Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

tünaydın kızlar ben geldim dün gece üçte uyuduk kızımla sağolsun büyüdükçe hiç uyumamaya başladı ne olcak halim bilmem şu andada anakucağında kıpır kıpır hep kucak istiyo :) evet gülçin geçen sene tam bu zamanlarda ben test yapmakla meşguldüm ama daha bu ay tutmamıştı hehehe hakikaten hayat çok çabuk geçiyo ya cerenciğe maşallah oda kocaman olmuş çok tatlı yavrum bir yaşına geldi nerdeyse az kaldı :) bu cuma günü kızımın karma aşısı var okuduğuma göre çok acıtıyomuş çok korkuyorum ya inşallah dahada azmaz kızım :D hepinizi öpüyorum benimki al beni kucağına diyo yine vakit buldukça gelirim inş

ooooooohoooooo boş bırakmaya gelmiyo herkes kaçmış

yok kıı kamadım ben
kaynana ile ilgili bir topik varda oraya gittiydim
içimi döküyordum orda stresimi atıyordum kaydirigubbakcemile3

canım çiğdem o üzüntüsünden sonra 2. yi düşünüyo demi yoksam ben ayılamadan bi çoçuğu oldumu

yok canım olmadı
daha yeni bitti yasakları belli bir süre geçmesi gerekiyordu
inşallah bundan sonra olur

jasmin naber yavrukuş meleğim nasıl hala resim göstercen bi göremedim tatlişkoyu

eklemişti bir ara resmini aslında :uhm:

ahhh ahhh şimdiki kahvaltılarım hep düzensiz saati bile kaçıyo oysa hamileyken erken saatlerde kalkar tam tekmil çerili kaşar normal peynir zeytin haşlama yumurtayı cemrem için hergün düzenli yerdim şimdi ise börek çörek karperle geçiştiriyom ahhh bu bebişler adama neler yaptırıyo daha karnımızdayken

eee anne olmak kolay değil
ANNE OLMAK

jasmin geçmişe takıldı herhal hadi by görüşmek üzere

kıs sende bir gidiyon bir geliyon hee yakalanıcan dikkat et kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar ben geldim dün gece üçte uyuduk kızımla sağolsun büyüdükçe hiç uyumamaya başladı ne olcak halim bilmem şu andada anakucağında kıpır kıpır hep kucak istiyo :) evet gülçin geçen sene tam bu zamanlarda ben test yapmakla meşguldüm ama daha bu ay tutmamıştı hehehe hakikaten hayat çok çabuk geçiyo ya cerenciğe maşallah oda kocaman olmuş çok tatlı yavrum bir yaşına geldi nerdeyse az kaldı :) bu cuma günü kızımın karma aşısı var okuduğuma göre çok acıtıyomuş çok korkuyorum ya inşallah dahada azmaz kızım :D hepinizi öpüyorum benimki al beni kucağına diyo yine vakit buldukça gelirim inş

canımmm tünaydın hoşgeldiniz nasılsınız
hee tutmadıydı sende olurmu acaba ya olmazsa deyip duruyon akralar bağlıyordun kaydirigubbakcemile3
kıs tuttuda doğduda büyüdü bile baksana kaydirigubbakcemile3

karma biraz acıtıyor evet ateş olmasında gerisi mühim değil

SLM GÜNAYDINLARNASILSINIZ.CANLAR BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMkaydirigubbakcemile2

wwwwwwuuuuuuuuuuwwwwwwww
demek sende balıksınnnnn
doğum günün kutlu olsun yafrummmm
rabbim eşinle arasla nice nice yıllar görmeni nasip etsin inşallah güzelim
allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım a.s. a.s.

yok kıı kamadım ben

yok canım olmadı

eee anne olmak kolay değil
ANNE OLMAK

kıs sende bir gidiyon bir geliyon hee yakalanıcan dikkat et kaydirigubbakcemile3

hee tutmadıydı sende olurmu acaba ya olmazsa deyip duruyon akralar bağlıyordun kaydirigubbakcemile3

wwwwwwuuuuuuuuuuwwwwwwww
demek sende balıksınnnnn
allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım a.s. a.s.

