kimsecikler yok yinee..bizde hasta olduk ailecek ben eşim grip 3 gün önce kızım gece ateşlendi sonrada huzursuzlugu kaldı..şimdi o iyi şükür ama sanki biraz hırıldıyor gibi inşallah hasta olmaz vitaminini falan veriyorum gerçii.aman hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iiyi bakın saglık çok önemli..hepinizi öptm..
Canım çok çok çok geçmiş olsun sizlere
mevsim geçişlerinde illa bir mikrop bulaşıyor evlere işte ne yapacaksın
çok dikkatli ol ilerlemesin
berrayı öpüyorum cnaım opuyorumnanaktan
bak bak baaaak... nasıl da sitem edermiş, gülüm ben akşamları giriyorum nete genelde, geliyorum buraya ama kimse yok, napiim? neyse sitem de etsen ben seni yine de çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk ama çooooooooooooooooookkkkkkkk seviyorum :)
canıııııııııııııımmmmmmmmmm kıyamam sana yaaa... çok haklısın hayatım, çalışan bir anne olmak çok zor ama ne yapacaksın, onun geleceği için katlanmak zorundasın herşeye, kısacası herşey yavrun için :) senin yerinde olduğumu hayal ediyorum bazen gerçekten Rüzgar'dan tüm gün boyu nasıl ayrılabilirim ki diye düşünüyorum ve kabus gibi üzerime çöküyor ve sanki ayrılmışım gibi kötü hissediyorum kendimi... eninde sonunda ben de çalışmak zorunda kalacağım, şu an iş bulabilsem hemen başlayacağım herşeye rağmen, çünkü ekonomik sıkıntılar insanın evliliğini de zora sokuyor, neyse yapacak bir şey yok hayatım Şeniz
Sitem ediyorum evet çünkü artık çok boş kaldı buralar
ben bir sizlerle sık görüşüp sohbet ediyordum herşeyimi paylaşıyordum ablacım ama son zamanlarda pek kimseler kalmadı buralrada iş yoğunluğu bebişlerin sorumluluğu sebepler engeller arttı ve uzaklaştık malesef :çok üzgünüm:
online sohbet zaten olmuyor artık bari diyorum yazılanalra cevap verilsede online olmasada muhabbet olsa :1no2:
tabikide seveceksin ben senin kardeşinim bir sitem ettim diye hayatından çıakracak değilsin ya ablaammmm Şeniz
Sitemim sevgimden biliyorsun öfemden değil kaydirigubbakcemile5
Gerçekten hangisi zor bilemiyorum abla yaa çalışan anne olmakmı yoksa işi bırakıpta evde olmakmı kafam allak bullak son dört gündür sürekli kendimi eleştiriyorum yargılıyorum kafamda muhasebe yapıyorum ve çıkardığım sonuç kendimle anneliğimle ilgili bir sürü olumsuzluk: Fedakar olupta işi bıraksam çocuğuma baksam ne oluır ne biçim anneyim diyorum :çok üzgünüm:
öte yandan da ama ben çalışmazsam cerenime bu şartlarda bakamamki diyorum :çok üzgünüm:
anlayacağın çok karışığım abla çokk ve kötü ki kendimi çok yalnız hissediyorum :çok üzgünüm: mafoldumben
iyi akşamlar giremedim bugün yoğunduk oğluşumun aşısı vardı gripten korunmak için.
.gülçincim canım benim üzülme sen onun için katlanıyosun bu duruma canım benim inan bana anlıyorum çok zor bi durum ama napçan ttalım kim bakıyo senin kuzuya annen mi kayınvalidenmi?
fatoşçum hoş geldin güzelim aşılar olunmuş demek tüm hastalıklar uzak dursun kuzularımızdan

klava:
inan üzülmemek için elimden geleni yapıyorum ama
işte o cümlenin sonunda ama eki varya fatoşçum içimi kemiriyor beni mahvediyor :gitme:
tü tü tü kırk bir kere maşallah sana rabbim nazarlardan korusun seni annemm
perşembe günü mevlüdümüz oldu benimoğlum prens oldu twyzeleri...maşallah diyelim dimi ona...
ooyyy kuzum benimmm boncuk boncukta bakarmış meraklı gözlerle yavrummm
gülçincim çok stresli gördüm hayatım seni gerçekten sen böyle ruh halinde olmazdın nolduki tatlım
tabi hayatım seni bizlerde anlıyoruz valla 6 aylıkken işe başladım fakat bende senin gibi düşünüyorum eve hergeldiğimde yaptığı şeyleri gördüğümde çok şey kaçırıyorum diyorum ama tatlım onlar için çalışıyoruz tab,ikide fedakarlığın en büyüğünü yapıyoruz ama olsun onlar için değer
evet aynurcum biraz stresliyim malesef bir kaç gündür depresif bir ruh hali içerisindeyim
allah bana yardım etsin ne diyim
sence fedakarlıkmı yapıyoruz dersin :uhm:
aaaa gülçinim yapma böyle valla üzüldüm şimdimafoldumben
ben çalışmam için çok güzel imkanlarım olmasına rağmen
evde durduğum için pişmanım,sen ne diyorsun sen şuan sonuna kadar
haklısın yaptığın doğru.tamam çocuklarımız canımız,bitanemiz ama ya biiiiz?
evde oturup çocuk bakmak güzel onunla yanyana olmak çok çok güzel
.ama ben işe başlayınca yanlış yaptığımı anladım.
bence çalışınca vijdan azabından çocuklarla daha çok ilgileniyor insan.
keşkeee keşkeee yıllar önce başlasaydım işe.
üzme canını tatlım sen doğru yoldasın.
öp çitlenbikimi ,pembe pamukhelvamıııı
sizi üzmek değildi amacım ablacım sadece hepiniz annesiniz aynı şeyleri yaşıyor hissediyor düşünüyoruz kaygılarımız endişelerimiz sevinçlerimiz hepsi aynı bu yüzden beni en iyi sizlerin anlayacağını düşündüğümden içimdekileri buraya yazdım ama ne olur üzülmeyiniz sizleride bunaltmak istemem mafoldumben
yaptığım en doğrusumu gerçekten abla :bbo:
öperim tabii öpmemmii memnuniyetle
herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugün büyük gün,hayırlısıyla bi bebişimiz daha
gelecek inşallah:Saruboceq:
iyi haberleri bekliyorum valla sanırım ben arifecimden daha sabırsızım
bütün dualarım arifemle
meleğiminde meleği gelicek inşallah inanıyorum ben
rabbim yüzünü güldürsün arifemin ve onun gibi tüm bekleyenlerin :Saruboceq: