Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn canım nasılsın özledik sizleri valla hadi gözün aydın canım inşallah canım hadi bakalım biraz daha sabret biz iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasılgünaydın millet benim kociş geldi süpriz yapmış ama gitcek genehazirandan sonra inş. bi daha hiç ayrılmayız...........
nabersiniz kocişe sattım da bi akayım dedim ama kimse yok gene tabii kilmaz:
günaydın canım nasılsınherkese gönülden bir günaydın da benden olsun
arifem kuzum nasılsın kız bize işkencemi etcen zamanı uzatıp zaten çatlıyik meraktan sende minik kuşunla bize eziyetmi edicem
hakkında herşeyin hayırlısı olcak hayatım bizzde göbecikler atıcez partide
Çok geçmiş olsun tatlım, iyi olmasına sevindim minik cadımın :) ayyy şu çocuklar hiç hastalanmasın, hep sağlıklı, hep mutlu olsunlar... canım öp benim için miniğimi :)
Annem burda gİremİyorumnrete anakız hasret gİderİyoruz..nasılsınız bİz İyİz ŞÜkÜr..aras paŞayla uĞraŞıyoz...gÜlÇİncİm geÇmİŞ olsun hayırdır ne oldu cerene
sevindim pembe pamuk helvamın iyileştiğinealkisalkisalkis
yani çok merak ettik tabi gülçincim.bilmiyorumkismile
neyse önemli olan sonuç.
sanada kolay gelsin ,yazık demek iki kişi daha katıldı işsizler ordusunaCADIARZU
tekrar geçmişolsun çitlenbikime opuyorumnanaktan
FİLİZCİM ortalık karıştırmak gibi olmasın ama
butarz şeylere kocalar sebep oluyor.eğer benim kocam
azbir fırsat verseydi beni esir etmeye
kalkardı bazılarıkötükedihüso
arkamdan dedikodusunu duyup söyledim eşime
direk yüzüne :benim evime gelmek istiyorsan
yüzümü görmek istiyorsan,karımla iyi geçinmek zorundasın dedi:teytey:
ogün bu gündür herşey yolunda.tabi yapmacık olduğu belli ama olsun zaten çok az görüşüyorum.
ya biz kocaman kadınlarız artık kaynana derdi çekecek
zaman geçti.bence eşinle güzellikle bir konuşsan anlaya bilir.
allah yardımcın olsun.:teselli:
canım nasılsın tahmin etmiştim zaten ehh hadi affedelim barii:)))
ceren için çok sevindim maşallah kuzucuğun çok dirençli doktorunuz gerçekten iyiymiş
oyyy oyunlarda yaparmış yerim ben onu ya bizde iyiyiz canım işte koşturmaca iş güç
günaydın canım nasılsın
canım günaydın kolaygelsin.opuyorumnanaktan
bendede güzel bir günaydınn hepinizeeeeeeeeeeee
günaydın millet benim kociş geldi süpriz yapmış ama gitcek genehazirandan sonra inş. bi daha hiç ayrılmayız...........
nabersiniz kocişe sattım da bi akayım dedim ama kimse yok gene tabii kilmaz:
Seni Seviyorum 2
Harflerin Boyutu : A A A A A A A
1."Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra...
2."Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki?
3."Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?
4."Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.
5."Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin?
6."Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?
7."Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü?
8."Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.
9."Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten
10."Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?
11."Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.
12."Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?
13."Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?
14."Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.
15."Seni Seviyorum" : Anlaşıldı. Tamam...
16."Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece
17."Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur
18."Seni Seviyorum" : Sende senin beni sevişini seviyorum
19."Seni Seviyorum" : Sende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak
20."Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim
21."Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım.
22."Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene!
23."Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki?
24."Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş...
25."Seni Seviyorum" : Seni sevmek demek, beni görmek demek değildir.
26.Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır.
27."Seni Seviyorum" : Her vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın.
