Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

iyiyim çok şükür canım bi yaramazlık yok
yok be canım nerde ilaç daha yeni bitti bu hafta içinde bekliyorum hayırlısıyla
hayır daha belli değil canım ama heralde bu ay sonu olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısıyla bi adet olsam başlıcaz maratona :)))

aman birtanem aman iyi ol yavrucum güzel günler çok yakında
şu adetinide bir ol bir sökül rahatla sonra sıra bebişte hayırlısı ile inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada ben 19 ocakta işbaşı yaptım zor olmadı valla işimide özlemişim eee 6.5 ay cemremle beraberdim tabi yavru kuşumu özlüyorum ama değişiklikte iyi oldu bi yandan sıkılmıştım dört duvardan bide 9 senedir aynı işte çalışıyorum işime dönmeyi istiyodum

canımmm hoşgeldinnn tahmin etmiştim işe başladığını uzun süredirm yazmıyorsun çünkü canım yaaa 6,5 ay ne demek bir fiil yani ben üç ay evde durdum bunalıma girdim çocuk olduğu halde. çalışmaya alışınca insan böyle oluyor tatlım yaaa allah işimizi rast getirsin inş.

kızlar hepinizi çok özledim iş yerinden pek giremiyorum ama arada böyle yoklıcam topiği ama gece takip devam çünkü benim kızım gececi

evet geceleri takip etmişsin herşeyden haberdarsın sıkı takipçi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

selam kızlarrrr
herkeze güzel bi hafta diliyorummm

umarım öyle olur dünüüürr opuyorumnanaktan

ierror valla bende işe başlmak istiyorum ama bırakmakta istemiyorum oğlumu :(
haziranda kısmet olursa başlıcam

oyyy dünüürrr kıyamam sanaa bu kötü bir çelişki ama işe başladığında inan herşey daha düzenli oluyor balım
bu arada haziranda demişsin? iş hazırmı ne yaptın?

gülçin canım tırnak batması sorunu yaşamışsın geçmiş olsun hayatım bidaha olmaz inşallahnasıl şeker kız candy nasıl iyimi benim kuşum

sağol canım çok şükür atlattım en azından şimdilik umarım tekrarlamaz acı verici bir durum mafoldumben
şeker kız iyi teyzesi ellerinden yanaklarından öper bir sorun yok çok şükür canım ya cemreninde mızmızları başlamış hee allah yardımcınız olsun güzelim yaa zor bunlar umarım bir an önce çıkarır dişlerini minik hanım

Selam canlarım hepİnİzİ okadar Çok Özledİmkİ.oĞluŞum gaz sorunu yaŞıyor gİremİyorum o yÜzden nasılsınız herkes İydİr sorun yoktur umarım.profİlİme resİm koydum kÜÇÜk oĞluŞumun tanıŞın teyzelerİ aras beyle.herkesİ ÖpÜyorum.

canımmmmm hoşgeldinnn gaz sorunu sizde de başladı demek allah sabır versin umarım çok uzun sürmez tatlım
oğlun çok ama çok tatlı maşallah kuzuma maşallah kırk bşr kere allahım onu sizlere bağışlasın inşallah canım benim. :Saruboceq:

günaydın canımmm benim nasılsınn bu sabah

günaydın birtanemmm iyiyim şükür yeni bir güne daha başladık sonunda
sen nasılsın herşey yolundamı keyifler yerindemi?

Canlarım, kötü gün dostlarım, canım arkadaşlarım,...
Size bir haberim var. Sabah ne buldum ben bakın :))

grnt0553.jpg

ne olur dua edin, lütfe çok korkuyorum, gerçek mi bu? Hala inanamıyorum. Lütfen Allah'ım meleğim benimle olsun, lütfen. Eşimden sonra ilk Gülçinime dedim ve size şimdi de, dualarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
bende iyiyim canım bi yaramzlık şükür herşey yolunda
aynen işimizin başına geldik yine

ne güzel herşey yolunda sıra bebişte oda geldimi göbişine senden mutlusu olmucak inan zemuszemus

günaydin kızlarr.. görüşemedik epeydir iyisiniz inşallah

özgeeeeeeeeeeeeee nabersinnnnnnnnnn
biz eyiyiz eyiyizde
sen hala yoğunmusun bacım?

grnt0553.jpg

ne olur dua edin, lütfe çok korkuyorum, gerçek mi bu? Hala inanamıyorum. Lütfen Allah'ım meleğim benimle olsun, lütfen. Eşimden sonra ilk Gülçinime dedim ve size şimdi de, dualarınızı bekliyorum..

