Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melloş abla kıss seni sevüyom ben hep takipteyim bırakırmıyım peşinizi
ablam allah razı olsun unutmadan anıyosun adımı çok hoşuma gidiyo
abla 40 yaşlar ayaklarına yatma sende ne engin tecrübeler vardır artık işi ustalığa dökmüşsündürrr biz senin eline su dökemeyizzzz ablam sen ne libidolar tüketmişsindir bu yaşa kadar hadi hadiii geç bunları usta gibi konuşturuyosundur heryolda eniştemizi
bu sohbet bi yana ablacım nasılsın iyimisin
slmm bayanlar yine kimsecikler yok eskisi kadar kalabalık dgl maalesef..gülçinim iyi olmana sevindim valla henüz tam toparlanmış sayılmam ilaç kullanıyorum zaten..bir süre daha böyle gibi tabii birazda hep evde aynı şeyler onunda etkisi var sanırım .oyalanım diye iş yapsam oda olmuyor biraz ses çıksa yarım kalıyor işim kızım uyandıgı için bazen acayip tembellik çöküyor üstüme herşey batıyormuş meger bana farkettim..mayıs gelsede degişiklik olsa bari diyorum memlekete gidecem ablam dogum yapıyor nisan 23 den sonra biraz toparlansın.. madam ablam gülçinle sen daha sık online oluyorsunuz galiba..maaşalah size..öptm hepinizi..
slm tatlı hatunlar nasılsınız....nbizim yarın mevlüdümüz var iş yaptım çok yoruldummmmmmmm siz nasılsınız?
pek heveslenme boydan kaybım var.:roflol:
gerçi 38 - 40 beden giyiyorum ama.....
ben hamilelikte hep kilo verdim.karşıkomşum bana aaaaaaaaaaaa
sen hamilemiydin dedi doğum yapıncakaydirigubbakcemile3
normal doğum yaptım.ben kahvaltıda en çok 2 -aşarşam 3 dilim ekmek yerim.
hiç bir yemekle ekmek yemem.spor yaparım.yoga ve plates gibi.
arabamı evin uzağına park ederim (eşim sinir olsada)yürürüm.
bu şekilde koruyorum kilomu.tabi 35 den sonra zor kilo vermek.yerimseniben
şimdiden sıkı tut ipin ucunu canım.
çok güzel gülçincim bayıldım .tşklr.
bu zamanda kimde kafa varkiiiiisempatiksalakcinni
slmm bayanlar yine kimsecikler yok eskisi kadar kalabalık dgl maalesef..gülçinim iyi olmana sevindim valla henüz tam toparlanmış sayılmam ilaç kullanıyorum zaten..bir süre daha böyle gibi tabii birazda hep evde aynı şeyler onunda etkisi var sanırım .oyalanım diye iş yapsam oda olmuyor biraz ses çıksa yarım kalıyor işim kızım uyandıgı için bazen acayip tembellik çöküyor üstüme herşey batıyormuş meger bana farkettim..mayıs gelsede degişiklik olsa bari diyorum memlekete gidecem ablam dogum yapıyor nisan 23 den sonra biraz toparlansın.. madam ablam gülçinle sen daha sık online oluyorsunuz galiba..maaşalah size..öptm hepinizi..
kız gülçin helalllll olsun tanımışsın kız beni tabi anacım geceleri sizi takipteyim fakat dediğin gibi uykusuzluktan yazacak takatim olmuyo gündüz girdiğim sıradada kimse olmuyooo
azgın karı hayırlı işler bide bana dersin taktın bu konulara diye sen bu konulardan çıkamıyon ben napıyımm benim tabi aklım hep o konularda hayatın tavan yaptığı nokta ooo napalım
aman kocişin yorulsun acıma kız hep dünya onlar isteyince dönmicek yazıkkki bizler bazen onların yerine geçiyoruzz biz deyince de gıkları çıkmasın çıkmıyoda zaten işlerine geliyoo bence ben hep eşime diyorum körün istediği bi göz allah verdi iki göz kıs kıs gülüyoo tabiii kıs yine senin yüzünden daldık malum konulara ben bazaen okadar yoruyorumki zavallı dumura uğruyo kıs gülçin bana lohusalık psikolojisi vız geldi 40 gün bitsin diye duvarlara çizik attım kaydirigubbakcemile3 :kedi:![]()
melloş abla kıss seni sevüyom ben hep takipteyim bırakırmıyım peşinizi
ablam allah razı olsun unutmadan anıyosun adımı çok hoşuma gidiyo
abla 40 yaşlar ayaklarına yatma sende ne engin tecrübeler vardır artık işi ustalığa dökmüşsündürrr biz senin eline su dökemeyizzzz ablam sen ne libidolar tüketmişsindir bu yaşa kadar hadi hadiii geç bunları usta gibi konuşturuyosundur heryolda eniştemizi
bu sohbet bi yana ablacım nasılsın iyimisin
kıslar umarım yazdığım konulara ana bu karılar ne sohbetleri yapıyo demezsiniz çünkü biiz bu sıcak ortamı yakaladığımız için artık böyle sohbetlerde yakın buluyoruz topiğimizi hoşuna gitmeyen varsa affola
sizi seviyorum canlarım mucks
günaydıııııın.
herkese iyi bir gün diliyorum.
bugün tüm iyi dilekleriniz kabul olsun inşallah:Saruboceq:
Ğülçin bak şimdi kızıcamamaaaakaydirigubbakcemile
nezaman baktın 10 gündür resim var yaaaaa:smiley-cool:
kızım 2 kg doğdu.oğlum iyiidi 3 kg oldu.
ama ben hiç kilo almadım.:teytey:
eeee kıskananlar oldu tabiiiiikaydirigubbakcemile3
çitlenbik bişisoyle şu anana bak uğraşmasın benle
emi kuzucum koru sen teyzecini opuyorumnanaktan
ablacım umarım sende kilo almazsın hamilelik süresince.
ama bebiş alsın benim kuzucum kuş kadar doğdu.
gerçi hamişken kilo alanlar pek çekemedi amaaaa neyse.CADIARZU
hadi canım güzel haberler vermeye devam et.
allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.opuyorumnanaktan
aaaaa senin adındaki G nin şapkası yokmuuuu.
iyide nasıl selam veriyorkiiiiibilmiyorumkismile
valla canım oraya etkoyanlar sonra o eti satmak için kasapta bulamıyorzemuszemus
ya nolcak teyzoşuna arka çıksa ,kim fesatsa????
şaka biryana valla ben hamileyken mutfak kapısı bile bulantı yapıyordu :bbo:
dr kalkmadan yatakta gazoz iç,bişeyler atıştır demişti.
doğum yapmaktan zor benim hamileliğim.
afrikalı açlar gibi oluyorum hamileyken,anlatırken miydem bulandııııı
selam kızlar nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım
ben bu sabah yine doktordaydım kontrol için yumuşlarım büyümeye devam ediyor kızlar cumartesi tekrar kontrolüm var aşılama tarihi belli olur heralde artık bana dua edin kızlar bu sefer bende bu mukaddes duyguyu yaşıyım
gülçinim canım benim nasılsın ceren nasıl yazın çok güzeldi gerçekten sağol yoğunmusun çözdünmü işteki meseleleri
ablacım umarım sende kilo almazsın hamilelik süresince.
ama bebiş alsın benim kuzucum kuş kadar doğdu.
gerçi hamişken kilo alanlar pek çekemedi amaaaa neyse.CADIARZU
herkeze skm kusura bakmayin bayadir giremedim.gecen hafda sali günü amaliyat oldum hersey iyi gecdi suanda iyiyim cok sükür.miracimda cok iyi.sadece kilo kilo alamamis gecen dr gitdimizde dedi dr. bende sadece anne sütü veriyordum ama kilo almayinca geceleri mama veriyorum gündüzde kasik mamasi felan iyi geciyor güzel yiyior.bizden bukadar.....
arifecim dualarim seninle bitanem insallah bu sene anne olucaksin allahin izniyle..
biz hergün disardayiz miracla burda havvalar gok güzel gidiyor.bol bol geziyoruz oglumla buda onun cok hosuna gidiyor...
hepinizi öpüyoruz hepinizde allaha emanet ediyoruz bye bye.....