Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Canlarımmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim
her ne kadar buraya gelen arkadaşlarımın sayıları azalsada
bir zamanlar bahçede takılyıor deyipte sitem eden ablam (rüzgar_Deniz) artık kendisi bahçe ve diğer bilumum oyunlara dalmıp burayı boşlamış olsada
ben yinede hepinizi çok çok çok össsledimmmm
benim için hafta sonu büyük gelişmeler vede değişimler oldu yoğunum yorgunum yorgun savaşçıyım ruhende bedenende canlarım
Sizlere söyleyeceğim tek şey
Evde olup bebişlerine kendileri bakan anneler lütfen çok rica ediyorum bulunduğunuz durum ne kadar zorda olsa kıymetini bilin bebişlerinizle vakit geçirmenin keyfine varın onları bir daha bu kadar küçük göremiceksiniz ben o kadar çok şey kaçırıyorumki kızımın hayatından bebekliğinden mafoldumben mafoldumben mafoldumben

içimde yaşadıklarımı size hiç bir şekilde ifade edemem
bir çoğunuz belki içinden amaann bırak işi otur evinde bak çocuğuna madem bu kadar ağlanıyorsun diye geçiriyor olabilir mümkün olsa inanın kendime ve kızıma bunu yapmam

Acaba Çalışan Bir Anne için;
İşi Bırakıp evde oturup tüm vaktini bebeğine ayırmakmı ,
Yoksa onu minicikken Sadece Annesine muhtaç iken başkasına bırakıp Çalışmak zorunda olduğu için Çalışmasımı
Fedakarlıktır????

Sizce hangisi anneler?

aaaa gülçinim yapma böyle valla üzüldüm şimdimafoldumben
ben çalışmam için çok güzel imkanlarım olmasına rağmen
evde durduğum için pişmanım,sen ne diyorsun sen şuan sonuna kadar
haklısın yaptığın doğru.tamam çocuklarımız canımız,bitanemiz ama ya biiiiz?
evde oturup çocuk bakmak güzel onunla yanyana olmak çok çok güzel
.ama ben işe başlayınca yanlış yaptığımı anladım.
bence çalışınca vijdan azabından çocuklarla daha çok ilgileniyor insan.
keşkeee keşkeee yıllar önce başlasaydım işe.
üzme canını tatlım sen doğru yoldasın.

öp çitlenbikimi ,pembe pamukhelvamıııı:nazar: :nazar:

14466_47534_2007910957.JPG

Kızlaarrr hepinize günaydınnn canlarımmm umarım çok çok çok güzel bir gün olur hepimiz için

kimsecikler yok yinee..bizde hasta olduk ailecek ben eşim grip 3 gün önce kızım gece ateşlendi sonrada huzursuzlugu kaldı..şimdi o iyi şükür ama sanki biraz hırıldıyor gibi inşallah hasta olmaz vitaminini falan veriyorum gerçii.aman hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iiyi bakın saglık çok önemli..hepinizi öptm..

geçmişolsun canım.allah şifanızı versin tezzamanda.
büyükler : çocuğumun hasta olduğunamı yanayım ,huy değiştireceğinemi?
derlerdi. çok doğru vallakaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar giremedim bugün yoğunduk oğluşumun aşısı vardı gripten korunmak için.
.gülçincim canım benim üzülme sen onun için katlanıyosun bu duruma canım benim inan bana anlıyorum çok zor bi durum ama napçan ttalım kim bakıyo senin kuzuya annen mi kayınvalidenmi?
arifecim canım beni teşekkür etmene gerek yok burda hepimiz birbirimize duacıyız.
aynurcum filiz ablacım meloş ablacım neseme mavideniz yengeççim ne olur kusura bakmayın aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar nasılsınız sizler iysiniz inşallah herkesin keyfi yerindedir...

fatoşcumiyiyim ben kendi adıma tşklr.
herşey yolunda şükür.biraz işler yoğun buara ama
ben yoğunluğu seviyorum zaten.guclubacismile

herkese günaydın opuyorumnanaktan

bugün büyük gün,hayırlısıyla bi bebişimiz daha
gelecek inşallah:Saruboceq:

iyi haberleri bekliyorum valla sanırım ben arifecimden daha sabırsızımkaydirigubbakcemile4

kimsecikler yok yinee..bizde hasta olduk ailecek ben eşim grip 3 gün önce kızım gece ateşlendi sonrada huzursuzlugu kaldı..şimdi o iyi şükür ama sanki biraz hırıldıyor gibi inşallah hasta olmaz vitaminini falan veriyorum gerçii.aman hepiniz kendinize ve kuzucuklarınıza iiyi bakın saglık çok önemli..hepinizi öptm..

