Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Günaydın melloş ablacım evet bu sabah erkenciyim arkadaşlar erken aldılar beni daha doğrusu normal saatte aldılarda geç gelmeye alışınca kaydirigubbakcemile3

aşk olsunnn çitlenbik olmasa kabul etmeyecekmsini yani beni :dilcikar:
evet ablacım izmire yolum düşecek yıllık izine çıktığımda yani 16 temmuz vede 2 ağustos arasında izmire yolumuz düşecek ben eşim çitlenbiğim nurum ilaydam vede onların babacığı ahmet iki aile oalraktan tatile çıkacağız bu yaz 17 - 27 temmuz arası antalyada olacağız 27 temmuzdan sonrada gezmeye başlayacağız bu arada tabi hengi gün izmirde oluruz bilmiyorum ama inşallah gelicez ve mutlaka bende isterim geldiğimizde görüşmeyi. Özelden tlf. no ver bana haberleşelim mutlaka. opuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnn allah bütün bebeleri anası ve babası ile büyütsün.

çok sevindim valla opuyorumnanaktan
beklerim hepinizide.
tamam yazarım tlf haber verirsin kesin günü.
rica ederim sende önemlisin ama pamuk helvam başka bişeeeeeyŞeniz

--------------------------------------------------------------------------------

Avrupa ve Amerika'da 2-9 yaş çocuklara Tanrı'ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar.
"Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı'ya bir mektup yazın ve
duygularınızı isteklerinizi anlatın" demişler.

1) Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi yazıyorum:
Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi,beyzbol eldiveni.
Hepsini gönderemezsen birazı da olur.

Seni seven Eric --5 yaşında-

Not: Noel Baba'nın olmadığını biliyorum.

2) Canım canım Tanrı,

Astronotları öyle yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor.
N'olur onların bizim evin çatısına düşmelerine izin verme.
Dostun Norman --4.5 yaşında-

3) Sevgili Tanrım,

İnsanlarin ölmelerine izin verip yenilerini yapmak yerine,
neden elindekileri tutmuyorsun?
Jane --6 yaşında-

4) Sevgili Tanrı,
Lütfen bana bir midilli gönder. Senden şimdiye kadar hiçbir şey istemedim.
Bunu da herhalde unutmazsın.

Bruce --4 yaşında-

5) Sevgili Tanrı,
Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum.
Ama lütfen canını yakma. Sevgilerle.

Martin --5 yaşında-

6) Sevgili Tanrı,Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu.
N'olur söyle ona bi' daha öyle yapmasın.

Ellen --3 yaşında-

7) Sevgili Tanrı,
Sahiden var mısın? Bazıları buna inanmıyor:
Eğer varsan gecikmeden bir şeyler yapmanda fayda var.

Harriet Ann --6 yaşında-

8) Sevgili Tanrı,
Eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var?

Mark --8 yaşında-

9) Tanrı'cım,Üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar.
Bence yalnızca çok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin.

Nan --5 yaşında-

10) Sevgili Tanrım,
Ne diye bu kadar çok insan yarattın.
Başka bir dünya daha yapıp fazlalıkları oraya koyamaz mısın?

J.B. --7 yaşında-

11) Tanrım,Insanlara ruhları her zaman doğru mu dağıtıyorsun?
Yanlış yapabilirsin.

Audrey --8 yaşında-

12) Sevgili Tanrı,Sen tuhaf ne yaparsan yap herkes hayran oluyor;
ama ben ufacık bir şaka bile yapsam yiyorum fırçayı.

Jodie --6.5 yaşında-

13) Sevgili Tanrı,Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar.

Teddy --9 yaşında-

14) Sevgili Tanrı,
Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var. Norman --6 yaşında-

15) Tanrım,Şişman olunca kimse senin arkadaşın olmak istemiyor.

Billy Jean --9 yaşında-

16) Sevgili Tanrım,Oğlanlar kızlardan daha mi üstün?
Biliyorum sen de onlardansın ama gene de dürüst olmaya çalış.

