he valla bir yazmış ki sorma, sonuna kadar zor okudum, döktürmüş yani Nurcuğum kaydirigubbakcemile3amanda aman bir gelmişsin bir yazmışsınki maşallah
oku oku gözlerim kör oldu sayende nur kafamçokkarıştı
apllaaalarrrıınnn sultanııı gülü sümbülü canımın içiiiiiiii çok ösledim sizziiiiiiii sizli sohbetleriii :gitme:
karı memlekete neyen gitmiş yaaff ailesi burda değilmi yoksa gene kocasıyla arasımı açılmış :uhm:
yaf bırak kaynanayı görümceyi gelmesinler istemezz sen her türlü gelirsin bunların üstesnden ablam yerimseniben
ne bunalımı bunalım felan yok çık şu rh halinden abla çıbıklmaz: sana yakışmıyor hiç bu haller mafoldumben
bu senede gelces inşallah ablammmm dönüştede sizin göçü taşıcaz istanbula kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy tatlıların tatlısııııııııı, yerim ben seni beeeee, ben de çok özledim valla, hiç sorma, ne muhabbetler yapıyorduk, ah o eski günler ahhhhhhhh

kaynana demişken; geçen gün kaynanam eşime bir laf etmiş ki sorma gitsin, iltifat mı etti, hakaret mi etti anlamadım valla... "Filiz'in çocuğa tek başına böyle güzel bakabileceğini hiç zannetmiyordum, aferin valla" demiş, şimdi ne dersin sen bu lafa? Mehmet de gelmiş bunu bana gerine gerine söylüyor, sinir oldum ama içimde kaldı, bir şey diyemedim

valla zor günler geçiriyorum biraz, çocukla alakası yok, yine geçen sene ki muhabbet, anla işte senağlama
canııııııııııııımmmmmmm gelin valla, geçen sene siz biraları götürürken ben sadece iç çekmiştim, bu sene hep beraber kadeh kaldırırız alkisalkisalkis inşallah o göçte olur diye dua ediyorum bu arada
Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kuzucuğuna kavuştursun inşallah :Saruboceq:bende oglumun dogmasini bekliyorum
gününü cokdan doldurdu sali gününe kadar gelmez ise suni sanci ile dogum yapacagim
dua edin kizlar....