Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

arifem kız sık sık girde yumoşlardan haberdar et hayırlı haberlerini alalım inşallah o güzel yanacıklarından öpüyorum seni

filiz abla oğluşumuz aşılarını olmuşş ohh yarasın paşama inşallah çok huysuzlanmamıştır o kan olayını bende aşılarda yaşadım insan o anda hemşireyi boğazlamak istiyooo sanki cansız bi varlığa aşı yapıyomuş gibi kabalar

filiz abla sen bu işlerde libidom yerlerde lafını boşa konuşma senin içinde o cevher fazlası ile var sadec benim tahminimce oğluşuna yoğunlaştığın için biraz uzak hissediyon kendini tabi ablam oğluşuna yoğunlaşma demiyom ama az biraz bu konularada önem ver bak nası kendini yenilicen kendine gelicen mutluluk hormonların tavan yapıcak düşün ablacım o konulara bence daha çok kendini mutlu etmek için yoğunlaş karşındaki için değil çünkü hepimizin zannedersem doğumdan sonra en çok bunlara ihtiyacımız oldu şımartılmak sevilmek coşturulmak onuniçin bu dönemlerde sadece biz önemliyiz kocişler değil

kıslar umarım yazdığım konulara ana bu karılar ne sohbetleri yapıyo demezsiniz çünkü biiz bu sıcak ortamı yakaladığımız için artık böyle sohbetlerde yakın buluyoruz topiğimizi hoşuna gitmeyen varsa affola

günaydıııııın.

herkese iyi bir gün diliyorum.

bugün tüm iyi dilekleriniz kabul olsun inşallah:Saruboceq:

melloş abla kıss seni sevüyom ben hep takipteyim bırakırmıyım peşinizi

ablam allah razı olsun unutmadan anıyosun adımı çok hoşuma gidiyo
abla 40 yaşlar ayaklarına yatma sende ne engin tecrübeler vardır artık işi ustalığa dökmüşsündürrr biz senin eline su dökemeyizzzz ablam sen ne libidolar tüketmişsindir bu yaşa kadar hadi hadiii geç bunları usta gibi konuşturuyosundur heryolda eniştemizi
bu sohbet bi yana ablacım nasılsın iyimisin

aynurcum ayıp ettin seni neden unutayım
okadar sohbet ettik.olumunekankayizsmile

valla bilmiyorum bir libido gidiyor ama ya benim sanırım
genetik ,yok bende o şeyden.dur bakalım belkim
40 tan sonra gelir bizede öğrenirim nemenem bişey.

canım öp yerime kuzucuğuŞeniz
kendine iyi bak uğra zaman buldukça.
bu arada enişteyede güç kuvvet versin tabiiii:roflol:

slmm bayanlar yine kimsecikler yok eskisi kadar kalabalık dgl maalesef..gülçinim iyi olmana sevindim valla henüz tam toparlanmış sayılmam ilaç kullanıyorum zaten..bir süre daha böyle gibi tabii birazda hep evde aynı şeyler onunda etkisi var sanırım .oyalanım diye iş yapsam oda olmuyor biraz ses çıksa yarım kalıyor işim kızım uyandıgı için bazen acayip tembellik çöküyor üstüme herşey batıyormuş meger bana farkettim..mayıs gelsede degişiklik olsa bari diyorum memlekete gidecem ablam dogum yapıyor nisan 23 den sonra biraz toparlansın.. madam ablam gülçinle sen daha sık online oluyorsunuz galiba..maaşalah size..öptm hepinizi..

canım allah yardımcın olsun.
umarım enkısazamanda herşey istediğin gibi olsun.opuyorumnanaktan

ben işyerinde akşama kadar boşluklarda giriyorum
oyüzden sıksık buralardayım.
canım öpüyorum kucucunla seni kendine iyi bak.