Sylvia --5 yaşında-

17) Sevgili Tanrı,
Kitabını okudum ve beğendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklına?

John --8 yaşında-

18) Sevgili Tanrı,Zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın,
yoksa yanlışlıkla mı oldu?

Norman --4 yaşında-

19) Tanrım,
İncil'de neden hiç karının adi geçmiyor?
Yoksa İncil'i yazarken daha evlenmemiş miydiniz?

Larry --6 yaşında-

20) Sevgili Tanrım,
Tamam incil'de öbür yanağını çevir dedin biliyorum;
ama kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım?

Sevgiler, Teresa --5 yaşında-

21) Sevgili Tanrı,Tanrı oldugunu nasıl bilebildin?

Charlene --3 yaşında-

22) Sevgili Tanrı,
senin yaşına geldiğimde tıpkı senin gibi olmak istiyorum. Tamam mı?

Tommy --4 yaşında-

23) Sevgili Tanrım,
Eger Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım. Bunu aklından çıkarma.

Michelle --6 yaşında-
CADIARZU

Nabersiniz kızlar??? Kızım 20 nisanda 1 yaşına girecek. Ne zaman doğdu, ne zaman büyüdü hayretler içinde hergün izliyorum onu. Hala çalışıyorum buarada :) işlerden de sizi ihmal ediyorum istemeyerek. eskiden en azından girip okurdum buara okuyamadım bile. hepinizi tek tek merak ediyorum...

bak canımın içi sana senin yazınla cevap veriyorum
tam bir yıl önce yazdığın yazı bu sude melisimiz hala içeride son saatlerini yaşarken

19.04.2009 SAAT: 14.33

Canlarım selam..
Geçmişi okuyamadım affedin. Bikaç gündür annemdeyim ani sancılanırım bi durum olur diye anamın babamın dizinin dibindeyim. Allah eksik etmesin. Bugünde eve şeker sepetimi vs eksikleri almaya geldim. Yarın büyük gün. Kızımla kavuşmaya gidiyorum. Sabah 8 de hastanedeyim. Sanırım 12 gibi herşey hallolmuş olur. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyorum. Durumlardan elimden geldiğince size haber vermeye çalışacağım. İstediğiniz gibi fotoğraf makinesini de hemşireye teslim edicem çekip çekip size postalatıcam inşallah.

BUNLARDA SENİ BEKLERKEN YAZDIKLARIMIZ YASEMİNCİM

kızlarrrrrrrrrr yasemin şimdi hastanede,büyük ihtimalle birazdan sezeryana girecek,ayyy çok heyecanlı:dance::dance::dance:
inş hayırlısıyla bebeişine kavuşur,minik sudesine:teytey::teytey:

ayy evetyaseminle birlikte bizde burda doğurcaz heyecandan delikafadulden

Kızlarrr yasemin sanırım çıkmıştır ameliyattan değilmi saat 10 oluyor... Yoksa daha erkenmi?

yasemin 12 dedi diye hatırlıyorum ben ama :uhm:

Yasemini çok merak ediyorum ya umarım sorunsuz rahat bir ameliyat geçirir ve hemen ayaklanır :Saruboceq:
saat 12 olsada arayıp öğrensek CADIARZU :uhm:

yasemin nasıl acaba çok merak ediyorum heyecan yaptım

ceren arasana kız bekleyemiycem daha fazla
çatlıycam şimdi
hep yasemin ve sudesi kucağında yatarken gözümün önüne geliyor:utangac:

evet ceren hadi ara bu kadar hamile var meraktan doğurtma hepimizidelikafaduldendelikafadulden

tamam canım arıyorum bi sn.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

VEEEE MUTLU SON... 20.04.2009 SAAT:11.47

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yasemini aradımmmmmmmmmmmmm daha yeni yeni kendisine geliyormuş o yüzden onunla değil eşiyle görüştümmm sude hanım mıy mıy ağlıyormuşşşşşş
yani yaseminimiz sudesine kavuştu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ve bir meleğimiz daha sağ salim doğdu çok şükürrrrrrrrrr darısı başımıza inşallaaaaaaaaahhhhhhh canlarımmmmmmmm.....

