aminnnn inşalalh canımmmmselam kızlarrrr
dünürm geçmiş olsun amma zor geçmiş öylee yaa
kumsalcım hayrlısıyla 2010 senin yılın olucak
merhaba mavicim nasılsın kızın nasıl ben iyiyim çok şükür bir yaramzzlık yok canımmslm biz geldik kızımla kucagımda oda bakmak istiyormuş bilgisayara öyle ce yazdıklarma bakıyor..eee ne var ne yok çoktandır gelemedim gerçi pek merak eden olmamıştır ama yine yazayım annemler geldi kardeşlerim falan yeni gittiler facebook bile giremiyordum kardeşim sagolsun farmwilleye girip hallediyordu işlerimi.ben bir kaç dk lıgına girebiliyordum..gülçinim geçmş olsun...eee nur burcuu ablam arife gcan karpuz neşe hilal beyaz ierror hatice nasılsınız unuttugum varsa şimdiden özür dilerim..kimsecikler yok yarın grş inşallah...
sağol canım benim inşallah inşallah rabbim bu sefer nasip edergülcincim canim cok cok gecmis olsun.allah yardimcin olsun..
arifecim dualarim seninle insallah bu sefer minigine kavusacaksin allah büyük canim isin ras geleeeeee..
biz iyiyiz kizlar hersey yolunda simdilik.miracda bu arada yatagina alisdi zor zahmet benimle yatiyordu dogdundan beri simdi sükür alisdi zorda olsa... bizde hadiseler bundan ibaret herkeze slm ve mucukkkkkkkk
sağol gülçinimm allah hepinizden razı olsun inşalalh canımm inşallahhhcanım benimmmmmmmm senin için dua ediyorum balım rabbim gönlüne göre versin inşallah umarım aşılama sonucu olumlu olur ve aylardır beklediğimiz o müjdeli haberi alırız :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol birtanem daha iyiyim henüz hala daha ayakkabı giyememekle beraber canım acımıyor çok şükür kaydirigubbakcemile3
cerende iyi keyfi yerinde çok şükür bir sıkıntı yok
inşallah tamamen kurtulmuşsundur bu batıkdan ohh maşalalh kuzucuğaaa
merhaba beyazcım nasılsın canım zeynep nasıl hamilelik nasıl gidiyormerhaba hanımlar naıslsnız?
şöyle bi bakayım dedim
Gülçin geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım detaylı anlatmışssın canın çok yanmıştır valla düşününce bile içim cızz etti
herkesler iyidir umarım
arifem inş bi daha ki ay gönlüne göre olur cnm hep dua ediyorum senin için en kısa zamanda güzel haber alacakmışız gibi geliyor amam rabbimin bileceği şey tabi
herkesi öpüyoruz ben evi toplayayım zeynebi sağlık ocağına götüreceğim
bi kilosuna boyuna bakalım havlar soğuk olunca bi yere gidemedik
ahh ahhh ben bu işi öğrenene kadar ağladım sızladım baktım ne gelen var ne giden kendimi hırpalamaktan başka bi işe yaramıyorr ben ne yaparsam yapayım rabbim ol demedikçe olmuyorr oyüzden en iyisi tevekkül edip sabırla beklemek dedim nesecimKumsalım şu sabrına hayranım. Nasıl becerdiğini bana da öğretir misin? Hala salya sümük gidiyorum ben her ay. Benim de dün adet olmam gerekiyordu. Bişi yoktur zaten idrar testi negatif çıktı. Kana gitmek bile istemiyorum. Hayıt içiyorum, 2 ay daha içicem inşallah. Aşılaman inşallah yolunda gider. Benim için aşılama da geçti tüpe geldik ama eşimin inadı bir türlü kırılmıyor, devam edemiyoruz..Hayırlısı hakkımızda..
Hepinizi tek tek öpüyorum...
soğuk kanlı olmaya çalışıyorumm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana bana
nerde isteyen varsa inşallah.ümidini sakın yitirme canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah eşininde inadı kırılır ve sende yoluna devam edersin bakarsın bi süpriz olur karamsar olma sakın inşalalh canım çok sağoll bende seni öpüyorum kocaman
nasılsınız canım oğluşun nasılSlm canlarım giremiyorum uzun zamndır bütün vaktimi oğluşum alıyo ki ben bundan çok memnunum nasılsınız özledim szileri umarım herkes iydir öpüyorum hepinizi.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMeleğime kavuşmama kısmetse 8 gün kaldı.Allahım yardımcım oldun benim ve herkesin.çok heyecanlı ve kaygılıyım.eyvahedigeldismile
hadi ya allah şifalar versinn çok üzüldüm asslm kızlar sevtabın bebğinde enfeksyon olmuş 10 gün hastanede kalmışlar
hepinize slm söyledi
canım benim merhaba nasılsın evet malesef her ya geçikme oluyor en son hormon tahlili istediğinde onada bakmıştı doktor benim prolaktinde bir sorun yok çok şükür inşallah senin değerlerinde normale döner bitanemKumsalım burayı takip ettiğini biliyorum. Canım adet düzensizliğin bana benziyor, hiç prolaktinini ölçtürdün mü?Bak benimki yüksek hem hamiş kalmayı engelliyor hem adeti. Canım lütfen yaptırmadıysan hiç boşu boşuna vakit kaybetme hemen tahlil yaptır.
günaydınnnnnnnnnn milleeetttttt nabersinizzzz
ben çok yoğun olmala beraber iyiyim şükür bir yaramazlık yok[/QUOTE
günaydın canım nasılsın ayağın nasıl oldu ağrı flan varmı
günaydin canlarımmmmm zemuszemus
gülçinnn çiftliğim açılmıyoooo bilmiyorumkismile
günaydın özgecim nasılsın canım