kızlarr yaaa moralim çok bozuk:sinifsinif:
Miraç mamayı uylkusunda yiyyodu bi kaç gündür onuda yemiyo kaşıkla veriyom püskürüyo kaşık aması denedim almadı meyve sularına başladım içmiyo napcam ben hasta olcak böyle giderse hiç yediremio saatlerdir aç şu anda mafoldumben
doktor normal bu dönemde dedi ee normalde açmı durcak bu çocuk böyle deneyimli anneler bana bi yol gösterin
canıııııııımmmm, haklısın üzülmekte ama bence zorlama, zorladığın zaman iyice inada biner hiç yediremezsin, acıkınca zaten yiyecek, biliyorum zor ama
herkesee günaydınnn guclubacismile
süper bi hafta diliyorumm hepinizee olumunekankayizsmile
tünaydıııııııııııııııınnnnnnnn iiinşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaahhhhhhh canım
günaydinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
sana da tünaydın canıııııııımmmmmmmmm
günaydın kızlar nasılsınız hepimiz için güzel bir hafta olur inşalalhh
tünaydın canım, amiiiiiiiiiiiinnnnn inşallaaaahhhhh
tünaydın hayatım :)
günaydın kızlar biz geldikkk..
hoşgeldiniiiizzzz
hoşbulduk cnm iyiyiz şükür ...kızımın uyumasını bekliyorum şimdilik kendi halinde uyumaya çalışıyor..zemuszemus
darısı başıma inşallah, kucakta uyuyor, yatağına koyar koymaz uyanıyor
miraç armut suyunu çok sevdisositososito
armut suyu arasında mamayıda teptim yidi anlamadı :lepi:
heyooooooooooooo... zafer senin :)
oohhh şükür sonunda bir şeyi severek tüketmiş
bin takla attırıyorlar dimi dünürr
bende dün ceren hanımla savaş verdim inat yaaa açmıyor ağzını
biberon zaten hak getire asla sokamıyorum ağzına kaşıklada bir kaşık iki kaşık üçüncüsünde bir kapatıyor ağzını açabilene aşk olsun
en son akşam yemeğinde patatesle havuç haşladım ezdim yanınada yoğurt onu yedi şükür seve seve maymun bunlar yaaaa valla
aaa ne oldu benim iştahlı kuzuma? oyyy yerim ben o maymunu beeee
haaa kızlar bu arada unuttum yazmayı
biz cuma akşamı iş çıkışı doktora gittik ceren hanımın kontrolü için
çok şükür gelişimi gayet iyi maşallah doktora biberonla yemeyi sevmiyor kaşıkla yemek istiyor dedimm oooo çok güzel o zaman bi,beronla ısrar etmeyin iştahını kapatmayın kaşıkla verin dedi.
boyumuz 68 cm kilomuz ise 8250 gr. :):):):):)
kızımız büyüyor maşallah
oh oh maşallah kuzuma benim :)
ayrıca bende doktora gittim genel cerraha yaklaşık iki aydır iki ayağımın baş parmaklarına malesef tırnak batması var ilaç kullanıyorum ama banamısın demiyor iki tane cerraha göründüm ikiside çekilecek tırnak diyor ve ben çektirmek istemiyorum ne olacak halim yaaaaaa çektirmekten değil sonrasından tedirginim ben yaaa tırnak olmayacak ve ben çorap ayakkabı giyemicem uuffffff böyle bir durum başına gelen varmı kızlar yaaaaa?
biraz dayansamda pediküre gidip tırnağımı kurtarsam diyorum acaba çözüm olurmu
canıııım çok geçmiş olsun, gerçekten çok zor ya

ama sakın pedikür falan yaptırma canikom, daha kötü olabilir, bir de iltihap var diyorsun, o iltihap kurumadan pedikürcü yanlış bir şey yapar Allah korusun
ahhh canım aahhh neler çekiyorum neler ayaklarımın üzerine tam basamıyorum o derecede canım yanıyor dışarıdan sadece hafif kızarık görünüyor belli sürekli iltihap oluşuyor orada antibiyotik kullandım kremler sürdüm geçiyor ama tamamen değil yetersiz kalıyor tam anlamı ile kurumuyoır iltihap.
canım iki farklı doktora gördündüm bu batık tırnağa sadece genel cverrah bakıyormuş onlarda malum kesme meraklısı her ikiside aynı şeyi söyledi daha doğrusu biri dediki çekicez diğeri dediki sadece köşelerini tedavi edicez tırnağın yakıcaz batmayı engellicez yani tırnağın sadece üçte birini alıcaz batmasın diye. iyide bu tırnak uayınca yine batacak kesin çözüm değil işte malesef. :çok üzgünüm:
ve sorun ayakta olduğu için dahada zor yürümemi yatmamı hızlı hareket etmemi herşeyi engelliyor.
şimdi nette araştırdım dediğin gibi yapanlarda varmış pamuk gazlı bez felan koyup tırnağın dışarı doğru uzamasını sağlıyorlarmış bu tabii daha olumlu geldi kulağıma bir doktorun müdahale etmesini istemiyorum. bakalım cesaretimi toplayıp pamuk koyabilecekmiyim tırnağımın altına delikafadulden
umarım halledebilirsin... offf çok can acıtır tırnak batması ya