28."Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan
herkese gönülden bir günaydın da benden olsun
gülçin valla çok sevindim crenimin iyi olduğuna onlar hiç hasta olmasın dr unuzun ilaç vermemesi çok güzel bizim dr da ilaç taraftarı değil ama bu seferde bebeler çok çekiyo azda olsa ağrılı durumlarda ilaç lazım oluyo
kız işten iki kişimi çıktı yazık yaza çıkarken işsizmi kaldılar
slvmsstr nasısen kuzum gözün aydın kociş gelmişşşşşş uyyyyy kız sen bizi bırak kocişinle hasret giderrrr anladın sennnn :kedi:
nur kız nirelerdesin bir gelgin pir gittin
günaydın arkadaşlar 3 gündür giremedim annem burdaydı bu sabah gitti çok zor oldu bu gurbetlik çok zor gidenin arkasından ağlamak kaderim oldu.ama anne bambaşka
gülçincim kıyamam ben ona çok geçmiş olsun tekrardan aras uyanık geçmişe bakamadım herkes nasıl sorun yok dimi öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar..dualarınız kabul oplsun.
arifrecim az kaldı inşallah güzel haber almaya senden hep aklımdasın valla..
günaydın canım benim nasılsın
anneciğin gitmiş allah kavuştursun tekrar canım evet gurbetlik zor gerçekten sağlık olsun canım üzülme sen
sanada hayırlı cumalar canım amin inşallah fatoşcum
evet canım sorma çok az kaldı gerçekten rabbim hayırlısını versin inşallah çok teşekkür ederim çok öpüyorum siziopuyorumnanaktan
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar. Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler. Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar. "Eşim huzur evinde kalıyor.Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş. "Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince. Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor,hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş. Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?"diye sormuşlar. Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş
ne güzel dimi...
amanda parkada gitmiş artık büyümüşşşş maşallah nur çok iyi gördüm ilaydayı kırkbirkere maşallah![]()
ye arife teyzesi benim zilli miohhh ne güzel süpersin yani araa böyle değişikik iyi oluyo be ablam
havalar ısınıyor ya ondandır kanı kaynıyor insanın
sen izmirdemisin ben çok beyeniyorum izmiri hatta yerleşmeyi bile düşünüyorummm
bende iyiyim ablam şükür bir yaramzlık yok gün sayıyoruz işte
maşallah allah nazarlardan saklasın anasına babasına bağışlasın kuzuları
merhaba
ay ben seni yerim esmer şekerim benim maşalalh çok tatlı olmuş nur allah nazarladan saklasın nasılda gülüyor salıncakta yavrum oy yerim seni yaaa
merhaba cnım nasılsın evet bugün pek kimseler yok cemre nasıl
merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla Ceren hasta galiba? nesi var yavrumun ya? geçmiş olsun Gülçincim, doktordan sonra yaz bize tamam mı canım?
Arifem, ne zaman test yapacaksın? heyecanla bekliyorum sonucu tatlım :)
Meloşcum şu enerjinden bana da versene azıcık ya... Tükettiler valla (oğluşum dahil değil bu gruba, anladınız siz), tam bezgin Bekir oldum, yakında kafayı yiyeceğim
Nurum, daha da tatlı olmuş benim kuzucuğum ya, Allah nazarlardan saklasın minik kuşumu :) ne zaman dönüyorsun eve?
