Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam kızlarrrr
dünürm geçmiş olsun amma zor geçmiş öylee yaa
kumsalcım hayrlısıyla 2010 senin yılın olucak
aminnnn inşalalh canımmmm
slm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...
merhaba mavicim nasılsın kızın nasıl ben iyiyim çok şükür bir yaramzzlık yok canımm
gülcincim canim cok cok gecmis olsun.allah yardimcin olsun..

arifecim dualarim seninle insallah bu sefer minigine kavusacaksin allah büyük canim isin ras geleeeeee..

biz iyiyiz kizlar hersey yolunda simdilik.miracda bu arada yatagina alisdi zor zahmet benimle yatiyordu dogdundan beri simdi sükür alisdi zorda olsa... bizde hadiseler bundan ibaret herkeze slm ve mucukkkkkkkk
sağol canım benim inşallah inşallah rabbim bu sefer nasip eder
canım benimmmmmmmm senin için dua ediyorum balım rabbim gönlüne göre versin inşallah umarım aşılama sonucu olumlu olur ve aylardır beklediğimiz o müjdeli haberi alırız :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol birtanem daha iyiyim henüz hala daha ayakkabı giyememekle beraber canım acımıyor çok şükür kaydirigubbakcemile3

cerende iyi keyfi yerinde çok şükür bir sıkıntı yok
sağol gülçinimm allah hepinizden razı olsun inşalalh canımm inşallahhh
inşallah tamamen kurtulmuşsundur bu batıkdan ohh maşalalh kuzucuğaaa

merhaba hanımlar naıslsnız?
şöyle bi bakayım dedim
Gülçin geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım detaylı anlatmışssın canın çok yanmıştır valla düşününce bile içim cızz etti
herkesler iyidir umarım
arifem inş bi daha ki ay gönlüne göre olur cnm hep dua ediyorum senin için en kısa zamanda güzel haber alacakmışız gibi geliyor amam rabbimin bileceği şey tabi
herkesi öpüyoruz ben evi toplayayım zeynebi sağlık ocağına götüreceğim
bi kilosuna boyuna bakalım havlar soğuk olunca bi yere gidemedik
merhaba beyazcım nasılsın canım zeynep nasıl hamilelik nasıl gidiyor
Kumsalım şu sabrına hayranım. Nasıl becerdiğini bana da öğretir misin? Hala salya sümük gidiyorum ben her ay. Benim de dün adet olmam gerekiyordu. Bişi yoktur zaten idrar testi negatif çıktı. Kana gitmek bile istemiyorum. Hayıt içiyorum, 2 ay daha içicem inşallah. Aşılaman inşallah yolunda gider. Benim için aşılama da geçti tüpe geldik ama eşimin inadı bir türlü kırılmıyor, devam edemiyoruz..Hayırlısı hakkımızda..
Hepinizi tek tek öpüyorum...
ahh ahhh ben bu işi öğrenene kadar ağladım sızladım baktım ne gelen var ne giden kendimi hırpalamaktan başka bi işe yaramıyorr ben ne yaparsam yapayım rabbim ol demedikçe olmuyorr oyüzden en iyisi tevekkül edip sabırla beklemek dedim nesecim
soğuk kanlı olmaya çalışıyorumm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana bana
nerde isteyen varsa inşallah.ümidini sakın yitirme canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah eşininde inadı kırılır ve sende yoluna devam edersin bakarsın bi süpriz olur karamsar olma sakın inşalalh canım çok sağoll bende seni öpüyorum kocaman
Slm canlarım giremiyorum uzun zamndır bütün vaktimi oğluşum alıyo ki ben bundan çok memnunum nasılsınız özledim szileri umarım herkes iydir öpüyorum hepinizi.
nasılsınız canım oğluşun nasıl
Meleğime kavuşmama kısmetse 8 gün kaldı.Allahım yardımcım oldun benim ve herkesin.çok heyecanlı ve kaygılıyım.eyvahedigeldismile
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
slm kızlar sevtabın bebğinde enfeksyon olmuş 10 gün hastanede kalmışlar
hepinize slm söyledi
hadi ya allah şifalar versinn çok üzüldüm as
Kumsalım burayı takip ettiğini biliyorum. Canım adet düzensizliğin bana benziyor, hiç prolaktinini ölçtürdün mü?Bak benimki yüksek hem hamiş kalmayı engelliyor hem adeti. Canım lütfen yaptırmadıysan hiç boşu boşuna vakit kaybetme hemen tahlil yaptır.
canım benim merhaba nasılsın evet malesef her ya geçikme oluyor en son hormon tahlili istediğinde onada bakmıştı doktor benim prolaktinde bir sorun yok çok şükür inşallah senin değerlerinde normale döner bitanem
günaydınnnnnnnnnn milleeetttttt nabersinizzzz
ben çok yoğun olmala beraber iyiyim şükür bir yaramazlık yok[/QUOTE
günaydın canım nasılsın ayağın nasıl oldu ağrı flan varmı

