günadın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr... artık nzar mazar takmıyorum ve söylüyorum söylemesemde aynı şey oluyor çünkü, dün gece oğluşum maşallah uyudu, sadece bir kere uyandı, bu sabah da eşimle kahvaltıya gittik, bu oğlan Ceren gibi galiba, evden çıkmayı sevmiyor, ne zaman evden çıkacağımızı anlasa yaygarayı basıyor, gideceğimiz yere kadar avazı çıktığı kadar ağlıyor, gittiğimiz yerde uyutabilirsek uyutuyoruz, uyutamazsak hemen dönüyoruz, neyse bu sabah arabasında uyudu biz de uzun zamandır ilk kez doğru dürüst bir kahvaltı yaptık, genelde akşamları eşimle yemek yerken (ki yiyemiyoruz birlikte) önce birimiz yiyor sonra diğerimiz, bu çocuk uyurken bile bizim sofraya oturacağımızı anlayıp uyanıyor ve yemek yedirmiyor, neyse inşallah geçecek bu günler diyorum ve sabrediyorum, çok şükür şimdi de uyudu da ben de geldim yanınıza... ohhh neredeyse herkes burada gibi :) nasılsınız bakalım?
merak etme gülüm yanındayım :)
hiç sorma, çok kötü huy değiştiriyor, her gün farklı bir huyla uyanıyor, akrep işte nolcek? kaydirigubbakcemile3 aranızda akrep burcu olan var mı?
Amin diyeyim hayatım, gerçekten zor bir çocuk olmaya başladı günden güne, eskiden yatağına bıraktığımda uyurdu, şimdi yatağa bıraktığım anda, bırak yatağı herhangi bir yere (bu arada Rüzgar uyandı, hala uyutmaya çalışıyorum) bıraktığımda ağlamaya başlıyor... sabretmeye çalışıyorum ama sigortalarımın attığı anlar da olmuyor değil, geçsin diye bekliyorum bende sabırla ama sabrım bazen tükeniyor mafoldumben
inşallah bir gün yaparız böyle bir şey neden olmasın? olumunekankayizsmile
uğraşma leyn Özge'yle, ben ona Ayvalık'tan koca bulacağım, Ayvalık'a gelenin kısmeti açılıyor valla kaydirigubbakcemile3
ooooofffff offffff uyku durumları çok kötü valla, seni çok iyi anlıyorum canım :)
ayyy aşı günü mü geldi? Allah yardımcın olsun valla
oyyy yerim ben bu yakışıklıyı beeeeeeee