Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

merhaba kızlar nasılsınız
gülçinim nasılsın canım ellerine sağlık kahvaltı çok güzel olmuş ama burcudan bişi kalmamışş :)

burcum nasılsın canımm kızım paso geziyon otursana çocunla sıcacık evindee

gönülcüm nasılsın canım

sükür arifecim sen nasilsin?
sen neyaptin tedaviyi canim

gülçinim nasılsın canım ellerine sağlık kahvaltı çok güzel olmuş ama burcudan bişi kalmamışş :)

burcum nasılsın canımm kızım paso geziyon otursana çocunla sıcacık evindee

gönülcüm nasılsın canım

selam canım olumunekankayizsmile
kız yok be ayda bi kere evden çıkıom o kadar bi yere gitmiyorum :kedi:

gönülcüm annene çok geçmiş allah şifa versin canım oğluşundamı hasta ne havası veriyon kuzuya
umarım biran önce iyileşir miraç senin belin nasıl oldu canım ay canım siz bi yasin okutun şifa niyetine

tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah sende kendini unutma bak oğluna sen bakcan sana ihtiyacı varr
benim miraç valla büyüdü yaramaz bişi oldu çıktı erken diş çıakrtma problemmimiz var bizim mama yiyyodu sadece şimdi mamayıda almıo

insallah canim en kisa zamanda hersey iyi olur.
massallah pasama benim.disler cikdimi cikicakmi?
gecen ben dr gitdim mirac icin dr dediki disler cikicak ama cikmasi 1-2 ayi bulur dedi
cok cabuk büyüüyorlar ya inanamiyorum

sükür arifecim sen nasilsin?
sen neyaptin tedaviyi canim
bugünümüze şükürler olsun canım iyiyim çalışıyoz
devam canım allahın izniyle şubatta aşılama yapılıcak canım hayırlısı rabbim kolaylıklar veriri inşallah
selam canım olumunekankayizsmile
kız yok be ayda bi kere evden çıkıom o kadar bi yere gitmiyorum :kedi:

gitme zati kuzum havalar çok soğuk üşütüp hasta olursunuz sonra miraç nasıl burcum
uyku ve mama sorununu çözebildinmii

gönülcüm annene çok geçmiş allah şifa versin canım oğluşundamı hasta ne havası veriyon kuzuya
umarım biran önce iyileşir miraç senin belin nasıl oldu canım ay canım siz bi yasin okutun şifa niyetine

allah razi olsun canim öksürüyorda mirac o yüzde havva veriyoruz iste su makinalar varya herneyse adi.benim belin iyi sükürde miraci yikadimda eyildimde öyle tutulup kaliyorum bir zamanim oluca dr gidicem ins.

devam canım allahın izniyle şubatta aşılama yapılıcak canım hayırlısı rabbim kolaylıklar veriri inşallah

gitme zati kuzum havalar çok soğuk üşütüp hasta olursunuz sonra miraç nasıl burcum

insallah canim allah bir an önce hayirli bir evlat nasip etsin.allah yardimcin olsun

gecen ben dr gitdim mirac icin dr dediki disler cikicak ama cikmasi 1-2 ayi bulur dedi
yok daha çıkmadı sıkıntısı başladı sadece doktorun dediğine göre 5. ayda çıkmış olur dedi ama bakalım valla nasılda büyyolar anlamıyorz hiç

yok canım ya mama sorunu hala devam ediyor bi türlü yediremiyorum iştahı azaldı meyve sularına başlıcam önümüzdeki hafta denicem bakalım iççekmi paşa uykuda öyle az önce ana kucanda sallarken ana kucağının sapını kırdım bilmiyorumkismile

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

burasıda beyaz olsun nolurr nolurralkisalkisalkis ama bursada genelde gece yağar sabah bi bakmışın her yer bembeyaz

evet olabilerrrrr
bu gece yatın yarın sabah kalktığınızda her yer bembeyaz olsun kocişin işe gidemesin
hatta benim kocişimde gidemesin sırnaşık şey

cok sagol gülcincim.evt burda amaliyat oldu yardim edende ben o bu yani.
okadar yoroldumki ....
kendimi cok ihmal ediyorum daha dogrusu kenimi unutdum artik ne fizik tedaviye gidiyom zamanim yok ...