VE BU GÜN...
20.04.2010 SAAT: 10.03
SUDE MELİSİMİZ 1 YAŞINDA opuyorumnanaktan
RABBİM TÜM YAŞ DÖNÜMLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN YASEMİNCİM SANA VE AİLENE MUTLULUK HUZUR DİLİYORUM opuyorumnanaktan

günaydın canım.opuyorumnanaktan
yoğunluk gibi olsa herşey keşke.geçti dediğim
bi hastalığım vardı
sanırım kendini yenileme çabasında :sinifsinif:
hani derlerya, herkesin bir derdi var diye.....
neyse sende nevar ne yok ablacım
herşey yolundamı

siğilmi yoksa ablaaaaa :1shok:

çok sevindim valla opuyorumnanaktan
beklerim hepinizide.
tamam yazarım tlf haber verirsin kesin günü.
rica ederim sende önemlisin ama pamuk helvam başka bişeeeeeyŞeniz

bekle bekle gelcessssss
eh tamam o zaman hadi öyle olsun pamuk helvan

--------------------------------------------------------------------------------

Avrupa ve Amerika'da 2-9 yaş çocuklara Tanrı'ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar.
"Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı'ya bir mektup yazın ve
duygularınızı isteklerinizi anlatın" demişler.

23) Sevgili Tanrım,
Eger Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım. Bunu aklından çıkarma.

Michelle --6 yaşında-
CADIARZU

son madde çok iyiydi yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

siğilmi yoksa ablaaaaa :1shok:

bekle bekle gelcessssss
eh tamam o zaman hadi öyle olsun pamuk helvan

son madde çok iyiydi yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet emin değilim ama şüphelendim birden
takıntı oldu artık bende valla moralim çok kötü
şu işleri yoluna koyup bi gidicem dr.emin olayım
içim rahatlasın.

beklerim canım dört gözle :1shok:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sude melis yaş günün kutlu olsun bebişim :nazar:
uuuuup uzun ve sağlıklı bir ömür senin olsun.
allah annecinle babacınla büyütmek nasip etsina.s.

herkese günaydın nasılsınız canlarım inşallah güzel bir geçiririz burda hava kapalı yağmur yağıcak

ablam inşallah çok sağol ay bu yakışıklının yanonda zaman nasıl geçiyor anlamazsın tabi annesi ne yapıp ne edip ilgi odağı olmayı başarıyorlar sizi bilmem ama keşke benimde bütün günümü alan yaramazım olsaydı boshayallersmile allah hiç ayırmasın inşallah sizi
sen 8'den sorada rahat durmuyorsundur bence uzat ayaklarını yat dinlen ablam rüzgar ssana yetiyor zaten boş ver evi falann çok özledik sen, bu arada opuyorumnanaktan

beyazcım canımm aminnn inşallah rabbim hayırlısıyla bnada bir evlat nasip eder sağol canım opuyorumnanaktan

ay süpermiş hepsi ya kk da olmasa zaten zemuszemus
elimden geleni yapıyorum canım :) hiç merak etme, o günler de gelecek ve sen de tüm zamanını o minik mucizene adayacaksın :) ben de sizleri ve sohbetlerimizi özledim valla :)
ooyyy ooyyy kötü alışmış ablacım yaa sen ağlasada zırlasada yavaş yavaş alıştırmaya çalış yalnız kalmasına kendi kendine oyunlar oynamasına yoksa ileride aklı erdikçe işler iyice çığrından çıkar senin için dahada kötü sonuçlar doğabilir. :1no2:

