Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ablacım valla haftalar birbiri ardına hızla geçiyooo zaman kavramı diye bişi kalmıcak yakında bi haftaya girdiğimi bilirim bide çıktığımı yeni bi haftanın ikinci günündeyiz herkese hayırlı haftalar diliyorum
sen nasılsın ablacım bide bişi sorucam oğlun kaç yaşındaki sen yediğini içtiğini düşünüyosun
günaydın ablacım oluyor arada öyle mızmız günler sakin olmaya çalış canım ablam rüzgarın herşeyine tahammülün var hadi hadigünaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, nasıl sürpriz ama? Oğlan şu anda ana kucağında kendi kendine söyleniyor (memnuniyetsiz bir ifadeyle) ben de bir gireyim dedim, neşe'yi çok merak ettim... Daha gelip haber vermemiş, kızacağım ama, hem pıtpıtları duymaya gidiyoruz, dua edin diyor hem de bir gelip haber vermiyor, kızdım valla, bugün kızgınlık modundayım nedense, rüzgar'ın bile mıymıylarına tahammülüm zor, hayırlısıyla akşamı ederiz inşallah... Sabır dileyin bana lütfen
canım geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşeceksin :)
günaydın canım :)
hadi canım benim inşallah işi haberler verirsin bize.günaydın kızlar nasılsınız
baya oldu yaamadım naıslsınız hepinizi çok özledim işlerden dolayı gelemiyorum ben azalıcak diye beklerken dahada artıyorlar neyse hayırlısı olsun
beni dün adetim başladı yarın doktora gidiyorum bakalım neler olucak rabbim hakkımda hayırlı olanı versin inşallah inşallah bu sefer bir terslik olmazda aşılama için ilk adımı atarız. Hepinizi çok seviyorum kendinize çok dikkat edin
madamçiçek ablam günaydın nasılsın sende olmasan topik bomboş kalıcak ya
nesecim canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin güzelim inşallah çok sevindim
gönülcüm çok geçmiş olsun canımm inşallah çok yi olucan miraçta iyileşmiş çok sevindim allah şifa versin canım
günaydın ablaların bitanesi nasılsın hayırdır kim kızdırdı seni bukadar ya ablam boşver gereksiz yere sıkma canını sen oğluşuna bak gerisi yalan ablam nese kalp atışlarını duymuş bebişinin şimdilik bir sorun yok şükür
jerror canım benim nasılsın cemre nasıl ben iyiyim canım şükürler olsun çok yoğun bir halde çalışıyorum
o yüzden uğrayamıyorumda
hadi bakalım dualarımız seninle.günaydın kızlarrrr
bugün pıtpıtları duymaya gidicez inşallah, 10.45'te randevumuz var teyzeleri...lütfen bize dua edin...
canım acil şifalar diliyorum ii haberlerle gelherkeze hayirli aksamlar nerdesiniz ya kimsecikler ugramaz olmus topige neyse herkez iyi olsunda.bizde iyiyiz miracimizda iyilesdi cok sükür simdi sira bende yarin sabah 8:30 da amaliyat olucam dogum esnasinda yirtilan yerim iyi kaynamamis tekrar acilip dikilecek tam narkoz verilcek yavruma yarin ilk defa mama vericez bakalim nasil olucak..
Herkezi öpüyorum allaha emanet olun.........
nerdesin kızlar ya? başlayacağım bu tarla çiftlik işlerine ama haaaa.... görmedim sanmayın!!!! guclubacismile
yakışıklı iyi maşallah :) yok yok ondan çıkarmıyorum sinirimi :) valla eşim gelsin ondan çıkaracağım bütün hırsımı, dört gözle yolunu bekliyorum :)FİLİZCİM günaydın canım.
nasıl bakalım bizim yakışıklı.
ona buna kızıp sinirini Rüzgardan çıkarmalmaz:
sinirini ismi lazım değil kişiye sakla canımkaydirigubbakcemile3
ona karşı tahammülsüzlük etmek ne mümkün, kıyar mıyım hiç ona ben? öperim canım :)aaaaaaa günaydın filiz abla ne güzel sabh süprizi yapmışsın ama bak şimdi olmadı sakın abla rüzgar paşamıza tahammülsüzlük etme sen daha iii bilirsin hayatının odak merkezini kimmiş ablam gelsin diye dua ettiğin günleri hatırla sabırlı ol ablam rüzgarımıda çok öp ablam
inşallah o günleri de görürüz :)dün benim oğlan(koca bebeğim)çok akıllı idi
derslerinede çalışmış.