Canım çok çok çok geçmiş olsun sizlere
mevsim geçişlerinde illa bir mikrop bulaşıyor evlere işte ne yapacaksın
çok dikkatli ol ilerlemesin
berrayı öpüyorum cnaım opuyorumnanaktan

bak bak baaaak... nasıl da sitem edermiş, gülüm ben akşamları giriyorum nete genelde, geliyorum buraya ama kimse yok, napiim? neyse sitem de etsen ben seni yine de çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk ama çooooooooooooooooookkkkkkkk seviyorum :)

canıııııııııııııımmmmmmmmmm kıyamam sana yaaa... çok haklısın hayatım, çalışan bir anne olmak çok zor ama ne yapacaksın, onun geleceği için katlanmak zorundasın herşeye, kısacası herşey yavrun için :) senin yerinde olduğumu hayal ediyorum bazen gerçekten Rüzgar'dan tüm gün boyu nasıl ayrılabilirim ki diye düşünüyorum ve kabus gibi üzerime çöküyor ve sanki ayrılmışım gibi kötü hissediyorum kendimi... eninde sonunda ben de çalışmak zorunda kalacağım, şu an iş bulabilsem hemen başlayacağım herşeye rağmen, çünkü ekonomik sıkıntılar insanın evliliğini de zora sokuyor, neyse yapacak bir şey yok hayatım Şeniz

Sitem ediyorum evet çünkü artık çok boş kaldı buralar
ben bir sizlerle sık görüşüp sohbet ediyordum herşeyimi paylaşıyordum ablacım ama son zamanlarda pek kimseler kalmadı buralrada iş yoğunluğu bebişlerin sorumluluğu sebepler engeller arttı ve uzaklaştık malesef :çok üzgünüm:
online sohbet zaten olmuyor artık bari diyorum yazılanalra cevap verilsede online olmasada muhabbet olsa :1no2:

tabikide seveceksin ben senin kardeşinim bir sitem ettim diye hayatından çıakracak değilsin ya ablaammmm Şeniz
Sitemim sevgimden biliyorsun öfemden değil kaydirigubbakcemile5

Gerçekten hangisi zor bilemiyorum abla yaa çalışan anne olmakmı yoksa işi bırakıpta evde olmakmı kafam allak bullak son dört gündür sürekli kendimi eleştiriyorum yargılıyorum kafamda muhasebe yapıyorum ve çıkardığım sonuç kendimle anneliğimle ilgili bir sürü olumsuzluk: Fedakar olupta işi bıraksam çocuğuma baksam ne oluır ne biçim anneyim diyorum :çok üzgünüm:
öte yandan da ama ben çalışmazsam cerenime bu şartlarda bakamamki diyorum :çok üzgünüm:
anlayacağın çok karışığım abla çokk ve kötü ki kendimi çok yalnız hissediyorum :çok üzgünüm: mafoldumben

iyi akşamlar giremedim bugün yoğunduk oğluşumun aşısı vardı gripten korunmak için.
.gülçincim canım benim üzülme sen onun için katlanıyosun bu duruma canım benim inan bana anlıyorum çok zor bi durum ama napçan ttalım kim bakıyo senin kuzuya annen mi kayınvalidenmi?

fatoşçum hoş geldin güzelim aşılar olunmuş demek tüm hastalıklar uzak dursun kuzularımızdan :oklava:

inan üzülmemek için elimden geleni yapıyorum ama
işte o cümlenin sonunda ama eki varya fatoşçum içimi kemiriyor beni mahvediyor :gitme:

tü tü tü kırk bir kere maşallah sana rabbim nazarlardan korusun seni annemm :nazar: :nazar: :nazar:

picture.php

perşembe günü mevlüdümüz oldu benimoğlum prens oldu twyzeleri...maşallah diyelim dimi ona...

ooyyy kuzum benimmm boncuk boncukta bakarmış meraklı gözlerle yavrummm :nazar: :nazar: :nazar:

gülçincim çok stresli gördüm hayatım seni gerçekten sen böyle ruh halinde olmazdın nolduki tatlım

tabi hayatım seni bizlerde anlıyoruz valla 6 aylıkken işe başladım fakat bende senin gibi düşünüyorum eve hergeldiğimde yaptığı şeyleri gördüğümde çok şey kaçırıyorum diyorum ama tatlım onlar için çalışıyoruz tab,ikide fedakarlığın en büyüğünü yapıyoruz ama olsun onlar için değer

evet aynurcum biraz stresliyim malesef bir kaç gündür depresif bir ruh hali içerisindeyim
allah bana yardım etsin ne diyim

sence fedakarlıkmı yapıyoruz dersin :uhm:

aaaa gülçinim yapma böyle valla üzüldüm şimdimafoldumben
ben çalışmam için çok güzel imkanlarım olmasına rağmen
evde durduğum için pişmanım,sen ne diyorsun sen şuan sonuna kadar
haklısın yaptığın doğru.tamam çocuklarımız canımız,bitanemiz ama ya biiiiz?
evde oturup çocuk bakmak güzel onunla yanyana olmak çok çok güzel
.ama ben işe başlayınca yanlış yaptığımı anladım.
bence çalışınca vijdan azabından çocuklarla daha çok ilgileniyor insan.
keşkeee keşkeee yıllar önce başlasaydım işe.
üzme canını tatlım sen doğru yoldasın.

öp çitlenbikimi ,pembe pamukhelvamıııı:nazar: :nazar:

sizi üzmek değildi amacım ablacım sadece hepiniz annesiniz aynı şeyleri yaşıyor hissediyor düşünüyoruz kaygılarımız endişelerimiz sevinçlerimiz hepsi aynı bu yüzden beni en iyi sizlerin anlayacağını düşündüğümden içimdekileri buraya yazdım ama ne olur üzülmeyiniz sizleride bunaltmak istemem mafoldumben

yaptığım en doğrusumu gerçekten abla :bbo:

öperim tabii öpmemmii memnuniyetle

herkese günaydın opuyorumnanaktan

bugün büyük gün,hayırlısıyla bi bebişimiz daha
gelecek inşallah:Saruboceq:

iyi haberleri bekliyorum valla sanırım ben arifecimden daha sabırsızımkaydirigubbakcemile4

bütün dualarım arifemle
meleğiminde meleği gelicek inşallah inanıyorum ben
rabbim yüzünü güldürsün arifemin ve onun gibi tüm bekleyenlerin :Saruboceq:

fatoş 0808 çok güzel bir bebeğin var. huzur ve sağlık içinde yaşasın. ben de 14 nisanda bebişime kavusacağım.

fatoşcum allah uzun ömürlü etsin damatlıklarıyla görmek nasip eylesin maşallah kuzucuğuna
saol canım benim amin inşallah bütün bebeişlerimizin ömrü uzun bahtı açık olsun ii insanlarla karşılaşsınlar inşallah...
allah asker dönüşünü, düğünü ,nikahını ve çocuklarını görmeni nasip etsin
canıııım:teytey:

ya bu kuzucuklar insanlar onlardan kopamasın diye
bukadar şeker oluyorlar işteeee.
41 kere maşallah minik prensimize:nazar: :nazar:
saoool ablam amin inşallah görürüm o günleri. valla abla sorma harbiden çokoook tatlı oluyolar çocuklarını atan anneler varya haberlerde duyuyoruz hani onlar harbiden insan olamaz ya nasıl kıyılır bunlara...
geçmişolsun canım.allah şifanızı versin tezzamanda.
büyükler : çocuğumun hasta olduğunamı yanayım ,huy değiştireceğinemi?
derlerdi. çok doğru vallakaydirigubbakcemile3

fatoşcumiyiyim ben kendi adıma tşklr.
herşey yolunda şükür.biraz işler yoğun buara ama
ben yoğunluğu seviyorum zaten.guclubacismile
aman ii olun ablacım inşallah rabbim dara sokmasın hepimizin moralleri yüksek olsun..
fatoşçum hoş geldin güzelim aşılar olunmuş demek tüm hastalıklar uzak dursun kuzularımızdan :oklava:
aman uzak dursun allahım korusun onları canım[COLOR]
inan üzülmemek için elimden geleni yapıyorum ama
işte o cümlenin sonunda ama eki varya fatoşçum içimi kemiriyor beni mahvediyor :gitme:
]canım benim kıyamam sana ya rahat ol güzelim herşeye onun için katlanıyosun..

tü tü tü kırk bir kere maşallah sana rabbim nazarlardan korusun seni annemm :nazar: :nazar: :nazar:
amiiinnnnnn teyzesi...[/COLOR]

ooyyy kuzum benimmm boncuk boncukta bakarmış meraklı gözlerle yavrummm :nazar: :nazar: :nazar:
sorma bu annem beni dakka başı buraya getirip bişiler yapıyo acep ne yapıyo diyodur yavrum teyzesi...

fatoş 0808 çok güzel bir bebeğin var. huzur ve sağlık içinde yaşasın. ben de 14 nisanda bebişime kavusacağım.
saol canım inşallah sende sağlıkla alırsın kuzunu kucağına
mrhb
kimse varnı
mrhba canım ben varım amma sen nerdesin?