valla bu ara bizim evde aynı durumda ablacım ya kadınada gel demedim ben 20 gündür bende de kadın yok yeni birisini arıyorum şu sıralar ama tabii yeni birisini bulana kadarda dediğin gibi evi mok götürücek herşey benim üzerimde valla yetişemiyorum artık ev işleri zaten başlı başına zaman alıyor yeterince e ceren hanımda sağolsun kendi kendisine oyunlar oynuyor ama onun ihtiyaçlarıda bitmiyor hergün taze besinler hazırlıyorum ona çamaşırları ütüsü bir süpürge açmaya vakit kalmıyor evde ay neyse uzatmayayım böyle işte acilen bir kadın bulsam çok iyi olucak

wwuuwww demek bu gün kontrol var hadi bakalım gidinde öğrenin paşamızın sağlık durumunu gelişimini evet ablacım ya rüzgar yaşıtlarına göre biraz daha yapılı sanırım yada resimde bana öyle geldi ama olsun sağlığı yerinde ya yapılı olsun erkek çocuğu o çıtkırıldım olmasın. kaydirigubbakcemile3

ceren iyi ablacım maşallah annesiyle birlikte olunca hemencecik toparlanıyor yavrukuşum şimdilik bir sıkıntımız yok umarımda olmaz.

eşimin annesinin benim evime çıkmasını istemiyorum ablacım rahatsız olurum çünkü biraz meraklı vede pasaklıdır kendisi evimde olmasına tahammül edemem kaldıki biliyorsun durumları ben hala görüşmüyorum kendisi ile bu yüzden evime girmesi doğru olmaz hem eşim bu hafta gececi ceren hanımda babası ile keyif yapıyor evde eşim evde iken o bakıyor cerene işe gidene kadar o yüzden bu hafta içim rahat kaydirigubbakcemile3

Bildiğin gibiyim derken bir değişiklik yok demek oofff az daha sabır ablacım yaa az kaldı geçecek bu günler inşallah.
Hafta sonu nurlar burda idi yazmıştım ya bol bol kulaklarını çınlattık yaz tatili planı yaparken sizede uğrayacağız ya nasipse onun planlarını vede hayallerini kurduk boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

Şimdi bakıyorum ablacım nede olsa lazım olucak bunlar bize mersiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok çok kötü alıştı canım, nasıl alıştıracağım bilmiyorum, TV karşısına koymak istemiyorum çünkü dil gelişimi açısından çok zararlıymış, geçen gün bir makalede okudum ve tırstım doğrusu, çünkü çok acil durumlarda TV karşısına oturtup işimi hallediyordum, şimdi onu da yapamıyorum :(

ah ahhh bir süpürebilsem evi, henüz emeklemediği için üstünde durmuyorum ama emeklemeye başlayınca her gün toz alıp silip sürmek lazım, nasıl vakit bulacağım bilmiyorum delikafadulden sen niye yeni bir kadın arıyorsun? kadın mı bıraktı işi? inşallah bir an önce bulursun bir kadın canım, çok zor gerçekten :)

evet yaşıtlarından iri bir çocuk, aynı resimde gördüğün gibi, bana hatta sakın 5 aylık deme 7-8 aylık deki nazar değmesin diyorlar, karşıma yeni komşular taşındı, onların da 6 aylık bir kızı var, görünce 4 aylık falan zannettim ben, ufacık tefecik bir şey :) aman dediğin gibi sağlıklı olsun da önemli değil, erkek olduğu belli olsun oğluşıumun di mi ama? kaydirigubbakcemile3

aman aman iyi olsun minik kuşum, kıyamam yavruma Şeniz

haklısın hayatım, bunu bile bile söyledim sana ama işte bazen yavrularımız için bazı fedakarlıkları da yapmamız gerekiyor, inşallah kökten bir çözüm bulursun da hiç muhtaç kalmazsın onlara... oooohhhh baba kız keyif yapıyorlar ha? ne güzel :)

sabrediyorum hayatım, sabretmeyip ne yapacağım zaten? mafoldumben

valla söylediğinden beri heyecan yaptım ve ben de hayaller kurmaya başladım :) heyecanla sizleri bekliyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ben de öpüyorum tatlım :)
tam bir yıl önce yazdığın yazı bu sude melisimiz hala içeride son saatlerini yaşarken

