Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arayacaksın tabi hele bir arama hele birklava:
senin için inan çok heyecanlıyım canım tüm kalbim ve dualarım seninle. :Saruboceq:
sen en iyi annelerden olucaksın arife hele bu özlem yokmu seni süper ötesi yapıcak valla senin bebişin yerinde olmak isterdim doğrusu dualarım bugünde yarında seninle bizi haberdar et yüreğim ağzımda bekliyom valla
oooooo arifem hoşgelmişsin naber nasılsın hayatım kesin heyecan doruktadır
melloş abla kıs nirelerdesinnnn sennnn ben geldim bu seferde sen yoksun yavrum senin için yazdıklarım doğru valla çok fit görünüyosun ablandan büyük duruyosun lafına bende takığım hep banada öyle derler boşver onu valla benim düşüncelerim öyle gördüğümü söylerim kimseye fazladan iltifat alışkanlığım yoktur neyse onu derim çok açık sözlüyümdür huyum kurusun
ay canım ağlatıcan beni burda ya gerçekten iyi bir anne olabilirmiyim acaba bunu o kadar çok düşünüyorumki bana cesaret verdin bitanem ama şunu biliyorum onun için yapabilecklerimin sınırlarını zorlayabiliceğimi bilyorum rabbim bizede anne baba olma mutluluğunu yaşattın inşallah canım çok sağol teşekkür ederim mutlakamhbaer vericem canım benide heycanlandırdınız heee
kızlar bugün oğlumu nerdeyse alıyordm kucağıma.sancım varmış anlamadım kontrole gidince dr söyledi.pazartesi sezeryana alcak.çok korkuyorum.36. haftam bugn doldu:erken gelio bebişim
selam kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim hersey çok güzel yumoşlar büyümüş yarın akşam çatlatma iğnemi olup salı günü aşılama olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum şimdi çıkmam gerekiyo hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz ( lütfen benim için dua edin ) olumunekankayizsmile