Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sen en iyi annelerden olucaksın arife hele bu özlem yokmu seni süper ötesi yapıcak valla senin bebişin yerinde olmak isterdim doğrusu dualarım bugünde yarında seninle bizi haberdar et yüreğim ağzımda bekliyom valla

gine görünüyon ama kaçaksın be gülçin zaten zor zar kaçamak giriyorum bide yakalayabilsem sizleri

bak yaaaaaa hala görmedi bu karıııııııı kıssss gülçin anacım ne hayallerine daldın aceppppp ne acaba

Arayacaksın tabi hele bir arama hele bir :oklava:

senin için inan çok heyecanlıyım canım tüm kalbim ve dualarım seninle. :Saruboceq:

ararım canım sen merak etme bi gelsin yaramz sıpam bi gelsin
ay canım benim ya bitanesin gerçekten bu şekilde bile sıcaklığını iyiliğini hissediyorum
insanın senin gibi bir dostu olsun sırtı yere gelmez canım çok sağoll
burdaki bazı arkadaşlarım içinde aynı şeyleri düşünüyorum iyi sizi azda olsa tanımışım :))

melloş abla kıs nirelerdesinnnn sennnn ben geldim bu seferde sen yoksun yavrum senin için yazdıklarım doğru valla çok fit görünüyosun ablandan büyük duruyosun lafına bende takığım hep banada öyle derler boşver onu valla benim düşüncelerim öyle gördüğümü söylerim kimseye fazladan iltifat alışkanlığım yoktur neyse onu derim çok açık sözlüyümdür huyum kurusun

ceren hem burdasın hem yazmıyon ne işşşş bide utanmadan kırmızılarla yazdırmış özel üyemiz kendini alarm gibi burda olduğun yazıyo ama senden haber yok

sen en iyi annelerden olucaksın arife hele bu özlem yokmu seni süper ötesi yapıcak valla senin bebişin yerinde olmak isterdim doğrusu dualarım bugünde yarında seninle bizi haberdar et yüreğim ağzımda bekliyom valla

ay canım ağlatıcan beni burda ya gerçekten iyi bir anne olabilirmiyim acaba bunu o kadar çok düşünüyorumki bana cesaret verdin bitanem ama şunu biliyorum onun için yapabilecklerimin sınırlarını zorlayabiliceğimi bilyorum rabbim bizede anne baba olma mutluluğunu yaşattın inşallah canım çok sağol teşekkür ederim mutlakamhbaer vericem canım benide heycanlandırdınız heee

melloş abla kıs nirelerdesinnnn sennnn ben geldim bu seferde sen yoksun yavrum senin için yazdıklarım doğru valla çok fit görünüyosun ablandan büyük duruyosun lafına bende takığım hep banada öyle derler boşver onu valla benim düşüncelerim öyle gördüğümü söylerim kimseye fazladan iltifat alışkanlığım yoktur neyse onu derim çok açık sözlüyümdür huyum kurusun

ah canım seni kaçırmışım.üzüldüm.ya noterde bi iş vardı
uzadıda uzadı:bbo:.oturtmuşlar oraya bi tip ,baydı valla.

zaten kafayı kıran beni buluyor yani. valla üzüldüm zarzor geliyosun
denk gellemedikkaydirigubbakcemile4

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

kızlar bugün çok güzel bi haber aldım yeğenimden.

açık öğretim mezunu ve ilk defa girmesine rağmen

malimüşavirlik sınavını kazandııııııalkisalkisalkis.

üstüne üstlük birde küçücük kızı var :emir_bebek::nazar: ve sınava hazırlanırken

onuda hiç ihmal etmedi.onunla gurur duyuyorum.

ay canım ağlatıcan beni burda ya gerçekten iyi bir anne olabilirmiyim acaba bunu o kadar çok düşünüyorumki bana cesaret verdin bitanem ama şunu biliyorum onun için yapabilecklerimin sınırlarını zorlayabiliceğimi bilyorum rabbim bizede anne baba olma mutluluğunu yaşattın inşallah canım çok sağol teşekkür ederim mutlakamhbaer vericem canım benide heycanlandırdınız heee

bencede çok harika bir anne olucaksın inşallah canım:Saruboceq:
şu mubarek günde sen et duanı bizler zaten duacıyız
hep birlikte seviniriz artık.:teytey:

kızlar bugün oğlumu nerdeyse alıyordm kucağıma.sancım varmış anlamadım kontrole gidince dr söyledi.pazartesi sezeryana alcak.çok korkuyorum.36. haftam bugn doldu:erken gelio bebişim

kızlar bugün oğlumu nerdeyse alıyordm kucağıma.sancım varmış anlamadım kontrole gidince dr söyledi.pazartesi sezeryana alcak.çok korkuyorum.36. haftam bugn doldu:erken gelio bebişim

hadi hayırlısı ablacım allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq:

benim kızımda erkenciydi,sonuçta 2 kg doğdu.
ama şimdi maşallahı var.buarada benim kızım şimdi 16 yaşına girdi :) :)

selam kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim hersey çok güzel yumoşlar büyümüş yarın akşam çatlatma iğnemi olup salı günü aşılama olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum şimdi çıkmam gerekiyo hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz ( lütfen benim için dua edin ) olumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsınız
bugün doktora gittim hersey çok güzel yumoşlar büyümüş yarın akşam çatlatma iğnemi olup salı günü aşılama olucak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum şimdi çıkmam gerekiyo hepinizi çok seviyorum kocaman öpüldünüz ( lütfen benim için dua edin ) olumunekankayizsmile

canıııım çok sevindim.
senin için dua etmez miyiz ,hem dua edicem hem sabırsızlıkla bekliycem.

allah yanında olsun.
hadi hayırlısı bakalım:Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X