Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

herkese merhabalar
bilgisayarıma yeni ram taktık tekrar çökene kadar buralardayım

heeyyy milleettt nerelerdesiniz yaaa ne bu topiğin hali böyle herkesmi yoğun anacım yaa
ben iş yerinde fırsat bulamadım bu gün gelip yazmaya yoğundum ama eve geldiğim gibi ilk fırsatta sizlere yazıyorum siz hiçmi fırsatını bulamıyorsunuz anacım yaaa...

bu arada kızlar ben cuma akşamı opresyon geçirdim batık tırnaklarım için.
Lokal anestezi ile oldum ama asla tavsiye etmiyorum ayak parmağımın altından iğne vurdular üstelikte iğneyi kemiğe kadar soktu uyuşması için fecii canım yandı yani sezeryan oldum o kadar canım acımadı doktorla akraba olduk acı sırasında kaydirigubbakcemile3 sol ayağıma sıra geldiğinde ise neşteri ve makası hissettim uyuşmamıştı çünkü ve iki kez iğne yapıldı ayyy çok feciydi yaa akannehir şimdilik iyileşme sürecindeyim umarım bir daha böyle bir işleme gerek kalmaz ve geçer tamamen.
bu gün ise ayağımda terlikler şangırı şunguru işe gittim.
allahtan işim masa başı fazla yorulmadım. ay neyse kendimden çok bahsettim sizlerde ne var ne yok kızlar keyifler yerindemi herşey yolundamı??

hadi bakalım tekrar geçmiş olsun canım, kurtuluyorsun batıklardan :)

sağol ablam geçer inşallah yaaaa eyvahedigeldismile

selam herkese .
geçengece tv de dr anlatıyordu.ıslak mendillerde bile sorun varmış.
eniyisi doğal olanları kullanmak.zaten bebekler mis gibi kokuyor.fazla parfümlü şeyleri kullanmayın.
ve sosislerde soya varmış. neredeyse yüzde seksen doksan gibi.
soyada ostrojen olduğu için küçücük çocuklar çabucak ergen oluyormuş sonra.
haaaaa: kocalarınızada yedirmeyin niye derseniz? bizim kadına değil kocaya ihtiyacımız var çünki.kadınlık hormonu artıp erkeklik hormonu oranını düşürüyormuş.baba olmaları
bile riske giriyormuş.
allahım yaşamak nekadar zor. biz ne yiycez .
eyvahedigeldismile

ayyy deme yaaa tv izlediğim yokki hele hele haber hiiiiiiçççç izlemiyorum böylece dünyadan bir habe yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
eee nolucak bu böyle yaaaa biz ne yiyip içicez sebzede meyvede ette herşeyde bir sorun var açmı kalcaz bizzz alsanaalsanasmile

herkeseee günaydınnn
topiğimiz tee nerelere düşmüş zor kurtardım hadi gelin gari artıkın

iyi akşamlar dünürümmmm evet yaa ne olmuş bizim topiğeeee :gitme:

dünürr napıon gııı
kimseler uğramıyo bugun

canım benimmmm yoğundum kusura bakma ancak yazıyorum
kimseler uğramamışta zatiiii :olmaz:

günaydın kızlar

iyi akşamlar ablaccımmmm opuyorumnanaktan

günaydin kizlar ancak gelebildimm

sanada iyi akşalar kankkaaaa olumunekankayizsmile
geldim demişsin amma gelmenle gitmen bir olmuş gariiii kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar
bilgisayarıma yeni ram taktık tekrar çökene kadar buralardayım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
uzunca bir aradan sonra hoşgeldin canımcım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

a.s. herkese günaydın . gerçi kimse yok ama ben gidince
arkamdan söylenen günaydınlarıda alırım üstüme ben.
tüm bebişleri öptüm .sağlık sıhhat mutluluk diliyorum.:nazar:

gülçincim sanada geçmişolsun. eşiminde aynı sorunu var ama o hep çekiyor,

operasyona yanaşmıyor. umarım birgün oda kurtulur.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar günaydın nasılsınız herşey yolundadır umarımm

kızlar pazar günü kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif dün akşam itibariyle adet söktürücü kullanmaya başladım adet oluncada miniğime bir adım daha yaklaşmak için gereken neyseyapım aşamasına koyulucaz allahın izniyle eğer herşey yolunda gider bi aksilik çıkmazsa tahminimce buayın son haftası aşılamam olur bütün kalbimle bu sefer geleceğini düşünsemde yinede rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum ve rabbim bana ve nerde isteyen varsa herkese nasip eder inşalalhhh benden bu kadarr

gülçincim çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah şimdi nasılsın ceren nasıll
ablacım nasılsın oğluşun nasıl düzeldinmi sen
burcum nasılsın canım miraç nasıl
özgem nasılsın canım sende hala yoğunmusun
nurcum sen nasılsın ya bilgisayarın yapılmış gözünaydın ilayda nasıl

selam kızlarrrr
dünürm geçmiş olsun amma zor geçmiş öylee yaa
kumsalcım hayrlısıyla 2010 senin yılın olucak

slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...

slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...

bizler iyiyiz canim artik cocuk olunca hic cansikintisina bile firsat olmuyor sükür...sende kizinda iyidir insallah allaha emanet ol canim .......

gülcincim canim cok cok gecmis olsun.allah yardimcin olsun..

arifecim dualarim seninle insallah bu sefer minigine kavusacaksin allah büyük canim isin ras geleeeeee..

biz iyiyiz kizlar hersey yolunda simdilik.miracda bu arada yatagina alisdi zor zahmet benimle yatiyordu dogdundan beri simdi sükür alisdi zorda olsa... bizde hadiseler bundan ibaret herkeze slm ve mucukkkkkkkk

Back
X