Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize tünaydıııııııııınnnnnnnnnn vedeeee hayırlı cumalaaarrrrrrrr
bu gün buraya geç geldim farkındayım canlarım ama dün bahsetmiştim maliyeden gelicekler diye biraz öne gittiler bende rahat bir nefes aldım çok şükür bu işide hallettik ohhh beeeeeeee
eee nasılsınız canlarım ne var ne yok
kızlar biraz geç oldu ama herkese günaydınlar hayırlı cumalar... kimin gönlünde ne varsa hakkında hayırlı eyle allahım kimin hakkında ne hayırlı ise gönlüne razı eyle allahım
kız melloş abla sen gülçine yumuşak ğ koyup sinir ediyon bende seni adınla çağırıyımda biraz kızdırıyım olurmu
kızlar çok canım sıkılıyo kızçem hastalantıııı... boğazları kızarmış enfeksiyon kapmış yavrum sesi bilem çatallaştı yutkunamıyor ve ateşi sürekli çıkıp iniyodu allahtan 2 gündür normal seyrediyooo
pzt sinden beri hasta yavrum pzt si dr gittik antibiyotik ile ağrı kesici şurup verdi hafta başından beri kullanıyorum iki gündür iyileşme yolunda dr umuz iyi gördüm dedi ilaçlar bitene kadar devam dedi ilk kez hastalandı ya çokk korktum
ANNE yüreği... Dibinde daima AF bulunan bir uçurumdur...
ablam doğum 3 eylülde olacak ama bu da sezeryan olacağı için ağustos sonu olur sanırım dr.tarih belirlemedi daha bakalım inş erken falan gelmez bekler zamanını
kardeşim de amerika'dan bir jel getirmiş, yarın dr kontrolümüz var, dr teyzemize soracağım, kullan derse kullanırım, başka şey verirse onu kullanırım artık :)sağol ablacım bajkalım hayırlsıı artık
demek eşinle adaş olacaklar ne güzel
rüzgara dişi dentinox diye diş jeli var ondan sür arada bide çok mızmız olunca ağrı kesici ver
daha rahat atlatırsınız bu dönemi
zeynep korkusunu yenene kadar işimiz var sürekli peşindeyim ona rağmen çok düşüyo bugün yine düştü morardı gözünün altı
anenmelrin yanında düşmüş ben yoktum çok üzüldüler
düşe kalka büyüyecekelr artık
valla ben bayılkdım rüzgarın pozlarına maşallah
hayırlısı olsun canım, Allah yardımcın olsun inşallah, hamileliğin en zor zamanları en sıcaklara denk geliyor, of of of eyvahedigeldismileablam doğum 3 eylülde olacak ama bu da sezeryan olacağı için ağustos sonu olur sanırım dr.tarih belirlemedi daha bakalım inş erken falan gelmez bekler zamanını
canım gelmek istiyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum oğlandan, ilgi manyağı oldu, ilgiyi keser başka şeylerle uğraşırsan kıyamet kopuyor, şimdi uyuttum da bir uğrayayım dedim, birazdan uyanır minik yaramazım :)hadi gözünaydın canım.işler yolunda gitsinde
gerisi hallorur.allah kolaylık versin.
pamuk helvamı öpüyorum.opuyorumnanaktan
evet canım geç olmuş.ben gitmişim çünkiii.
amin canım amiiin.allah razıolsun.
ne yaniii.kısasa kısasmııı:umursamaz:
elleme şurda iki şamata yapıyoruz yani.
çaktırma ben onu ilk gerçekten yanlış yazdımdı.
o da söylenince üstüne gittim a.s
canıııım geçmişolsun minik kuşuma .
tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.a.s.