günaydin canlarımmmmm zemuszemus

gülçinnn çiftliğim açılmıyoooo bilmiyorumkismile

günaydın özgecim nasılsın canım

merhaba güzelim hoşgeldin
canım çok yandı evet ama yaptırmak zorunda kaldım durdukça daha kötüye gidiyormuş sağlıkçısınız iyi bilirsiniz bu durumları allah korusun ihmal edilen bu durum kangrene kadar gidermiş neyse geçti şimdilik ve umarımda tekrarlamaz :Saruboceq:
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ne kadarlık oldu aşerme felan başladımı?
zeynep nasıl iyimi?

daha kötüleşmeden halletmen iyi olmuş Gülçin,dediğin gibi inş tekrarlamaz,tekrar geçmiş olsun
ben iyiim ne olsun,bulantı başladı aşerma çok yok
2 kilo verdim yemek fala da yapmıyorum evde
zeynep deiiyi büüyyo işte
yok bi yaramazlık şimdilik
sen naıslsın?ceren ne yapıyor büyümüştür baya

günaydın herkese?filiz abla ,burcu,mavi deniz,yengeç,arife m sizler naıslsınız?sabah sabah isimler aklıma gelmiyo valla
bzide mama yemeye gidiyoruz
sonrada temizlik var

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

a.s. a.s. a.s. günaydın herkese sevgiler minişlerinizi öpüyorum.
günaydin canımmm

günaydın özgecim nasılsın canım
arifemmm iyiyim bi tanem sen nasılsın? elim kolum kalkmıyo bugunn iş yapmaya çalışıom bilmiyorumkismile

daha kötüleşmeden halletmen iyi olmuş Gülçin,dediğin gibi inş tekrarlamaz,tekrar geçmiş olsun

günaydın herkese?filiz abla ,burcu,mavi deniz,yengeç,arife m sizler naıslsınız?sabah sabah isimler aklıma gelmiyo valla
bzide mama yemeye gidiyoruz
sonrada temizlik var
günaydin beyazcım çok şükür iyiyiz sende iyisin inşallah.. aşermelerin mi başladı?? allah yardımcın olsun canımm

gözümün nuru ne olucak bu topiğin hali böyle yawww

?

bende dahil gelmeyeni dövelim :oklava:

:kedi: yaşasın beni de unutmamışsınız. Çok mutlu ettin beni, teşekkürler..Bebişin geldi ama hala isminin altında 4 gün kala yazıyor. boshayallersmile..Demek farmville seni de esir adı. Kaçıncı levelsin? Bir de cafe world var, yemek yapıyorsun, gir bak çok daha eğlenceli. Tabi benim gibi ilgilenecek bişeyi olmayanlar için oyunlar iyi geliyor..:sinifsinif:

Nur nasılsın canım? Kilo vermeye başlamışsın maşallah, takımlara grdin mi? Çok faydası oluyor. Ben takımdan çıktığımdan beri çok kilo aldım..Meleğin nasıl?

Hepinizi tek tek öpüyorum...

canım benim seni hiç unuturmuyuz her zaman aklımızdasın
beni bi görsen facedeki bütünoyunlra müptela oldum
senn meleğinde gelecek inş.
evet canım giirdim takıma daha iyi oluyor

Meleğime kavuşmama kısmetse 8 gün kaldı.Allahım yardımcım oldun benim ve herkesin.çok heyecanlı ve kaygılıyım.eyvahedigeldismile

canım kuzuna sağlıkla kavuş inş

slm kızlar sevtabın bebğinde enfeksyon olmuş 10 gün hastanede kalmışlar
hepinize slm söyledi

çok geçmiş olsun canım
inş biran önce atlatır

günaydin canlarımmmmm zemuszemus

gülçinnn çiftliğim açılmıyoooo bilmiyorumkismile

sen bu mesajı yazdığın saatlerde bende bahçe ile boğuşuyordum
ama eminimki sen bu saate kadar çoktaaaaaaaaaan açtın vede yapacaklarını yaptın kaydirigubbakcemile3

a.s. a.s. a.s. günaydın herkese sevgiler minişlerinizi öpüyorum.

