Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sağol ablacım haklısın geç olsun sağlıklı olsun bundada vardır bir hayır diyip yine sabrediyorum dün akşam çok ağladım dayanamadım yine ağlama hissi var ama bugün daha iyiyim allahım ne olur sağlıklı hayırlı evletlar ver bana ve isteyen herkese
yok ablacım daha doktoru aramadım napcam bilmiyorum ben :gitme::gitme::gitme:

ben her bebeğimi kaybettiğimde birileri teselli vermeye
çalışırdı ,duymazdım bile .aglamak istiyorsan ağla rahatlarsın.
ama birazda gerçekçi ol ablacım.dediğin gibi allah hayırlı ve
sağlıklı evlatlar versin. kıs arife valla benide ağlattınyaa
kırk yılın başı fondöten pudra falan sürdüm
suratım çamur gibi olduuu:1ninca:kuzuuum
lütfen kendine iyi bak daha yaşınne senin opuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum her ne kadar benim için kötü başlasada
olmadı kızlar bu seferde olmadı malesef benim kımızılar geldi bebişim bu ayda benimle değil malesef
kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum içim kan ağlıyor herşeyi bırakıp sadece son damlasına kadar ağlamak istiyorum ama yapamıyorumçok üzgünüm kızlar çokkkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:a015: :1hug: canım benim ya kıyamam sana allah ım sabır versin sana ve bebiş de versin artık inş.bu şekilde sınamasın seni artık inş. :Saruboceq:

herkeze günayin uzun süredir giremiyordum ayle boyu hastaydik gerci daha atlatamadik ama sükür..
sizler nasilsiniz??

arifecim canim benim üzülme..
demeki daha zamani degilmis bebegin rabin nezaman murat ederse o zaman olur biz allahin isine karisamayizki..elbetde seninde bir yavrun olucak insallah.
bak ben 5 seneden sonra tüp bebekle hamile keldin bird baska yollarla denersiniz tip okadar ilerlediki simdi herkez cocuk sahibi olabiliyor birde allah büyük....canim benimmmmm

geçmişolsun canım.yakışıklı bey nasılopuyorumnanaktan

canım allah sağ sağlim kavuştursun inşallah.
yeni evlendiğimde bende çok ayrı kaldım,zor valla
ama sabrın sonu selamet.:teselli:

sağolasın çok zor gerçekten 2 ay kaldı inş.sabrediyorum ben de

hayırdır sen niye ayrı kaldın görev yüznden mi bizim gibi?:delphin:

sağolasın çok zor gerçekten 2 ay kaldı inş.sabrediyorum ben de

hayırdır sen niye ayrı kaldın görev yüznden mi bizim gibi?:delphin:

evet başka şehirden iş alıp giderdi.her yolcu ettiğimde
feryat figan ağlardım.hatta birgün onu yolcu etmekten dönerken
otobüste yanımda oturan kadını bile ağlattım hüngür hüngür:kedi:

herşey allahtan canım sonuçta 21 yıl önceki olay ama inan
okadar yıl geçtiğine inanamıyorum dün gibi :umursamaz:
allah eşini sana ve bebişine sağsalim kavuştursun inşallah önemli olan sağlık

herkeze günayin uzun süredir giremiyordum ayle boyu hastaydik gerci daha atlatamadik ama sükür..
sizler nasilsiniz??

