarımız nasıl?gülçinim seninle konuştuk bugün bak geldim kimse yok ama ben yine yazayım dedim..arifecim tatlım ne haber sende görünmüyorsun sık..yengeç hala yogunluk mu yaaa en ne zaman rahatlayacan be kuzum....jasmininin de fotolarına bakayım hemen..fatoşcum umarım bebişine saglıkla kısa zmanda kavuşursun moralinide bozma sakın...
offffffff kıyamam yaaa, yavru kuşum beniminşallah bir an önce toparlanır kuzum
tamam canım deneyeceğim :)
sağol güzelim, iyiyim, Rüzgar da iyi çok şükür, normal bebeklik sıkıntılarını yaşıyor garibim :) Berra yine mi huysuz? niye huysuzlanıyor acaba? bir sıkıntısı vardır mutlaka yavrumun, benim için kokla miniğimi :)
günaydınnnnnnnn!!!!!!!!
gülçincim senle ben buranın bekçisiyiz nasılsın bu gün canım?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm 200 gr almış yine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
filiz ablacım anne sütü hakkında verdiğin bilgiler için sol canım
kızlarrrrrrrrrrrr bu gün cerenim tam tamına 7 aylık oldu sositososito zemuszemus hihoyyyt
41 kere maşallah canım size