Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
günaydın ablacım nasılsın rzgar paşam nasıl
özzzzzzzzzzzz msn ye gelseneopuyorumnanaktan
canım nasılsın? Rüzgar paşa iyi... tam bir paşa, evde onun borusu ötüyor :) sizde de farklı değildir herhalde durum :)
hadi bakalım tekrar geçmiş olsun canım, kurtuluyorsun batıklardan :)
selam herkese .
geçengece tv de dr anlatıyordu.ıslak mendillerde bile sorun varmış.
eniyisi doğal olanları kullanmak.zaten bebekler mis gibi kokuyor.fazla parfümlü şeyleri kullanmayın.
ve sosislerde soya varmış. neredeyse yüzde seksen doksan gibi.
soyada ostrojen olduğu için küçücük çocuklar çabucak ergen oluyormuş sonra.
haaaaa: kocalarınızada yedirmeyin niye derseniz? bizim kadına değil kocaya ihtiyacımız var çünki.kadınlık hormonu artıp erkeklik hormonu oranını düşürüyormuş.baba olmaları
bile riske giriyormuş.
allahım yaşamak nekadar zor. biz ne yiycez .
eyvahedigeldismile
herkeseee günaydınnn
topiğimiz tee nerelere düşmüş zor kurtardım hadi gelin gari artıkın
dünürr napıon gııı
kimseler uğramıyo bugun
günaydın kızlar
günaydin kizlar ancak gelebildimm
herkese merhabalar
bilgisayarıma yeni ram taktık tekrar çökene kadar buralardayım
a.s. herkese günaydın . gerçi kimse yok ama ben gidince
arkamdan söylenen günaydınlarıda alırım üstüme ben.
tüm bebişleri öptüm .sağlık sıhhat mutluluk diliyorum.![]()
slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...