bende haberler pek iç açıcı değil kızlar, o yüzden fazla uzatmıyorum, kardeşimi pazar günü İstanbul'a yolcu ettim, kaldım yine tek başımaneyse biraz daha devam edersem yazmaya ağlamaya başlayacağım, en iyisi ben bye diyeyim hepinize
canım beniiiiiiiiimmmmmmmm, Rüzgar iyi çok şükür, üst dişleri hafiften beyazlamaya başladı ve iki gündür huysuzluğu var, sanırım diş çıkarmaya çalışıyor garibim, daha çok erken ama bakalım artık... beni üzenler hep aynı kişiler hayatım, eşimin ailesinden gına geldi artık, gittiği yere kadar deyip bıraktım artık ipin ucunu :)
sağol hayatım, amin, inşallah mayıs başı gibi tekrar gelecek :)
yani normal şartlarda haftaya bugün öğrenmen gerekiyor ama sen 3 gün daha bekleyeceksin, öyle mi? kız nasıl bekleyebileceksin, hadi sen bekledin diyelim, biz nasıl bekleyeceğiz? hayırlısı hayatım, dualarım seninle :) biz de seni öpüyoruz Rüzgar'la Arife teyzesi :)
çok doğru söylüyorsun canım, bugüne kadar hep alttan aldım aldım, tepeme çıktılar, bu sefer alttan almayıp ben de tavrımı koyunca şaşırdılar tabii ve bu arada eşimle papaz olduk, anneme niye tavır yapıyorsun diye, git o zaman annene dedim bende, yemedi tabii ama o gün bugündür sinirlerim çok bozuk, Allah sonumuzu hayır etsin diyorum
ah güzelim ben 4 yıldır ailemden uzak bu yerdeyim ve yapayalnızım, hangi akla hizmet kalkıp buralara geldim diyorum şimdi, geçen sene buradaki arkadaşlar bilirler, çok olaylar yaşandı ve ben hamileyken bana yapmadıkları kalmadı, dört duvar arasında yapayalnız yaşadım hamileliğimi, aileme bir şey anlatamadım, çünkü babama anlatsam dünyayı başlarına yıkar evliliğim biterdi, gerçi sonumuz pek farklı olmayacak gibi gözüküyor şu durumda dabu arada evet Rüzgar etkilendi yaşananlardan, çocuk çok huzursuz oldu, neyse kısaca hikaye bu işte :) öperim tabii, öpmem mi?
çok geçmiş olsun tatlım, iyi olmasına sevindim minik cadımın :) ayyy şu çocuklar hiç hastalanmasın, hep sağlıklı, hep mutlu olsunlar... canım öp benim için miniğimi :)
nur kız nirelerdesin bir gelgin pir gittin
günaydınn canım nasılsın özledik sizleri valla hadi gözün aydın canım inşallah canım hadi bakalım biraz daha sabret biz iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl
günaydın canım nasılsın
canım inan bende çatlıcam ama kararlıyım şimdilik o anda ne olur bilemem belki dayanam akşam iş çıkışı gider veririm bilmiyorum şuan inşallah bitanem inşallah herşey güzelolur :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar 3 gündür giremedim annem burdaydı bu sabah gitti çok zor oldu bu gurbetlik çok zor gidenin arkasından ağlamak kaderim oldu.ama anne bambaşka
gülçincim kıyamam ben ona çok geçmiş olsun tekrardan aras uyanık geçmişe bakamadım herkes nasıl sorun yok dimi öpüyorum hepinizi hayırlı cumalar..dualarınız kabul oplsun.
arifrecim az kaldı inşallah güzel haber almaya senden hep aklımdasın valla..
amin canım allah kimseye kavuştıurulmayacak ayrılık acısı yaşatmasın..Teşekkürler canım büyüyorlar artık ve hiç yerinde durmuyorlar
cemrem nasıl annesi sende eklede resmini görelm kuzunun
ye arife teyzesi benim zilli mi
gezme olsunda başka bişey istemez benim zilli
ablam canım benim teşekkür ederim
daha 1 hafta daha burdayım ne yazık ki
allah kavuştursun sizide inş
oyy yerim ben o paşayıda beyazlayan dişleride
Ablam o z..... beni getirtmesinler oraya valla olan hıncımıda onlardan çıkarırım ne istiyorlar hala senden ben anlayamadım kendi başlarını yesinler inş
valla gülüm memleketteyim benim zilli ablamın zilli birde ev bana bakıyor
offf offf
canım inş hayırlısı olsun
inş rabbimin izniyle bize güzel haberler vereceksin
canım allah kavuştursun
gurbetlik işte allah kavuşulmayacak ayrılık vermesin
paşam nasıl annesi
ya nerdesiniz kimse olmazsa ceren meloş abla olurdu onlarda yok hafta sonu gelmeden tatile çıktınızzzzzzzzzzz