57424dx1sp0.gif

slm tatlı hatunlar nasılsınız....nbizim yarın mevlüdümüz var iş yaptım çok yoruldummmmmmmm siz nasılsınız?

selam canımmm
arasımızın mevlüdü var sanırım allah kabul etsin birtanem rabbim tüm mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah a.s.

pek heveslenme boydan kaybım var.:roflol:
gerçi 38 - 40 beden giyiyorum ama.....

ben hamilelikte hep kilo verdim.karşıkomşum bana aaaaaaaaaaaa
sen hamilemiydin dedi doğum yapıncakaydirigubbakcemile3
normal doğum yaptım.ben kahvaltıda en çok 2 -aşarşam 3 dilim ekmek yerim.
hiç bir yemekle ekmek yemem.spor yaparım.yoga ve plates gibi.
arabamı evin uzağına park ederim (eşim sinir olsada)yürürüm.
bu şekilde koruyorum kilomu.tabi 35 den sonra zor kilo vermek.yerimseniben
şimdiden sıkı tut ipin ucunu canım.

:uhm: boy kaç ki kafamçokkarıştı
yaaa sen hani resim eklicektin amma yalancı çıktın heee bak kovucam seni topikten ama heeeeeeeeeee naniknanik kaydirigubbakcemile3

yaaaa kilomu verdin :uhm: bebişler kaç kilo doğdu peki kilo verdiysen
bazı insanında böyle tersine oluyor işte bünyesi hey allam yaa ne garip :çok üzgünüm:

35 e daha 10 yıl var ablacım heralde o zamana kadar eski formuma döner onuda korurum ohaoldumsmile

çok güzel gülçincim bayıldım .tşklr.

bu zamanda kimde kafa varkiiiiisempatiksalakcinni

ni demek efem her zaman opuyorumnanaktan

slmm bayanlar yine kimsecikler yok eskisi kadar kalabalık dgl maalesef..gülçinim iyi olmana sevindim valla henüz tam toparlanmış sayılmam ilaç kullanıyorum zaten..bir süre daha böyle gibi tabii birazda hep evde aynı şeyler onunda etkisi var sanırım .oyalanım diye iş yapsam oda olmuyor biraz ses çıksa yarım kalıyor işim kızım uyandıgı için bazen acayip tembellik çöküyor üstüme herşey batıyormuş meger bana farkettim..mayıs gelsede degişiklik olsa bari diyorum memlekete gidecem ablam dogum yapıyor nisan 23 den sonra biraz toparlansın.. madam ablam gülçinle sen daha sık online oluyorsunuz galiba..maaşalah size..öptm hepinizi..

selam cicim hoşgeldin
ya öznur biliyorsun ben içimdekini pat denek söylerim hiç evirip çevirmem bu yüzden bazı kişilerin alınganlıklarıda olmadı değil seninlede arada takışıyorduk bu yüzden hatırlarsan ama söylemeden geçemicem hani demişsin ya herşey batıyormuş meğer bana bu sözüne gerçekten katılıyorum sanırım size rahat batıyor evde ne güzel evde yavrularınızla birliktesiniz sizden ekmek isteyen yok para getir diyen yok istediğiniz gibi hareket ediyorsunuz yat kalk oyna uyu iş yap yada yapma herşey size bağlı ama bunlardan da mutlaka bir mutsuzluk çıkarıyorsunuz kendinize yapmayınız allah aşkına yaa.... Çok rica ediyorum yaşamın ne akdar güzel olduğunun farkına varın ve her günün değil her anın tadını çıkarın lütfen.
Çünkü gerçekten hayat çok kısa doğumla ölüm arası mesafe belki bir arpa boyu bile değil ama biz bunu en olumsuz hale getirmek için uğraşıyoruz sanki bun dan başka dünya varmış gibi...
Yada dünyanın bütün yükü bizim sırtımızda gibi :olmaz:

kız gülçin helalllll olsun tanımışsın kız beni tabi anacım geceleri sizi takipteyim fakat dediğin gibi uykusuzluktan yazacak takatim olmuyo gündüz girdiğim sıradada kimse olmuyooo

azgın karı hayırlı işler bide bana dersin taktın bu konulara diye sen bu konulardan çıkamıyon ben napıyımm benim tabi aklım hep o konularda hayatın tavan yaptığı nokta ooo napalım

