Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

evt ya evde daha iyi dinlenir.oy yavrum demek gaz cikarinca uyaniyor.
bakalim asil yarin beli olucak aslinda bayadir vardi bu sorunumuz demeki söylemeyi unutmusum.cobuk iyilesiyolarmis cünkü onlarin idrari ilac gibi oluyomus..bakalim hayirlisi

hayırlısı olsun canım sağlıkları yerinde olsunda ne gerekirse yaparız artık

aa kızlar ben çok garip bi rüya gördüm
liseye gidiyomuşum tuvaltten bi kız çıakrıtoylar bu doğum yaptı burda die kızın altından bebek sarkıo kordonu var kızın bacakalrı yok ama hocalar dio kim bilir kimden peydahadı bende üzülüom bu kıza tecavüz etmişlerdir kesin die sonra öğreniom okulun bekçişisi tecavüz etmiş falansempatiksalakcinni
gecede uyumadım ha ne ara gördümse bu kadr uzun rüyayı sempatiksalakcinni

Bir adamla karısı hayvanat bahçesini gezerken çiftlik
hayvanlarının bulunduğu bölüme
gelmişler.İçinde bir boğanın bulunduğu çitin önünde durmuşlar.

Çitin üzerinde şöyle bir yazı varmış: “Bu boğa geçen sene tam 50 kez
çiftleşti!”
Kadın kocasına dönerek: “Sanırım bu boğadan öğrenecek bir şeylerin olmalı.”Adam
suratını ekşitir
ve
yürümeye devam ederler.

Bir başka boğa ve şöyle bir yazı: “Bu boğa geçen sene 100 kez çiftleşti!”
Kadın tekrar kocasına döner: “Aman tanrım… Ayda 7 kereden fazla. Öncekini
boş
ver
bu boğayı örnek almalısın bence.”
Adam homurdanır ve dolaşmaya devam ederler.

Yine bir boğa yine bir yazı: “Bu boğa geçen sene 365 kez çiftleşti!”
Kadın: “İnanamıyorum!.. Günde bir kez!.. Ohh!.. Esas bu boğayı örnek olarak
almalısın kendine.”

Bu lafın üzerine adam artık dayanamaz:
“Olur hayatım yanlız bir sor bakalım arkadaş hep aynı inekle mi çiftleşmiş?”

:roflol: :roflol: :roflol:

çiftleşti!”
suratını ekşitir
ve
yürümeye devam ederler.

boş
ver

almalısın kendine.”

:roflol::roflol::roflol::roflol: süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çiftleşti!”
suratını ekşitir
ve
yürümeye devam ederler.

boş
ver

almalısın kendine.”

bilmiyorumkismile:roflol: NERDEN BULURSUN BUNLARI VALLA KARNIMIZ AĞRIDI ARKADAŞLARLA.kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum şekerim msn deki öz sen miydin ya ben haber attım sana ama cevap gelmedi senden

hee bebek olunca insan böle hızlanıo işte sositososito
canımmm te ilk laf attığında yazmıştım sana almadınmıııı bilmiyorumkismile benim ooooooooooolumunekankayizsmile

liseye gidiyomuşum tuvaltten bi kız çıakrıtoylar bu doğum yaptı burda die kızın altından bebek sarkıo kordonu var kızın bacakalrı yok ama hocalar dio kim bilir kimden peydahadı bende üzülüom bu kıza tecavüz etmişlerdir kesin die sonra öğreniom okulun bekçişisi tecavüz etmiş falansempatiksalakcinni
allah iyliğini vermesin bu rüyaları abine ver senaryo niyetinee delim benimmmm rüyaya baaakkkk elm sokağı kabusu mübareekkk alsanaalsanasmile

çiftleşti!”
suratını ekşitir
ve
yürümeye devam ederler.

boş
ver

almalısın kendine.”

:roflol::roflol::roflol:

bilmiyorumkismile öp beniiii :utangac:

anam bilem dioki daha koca bulmadan çocuk tecrübesi buldun sempatiksalakcinni

o gün gelsin her bişeyi öğretirsiniz artıkınnn :dilcikar:

öptümmmmmmmm Şeniz

heeee anan biliyo bu işleri ama sakın evlenince anana kaynana güvenme onlar eski metodları uygularlar en taze anneler bizleriz modern oalraktan gel bize sor tıammmı kaydirigubbakcemile3

ahhhh o gün bir gelseeee ahhh neler öğreticem ben sana nelerrrr
kocan olacak adam tekrar tekrar aşık olacak sanaaa :asigim: opuyorumnanaktan

nebrsiniz güzeller?bebişleriniz nasıl hepinizin artık hamiş kalmadı topikte sanırım inş.yeni hamişlerimiz olur en kısa zamanda kumsalım ve neşeminzemuszemus

hilalll hoşgeldin güzelim nasılsınnnnn
aminnnnnnnnnn diyorum inşallah canım yaaa neşem ve arifemde sıra alacağımız ilk hamiş haberi ikisinden biri olsun lütfen yaaaaaa :Saruboceq:

ben bebişi uyuttum kocişe sattım inş.uyanmaz da biraz hasret gideririm.hiç uykusu yok ya yarım saat 1 saat anca uyuyo kucağa da çok alıştı bide meme bağımlısı oldu emmesede memde duruyo öyle uyuyo ya bırakıp biyere de gidemiyorum çok cin şimidiki veletler ya parmağında oynatıolar insanı -tatlicadiarzu-

ayyy canım yaaaa öyle oluyor valla kız ananda değilmisin sen ver ananada bakıversin accık sende kocişle başbaşa kal omammııııı :kedi:

ya bide daha önce sormuştum ya erkek bebişleri olanlar sünnet ettiren oldu mu doktorum erken dönemde sünnet en iyisi yaptıralım dedi napsam bilemiyorum herkes bişey sölüyo bilmiyorumkismile

malum cancan benimkisi kız
ama eğer oğlum olsaydı daha hastanede iken sünnet ettirirdim büyüdüğünde de sünnet düğününü yapardım en sağlıklısı bu imiş çünkü.

bu arad ben adet oldum da bitti bile sempatiksalakcinni

ya herkes nere gitti kırk yılın başı gelebildim gitmeyin nolur:(

wwuuuwwww lohusalık bitti adet oldun o bile bitti heeee vayy be zaman ne çabuk geçiyor
bu arada dikkat et ikinciye hamiş kalma sakın kaydirigubbakcemile3
en tehlikeli dönemdesin haberin olsun canım

:roflol::roflol:

dünyada arasan bizim gibi hoca bulamssın :roflol:

kesinlikleeee dünüüürrrrrr vereliniortak

heh bana müsaade bu kadar işte eskisi gibi saatlerce takılma yok olsun bebişim için olcak dimi*öptüm hepinizi byeee

hadi canım git oğlunla ilgilen sen kendine iyi bak arada gel haber et kendinden opuyorumnanaktan

kizlar ben biraz uzanayim mirac uyumusken daha sonra görüsürüz byeee

canımmm sende uzan dinlen bu oğlanlardan size rahat yok valla allah yardımcınız olsun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin emi dünür
bence dün doğumdan bahsettik ya esin doğurdu normal oldu felan diye
bilinç altında bir yuerlerde okul döneminde vardı zaaar hepsi birbirine girmiş rüya olarak sana gelmiş üstüne üstlük birde derin uyuyamayınca karışmış hatlar kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bencedeeeeeeeee :lepi:

bilmiyorumkismile:roflol: NERDEN BULURSUN BUNLARI VALLA KARNIMIZ AĞRIDI ARKADAŞLARLA.kaydirigubbakcemile3

oohhhooooo bende daha neler neler vardaaaaa eskide kaldı
ahhhhh ahhhhhh :delphin:

pişttt agresifffff belli etmeyen agresifff gelsene yazsana neden durdun öyle okuyosun heeeyyyy sana diyorummm kimsin nesin inmisin cinmisin neden agrefisin????

ben ne kaçıracam beee
gelip gelip okuyorlar böyle uyuz oluyorum heeee
en son kapıya bir kilit takacam
anahtarlarıda sadece buraya ait olanlara vericem

canımmmm ne oldu uyandımı miraç?

evt yataga koydum ben girdim hemen gözleri acdi sanki saatlerce uyumus gibi...mafoldumben

benimkide uyanık şu anda sürekli onu öpeyim ısırayım mıncıklıyayım istiyo iyi hoşta yoruluyom ya saatlerce mıncırılmak istiyo bu çocuk cerreeeen gel miracı mıncır acıkkk :)))

slm kızlar nasılsınız?ya bir iki sayfa baktım sadece ordada ceren yazını gördüm tırnak batması falan olmuş galiba allah yardımcın olsun cnmbenimde az da olsa var geçenlerde başka tırnakta olmuştu bactropan diye bir krem vardı tam adını hatırlayamadım onu sürüyordum geçti gibi sertlik kaldı biraz tırnagımın uzamasını bekliyorum valla benimkinin biri pedikürden sonra oldu ...geçti şimdi ama zordur acıması bilirim ama uzun sürmedigi için bilmiyorum bende umarım acısız şekilde kurtulursun kökten çekilmesi çözüm gibi gelmiyor bana...evet kızım babasına benzemeye başladı ilk dogdugunda herkes bana benzetiyordu şimdi babaya benziyor bari gözleri bana benzese...sagolun kızlar fotograf yorumları için tşk ederiz..

evt yataga koydum ben girdim hemen gözleri acdi sanki saatlerce uyumus gibi...mafoldumben

ooyyy canım benim yaaaa keşke girmeyeydin sen başka bir odada uzanaydın tüh şu dönemi bir atlatsanızda rahat etseniz yaaa :teselli:

benimkide öyle yapıo yattığıma pişman oluyorum daha sersem oluyorum sempatiksalakcinni

düünüüürrr ne etçen gülümmm erkek anası olmak kolay değil bak erkek anaları aynı dertten muzdarip erkek bebekler çok çektirdikleri içinmi acaba anaları kaynana oluyorki dersin kaydirigubbakcemile3 :uhm:

benimkide uyanık şu anda sürekli onu öpeyim ısırayım mıncıklıyayım istiyo iyi hoşta yoruluyom ya saatlerce mıncırılmak istiyo bu çocuk cerreeeen gel miracı mıncır acıkkk :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
wuuuwwuuuuuwwww cereninde en sevdiği şeydirrrrr
oynucan mıncıklıcan orasını burasını çimdiklicen bayılırrrrr
biz cerenle miracı yan yana getirelim bir birlerine cilve yapsınlar sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız?ya bir iki sayfa baktım sadece ordada ceren yazını gördüm tırnak batması falan olmuş galiba allah yardımcın olsun cnmbenimde az da olsa var geçenlerde başka tırnakta olmuştu bactropan diye bir krem vardı tam adını hatırlayamadım onu sürüyordum geçti gibi sertlik kaldı biraz tırnagımın uzamasını bekliyorum valla benimkinin biri pedikürden sonra oldu ...geçti şimdi ama zordur acıması bilirim ama uzun sürmedigi için bilmiyorum bende umarım acısız şekilde kurtulursun kökten çekilmesi çözüm gibi gelmiyor bana...evet kızım babasına benzemeye başladı ilk dogdugunda herkes bana benzetiyordu şimdi babaya benziyor bari gözleri bana benzese...sagolun kızlar fotograf yorumları için tşk ederiz..

canımmm hoş geldin nasılsın
evet tatlım malesef her iki ayağımda da var ve sağ ayağım çok acıyor çorap ve ayakkabı giyerken resmen zıplıyorum acıdan giyene kadar ama giydikten sonra bir şey yok
ben ne kremler ilaçlar antibiyotikler kullandımda yok anım yaa banamısın demedi. dün akşam biraz bakıyım dedim belki batan tırnağı kaldırabilir etten kurtarabilirim dedim ama ne mümkün tırnağın ucu görünmüyor o kadar derine batmışki. malesef cerraha gidicem istemeye istemeye tırnağımın tedavisi için büyük ihtimalle bu hafta sonu halledicem bu işi günden güne dahada kötü oluyor çünkü. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

olsun kıızzz babaya benzesin gözleri görsünde ne renk olursa olsun boşverrr....

Back
X