gülçincim allahın cezası bahri tarih oldu:lepi:
sonunda bitirdik işi. ne satıştı dillere destan. tapu tapu olalı böyle devir görmedi.alsanaalsanasmile

neyse öpüyorum çitlenbikiopuyorumnanaktan

gözün aydın diyim o zaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada 14 şubatta hava yağışlı olacakmış:1no2:
yattı benim pilanlar.eyvahedigeldismile

ne planların vardı gıııı boshayallersmile aklinialirimsmile

sağol gülçinimm allah hepinizden razı olsun inşalalh canımm inşallahhh
inşallah tamamen kurtulmuşsundur bu batıkdan ohh maşalalh kuzucuğaaa

günaydın canım nasılsın ayağın nasıl oldu ağrı flan varmı

allah hepimizden razı olsun inşallah birtanem
rabbim duysun sesimizide neşemle seni anne adayı yapsın :CüvCüv: sonrada anneee :ecrin_bebek: inşallah :Saruboceq:

iyiyim canım çok şükür arada bir sızı var inceden ama genel olarak iyiyim
birde şu iş yoğunluğu bitse çok çok daha iyi olucam mafoldumben

evet kesinlikle bakalım bundan sonra beni neler bekliyor eyvahedigeldismile

hade yaa budamı kız olacak acaba bulantılar başladığına göre allahtan hayırlısı cinsiyeti öğrenince haber et bizede ayyy ne günlerdi o günler yaaaa kokuya tahammül olmayan yemek yenmeyen ve sürekli çıkardığımız allah kurtarsın beyaz ne diyim sil baştan tekrar yaşıoyrsun umarım biraz daha sakin geçer.

ben iyiyim bir yaramazlık yok herşey yolunda şükür ev iş eş çocuk bahçe kk derken koşturmaca hayat devam kaydirigubbakcemile3

ceren evet ya büyüdü hayretler içerisinde kalıyorum ona baktıkça her akşam eve gittiğimde yeni bir şey öğrendiğini görüyorum :1shok:

bende dahil gelmeyeni dövelim :oklava:

bencede nurum bencede
ben zatii önce senden başlıcam :oklava: kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlarrr

kıı dünür bu hafta ben günaydınlara iyi akşamlar diyerek cevap vericem hep sanırsam kaydirigubbakcemile3

annaaa millet tarlaya daldı burayı unuttu valla
hadi hatunlar gelin artık topiği sahipsiz bırakmayın

herkese günaydınnnnn

tümaydınnnn gözümün nuruuu

annaaa millet tarlaya daldı burayı unuttu valla
hadi hatunlar gelin artık topiği sahipsiz bırakmayın

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eee sende baksan diyorum dünür tarlana köstebek dolu her taraf kaydirigubbakcemile3

tümaydınnnn gözümün nuruuu

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eee sende baksan diyorum dünür tarlana köstebek dolu her taraf kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
bakıverin acık temzileyin kovun sempatiksalakcinni

AY YA KıMSELER KALMAMIŞ OF BENıM EREN HEPO TEPEMDE GÜNDÜZ ÇOK AZ UYUYO ODA HEP AYAKTA KOCıŞ DE GıTTı KıMSEYE SATIP TA GELEMıYORUM AMA KALBıM SıZıNLE BENı UNUTMAYIN EMı mafoldumben :gitme:

AY YA KİMSELER KALMAMIŞ OF BENİM EREN HEPO TEPEMDE GÜNDÜZ ÇOK AZ UYUYO ODA HEP AYAKTA KOCİŞ DE GİTTİ KİMSEYE SATIP TA GELEMİYORUM AMA KALBİM SİZİNLE BENİ UNUTMAYIN EMİ mafoldumben :gitme:

ooyyy canımm hoşgeldinn nasılsın
canımcım yaaa bu ara herkes face deki bahçeye daldı burayı unuttu bende dahil kaydirigubbakcemile3
nasılsın tatlım ne var ne yok nasıl gdiiyor hayat?
eşin nereye gitti hayırdır???

Güüüünaayyyydınnnnnnnn
nasılsınız kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
hepinizi çok öpüyorum

Güüüünaayyyydınnnnnnnn
nasılsınız kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
hepinizi çok öpüyorum

sağol balımmmmmmmmmmm inşallah
nasılsın birtanem ne var ne yok?
adet oldunmu ne durumdasın?
aşılama günü bellimi?

hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.

AY YA KİMSELER KALMAMIŞ OF BENİM EREN HEPO TEPEMDE GÜNDÜZ ÇOK AZ UYUYO ODA HEP AYAKTA KOCİŞ DE GİTTİ KİMSEYE SATIP TA GELEMİYORUM AMA KALBİM SİZİNLE BENİ UNUTMAYIN EMİ mafoldumben :gitme:
canım nasılsın oğluşun nasıl hayırdır canım eşin nereye gitti unuturmuyuz hiç hilal aşk olsun
günaydın canım benimm nasılsın miniğin nasıl :))
hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
sanada canım sağoll:))
sağol balımmmmmmmmmmm inşallah
nasılsın birtanem ne var ne yok?
adet oldunmu ne durumdasın?
aşılama günü bellimi?

iyiyim çok şükür canım bi yaramazlık yok
yok be canım nerde ilaç daha yeni bitti bu hafta içinde bekliyorum hayırlısıyla
hayır daha belli değil canım ama heralde bu ay sonu olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısıyla bi adet olsam başlıcaz maratona :)))

Back
X