aman kocişin yorulsun acıma kız hep dünya onlar isteyince dönmicek yazıkkki bizler bazen onların yerine geçiyoruzz biz deyince de gıkları çıkmasın çıkmıyoda zaten işlerine geliyoo bence ben hep eşime diyorum körün istediği bi göz allah verdi iki göz kıs kıs gülüyoo tabiii kıs yine senin yüzünden daldık malum konulara ben bazaen okadar yoruyorumki zavallı dumura uğruyo kıs gülçin bana lohusalık psikolojisi vız geldi 40 gün bitsin diye duvarlara çizik attım kaydirigubbakcemile3 :kedi: :utangac:

tanıdık teebee çatlak gacıı iki yıl olcek nerdeyse birlikteliğimizde kaydirigubbakcemile3

ben o konulardan çıkarsam varyaaa evrim geçirmiş gibi olurum nen kaydirigubbakcemile3
hem ne varki bunda ekmek gibi su gibi ihtiyaç oda hatta benim için onlardan daha fazla ihtiyaç halinde aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bende diyorum o cümleyi eşime elalemin karısı kıçını döner yatar sen dua et daha başım ağrıyor olmaz lafını hiç duymadın deyi kaydirigubbakcemile3
bak sabah sabah coiturdun yine beni aynur kaydirigubbakcemile3

yaw sen ne diyorsun doğum yaptım ayağa kalkamıyorum aradan daha 2 gün geçmiş ilaçlar bilmem neler kullanıyorum eşim geldi şefta gösteriyor diye söylediğim cümle aynen şu: hadi gel cerene kardeş yapalım kaydirigubbakcemile3 :asigim:
anlayacağın lohusalık psikolojisini bana bir tek eşimin annesi yaşattı sağolsun ama cinsel boyutta o buhrana hiç girmedim zemuszemus zemuszemus

melloş abla kıss seni sevüyom ben hep takipteyim bırakırmıyım peşinizi

ablam allah razı olsun unutmadan anıyosun adımı çok hoşuma gidiyo
abla 40 yaşlar ayaklarına yatma sende ne engin tecrübeler vardır artık işi ustalığa dökmüşsündürrr biz senin eline su dökemeyizzzz ablam sen ne libidolar tüketmişsindir bu yaşa kadar hadi hadiii geç bunları usta gibi konuşturuyosundur heryolda eniştemizi
bu sohbet bi yana ablacım nasılsın iyimisin

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıslar umarım yazdığım konulara ana bu karılar ne sohbetleri yapıyo demezsiniz çünkü biiz bu sıcak ortamı yakaladığımız için artık böyle sohbetlerde yakın buluyoruz topiğimizi hoşuna gitmeyen varsa affola

kim ne dicek nen :oklava:

sizi seviyorum canlarım mucks

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydıııııın.

herkese iyi bir gün diliyorum.

bugün tüm iyi dilekleriniz kabul olsun inşallah:Saruboceq:

Günaydınnnn melloş ablaaaa

umarım dediğin gibi olur senin içinde az işli bol kazançlı bir gün olsun nasıl olucaksa :uhm: kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN....
seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni diliyorum.

aydınlık bir bakış ...açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum.

güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum.

ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum.

yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek
kadar acı diliyorum.

isteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum.

sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum.

son “elveda”yi atlatmana yetecek kadar “merhaba” diliyorum........
Bir açıklama ekle
seni ayakta tutmaya yetecek kadar güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni diliyorum. aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum. güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum. ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum. yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. isteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum. sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum. son “elveda”yi atlatmana yetecek kadar “merhaba” diliyorum........
(TÜM KADINLAR KULÜBÜ DOSTLARIMIZIN GÜNÜNÜN;AYDIN VE MUTLU GEÇMESıNı DıLıYORUM...ıYı Kı VARSINIZ)

Ğülçin bak şimdi kızıcamamaaaakaydirigubbakcemile
nezaman baktın 10 gündür resim var yaaaaa:smiley-cool:

kızım 2 kg doğdu.oğlum iyiidi 3 kg oldu.
ama ben hiç kilo almadım.:teytey:

eeee kıskananlar oldu tabiiiiikaydirigubbakcemile3

çitlenbik bişisoyle şu anana bak uğraşmasın benle
emi kuzucum koru sen teyzecini opuyorumnanaktan