çok haklısın canım.oğlum bana neler çektiriyor
ama kızamıyorum maymunuma.
ayrıca paylaşımın çok harika tşklr.opuyorumnanaktan
selam canım bizde sizi seviyoruuuuuz.
ya filizcim beni bu küçümenlere bırakıp kaçma
.gel arada akran akran takılalım.kaydirigubbakcemile5
![]()
![]()
şimdi bu yakışıklı bizim rüzgar beymiiiiopuyorumnanaktan
kocaman olmuş 41 kere maaşallah.
canım kız kardeşime doğuma kadar kız dedilerdide
almanyada doğunca anladık oğlan olduğunu.
hayırlısı olsun inşallah.allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:
cnm dün dr.daydık bizimki şaka yapmış meğer kız değil oğlanmış
inanamadım valla
adını da doğmadan önce koymuştu eşim mehmet oldu
dünden beri mehmet aşağı mehmet yukarı
hayırlısı olsun bakalım
üst dişller çok zorluyor bebekleri zeynep de çok zor çıkarmıştı toplam 8 tane dişi oldu valla çıkarana kadar anam ağladı
inş sizin dişler kolay çıkar
zeynep 10.aya girmeden aynbı böyle yürümeye başlamıştı cnm ama bir kere çok kötü düştü bi daha yürümek istemedi çok korktu
1 hafta ayakta bile durmadıanc akorkusu geçti gibi hala bileiçinden çıkmış değil
siz daha dikkatli olun cnm ya
ablam doğum 3 eylülde olacak ama bu da sezeryan olacağı için ağustos sonu olur sanırım dr.tarih belirlemedi daha bakalım inş erken falan gelmez bekler zamanını
hadi gözünaydın canım.işler yolunda gitsinde
gerisi hallorur.allah kolaylık versin.
pamuk helvamı öpüyorum.opuyorumnanaktan
ne yaniii.kısasa kısasmııı:umursamaz:
elleme şurda iki şamata yapıyoruz yani.
çaktırma ben onu ilk gerçekten yanlış yazdımdı.
o da söylenince üstüne gittim a.s
Gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn günaydın hayatım :)
aha da uyandı velet, ben kaçtım kızlar :)
ablaaammm hoşgeldiiinnnn nasılsın demicem yazmışsın zaten full mesai kafamçokkarıştı allah yardımcın olsun ablacım ne diyim
bu varyaa buuuuu tam bir paşa olmuş yaaaa şu duruşa şu oturuşa şu bakışa bak yerim seni beeeeeeeeennnnnnnnnn allahım yarabbim yaaa ne kadar büyümüş abla yaaaa :1shok:
tü maşallah sanaaa
alllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh bir oğlun oluyor deseneee :dance: :dance: :dance:
önce kız sonra erkek hadi bakalım hayırlısı ile inşallah artık bu doğumdan sonra sıkı bir korumaya geçersin kızıda oğlanıda tutturduğuna göre üçüncüyü düşünmezsin sanırım :kedi:
evet canım yaaa altlar çıktı ama üstlerde takıldık kaldık zaman zaman ağrı sızı oluyor tabi ama ne yapalım böyle böyle büyüyecekler işte
ooyyyy kıyamam yaaa düştü demek ooffff :çok üzgünüm:
çok dikkatli olmak gerek valla ya gözler hep üstlerinde olucak hep eyvahedigeldismile
wuuhuuuu geçen yıl yaza girerken anne oldun bu yılda yaz sonu :teytey: hayırlısı ile kavuş inşallah oğluşunada canım seneye yaza sakin dur ama olurmu kaydirigubbakcemile3
melloşş ablaaa nabeeeeeerrrrrrrrrrrr
öyle canım işler yolunda olsunda gerisi boşşşşş zemuszemus
pamuk helvanda seni öpüyorrr :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
üstüme gelme bakkk üstüme gelmeee ben bu topiğin kurucusuyum genel yönetim kurulunda başkanım bütünb topik bana sahip çıkar korur kollar ona göre heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok böyle şey neşimdi buuualsanaalsanasmile bak bağırcam
adam ayırmaca yok.kim haklıysa o savunulcak yaniiii
bikere ben büyüküm yaniii guclubacismile
oyyy yerim ben bu yakışıklığı maşallah kocaman olmuş kuzum allah nazarlardan saklasın
beyazcım canım tebrik ederim oğluşun geliyormuş allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım ay ne güzel bir kız bir erkek allah sağlıklı ömürler versin kuzularına inşallah canımgeçmiş olsun cnm inş bi an önce iyileşir
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cnm dün dr.daydık bizimki şaka yapmış meğer kız değil oğlanmış
inanamadım valla
adını da doğmadan önce koymuştu eşim mehmet oldu
dünden beri mehmet aşağı mehmet yukarı
hayırlısı olsun bakalım
üst dişller çok zorluyor bebekleri zeynep de çok zor çıkarmıştı toplam 8 tane dişi oldu valla çıkarana kadar anam ağladı
inş sizin dişler kolay çıkar
zeynep 10.aya girmeden aynbı böyle yürümeye başlamıştı cnm ama bir kere çok kötü düştü bi daha yürümek istemedi çok korktu
1 hafta ayakta bile durmadıanc akorkusu geçti gibi hala bileiçinden çıkmış değil
siz daha dikkatli olun cnm ya
ablam maşallah rüzgara tam bey olmuş he![]()
güzel bir gün dilyorum arkadaşlar
Dostlara Günaydın
Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.