demeki daha zamani degilmis bebegin rabin nezaman murat ederse o zaman olur biz allahin isine karisamayizki..elbetde seninde bir yavrun olucak insallah.
bak ben 5 seneden sonra tüp bebekle hamile keldin bird baska yollarla denersiniz tip okadar ilerlediki simdi herkez cocuk sahibi olabiliyor birde allah büyük....canim benimmmmm
çok geçmiş olsun hepinize allah şifalar versin canım
gönülcüm canım biliyorum zamanı değilmiş bundadavardır bir hayır ama kalbim sızlıyor işte söz geçiremiyorum aklıma geldikçe gözlerime engel olamıyorum tabiki allahın işine karışılmaz rabbim en iyisini en hayırlsıını bilir bedne ona sığınıyorum sabredip bekliyorum
sağollll
ben her bebeğimi kaybettiğimde birileri teselli vermeye
çalışırdı ,duymazdım bile .aglamak istiyorsan ağla rahatlarsın.
ama birazda gerçekçi ol ablacım.dediğin gibi allah hayırlı ve
sağlıklı evlatlar versin. kıs arife valla benide ağlattınyaa
kırk yılın başı fondöten pudra falan sürdüm
suratım çamur gibi olduuu:1ninca:kuzuuum
lütfen kendine iyi bak daha yaşınne senin opuyorumnanaktan
istiyorum ama iş yerinde ağlayamıyorum malesef ama dayanamdım şuanmafoldumben
zor be ablacım beklemek sabretmek zormuş senağlama
inşallah bende allahın izniyle zoru başarırım aminnn canıım ablam aminn inşallah
kusura bakma ablacım üzmek istemedim ne çamuru be eminim yine güzelsindir fıstıkım
tamam balma toparlıcam ve yoluma devam edicem inşallahh
:a015: :1hug: canım benim ya kıyamam sana allah ım sabır versin sana ve bebiş de versin artık inş.bu şekilde sınamasın seni artık inş. :Saruboceq:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben aminn inşallah

evet başka şehirden iş alıp giderdi.her yolcu ettiğimde
feryat figan ağlardım.hatta birgün onu yolcu etmekten dönerken
otobüste yanımda oturan kadını bile ağlattım hüngür hüngür:kedi:

herşey allahtan canım sonuçta 21 yıl önceki olay ama inan
okadar yıl geçtiğine inanamıyorum dün gibi :umursamaz:
allah eşini sana ve bebişine sağsalim kavuştursun inşallah önemli olan sağlık

kıyamam ya .evet tabii sağlık olsun yeter ki bugünler de geçer inş.zemuszemus

aminnnnnn.:Saruboceq:

çok geçmiş olsun hepinize allah şifalar versin canım
gönülcüm canım biliyorum zamanı değilmiş bundadavardır bir hayır ama kalbim sızlıyor işte söz geçiremiyorum aklıma geldikçe gözlerime engel olamıyorum tabiki allahın işine karışılmaz rabbim en iyisini en hayırlsıını bilir bedne ona sığınıyorum sabredip bekliyorum
sağollll

istiyorum ama iş yerinde ağlayamıyorum malesef ama dayanamdım şuanmafoldumben
zor be ablacım beklemek sabretmek zormuş senağlama
inşallah bende allahın izniyle zoru başarırım aminnn canıım ablam aminn inşallah
kusura bakma ablacım üzmek istemedim ne çamuru be eminim yine güzelsindir fıstıkım
tamam balma toparlıcam ve yoluma devam edicem inşallahh

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben aminn inşallah

arifem biliyorum nasil bir duygu oldugunu.allah sabir versin kuc kuvet versin...

eee hani gülçin nerde?kimsede bi sorun yoktur inş.herkes nerde ya ben eski günleri çok özledim gülmekten gözümüzden yaş geldiği,takır takır yazıştığımız günleri özledim ama mafoldumben

günaydın güzel bayanlar herkese sağlık , şans ve bol kazançlı
güzel bir hafta diliyorum.
kuzucukları mis mis öpüyorum.opuyorumnanaktan
saol ablacım sanada inşallah...
Herkese Günaydın Sevgili Hanımlar...
hareketli_g_l.gif
günaydın canım benim
herkese günaydın şekerler
günaydın nurcum
günaydın abla nasılsın

günasydın canımm nasılsın kolay gelsin gülçincim

günaydın canım nasılsın
günaydın arifem
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum her ne kadar benim için kötü başlasada
olmadı kızlar bu seferde olmadı malesef benim kımızılar geldi bebişim bu ayda benimle değil malesef
kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum içim kan ağlıyor herşeyi bırakıp sadece son damlasına kadar ağlamak istiyorum ama yapamıyorumçok üzgünüm kızlar çokkkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım benim ne olur üzülme her şer gibi görünenede bi hayır vardır..çok zordur eminim allah yardımcın olsun üzülme canım allah istemeden kuş kanat çırpmazmış zamanı var tatlım rabbim sanada nasip edecek bu güzek duyguyu bunu seni avutmak için değil canı gönülden inandığım için söylüyorum.yüce rabbim kendine çevrilen elleri hiç bi zaman boş çevirmez...canım benim ne olur üzülme....olumunekankayizsmile
sizler nasilsiniz??