Ğülçin bak şimdi kızıcamamaaaakaydirigubbakcemile
nezaman baktın 10 gündür resim var yaaaaa:smiley-cool:

kızım 2 kg doğdu.oğlum iyiidi 3 kg oldu.
ama ben hiç kilo almadım.:teytey:

eeee kıskananlar oldu tabiiiiikaydirigubbakcemile3

çitlenbik bişisoyle şu anana bak uğraşmasın benle
emi kuzucum koru sen teyzecini opuyorumnanaktan

sen benim adımda bulunan G harfine şapka koyduğun süreceeeee
bende seninle uğraşıcaaaaaaammmmmmmmmmmm kötükedihüso kötükedihüso

anaaa o nee lann 2 kilo ohaoldumsmile

sen demekki çok fesatsın ki kilo almamışsın kaydirigubbakcemile3
ben bu durumda karşımdakine ne derim biliyormusun
içine fit koyacağına dötüne et koy
:roflol: :roflol:

kızımı karıştırma bu işe
bu bizim aramızda olan bi meseleeee :oklava:

aaaaa senin adındaki G nin şapkası yokmuuuu.
iyide nasıl selam veriyorkiiiiibilmiyorumkismile

valla canım oraya etkoyanlar sonra o eti satmak için kasapta bulamıyorzemuszemus

ya nolcak teyzoşuna arka çıksa ,kim fesatsa????

şaka biryana valla ben hamileyken mutfak kapısı bile bulantı yapıyordu :bbo:

dr kalkmadan yatakta gazoz iç,bişeyler atıştır demişti.
doğum yapmaktan zor benim hamileliğim.
afrikalı açlar gibi oluyorum hamileyken,anlatırken miydem bulandııııı

selam kızlar nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım
ben bu sabah yine doktordaydım kontrol için yumuşlarım büyümeye devam ediyor kızlar cumartesi tekrar kontrolüm var aşılama tarihi belli olur heralde artık bana dua edin kızlar bu sefer bende bu mukaddes duyguyu yaşıyım

fatoşcum canım mevlüdünüz varmış allah kabul etsin canım büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin inşalalh

mavicim canım nasılsın kızın nasıl
canım sen bunlaramı sıkılıyon gerçekten boşver kuzum ya allah başka dert vermesin hastalık huzursuzluk vermesin bu gündelik işlerle sıkma canını bebişinin evde olmanın tadını çıkar bitanem
hele bunlar için ilaç kullanmaya hiçmi hiç değmez güzelsin gençsin ve en önemlisi bir annesin bunların kıymetini bil ve tekrar söylüyorum herşeyin tadını çıkarmaya bak bu arada gülçinin söylediklerine aynen katılıyorummm kendine ve kızına çok dikkat et canım allaha emanet olun

jerrorcum nasılsın canım benim yumuşlar üyümeye devam ediyor canım çok şükür herşey yolunda allahın izniyle sonuda çok güzel olur

melloş abla nasılsın 56 kilo hee süper çıtırım diyosun yanii bende zayıflamak istiyorumm :((
hamileyken hiç kilo almamak hekesin isticeği şeylerden biri heralde çok şanşlısın

gülçinim canım benim nasılsın ceren nasıl yazın çok güzeldi gerçekten sağol yoğunmusun çözdünmü işteki meseleleri

ablacım umarım sende kilo almazsın hamilelik süresince.
ama bebiş alsın benim kuzucum kuş kadar doğdu.:emir_bebek:

gerçi hamişken kilo alanlar pek çekemedi amaaaa neyse.CADIARZU

hadi canım güzel haberler vermeye devam et.
allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.opuyorumnanaktan

hadi canım güzel haberler vermeye devam et.
allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah.opuyorumnanaktan

aman ablam ben bi hamile kalıyım kilo alsamda olur aslında benim için çokta önemli değil şuan ama ayrıcalık olur heralde:))
inşallah ablacım inşallah güzel hbaerler veririm hep aminnnnnn çok teşekkür ederim bütün isteyenlere inşallah

aaaaa senin adındaki G nin şapkası yokmuuuu.
iyide nasıl selam veriyorkiiiiibilmiyorumkismile

valla canım oraya etkoyanlar sonra o eti satmak için kasapta bulamıyorzemuszemus

ya nolcak teyzoşuna arka çıksa ,kim fesatsa????

