harika resimler hepsi çok güzell
sağolasın birtanemmmmm artık senide görsek diyorum ne dersin
ceren sana bir dokusun saçını bir çeksin bebeğin olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız?
kızlar umarım herkes iyidir...kartepeciler ne güzel fotolarınız var gördüm sizler pek benim fotolarıma bakmasızda ben size bakıp yorumumu yaptım...aşkolun insan bi haber verir dimi belki bizde gelirdik hııı..neyse canınız sagolsun...lmaz:
lmaz:
bizde mama yiyecektik yemeden size yazayım dedim..zaten bilg biraz fırat bulsam hemen farmvilleme bakıyorum buraya gelemiyorum gerçi farmvilleciler bilir sizde aynısı yapıyorsunuz gördügüm kadarıyla geçen girdim kimsecikler yok yazılarını okudum artık facebookta buluşacaz galiba diye okudum babamızın tarlası olsaydı bu kadar çalışmazdık
herhalde..bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
bende iki gündür evde degildim ablamlara gidiyordum ..banada degişiklik oldu evde sıkılıyordum zaman zman hafta sonu dışında pek dışarı çıkmıyorum bazen c.tesi günleri kızı anneme bırakıp çıkıyoruz bazen güvenemiyorum kendime kızı dışarıda zapedemem diye..üstesinden gelmem gerek bunun...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi::kedi:
neyse biz geri kaçalım mammızı yiyelim kızım uyuyor ama mam saati geçiyor sonra bütün düzenimiz bozuluyor...bu ara geceleride pek mızmız ...hepiniiz öptm...olumunekankayizsmile
hoşgeldin güzelim nasılsın,
heeee gezdik gördük eğlendik coştuk kudurduk sizlerede fotoları koyduk. olumunekankayizsmile
ayrıcada ben senin fotolarına baktım cicim ama yorum yazamadım ikizlerin arasına sokmuşssun berrayı görmedim sanma fakat yorum yazacağım vakit bir iş çıktı sonrada kaldı tamammıı :dilcikar:
bu arada biliyorsun ben çalışıyorum ve çalışırken herşeye yetişiyorum maşallah siz doğurdunuz anasını satiim bebeler büyüdü hala daha buralara vakit ayıramıyorsunuz sitemim var hepinize....
geziye gelince anam bu pattadenek çıktı plansız programsızdı heeç boşuna kıskançlık yapma sen ayvalığa gittiğinde bizim sesimiz çıktımı nen :mymeka:
iyi hadi bu hafta sonu biz istanbula gidiyoruz nurlarla birlikte anne&bebek fuarını gezcez hadi gelin sizde birlikte gezelim. Bak ben davet ettim sonra resimleri görünce sitem etme bana

evet facebook fena sardı herkesi birde bir çoğumuz orda olunca ordan haberleşir hale geldik ama buradan da tamamen kopmadık güzelim. opuyorumnanaktan
berrayı al ve yalnız dışarıya çıkmaya başla en sevdiğim ve zevk aldığım şeylerden biridir cerenle dışarı çıkıp ana kız dolaşmak gezip eğlenmek alış veriş yapmak. kendini korkak alıştırma sen çekersin sonra çocuk dışarısınıda bilsin sende rahat ol.
hadi gidinde yemek yiyin anacım cokacimcoook