canım geçmiş olsun iyiz şükür..
sagol abla..
evt giremedim bayadir bir sünet birde arka arkaya hasta olunca baya zor oldu insallah bundan sonra olmaz hasta gerci yine olur bu cocuk ama...

evet zor olmuştur ard arda olması..

günaydın canım benim

günaydın nurcum

günaydın arifem

canım benim ne olur üzülme her şer gibi görünenede bi hayır vardır..çok zordur eminim allah yardımcın olsun üzülme canım allah istemeden kuş kanat çırpmazmış zamanı var tatlım rabbim sanada nasip edecek bu güzek duyguyu bunu seni avutmak için değil canı gönülden inandığım için söylüyorum.yüce rabbim kendine çevrilen elleri hiç bi zaman boş çevirmez...canım benim ne olur üzülme....olumunekankayizsmile

evt oldu amaatlatdik sükür...
sagol canim

günaydın canım benim

günaydın nurcum

günaydın arifem

çok teşekkür ederim canım sağol iyiki varsınız sabırla beklicem fatoşcum allah büyük opuyorumnanaktan

herkese günaydın şekerler

gözümün nuruu seni buralarda görmek ne büyük mutluluk hoş geldin opuyorumnanaktan

günasydın canımm nasılsın kolay gelsin gülçincim

iyi Öğleden sonralar diyima rtık
sağol canımın içi sanada kolay gelsin birtanem opuyorumnanaktan

canımmmmmmmm ne desem boş ve anlamsız gelicek sana
o yüzden ağla canımın içi gözündeki son damla yaş akana kadar ağla ama
o son damlada aktıktan sonra silkelen ve kendine gel lütfen
Dünyanın sonu değil biliyorsun birtanem
Önünde daha uzun çok güzel bir ömür var hayırlısı ile
Herşeyin başı sabır ve hoş görü biliyorsun. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkürler bidenem
burada yağmurlu ve soğuk kuaföre gidecektim herhalde kalacak
sen nasılsın sarı prensesim nasıl

hee burada soğuktu sabah ama şimdi çok güzel çıkıp veranda da oturasım var
evet evet ben çıkıp biraz orda kafa dinleyeyim

heee kuaför işini ben dün hallettim
kaş bıyık ve boya
kafamı kara yaptım bu kez
kızıl çok akıyor ya kara melek oldum -tatlicadiarzu-
sarı prenses iyi canım keyfi yerinde şükür bir yaramazlık yok
bizim afacan nasıl iyimi?
kızz nur bu takvim doğrumu gösteriyor 70 kiloyamı düşütn anacım sen :uhm:

sizler nasilsiniz??

Canııımmm hoşgeldin gönülcümm nasılsın tatlım
hay allah yaa bu hastalıklarda bir türlü bırakmadı peşinizi
neyse sağlık olsun ne yapalım yeterki hastalıklar böyle geçici olsun birtanem

eee hani gülçin nerde?kimsede bi sorun yoktur inş.herkes nerde ya ben eski günleri çok özledim gülmekten gözümüzden yaş geldiği,takır takır yazıştığımız günleri özledim ama mafoldumben

hilalcim canımın içi burdayım birtanem benim işlerim artık çok yoğun sıkı takipteyimde o yüzden her an burda olamıyorum ama her fırsatta burdayım bidanem opuyorumnanaktan

Kocişinle hasret gidermişsin okumadım sanma kııııı kaydirigubbakcemile3
süpperrsin
siz hak ettiniz bunu :asigim: :lepi:

gözümün nuruu seni buralarda görmek ne büyük mutluluk hoş geldin opuyorumnanaktan

iyi Öğleden sonralar diyima rtık
sağol canımın içi sanada kolay gelsin birtanem opuyorumnanaktan

canımmmmmmmm ne desem boş ve anlamsız gelicek sana
o yüzden ağla canımın içi gözündeki son damla yaş akana kadar ağla ama
o son damlada aktıktan sonra silkelen ve kendine gel lütfen
Dünyanın sonu değil biliyorsun birtanem
Önünde daha uzun çok güzel bir ömür var hayırlısı ile
Herşeyin başı sabır ve hoş görü biliyorsun. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hee burada soğuktu sabah ama şimdi çok güzel çıkıp veranda da oturasım var
evet evet ben çıkıp biraz orda kafa dinleyeyim

heee kuaför işini ben dün hallettim
kaş bıyık ve boya
kafamı kara yaptım bu kez
kızıl çok akıyor ya kara melek oldum -tatlicadiarzu-
sarı prenses iyi canım keyfi yerinde şükür bir yaramazlık yok
bizim afacan nasıl iyimi?
kızz nur bu takvim doğrumu gösteriyor 70 kiloyamı düşütn anacım sen :uhm:

Canııımmm hoşgeldin gönülcümm nasılsın tatlım
hay allah yaa bu hastalıklarda bir türlü bırakmadı peşinizi
neyse sağlık olsun ne yapalım yeterki hastalıklar böyle geçici olsun birtanem

hilalcim canımın içi burdayım birtanem benim işlerim artık çok yoğun sıkı takipteyimde o yüzden her an burda olamıyorum ama her fırsatta burdayım bidanem opuyorumnanaktan

Kocişinle hasret gidermişsin okumadım sanma kııııı kaydirigubbakcemile3
süpperrsin
siz hak ettiniz bunu :asigim: :lepi:

canım sağol bitanem ağladım açıldım şimdi daha iyiyim çok şükür
kendimi toparlayıp yola devam edicem herşeyin hayırlsı sağlık olsun
ama zaman geçtikçe sonuç dahada ağırlaşıyor artık benim için
inşallah bende en kısa ve en hayırlı zamanda kavuşurum bebeğime :Saruboceq:

BıR ÇOCUĞUN AĞZINDAN ANNENıN TANIMI )

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ... bu kadar olur yani,tam tarif !!!

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan
tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir. Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır . Yemek
yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir, bulaşık, ütü, vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan,kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek
uzmanı, düzen insanı, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir,
yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni emi aslan evladım. Kara börülcem >benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla >reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim
düşmanıdır .. >*** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, >harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum ulen seni !' >diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç > abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır, mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği >sonsuz bakiredir !! Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu >mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca,çocuğu askere > gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl
buna benzer > bissürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp - gözleri > dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç >dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru ama heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan tek kadın modelidir.

canım sağol bitanem ağladım açıldım şimdi daha iyiyim çok şükür
kendimi toparlayıp yola devam edicem herşeyin hayırlsı sağlık olsun
ama zaman geçtikçe sonuç dahada ağırlaşıyor artık benim için
inşallah bende en kısa ve en hayırlı zamanda kavuşurum bebeğime :Saruboceq:

aminnnnnnnn canım benimmm rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu ama hayırlısı ile inşallah
sen yeterki o yüreğindeki muhteşem sabrı ve umudu yitirme meleğim
er yada geç inan sende ANNE olucaksın yeterki mutsuz umutsuz olma.

tabikide zaman geçtikçe ağır geliyor mücadele etme gücünü kaybediyorsun
tekrar hayal kırıklığı
tekrar üzüntü yeni bekleyişler
ama inan herşey bizler için birtanem
bunları yaşamanında elbet mutlaka bir sebebi var inan bana
sen gerçekten o kadar güçlü o kadar kocaman yüreği olan bir kadınsınki seni gerçekten takdir ediyorum hayranlık uyandırıyorsun keşke herkes sen gibi olabilse. boshayallersmile

BİR ÇOCUĞUN AĞZINDAN ANNENİN TANIMI )

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ... bu kadar olur yani,tam tarif !!!

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan
tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir. Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır . Yemek
yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir, bulaşık, ütü, vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan,kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek
uzmanı, düzen insanı, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir,
yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni emi aslan evladım. Kara börülcem >benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla >reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim
düşmanıdır .. >*** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, >harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum ulen seni !' >diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç > abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır, mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği >sonsuz bakiredir !! Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu >mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca,çocuğu askere > gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl
buna benzer > bissürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp - gözleri > dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç >dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru ama heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan tek kadın modelidir.

o kadar güzel ifade etmişki
son cümlelerde de yazdığı gibi
inan okurken gözlerim doldu ve tüylerim ürperdi
ANNELİK o kadar kutsal bir meslek o kadar muhteşem bir duygu öyle mucizevi bir haz ki
Başka hiç bir şeyden alamazsın Annelikten aldığın zevki
RABBİM HİÇ BİR KADINI BU YOLDA HASRET İÇİNDE BIRAKMASIN :Saruboceq:

Back
X