hiç sorma valla tam full mesai, 7/24 yani :), beyfendinin yalnız kalmaya hiç tahammülü yok, yanından bir dakikalığına ayrılsam kıyamet kopuyor, illaki yanında biri olacak ve biri onu eğlendirecek tam ilgi delisi oldu, sanırım suç bende, doğduğundan beri hiç alıştırmadım... umarım yakında kendi kendine oynamayı öğrenir de ben de biraz nefes alıp iş yapabilirim, ev desen mok götürüyor, kadın da çağıramıyorum kaç haftadır, Mehmet de bir işin ucundan tutayım demiyor sinir oluyorum, neyse hiç girmeyeyim ben bu konuya :)ablaaammm hoşgeldiiinnnn nasılsın demicem yazmışsın zaten full mesai kafamçokkarıştı allah yardımcın olsun ablacım ne diyim
bu varyaa buuuuu tam bir paşa olmuş yaaaa şu duruşa şu oturuşa şu bakışa bak yerim seni beeeeeeeeennnnnnnnnn allahım yarabbim yaaa ne kadar büyümüş abla yaaaa :1shok:
tü maşallah sanaaa![]()
ben de çok çok çok ama çoooooooooooooooooooook özledim hayatım :) iyiyim hayatım, daha doğrusu bildiğin gibiyim, bir değişiklik yokablaaaaaaaaaammmmmmmmmm günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn çok özledim seniiiiiiiii nasılsınnnnnn
yaaaaaa tüühhh işe daldıl seni kaçırdım :çok üzgünüm:
oyyy yerim ben bu yakışıklığı maşallah kocaman olmuş kuzum allah nazarlardan saklasın
minicikken koca adam olmuş pozlarda veriyor ablam rabbim size bağışlasın bu meleği
inşallahsen nasılsın rüzgar baya yoruyor seni galiba bende öpüyorum sizi opuyorumnanaktan
herkese teşekkürler
valla doğrusun gülçin sıkı korunmaya giriyorum doğumdan sonra
hastalanınca hemen spiral taktırmaya eşim sietmese de en iyi yöntem valla başka çaresi olmayacak
eşimde korunsun yeter 2 tane anca bakılır zaten geleceklerini de düşünmek lazım
arifem sağol cnm,en kısa zamanda rabbim sana da versin bebişini artık hep aklımdasın inan
geldikçede dua ediyorum valla hele bu aralar şom ağızlıyım biraz ne desam oldu inş hamilesindir diyorum bu da olursa çok sevineceğimn valla
ablam bencede sor dr.a ve başla jele yazık yavruya çok ağrı yapıyo çünkü bu dişler
kuzu şimdi uyudu bende dinlenicem biraz iyi geceler herkese
ablam inşallah çok sağol ay bu yakışıklının yanonda zaman nasıl geçiyor anlamazsın tabi annesi ne yapıp ne edip ilgi odağı olmayı başarıyorlar sizi bilmem ama keşke benimde bütün günümü alan yaramazım olsaydı boshayallersmile allah hiç ayırmasın inşallah siziamin canım, darısı inşallah başına, dualarımdasın birtanem :)
valla delikanlı olmaya başladı canım, ele avuca geliyor artık :)amin hayatım amiiiiiiiin hepimizinkini inşallah... valla yormuyor desem yalan söylemiş olurum,yukarıda da anlattım işte, günüm 7/24 Rüzgar'la geçiyor, ne zaman sabah oluyor ne zaman akşam oluyor anlamıyorum, ancak onu akşam 8.00'de gece uykusuna yatırdıktan sonra dinlenmeye çalışıyorum :) inşallah sen de göreceksin ve yaşayacaksın bunları :) çok öpüyorum tatlım :)