şaka biryana valla ben hamileyken mutfak kapısı bile bulantı yapıyordu :bbo:

dr kalkmadan yatakta gazoz iç,bişeyler atıştır demişti.
doğum yapmaktan zor benim hamileliğim.
afrikalı açlar gibi oluyorum hamileyken,anlatırken miydem bulandııııı

yok canım yok
şapka benim kafamda var adımdaki harfte yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hhaaahhaaaaa gıdıklayımda gül bari kaydirigubbakcemile3
lafa bak lafa
et koyanlar daha sonra satmaya kasap bulamıyormuş kaydirigubbakcemile3

fesatlığını örtmek için kelime oyunu yapmana gerek yok ablacım ben anladım seni yerimseniben kaydirigubbakcemile3

ayyyy aklıma geldi birden bulantılı günler ne zor geçmişti yaa 5 kilo vermiştim bulantıdan dolayı akannehir

selam kızlar nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım
ben bu sabah yine doktordaydım kontrol için yumuşlarım büyümeye devam ediyor kızlar cumartesi tekrar kontrolüm var aşılama tarihi belli olur heralde artık bana dua edin kızlar bu sefer bende bu mukaddes duyguyu yaşıyım

gülçinim canım benim nasılsın ceren nasıl yazın çok güzeldi gerçekten sağol yoğunmusun çözdünmü işteki meseleleri

canımmmmmmmmmm birtaneeeemmmmm gelişmeler iyi gidiyor desene süpperrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
inşallah allahımın izini ile hayırlısı ile sağlıkla hamile kalıcaksın yafrummmm Şeniz

biz iyiyiz canımcım bir sorun yok şükür
yoğunluk var sorunları yarı yarıya çözdüm canımın içi kalan yarısı içinde zamana ihtiyaç var bakalım aklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol:

Kumsalım dualarımızdasın. ınşallah çok az kaldı. Kızlar hepinizi öpüyorum. Kumsalımı ayrı öpüyorum, o ayrıcalıklı...Hihi:))

herkeze skm kusura bakmayin bayadir giremedim.gecen hafda sali günü amaliyat oldum hersey iyi gecdi suanda iyiyim cok sükür.miracimda cok iyi.sadece kilo kilo alamamis gecen dr gitdimizde dedi dr. bende sadece anne sütü veriyordum ama kilo almayinca geceleri mama veriyorum gündüzde kasik mamasi felan iyi geciyor güzel yiyior.bizden bukadar.....

arifecim dualarim seninle bitanem insallah bu sene anne olucaksin allahin izniyle..

biz hergün disardayiz miracla burda havvalar gok güzel gidiyor.bol bol geziyoruz oglumla buda onun cok hosuna gidiyor...
hepinizi öpüyoruz hepinizde allaha emanet ediyoruz bye bye.....

herkeze skm kusura bakmayin bayadir giremedim.gecen hafda sali günü amaliyat oldum hersey iyi gecdi suanda iyiyim cok sükür.miracimda cok iyi.sadece kilo kilo alamamis gecen dr gitdimizde dedi dr. bende sadece anne sütü veriyordum ama kilo almayinca geceleri mama veriyorum gündüzde kasik mamasi felan iyi geciyor güzel yiyior.bizden bukadar.....

arifecim dualarim seninle bitanem insallah bu sene anne olucaksin allahin izniyle..

biz hergün disardayiz miracla burda havvalar gok güzel gidiyor.bol bol geziyoruz oglumla buda onun cok hosuna gidiyor...
hepinizi öpüyoruz hepinizde allaha emanet ediyoruz bye bye.....

geçmişolsun canım.
miracıda öpüyorum iyi gezmeler küçükbeye.
benim kardeşimde almanyada,20 yıldır senede bir ya
görüşürüz ya görüşemeyiz.allah sabır versin tüm gurbetçilere.
sende allaha emanetol ablacıma.s.

Back
X