Son düzenleme:
FİLİZCİM nerelerdesin canım özlettin kendini:1hug:
evet arada küsünce şımarıyorum ben.yazık
özür dileyende hep o oluyor ben suçlu olsamda.
bazı zaman acıyorum yazıkyaaa:kedi:

nasıl kuzucum öpüyorum tatlı yanaklarını opuyorumnanaktan

fatoşcum allah uzun ömürlü etsin damatlıklarıyla görmek nasip eylesin maşallah kuzucuğuna

aynurcum senle böyle gıyaben görüşebiliyoruz
malesef.ben gündüz sen gececi. olsun yinede
seni tanıdığım için çok mutluyum.
tekmerakım sabah kalkıp işe gitmek zor olmuyormu bilmiyorumkismile
ben 7 - 8 gibi yatarım en geç.ama bir gün direnip gece giricem
valla kulübe.:delphin:

cemrecim nasıl .birde resmini koysanda kızçeyin nekadar tatlış olduğunu görsembayanssulusmile. öpüyorum prensesi mis mis opuyorumnanaktan

gülçinim sorunyapma bukadar
valla yaptığında yanlış yok.eğer yanlış olsa,
dünyada kaçmilyon yanlış yapan kadın olur bilmiyormusun.
bizim avukat ikiz bebişleri 1 aylıkken bakıcıya verdi.
nekadar zaman geçirdiğin değil ne kalitede zaman geçirdiğin önemli canım.kaydirigubbakcemile5

ceren bu avataraındakı senın bebegınmı maşallah ya bayıldım ona ben allahım nazarlaan saklasınnnn:nazar:

ceren bu avataraındakı senın bebegınmı maşallah ya bayıldım ona ben allahım nazarlaan saklasınnnn:nazar:

eveeeeeet eveeeet o avatardaki
bizim çitlenbik ,adıda ceren.annesinin adı gülçin.
ben ğülçin yazınca sinir oluyor şapkası yokdiyor amaakaydirigubbakcemile3

cerenime bin kere maaşallah bizim bütün kuzucuklar şekermi şeker zaten
:nazar: :nazar: :nazar:

canım kusurabakma seni tanımıyorum

burda olduğuna göre bebişleri seviyorsun.

en kısa zamanda tanışırız inşallah. ben burdakilerden biraz
yaşlıcayım ama sağolsunlar hiç zorluk yaşatmadı bizim kızlar kaydirigubbakcemile5

görüşürüz canım opuyorumnanaktan

gülçinim sorunyapma bukadar
valla yaptığında yanlış yok.eğer yanlış olsa,
dünyada kaçmilyon yanlış yapan kadın olur bilmiyormusun.
bizim avukat ikiz bebişleri 1 aylıkken bakıcıya verdi.
nekadar zaman geçirdiğin değil ne kalitede zaman geçirdiğin önemli canım.kaydirigubbakcemile5

sorun değilde işte benim durumum biraz farklı neyse bir ara belki konuşuruz ablacım
muhakkakki öyle ben evde oturup mahalle karıları le konu komşuyla çen çen yapıcaksam çocuğu kendi haline bırakıcaksam annelikten çıkar bu durum
bencede

evet canım benim bebeğim adıda ceren a.s.
amin rabbim tüm bebişlri nazarlardan kem gözlerden korusun :nazar:

eveeeeeet eveeeet o avatardaki
bizim çitlenbik ,adıda ceren.annesinin adı gülçin.
ben ğülçin yazınca sinir oluyor şapkası yokdiyor amaakaydirigubbakcemile3

cerenime bin kere maaşallah bizim bütün kuzucuklar şekermi şeker zaten
:nazar: :nazar: :nazar:

canım kusurabakma seni tanımıyorum

burda olduğuna göre bebişleri seviyorsun.

en kısa zamanda tanışırız inşallah. ben burdakilerden biraz
yaşlıcayım ama sağolsunlar hiç zorluk yaşatmadı bizim kızlar kaydirigubbakcemile5

görüşürüz canım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi: :lepi:

bebeklerı cok sevıorum bende ıns benımde bı bebegım olcak 15 haftalık hamılegım rabbım hepımızın bebeklerını nazarlardan korusunn

bebeklerı cok sevıorum bende ıns benımde bı bebegım olcak 15 haftalık hamılegım rabbım hepımızın bebeklerını nazarlardan korusunn

allah sağlıklı kolaydoğum nasipetsin canım.:Saruboceq:
desene bi kuzucuk daha geliyorkaydirigubbakcemile5
allahım hepimizin evlatlarını sağlıklı ve akıllı etsin.

saol cnm amın ıns evet kuzucm gelıcek ınss daha cok var ama cok sabırsızlanıorum onu kucagıma almak ıcın

Back
X