evdeki kadın yemeğinide yedi sorun çıkarmadı dedi.
demek okulda abur cubur almamış.:teytey:
içim rahat çok mutluyum.bir evlat nelere kadir allahım.
canıııııııımmmm hadi bakalım çok az kaldı, inşallah olacak hayatım, sakın stres yapma, aklına hiçbir şey getirme olumsuz anlamda, dualarımız seninle canım :)günaydın kızlar nasılsınız
baya oldu yaamadım naıslsınız hepinizi çok özledim işlerden dolayı gelemiyorum ben azalıcak diye beklerken dahada artıyorlar neyse hayırlısı olsun
beni dün adetim başladı yarın doktora gidiyorum bakalım neler olucak rabbim hakkımda hayırlı olanı versin inşallah inşallah bu sefer bir terslik olmazda aşılama için ilk adımı atarız. hepinizi çok seviyorum kendinize çok dikkat edin
nesecim canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin güzelim inşallah çok sevindim
gönülcüm çok geçmiş olsun canımm inşallah çok yi olucan miraçta iyileşmiş çok sevindim allah şifa versin canım
günaydın ablaların bitanesi nasılsın hayırdır kim kızdırdı seni bukadar ya ablam boşver gereksiz yere sıkma canını sen oğluşuna bak gerisi yalan ablam nese kalp atışlarını duymuş bebişinin şimdilik bir sorun yok şükür
jerror canım benim nasılsın cemre nasıl ben iyiyim canım şükürler olsun çok yoğun bir halde çalışıyorum
o yüzden uğrayamıyorumda
bence sen eşimin yerinde olmak istemezdin bugün kaydirigubbakcemile3filizcim kız hayatım kız.
bize kızda rüzgara kalmasın sinirin.
ay ben bugün rüzgarın yerinde olmak istemem valla :roflol:
Herkese gÜnaydınlar umarımİydİr herkes bİzde İİ sayıllırız gazımız dıŞında aras beyİn gazı gÜlÇİn nerde o yok
bence sen eşimin yerinde olmak istemezdin bugün kaydirigubbakcemile3
Gülçin tarla ekip biçiyor canımklava:
jerror canımm hep iyi olun inşallah büyüttünüz kuzuları ya zaman çok çabuk geçiyormaşallah size allah nazarlrdan korusun hepinizi
çiçek ablam amin inşallah rabbim o günleri görmeyi nasip eder bana ve isteyen herkese inşallah
ah o günler bir gelsin öpmezmiyim abla :))çok teşekkür ederim
sorma ablacım ya nedir bu tarla merakı anlamadım ya sattınız bizi sanal bir tarlaya hee((
sağol ablacım inşallah az kaldı meleğime kavuşmaya allahın izniyle sakin olmaya çalışıyorum ablacım elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum bakalım rabbim bu sefer nasip eder inşallah
ablacım sen sıkma canını üzme kendini enişte anlar hatasını telafi eder rabbim başka dertler vermesin
fatoşcum nasılsın canım oğluşun nasıl çok sağol teşekkür ederim
HADİ HAYIRLISI CANIM.
allah kucağına aldığın günler nasip etsin.
bence senin kalbin şimdi küt küt tür.kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa negüzel eski günlere döndüm birden:CüvCüv:
Herkese mutlu ve güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar :)
iiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)
canııııııııımmmmmmm... yazmamışsın tekrar duydunuz mu pıt pıtları??? hadi yaz bize :)
herkeze hayirli aksamlar nerdesiniz ya kimsecikler ugramaz olmus topige neyse herkez iyi olsunda.bizde iyiyiz miracimizda iyilesdi cok sükür simdi sira bende yarin sabah 8:30 da amaliyat olucam dogum esnasinda yirtilan yerim iyi kaynamamis tekrar acilip dikilecek tam narkoz verilcek yavruma yarin ilk defa mama vericez bakalim nasil olucak..
herkezi öpüyorum allaha emanet olun.........
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, nasıl sürpriz ama? Oğlan şu anda ana kucağında kendi kendine söyleniyor (memnuniyetsiz bir ifadeyle) ben de bir gireyim dedim, Neşe'yi çok merak ettim... daha gelip haber vermemiş, kızacağım ama, hem pıtpıtları duymaya gidiyoruz, dua edin diyor hem de bir gelip haber vermiyor, kızdım valla, bugün kızgınlık modundayım nedense, Rüzgar'ın bile mıymıylarına tahammülüm zor, hayırlısıyla akşamı ederiz inşallah... sabır dileyin bana lütfen
canım geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşeceksin :)
günaydın canım :)
günaydın kızlar nasılsınız
beni dün adetim başladı yarın doktora gidiyorum bakalım neler olucak rabbim hakkımda hayırlı olanı versin inşallah inşallah bu sefer bir terslik olmazda aşılama için ilk adımı atarız. hepinizi çok seviyorum kendinize çok dikkat edin
o yüzden uğrayamıyorumda
jerror canımm hep iyi olun inşallah büyüttünüz kuzuları ya zaman çok çabuk geçiyormaşallah size allah nazarlrdan korusun hepinizi
çiçek ablam amin inşallah rabbim o günleri görmeyi nasip eder bana ve isteyen herkese inşallah
ah o günler bir gelsin öpmezmiyim abla :))çok teşekkür ederim
sorma ablacım ya nedir bu tarla merakı anlamadım ya sattınız bizi sanal bir tarlaya hee((
sağol ablacım inşallah az kaldı meleğime kavuşmaya allahın izniyle sakin olmaya çalışıyorum ablacım elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum bakalım rabbim bu sefer nasip eder inşallah
ablacım sen sıkma canını üzme kendini enişte anlar hatasını telafi eder rabbim başka dertler vermesin
fatoşcum nasılsın canım oğluşun nasıl çok sağol teşekkür ederim
evet canım 14 sene konuşalım ama seninki 28 yaşında olacak o zaman kaydirigubbakcemile3yerimseni yeriiiiiim
ya bu yaşlarda bi içim su
bilokma bunlar neyse kısmetse 14 sene sonra konuşuruz tekrar:lepi:
Canım çok şükür duyduk pıtpıtlarımızı, öğleden sonra da tahlil sonuçlarımızı aldık 6 gibi ona gittik tekrar. İdrar yollarında iltihap varmış. Antibiyotik verdi ama kullanmaya koktum almadım. Rabbim önce Arifeme ve tüm dileyenlere versin hayırlısıyla...
Canım yazmıştım ama sanırım net gitti ve yazım çıkmadı. Bu sıralar pek takip edemiyorum çok yoğun işler. Bugün de öğrencilerle bir programımız var 2'de ..Anlayacağınız koşuşturup duruyorum. Üzgünüm..
Canım Allah sağlık versin inşallah ameliyatın çok rahat geçer. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım...
Hemen celallenme güzelim çok şükür herşey yolunda. Net kötü ve durmadan takılıp kapanıyor sanırım o da size denk geldi. Akşamalrı nete hiç giremiyorum çünkü yemek yiyemediğim için çok bitkinim ve eve gider gitmez sızıp kalıyorum. Affedildim mi?
Canım benim dün pıt pıtları duyunca dr'a çok şükür dedim Allah dileyen ehrkese nasip etsin dedim ve aklımdan seni ve tüm uğraşan arkadaşalrımı geçirdim. İnşallah hepimizin duası kabul olacak ve sen de bu mutlulukalrı yaşayacaksın canım...
canım sanırım kaçırdın
geçengünlerin birinde gülçin beni bi gaza getirdi
adım melahat diye yazdım.
varya bu gülçinde şeytan tüğümü var neeee
var var, o benim cadım kaydirigubbakcemile3
şimdi albümlerine baktımda
rüzgar beyle senin resimlerin vardı
allahın verdiği en güzel hediye bunlar
bu arada senide görmüş oldum.
gülçin iyi etmiş albüm koyarak.a.s