Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu devirde kimse doğru dürüst emziremiyor galibaslm kızlar soniki sayfayı okudum sadece
dünürüm geçmiş olsun cicim
filiz abla süt konusunu dert etme bu devirde uzun süre süt veren az malesef ek gıdalara başlıcak kadr büyüdümü rüzgar paşam maşallah gündüz uyku düzenini alıştırana kadar ilk zamanlar sürekli ağlıyodum çok şükür alıştı artık
ierro kı ne ikinci aboo üçüncü diyo bide kociş azimli çıktı senin :))
yaseminnnn kız sude ne kadar büyümüş maşallah harbiden genç kız olmuş
ben iyyim hala evdeyim malum miraç paşayla uğraşıyorum çorbalara meyve sularına alıştırmaya çalışıyorum önce kaşıkla barıştrmaya çalışıyorum tabi :))
çok haklısın canım :) amaaaaaaaaan senin işin de zor yani... Allah yardımcın olsun :)filiz abla ya sütüm kesildi diye çok üzme kendini hiç emziremeyenleri düşün onlar napsın en azından sen tosun gibi, yaptın oğulcuğu bak bide benim durumumu düşün geceleri emzirirken eğri yatmaktan doğrulamıyorum benim meme arsızım yalancı emzik muamelesi yapıyo bana ve üstüm açık uyuya kalıyorum valla bel mel kalmadı tutuldu heryanım eşle ayırdık yatakları o ayrı meselede cabası
neşem o resmi görünce çokkkkk ama çokkkkk sevindim gözyaşıma hakim olamadım ama bu sefer mutluluktan vallla bende aynı beyaz gibi dicem bende biliyodum sonunda bu mutluluğu tadıcaktım canım ya ben kendi adıma dualarımın payına inanıyorum çünkü ben doğururken sancı esnasında tamamen aklım başımda idi ve senle arifemin adını anıp hatta dr um güldü ne mırıldandın dedi bende arkadaşlarıma dua edip ayetel kürsiyi okudum dedi dr um bile harika çok takatlisin bağırıp çağıracağına dualar ediyosun bravo valla dedi neşemmmm allahımın izniyle bu sonucu gördün gerisi gelicek inşallah
canım ben onu denemiştim ama bir faydası olmadı adetim yine gecikti belkide oldu ama ben farketmedim doğum k.hapı kullanıyorum bir zararı olurmu bak iyice kafam karıştı soğanmı hayıtmı ilaçmıKumsalım kist için soğan kürü yap, ilaçtan daha etkili eritir Allah'ın izniyle, bence madem aşılaman olmayacak hemen hayıt tohumuna da başla. Arkadaşım gel inat etme, bak bana çok dua edeceksin...
günaydın canım benim nasılsın miraç nasıl ama bu soğan suyu bir bana faya etmiyor heraldegünaydın kızlarr
filiz ablacım maşallah paşama nasılda mutlu bakıyor oturdum diye :)
neşecim dularım seninle keseyi görüceksin
arifem neşe doğru diyo soğan kürü çok iyi
canım ben onu denemiştim ama bir faydası olmadı adetim yine gecikti belkide oldu ama ben farketmedim doğum k.hapı kullanıyorum bir zararı olurmu bak iyice kafam karıştı soğanmı hayıtmı ilaçmı
günaydın canım benim nasılsın miraç nasıl ama bu soğan suyu bir bana faya etmiyor heralde
iyyiz caım çok şükür miaçda iyi oyun isteyip duruyor
benim arkdaşım kistle hamile kaldı çok engel bişi değil ama tabi sağlık için tedavi şart
bitkisel kürlerde ek tedavi
evet büyüdü teyzesi :) amiiiiiiiinnnnnnnn cümlemizinkini inşallah :)ablacım maşallah rüzgara ya kocaman olmuş çok da yakışıklı bey hee
Allah nazarlardan saklasın ablacım
ohhh hem de nasıl keyif :) amiiiiin canım, darısı başına inşallah, yakında sen de yaşayacaksın bu güzel duyguları, dualarım seninle hayatım merak etme :)Maşallah beyimizin keyfi yerinde. Allah acılarını göstermesin annesi. Öp benim için...