canım benimmmmm inşallah bu bizi yanıltımıyordur sabır ve heyecanla dr. sonuçlarını bekliyorum hayatım haberin olsun. Dularım seninle inşallah bu içinde oluşmaya tutunmaya başlayan canın göstergesidir balım. :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyyy neşemmm tüylerim diken diken olduu ben bekarlıktan ötürü anlamıom bu aletlerden ama :)) güsel bişe galibaa rabbim inşallah dualarımızı kabul eder seni miniğine kavuşturur inşallaaaahhh..

canım benimmmmm inşallah bu bizi yanıltımıyordur sabır ve heyecanla dr. sonuçlarını bekliyorum hayatım haberin olsun. Dularım seninle inşallah bu içinde oluşmaya tutunmaya başlayan canın göstergesidir balım. :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah canm, inşallah güzel hayırlı haberlerle dönerim size...

ayyyy neşemmm tüylerim diken diken olduu ben bekarlıktan ötürü anlamıom bu aletlerden ama :)) güsel bişe galibaa rabbim inşallah dualarımızı kabul eder seni miniğine kavuşturur inşallaaaahhh..

Canım eğer doğruysa ben de yakında anne olucam inşlalah. Burada benim çok eski ama eskimeyen arkadaşlarım var. Önce onlara müjdeyi vermek istedim. Canlarım ne olurdua edin...Çok korkuyorum hem de çok.
KUmsalım en olur hemen aktara git ve hayıta başla. Bir de 500 Yasin okumaya çalış eşinle.

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canımmmm dualarım seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

grnt0553.jpg

canım inş doğruyu gösteriyordur bu alet bi kan testi yaptırsana imkanın varsa

Canım eğer doğruysa ben de yakında anne olucam inşlalah. Burada benim çok eski ama eskimeyen arkadaşlarım var. Önce onlara müjdeyi vermek istedim. Canlarım ne olurdua edin...Çok korkuyorum hem de çok.
inşallaahhh canımm inşallahhh..

Dualarımızdasın Rabbim yüzünü güldürseün inşallah bir bebekle müjdelesin seni..korkma canımmm ümitli ve umutlu ol mutlu düşün olumlu düşün bizde dualarımızla destekleyelimmm..

grnt0553.jpg

canım benim nesecim şuan o kadar çok sevindimki anlatıcak kelime bulamıyorum inşallah meleğin seninledir inşallah bu sefer gelmiştir canım hemen kan tahlili yaptır allahım bu sefer yüzünü güldürücek inşalalh canım dularım seninle allah yardımcın olsun şuan neler hissrttiğini tahmin ediyorumm nesem zevketen dört köşe oldum ya umuduma umut kattın dilerim rabbim bu yavruyu sana bağışlarrrr amin amin aminn
günaydin kızlarr.. görüşemedik epeydir iyisiniz inşallah
günaydın canım nasılsın iyiyiz çok şükür
ne güzel herşey yolunda sıra bebişte oda geldimi göbişine senden mutlusu olmucak inan zemuszemus
evet canım aynen öyle nasıl bekledğimi tahmin ediyorsundur
hemde nasıl rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

KUmsalım en olur hemen aktara git ve hayıta başla. Bir de 500 Yasin okumaya çalış eşinle.
canım çok zor ama sakin olmaya çalış inşallah güzel hbaerlerle gelirsin canım sabırla beklicez canım benim çok sağoll nasıl kullancam ne kadar kullanıcam bilmiyorum
tamam hayatım allahın izniyle başalayalım bizde

canım inş doğruyu gösteriyordur bu alet bi kan testi yaptırsana imkanın varsa

Canım dışarı çıkmamın imkanı yok. Akşama 5,5 ta dr gidicez eşimle, kan testni muhtemelen yarın sabah yaptırabilirim inşallah..

inşallaahhh canımm inşallahhh..

Dualarımızdasın Rabbim yüzünü güldürseün inşallah bir bebekle müjdelesin seni..korkma canımmm ümitli ve umutlu ol mutlu düşün olumlu düşün bizde dualarımızla destekleyelimmm..

