bilmiyorumkismile öp beniiii
anam bilem dioki daha koca bulmadan çocuk tecrübesi buldun sempatiksalakcinni
o gün gelsin her bişeyi öğretirsiniz artıkınnn :dilcikar:
öptümmmmmmmm Şeniz
heeee anan biliyo bu işleri ama sakın evlenince anana kaynana güvenme onlar eski metodları uygularlar en taze anneler bizleriz modern oalraktan gel bize sor tıammmı kaydirigubbakcemile3
ahhhh o gün bir gelseeee ahhh neler öğreticem ben sana nelerrrr
kocan olacak adam tekrar tekrar aşık olacak sanaaa :asigim: opuyorumnanaktan
nebrsiniz güzeller?bebişleriniz nasıl hepinizin artık hamiş kalmadı topikte sanırım inş.yeni hamişlerimiz olur en kısa zamanda kumsalım ve neşeminzemuszemus
hilalll hoşgeldin güzelim nasılsınnnnn
aminnnnnnnnnn diyorum inşallah canım yaaa neşem ve arifemde sıra alacağımız ilk hamiş haberi ikisinden biri olsun lütfen yaaaaaa :Saruboceq:
ben bebişi uyuttum kocişe sattım inş.uyanmaz da biraz hasret gideririm.hiç uykusu yok ya yarım saat 1 saat anca uyuyo kucağa da çok alıştı bide meme bağımlısı oldu emmesede memde duruyo öyle uyuyo ya bırakıp biyere de gidemiyorum çok cin şimidiki veletler ya parmağında oynatıolar insanı -tatlicadiarzu-
ayyy canım yaaaa öyle oluyor valla kız ananda değilmisin sen ver ananada bakıversin accık sende kocişle başbaşa kal omammııııı :kedi:
ya bide daha önce sormuştum ya erkek bebişleri olanlar sünnet ettiren oldu mu doktorum erken dönemde sünnet en iyisi yaptıralım dedi napsam bilemiyorum herkes bişey sölüyo bilmiyorumkismile
malum cancan benimkisi kız
ama eğer oğlum olsaydı daha hastanede iken sünnet ettirirdim büyüdüğünde de sünnet düğününü yapardım en sağlıklısı bu imiş çünkü.
bu arad ben adet oldum da bitti bile sempatiksalakcinni
ya herkes nere gitti kırk yılın başı gelebildim gitmeyin nolur
wwuuuwwww lohusalık bitti adet oldun o bile bitti heeee vayy be zaman ne çabuk geçiyor
bu arada dikkat et ikinciye hamiş kalma sakın kaydirigubbakcemile3
en tehlikeli dönemdesin haberin olsun canım
:roflol::roflol:
dünyada arasan bizim gibi hoca bulamssın :roflol:
kesinlikleeee dünüüürrrrrr vereliniortak
heh bana müsaade bu kadar işte eskisi gibi saatlerce takılma yok olsun bebişim için olcak dimi*öptüm hepinizi byeee
hadi canım git oğlunla ilgilen sen kendine iyi bak arada gel haber et kendinden opuyorumnanaktan
kizlar ben biraz uzanayim mirac uyumusken daha sonra görüsürüz byeee
canımmm sende uzan dinlen bu oğlanlardan size rahat yok valla allah yardımcınız olsun
aa kızlar ben çok garip bi rüya gördüm
liseye gidiyomuşum tuvaltten bi kız çıakrıtoylar bu doğum yaptı burda die kızın altından bebek sarkıo kordonu var kızın bacakalrı yok ama hocalar dio kim bilir kimden peydahadı bende üzülüom bu kıza tecavüz etmişlerdir kesin die sonra öğreniom okulun bekçişisi tecavüz etmiş falansempatiksalakcinni
gecede uyumadım ha ne ara gördümse bu kadr uzun rüyayı sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin emi dünür
bence dün doğumdan bahsettik ya esin doğurdu normal oldu felan diye
bilinç altında bir yuerlerde okul döneminde vardı zaaar hepsi birbirine girmiş rüya olarak sana gelmiş üstüne üstlük birde derin uyuyamayınca karışmış hatlar kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bencedeeeeeeeee :lepi:
bilmiyorumkismile:roflol: NERDEN BULURSUN BUNLARI VALLA KARNIMIZ AĞRIDI ARKADAŞLARLA.kaydirigubbakcemile3
oohhhooooo bende daha neler neler vardaaaaa eskide kaldı
ahhhhh ahhhhhh