inşallah olmaz benimki sadece anne sütü alıyo doktor en iyi ateş düşürücü anne sütü demişti ilk aşısında ama bilmiorum karmada herkes ateş oluo felan dio inş olmaz huysuzluk olursa zaten huysuz alışkınız yani kaydirigubbakcemile3 pc de bi iki resmi var iki hafta önce çekilmiş onları eklerim birazdan banada makineden pc ye resim aktarmak ölüm gelio çok üşengeçim galiba kaydirigubbakcemile3 daha aylardır odasının resimlerini çekip koyacaktım kaldı oda kaydirigubbakcemile3

inşallah olmaz benimki sadece anne sütü alıyo doktor en iyi ateş düşürücü anne sütü demişti ilk aşısında ama bilmiorum karmada herkes ateş oluo felan dio inş olmaz huysuzluk olursa zaten huysuz alışkınız yani kaydirigubbakcemile3 pc de bi iki resmi var iki hafta önce çekilmiş onları eklerim birazdan banada makineden pc ye resim aktarmak ölüm gelio çok üşengeçim galiba kaydirigubbakcemile3 daha aylardır odasının resimlerini çekip koyacaktım kaldı oda kaydirigubbakcemile3

hımm anladım maşallah kızımıza emsin annesini :ecrin_bebek:

umarım ateşde huysuzlukta olmaz canım yaaa

evet sen hala odasının fotolarını koyucan çocuk doğdu oda da oynamaya başlıcak sen o zaman koyarsın kaydirigubbakcemile3

kız gülo nasıl ekleniyo bu takvim bide cerenin resmini alta nasıl koydun ben biliyon acemiyim bu konulara ilgi alanıma girmiyo

sanırım sen benden intikam alıcan
ama yazdıklarımı okuduysan anlarsın dünün sebebini.olumunekankayizsmile
sakın sende beni bekletmekaydirigubbakcemile

yok kıı kamadım ben

yok canım olmadı

Eee anne olmak kolay değil
anne olmak

wwwwwwuuuuuuuuuuwwwwwwww
demek sende balıksınnnnn
allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım a.s. A.s.
sağol cannım benim amin evet balığım canım
iyiki doğdun fatoşşş arasımızla beraber yaşlanırsın inşallah bir ömür boyu

sağol güzelim amin hepimiz yavrularımızla yaşlanırız inşallah.

slmm millet..kimsecikler yok ama ben yazayım yinede..herkes iyi degilmi?bizde iyiyiz 2 gündür bizim zilli 3 4 de uyuyor..bende p.tesi salı günleri evde olmuyorum ablama gidiyorum oda izinli evde beraber vakit geçiriyoruz haliyle faceye bile dogru dürüst giremiyorum.bu aralar canım oldukça sıkkın nedenini bilmedigim bir sıkıntı var içimde bir türlü atamıyorum..hayırlısı olsun bakalım..hepinizi öptm..

kaydirigubbakcemile4
slm aynurcum nasılsınopuyorumnanaktan

sanırım sen benden intikam alıcan
ama yazdıklarımı okuduysan anlarsın dünün sebebini.olumunekankayizsmile
sakın sende beni bekletmekaydirigubbakcemile

tatlım ben iyiyim sen nasılsın aşkolsun intikam ne demek ben senle arkadaş olalım sohbet edelim diye yaza yaza bi hal oldum istemezmiyim yazışmak ama baktım gülçin var ama yok gibi bende jasminn resim eklemiş onlara bakıyım demiştim o ara yazmışsın bende seni opuyorumnanaktan

slmm millet..kimsecikler yok ama ben yazayım yinede..herkes iyi degilmi?bizde iyiyiz 2 gündür bizim zilli 3 4 de uyuyor..bende p.tesi salı günleri evde olmuyorum ablama gidiyorum oda izinli evde beraber vakit geçiriyoruz haliyle faceye bile dogru dürüst giremiyorum.bu aralar canım oldukça sıkkın nedenini bilmedigim bir sıkıntı var içimde bir türlü atamıyorum..hayırlısı olsun bakalım..hepinizi öptm..

:kahve:eline aldınya canım kahveni yaslan bide şööööle arkana
düşün şimdi sahip olduğun güzellikleri veee
sıkma güzel canını.opuyorumnanaktan

Back
X