Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Ğülçincim sen çitlenbikinle koklaşırken Şeniz
biz işteyiz çalışıyoruz canım,
haber vereyim dedim.
iyi uykular canım.kaydirigubbakcemile3

aynur nerelerdesin canımşutarafagitti
yazını okuyan cennetlik.
tamam saklanbaç oyunu bitti
ortaya çıkabilirsin artık.kaydirigubbakcemile4

cerencim bak sen beni dinle teyzecim.
önce sehbaya tut ayağa kalk sonra üstünde ne var ne yok
hooooop aşağı çek.ama kırılanlardan uzak dur.
ben daha sonra sana başka fikirlerde veririm hadi öptüm teyzecim seni:nazar:

ben geldim ama kimse yok.eşimin anneannesi vefat etti manisaya gittik dün giremedim nasılsınız bakalıminşallah herkes iydir.

slm canım başın sağolsun.
Neolsun işte yalnız takılıyoruz kimseler yok işte.
Hava güzel herkes dışarda sanırım.kaydirigubbakcemile4

saol abla teşekkür ederim .
Ay grip oldum aksi gibi 2 yıldır olmuyorum çocuğu emziriyom grip oldum maskelerle dolanıyom yavrum bakıyo saf saf çabuk iyleşsem bari

aynur canım hayırdır çok yorgun ve mutsuz gibi geldi bu yazın bana
sen böyle kısa yazmazdın pek hayırdır tatlım iyimisin?

TATLIM İYİYİM İYİ OLMASINA DA SEN SAAT KAÇTA YAZDIĞIMI GÖREMİYOSUN HERHAL KIZIM GECE 4 ŞAFTIM KAYMIŞ SEN NE DİYON GİNE HATRINIZI SORDUM DAHA NE OLSUN YİNEDE SİZDEN VAZGEÇMİYOM

aynurcum hayırdır iki gündür neoluyor?
zaten geçen günde pas vermedin:olmaz:
yani ya yazılarına yetişilmiyor yadaaa hiç pas vermiyorsun
yani burda bir büyüğün olarak seni protesto ediyorumkaydirigubbakcemile3

VUR ABLAM BİDE SEN VUR HİÇ PAS VERMEZMİYİM GÖRMEMİŞİMDİR BENKİ SOHBET DELİSİ BİR İNSANIM ABLAMMM SEN BİLMİYON HERHAL BİZİM ŞİRKETTE BÖYLE ÖZEL İŞ İÇİN İNTERNETE GİRMEK YASAK BEN KAÇAMAK GİRDİĞİM İÇİN SIK GELEMİYORUM AMA CUMA İZİNLİYDİM ONDAN GELEMEDİM

[]

fatoş başınız saolsun tatlım allah geride kalanlara uzun ömürler versin özellikle arasımıza bebişi,n nasıl iyimi büyüyo dimi günden güne

filiz abla takma sen o cadıyı o annelikten anlasaydı sana böyle laflar edipte incitmezdi azıcık annelik ruhu taşısa senin dediğin gibi canından kopan parçayı insan nasıl bakıcağını besliceğini bilir kuşlar bile gagası ile beslerken yavrusunu boşver ablam ona takıpta enişteyede kızma aranız hep iyi olsun geçicek ablam bu gerginlikler rüzgar paşamızda bi 6 ayı devirsin bak ablam herşey düzene gircek seni iyi anlıyorum ben cemrenin koliği ağlama nöbetleri yüzünden wc ye bilem gidemezdimki yemek yapma hak getire

fatoş başınız saolsun tatlım allah geride kalanlara uzun ömürler versin özellikle arasımıza bebişi,n nasıl iyimi büyüyo dimi günden güne

sağol canım amin allaha şükür ii büyüyo teyzesi sıpa yarın 2 buçıuk aylık olcak senin tatlışkon nasıl canım sen nasılsın

gülçin kız bi gelmedim hemen lafını etme kaç zamandır sayfalar hızlı ilerlemiyodu bak bi gün içinde naptım kızzz sabır ediyom inşallah eski günlere döncez

ben iyiyim tatlım benimfıstığım 9. aydan 2 gün aldı artık emeklemeler ve diş çıkarmayla uğraşıyoruz zaten gece uyku düzenimiz yok hele diş mevzusunda dahada beter olduk

filizcim biz harita işleri yapıyoruz.
imar planı vs. bu arada o bölgede arsasını satmak isteyenlerinkini alıyoruz.
işte ben bu kısımla alakalı bölümdeyim(evde rahat battı)
ama sorma adamlar bir alem.çoğuna dededen kalmış(bize babadan bile yok)
hepsi herşeyi biliyor(öyle sanıyor).:oklava:

bu arada bu konularla ilgili bir sorunu olan olursa
çekinmeden sorun elimden geldiğince anlatırım .buyrunnnnnnnnn
amaaaaaan zor işmiş yaaa, Allah kolaylık versin valla... çok şey bildiğini sanan insanlarla çalışmak zordur ya, çok iyi bilirim öylelerini, Allah yardımcın olsun canım :)
ben geldim ama kimse yok.eşimin anneannesi vefat etti manisaya gittik dün giremedim nasılsınız bakalıminşallah herkes iydir.
başınız sağolsun canım, çok üzüldüm :(
Ay grip oldum aksi gibi 2 yıldır olmuyorum çocuğu emziriyom grip oldum maskelerle dolanıyom yavrum bakıyo saf saf çabuk iyleşsem bari
aman dikkat et güzelim, Aras'a geçirme sakın, ellerini falan sık sık yıkıyorsundur, ben yine söyleyeyim içimde kalmasın :) çok geçmiş olsun
filiz abla takma sen o cadıyı o annelikten anlasaydı sana böyle laflar edipte incitmezdi azıcık annelik ruhu taşısa senin dediğin gibi canından kopan parçayı insan nasıl bakıcağını besliceğini bilir kuşlar bile gagası ile beslerken yavrusunu boşver ablam ona takıpta enişteyede kızma aranız hep iyi olsun geçicek ablam bu gerginlikler rüzgar paşamızda bi 6 ayı devirsin bak ablam herşey düzene gircek seni iyi anlıyorum ben cemrenin koliği ağlama nöbetleri yüzünden wc ye bilem gidemezdimki yemek yapma hak getire
artık hiçbir şeyini takmıyorum valla, vız gelir tırıs gider diyorum... bu akşam Rüzgar'ın burnu tıkalı sanırsam, uyurken ağzından nefes alıyor, burnundan nefes alamayınca ağlayarak uyanıyor, inşallah nezle falan olmaz :( o kadar da dikkat ediyorum, bugün Cunda'ya gittik, hava çok güzeldi, üşüttük mü acaba çocuğu diyorum :(

geçmişolsun canım.
söylememe gerek yok zaten dikkat edersin aras beye bulaşmasın diye.
ne yapsın şaşırmıştır çocuk ,oyun oynuyor sanmıştırkaydirigubbakcemile3

amaaaaaan zor işmiş yaaa, Allah kolaylık versin valla... çok şey bildiğini sanan insanlarla çalışmak zordur ya, çok iyi bilirim öylelerini, Allah yardımcın olsun canım :)

başınız sağolsun canım, çok üzüldüm :(

aman dikkat et güzelim, Aras'a geçirme sakın, ellerini falan sık sık yıkıyorsundur, ben yine söyleyeyim içimde kalmasın :) çok geçmiş olsun

artık hiçbir şeyini takmıyorum valla, vız gelir tırıs gider diyorum... bu akşam Rüzgar'ın burnu tıkalı sanırsam, uyurken ağzından nefes alıyor, burnundan nefes alamayınca ağlayarak uyanıyor, inşallah nezle falan olmaz :( o kadar da dikkat ediyorum, bugün Cunda'ya gittik, hava çok güzeldi, üşüttük mü acaba çocuğu diyorum :(
SAOL ABAL EDİYORUM ONA BULAŞMASINDA
geçmişolsun canım.
söylememe gerek yok zaten dikkat edersin aras beye bulaşmasın diye.
ne yapsın şaşırmıştır çocuk ,oyun oynuyor sanmıştırkaydirigubbakcemile3
ÖLE VALLA ABLAkaydirigubbakcemile3

GÜÜNAAYDIIIIN
herkese iyi haftalar.umarım haftanız güzel başlar öylede biter.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aynur canım hayırdır çok yorgun ve mutsuz gibi geldi bu yazın bana
sen böyle kısa yazmazdın pek hayırdır tatlım iyimisin?

TATLIM İYİYİM İYİ OLMASINA DA SEN SAAT KAÇTA YAZDIĞIMI GÖREMİYOSUN HERHAL KIZIM GECE 4 ŞAFTIM KAYMIŞ SEN NE DİYON GİNE HATRINIZI SORDUM DAHA NE OLSUN YİNEDE SİZDEN VAZGEÇMİYOM

VUR ABLAM BİDE SEN VUR HİÇ PAS VERMEZMİYİM GÖRMEMİŞİMDİR BENKİ SOHBET DELİSİ BİR İNSANIM ABLAMMM SEN BİLMİYON HERHAL BİZİM ŞİRKETTE BÖYLE ÖZEL İŞ İÇİN İNTERNETE GİRMEK YASAK BEN KAÇAMAK GİRDİĞİM İÇİN SIK GELEMİYORUM AMA CUMA İZİNLİYDİM ONDAN GELEMEDİM

[]

vaaay desene nazi kampı.
neiş yaparsın aynurcum.bizim şirkettede millet net ten çıkamıyor.:oklava:

Günaydın kızlarrrr
Bugün pıtpıtları duymaya gidicez inşallah, 10.45'te randevumuz var teyzeleri...Lütfen bize dua edin...

Back
X