çok çok geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifa versinnnn annenede miracada sanada

canım benim yaaaaa sende yıpranacaksın böyle ama olmazki birilerininde sana yardımcı olması gerek kız akrdeşin felan yokmu yavrucum?
kendini ihmal etme sağlık bu yavrucum şakaya gelmez.

canımmmmmmmmmmm nerdesin sen yaaa sabahları günaydın derdin şimdi onuda deiyon o kadarmı yoğunsun kuzum

allahtan burcu geldide yedik beraber yoksa bütün herşey çöpe gidecekti :dilcikar:

aynen canım o kadar çabuk büyüyorlar zaman o akdar hızlı ilerliyor ki insan hayretler içerisinde kalıyor valla :1shok:

evet olabilerrrrr
bu gece yatın yarın sabah kalktığınızda her yer bembeyaz olsun kocişin işe gidemesin
hatta benim kocişimde gidemesin sırnaşık şey

benim kociş napar yapar gider işee onda o çalışma azmi varken :umursamaz:
aman olsunda tembel olmasındansaa çalışsın varsın boshayallersmile

kıızzz dünürrr ana kucağının sapını kırmayı nasıl becerdin allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıss sen kocanada zarar vermeyesin
herifin bir taraflarını kırmayasın :roflol: :roflol:

bu mesajın ilk cümlesini farketmemişim m:kedi:
erken geleydin kızım baktım masada bi tek gülçin var gömüldük bizdeee :dilcikar:

kıızzz dünürrr ana kucağının sapını kırmayı nasıl becerdin allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıss sen kocanada zarar vermeyesin
herifin bir taraflarını kırmayasın :roflol: :roflol:

uyutma azmiyle sap elimde kaldıkaydirigubbakcemile3
he valla bendeki şey azmiylede kocanun bi tarafları elimde kalabilir :roflol::roflol:

ne güzellllllalkisalkisalkis

benim kociş napar yapar gider işee onda o çalışma azmi varken :umursamaz:
aman olsunda tembel olmasındansaa çalışsın varsın boshayallersmile

olsun olsun iş olsun güç olsun onda da azim olsun yoksa size kim bakacak

kizlar bana müsade hazirlanip hastaneye gidicem hepinizi öptüm byee

kendine ve miraca iyi bak canım
allaha emanet olun

bu mesajın ilk cümlesini farketmemişim m:kedi:
erken geleydin kızım baktım masada bi tek gülçin var gömüldük bizdeee :dilcikar:

:dilcikar: hiiçç dimi dünürr kaça kadar masa ortada kaldı yani toplamadık gelen olur diye aklinialirimsmile

uyutma azmiyle sap elimde kaldıkaydirigubbakcemile3
he valla bendeki şey azmiylede kocanun bi tarafları elimde kalabilir :roflol::roflol:

ne güzellllllalkisalkisalkis

uytuma azmi ile sen o sapı kırdıysan

diğer azimlerde iştahın nasıl olur düşünemiyorum bileee :roflol: :roflol:

kıısss +18 e geçtik heee allahtan cuma saati geçti :roflol: :roflol:

olsun olsun iş olsun güç olsun onda da azim olsun yoksa size kim bakacak

kendine ve miraca iyi bak canım
allaha emanet olun

:dilcikar: hiiçç dimi dünürr kaça kadar masa ortada kaldı yani toplamadık gelen olur diye aklinialirimsmile

uytuma azmi ile sen o sapı kırdıysan

diğer azimlerde iştahın nasıl olur düşünemiyorum bileee :roflol: :roflol:

kıısss +18 e geçtik heee allahtan cuma saati geçti :roflol: :roflol:

zaten bizde adettir cuma olmasını beklioz +18 için:roflol::roflol::roflol: töbe töbeee

zaten bizde adettir cuma olmasını beklioz +18 için:roflol::roflol::roflol: töbe töbeee

heee kıııı haftanın son iş günü yaa haftasonuna hazırlıyoruz kendimiziii :asigim: naniknanik kaydirigubbakcemile3

ben her an kaçabilirim miraç uyanmak üzere

kaçmaa kıııı tam uyku havası zaaar bırak uyusun damadım mirmirmirmir

Back
X