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canım, darısı isteyen heresin başına. 2,5 senelik beklentinin sonunda insan böyle görmedik oluyor işte...

neeşşşeee bu harika bi haber
inşallahh test yanıltmaz ve bayram yaparızzz
ne zaman akn testi yaptırıcaksınn

ay günaydın bu arada kızlarr neşeyi görünce sapıttım sevinçten :)))

canım benim nesecim şuan o kadar çok sevindimki anlatıcak kelime bulamıyorum inşallah meleğin seninledir inşallah bu sefer gelmiştir canım hemen kan tahlili yaptır allahım bu sefer yüzünü güldürücek inşalalh canım dularım seninle allah yardımcın olsun şuan neler hissrttiğini tahmin ediyorumm nesem zevketen dört köşe oldum ya umuduma umut kattın dilerim rabbim bu yavruyu sana bağışlarrrr amin amin aminn

günaydın canım nasılsın iyiyiz çok şükür

evet canım aynen öyle nasıl bekledğimi tahmin ediyorsundur
hemde nasıl rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah

canım çok zor ama sakin olmaya çalış inşallah güzel hbaerlerle gelirsin canım sabırla beklicez canım benim çok sağoll nasıl kullancam ne kadar kullanıcam bilmiyorum
tamam hayatım allahın izniyle başalayalım bizde

Canım benim bir ikimiz kaldık biliyorum sevindiğini, inşallah herşey yolundadır. İnşalh en kısa zamanda ikimiz de anne oluruz ve isteyen herkes. Amin canım ben de umutlandım ama inşallah hayalkrıklığına uğramam.
Canım adetin başaldı mı? Kaçını günündesin? Ben sana yaptığım herşeyi detayıyla anlatıcam sen hiç meraklanma.

Canım benim bir ikimiz kaldık biliyorum sevindiğini, inşallah herşey yolundadır. İnşalh en kısa zamanda ikimiz de anne oluruz ve isteyen herkes. Amin canım ben de umutlandım ama inşallah hayalkrıklığına uğramam.
Canım adetin başaldı mı? Kaçını günündesin? Ben sana yaptığım herşeyi detayıyla anlatıcam sen hiç meraklanma.

inşallah canım rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü amin canım inşallah
inşallah canım daha önce hiç böyle bişey olmuşmuydu testte
yok canım daha başlamadı bekliyorum bu hafta içinde başlıcak inşallah
tamam bekliyoprum canımm hadi yaz

neeşşşeee bu harika bi haber
inşallahh test yanıltmaz ve bayram yaparızzz
ne zaman akn testi yaptırıcaksınn

ay günaydın bu arada kızlarr neşeyi görünce sapıttım sevinçten :)))

İnşallah canım, dualarınıza çok ihtiyacım var.

oyy yarını beklicezz hee bol bol dua edicem hayırlı haberler getir bize inşallah

İnşallah canım benim...

inşallah canım rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü amin canım inşallah
inşallah canım daha önce hiç böyle bişey olmuşmuydu testte
yok canım daha başlamadı bekliyorum bu hafta içinde başlıcak inşallah
tamam bekliyoprum canımm hadi yaz

İnşallah canım. 2,5-3 yıldır ilk defa.Canım benim 30lu yaşlardki topiğimde bir arkadaşım "gelmedik aetten ümit kesilmez" dedi, sana da aynısını diyorum..

Canım 500 Yasini canla başla okumaya çalıştık eşimle. Meryem Suresini bol okudu. Farklı olarak sadece hayıt içti. Sabah akşam aç karınla. 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu, hani kahve çekilen makinalar var ya onlarla parçalayıp demleme bardakalrı var ya porselen, onlarla 5-10 dk demleyip içinden çıkardım. Ilınınca içtim. Mesela sabah 6 gibi kalkıyoruz biz. Tuvalete giderken hazırlayıp hemen koşturuyordum, yada kahvaltıdan hemen önce onu yapıp içiyordum. Bazen ılınmıyor acelem var işe yetişicez, içine soğuk su katıp içiyordum. Yumurtlamama yakın ananas ın içindeki sert kısmını yedim birkaç gün. hayıta başlayal 3 hafta oldu, bu sbaha bıraktım. Bilmiyorum, hayır çift çizgi yapmaz dimi? Cuma günü bea Hcg yaptırdım sıfırdı, prolaktinim 165,5 an 64,5 a inmişti. Sadece hayıtla inşallah. Bilmiyorum başka neler yaptım, aklıma geldikçe yazarım sana. her namadan sonra dualar okudum.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...kaldikizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html
kızıma isim konusunda yardımcı olursanız sewinirim arkadaşlar bebeğim doğdu doğacak hala bir ismi yok:(

Zeynep geçti aklımdan..

Back
X