Canımsınız hepinizden Allah razı olsun. İerrorum Caım inşallah hayırlısıyla Mevlam tamamına erdirir d eben de sizler gibi tatlı bir anne olurum. Hayırlısıla sırada Arife var. Canım 2. 3. deme, hele istemiyorum hiç deme. Sonra benim gibi yıllarcyolunu gözlersin de gelmez,Allah korusun. Hayırlısıyla de. İnan insan ne çekerse kendi çenesinden çekiyor. Bilyorum kötü niyetle demiyorsun ama Alalh yolunu gözletmesin çok zor bir durum. Zaten Rabbim "ol" derse sen ne desen boş. Kuzucuğun çok tatlı maşallah, yemenisi de ek yakışmış maşallah, benim için öp annesi...
Kızlar hepinize tek tek cevap veremiyorum. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Dualarım sizinle, sizden de bol dua bekliyorum. İnşallah bu hafta meleğimin kesesini görmeye gideceğiz. Çok ihtiyacım var dualarınıza...Hepiniz kuzucuklarınızla Yaradan'a emanet olun...
sağol güzelim, bakalım ileride göreceğiz neye benzeyecek :)günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı bol neseli güzel bir hafata diliyorum
jerrorum canım benim çok sağol allah razı olsun nasılsın bebişin nasıl özledik ya
beyazcım maşallah bir kızçe daha geliyor allah nazarlardan saklasın rabbim tamamına erdirsin inşallah
yasemincim nasılsın sude çok tatlı olmuş maşalalh büyümüş kocaman allah nazarlardan saklasın
ablacım maşalalh rüzgara ne kadar tatlı ya nasılda büyorlar çok yakışıklı olucak bu çocuk he
ablam sütün kesilmiş galiba sakın üzülme bu kadar emdi ya şimdi yeni tatlara yeni mamalara keşif başlıyor sen nasılsın
nesecim nasılsın canım doktora gidicekmişsin inşalalh herşey çok güzel olucak önce kese sonra pıt pıtları duyucaksın sakın karamsar olma dualarım hep seninle canım
evett gelelim benim durumuma cumartesi doktora gittim kızlar muaynede bir kist bulundu ve bu nedenle buay yapılıcak olan aşılamam mart ayına kaldı kisten dolayı şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum eritmesi için 21gün içiçem sonra adetin 3.tekrar doktora gidicem rabbim hayırlısını versin inşalah önümüzdeki ay aşılamam yapılır ve bebişim gelir dualarınızı bekliyorum hepinizi çok seviyorum
kocaman öptümm
hiç sorma güzelim, tam bir serseri oldu :) uyku düzeni çok bozuldu son iki gecedir, asker ediyor beni, tam düzene girdi derken bozuluyor, anlamıyorum bu işigünaydın kızlarr
filiz ablacım maşallah paşama nasılda mutlu bakıyor oturdum diye :)
neşecim dularım seninle keseyi görüceksin
arifem neşe doğru diyo soğan kürü çok iyi
olacaksın tabii merak etme :)ay yrim ben o paşayı yeme sorununuz çözüldü galiba maşallah
ay ne güzel darısı benim başıma inşallah hayırlısıyla bende anne olurum inşallah
evet tedavi şart eşim şuan bitkisel kür fala kullanmamı pek istemiyor bende olmazsa
aşılamadan sonra denemeyi düşünüyorum rabbim hayırlısınınasip et
Kızlar merhaba nasılsınız?
Biz bayağa bir ihmal ettik sizleri. Hem evi hem de ofisi taşıdım. Annemler de bende 2 aydır. O yüzden giremedim pek fazla. Ecem kızımın beslenme problemi olduğu için arada bir beslenme bölümüne girp çıktım. Bu arada site felaket yavaş. Çok da fazla dolaşamıyorum o yüzden.
Sizler nasılsınız? Nesem hamile sanırsam. Çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşaallah. Eski günlere döndüm birden bu haberle. Darısı Arifemizin başına.
Kızımın bir iki fotosunu daha koyacağım albüme. Hepinizi çok çok öpüyoruz. Kendinize iyi bakın.