beyazcım canımm aminnn inşallah rabbim hayırlısıyla bnada bir evlat nasip eder sağol canım opuyorumnanaktanherkese teşekkürler
hastalanınca hemen spiral taktırmaya eşim sietmese de en iyi yöntem valla başka çaresi olmayacak
arifem sağol cnm,en kısa zamanda rabbim sana da versin bebişini artık hep aklımdasın inan
geldikçede dua ediyorum valla hele bu aralar şom ağızlıyım biraz ne desam oldu inş hamilesindir diyorum bu da olursa çok sevineceğimn valla
ablam bencede sor dr.a ve başla jele yazık yavruya çok ağrı yapıyo çünkü bu dişler
valla ben hemen taktırdım spirali, ohhh içim rahat şimdi :) sen de taktır doğumdan sonra canım, aman dikkat :)
yarın soracağım canım :)
bu arada kızlar bir sayfa buldum http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...5z305n-246zel-g252nleri-i231in-men252ler.html ilerleyen sayfalarda çok güzel tarifler var, bakın isterseniz :)
günaydın günaydın
nasılsın canım ceren nasıl herşey yolundadır inşallah
hiç sorma valla tam full mesai, 7/24 yani :), beyfendinin yalnız kalmaya hiç tahammülü yok, yanından bir dakikalığına ayrılsam kıyamet kopuyor, illaki yanında biri olacak ve biri onu eğlendirecek tam ilgi delisi oldu, sanırım suç bende, doğduğundan beri hiç alıştırmadım... umarım yakında kendi kendine oynamayı öğrenir de ben de biraz nefes alıp iş yapabilirim, ev desen mok götürüyor, kadın da çağıramıyorum kaç haftadır, Mehmet de bir işin ucundan tutayım demiyor sinir oluyorum, neyse hiç girmeyeyim ben bu konuya :)
valla tam paşa :) evet büyüdü valla, baktıkça inanamıyorum ne kadar büyüdüğüne, yarın doktor kontrolümüz var, bakalım kilosu ve boyu kaç olmuş, sanırım biraz iri bir çocuk olacak, eh ana iri baba iri, armut da dibine düşer kaydirigubbakcemile3
Cerenim nasıl oldu? seninle konuştuktan sonra aklıma geldi, yavrucak sobaya alışkın değil, muhtemelen o yüzden hastalanmıştır, sizin ev kaloriferli, sıcaklık eşit dağılıyor evde ama sobalı ev öyle değil maalesef, aslında keşke kayınvaliden size çıkıp da baksa çocuğa, Ceren için daha sağlıklı olmaz mı? neyse bahar geldi, sıcaklar da geliyor, artık kışa bir formül bulursun inşallah canım :)
ben de çok çok çok ama çoooooooooooooooooooook özledim hayatım :) iyiyim hayatım, daha doğrusu bildiğin gibiyim, bir değişiklik yok
boşver, iş daha mühim, bir gün buluşuruz elbet :)
herkese teşekkürler
bu arada kızlar bir sayfa buldum http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...5z305n-246zel-g252nleri-i231in-men252ler.html ilerleyen sayfalarda çok güzel tarifler var, bakın isterseniz :)
günaydın gülçincim.erkencisin
bugün .
canım eğer izmire yolun düşerse(tabi çitlenbikle)
bana mutlaka uğra.ben bukızı şöyle sıkısıkı sarılıp
öpmezsem varya içimde kalacak![]()
![]()
allahım anneli babalı sağlıklı büyütsün inşallah.:Saruboceq:
meloş ablam sen nasılsın ya yoğunmusun yoksam