Canlarım selam..
Geçmişi okuyamadım affedin. Bikaç gündür annemdeyim ani sancılanırım bi durum olur diye anamın babamın dizinin dibindeyim. Allah eksik etmesin. Bugünde eve şeker sepetimi vs eksikleri almaya geldim. Yarın büyük gün. Kızımla kavuşmaya gidiyorum. Sabah 8 de hastanedeyim. Sanırım 12 gibi herşey hallolmuş olur. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sizi çok seviyorum. Durumlardan elimden geldiğince size haber vermeye çalışacağım. İstediğiniz gibi fotoğraf makinesini de hemşireye teslim edicem çekip çekip size postalatıcam inşallah.

VE BU GÜN...
RABBİM TÜM YAŞ DÖNÜMLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN YASEMİNCİM SANA VE AİLENE MUTLULUK HUZUR DİLİYORUM opuyorumnanaktan

süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :):):)

İYİ Kİ DOĞDUN SUDE MELİİİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSS!!! Allah sağlıkla, mutlulukla nice nice yaşlar göstermeyi nasip etsin inşallah :) Doğum günün kutlu olsun birtanem :)

evet emin değilim ama şüphelendim birden
takıntı oldu artık bende valla moralim çok kötü
şu işleri yoluna koyup bi gidicem dr.emin olayım
içim rahatlasın.

beklerim canım dört gözle :1shok:

ayyy git abla git kendi kendini yeme git ve öğren doktordan ne olduğunu
sende rahat et

bu :1shok: dört göz simgesimi oluyor kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok çok kötü alıştı canım, nasıl alıştıracağım bilmiyorum, TV karşısına koymak istemiyorum çünkü dil gelişimi açısından çok zararlıymış, geçen gün bir makalede okudum ve tırstım doğrusu, çünkü çok acil durumlarda TV karşısına oturtup işimi hallediyordum, şimdi onu da yapamıyorum :(

ah ahhh bir süpürebilsem evi, henüz emeklemediği için üstünde durmuyorum ama emeklemeye başlayınca her gün toz alıp silip sürmek lazım, nasıl vakit bulacağım bilmiyorum delikafadulden sen niye yeni bir kadın arıyorsun? kadın mı bıraktı işi? inşallah bir an önce bulursun bir kadın canım, çok zor gerçekten :)

evet yaşıtlarından iri bir çocuk, aynı resimde gördüğün gibi, bana hatta sakın 5 aylık deme 7-8 aylık deki nazar değmesin diyorlar, karşıma yeni komşular taşındı, onların da 6 aylık bir kızı var, görünce 4 aylık falan zannettim ben, ufacık tefecik bir şey :) aman dediğin gibi sağlıklı olsun da önemli değil, erkek olduğu belli olsun oğluşıumun di mi ama? kaydirigubbakcemile3

aman aman iyi olsun minik kuşum, kıyamam yavruma Şeniz

haklısın hayatım, bunu bile bile söyledim sana ama işte bazen yavrularımız için bazı fedakarlıkları da yapmamız gerekiyor, inşallah kökten bir çözüm bulursun da hiç muhtaç kalmazsın onlara... oooohhhh baba kız keyif yapıyorlar ha? ne güzel :)

sabrediyorum hayatım, sabretmeyip ne yapacağım zaten? mafoldumben

valla söylediğinden beri heyecan yaptım ve ben de hayaller kurmaya başladım :) heyecanla sizleri bekliyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ben de öpüyorum tatlım :)

süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :):):)

allah yardımcın olsun ablacım ya ne diyim valla zor peki oyuncaklarla oynamaya başlamadımı hiç şöyle ışıklı müzikli renkli oyuncaklar ilgisini çekmiyormu versen eline onlarla oyalansa olmazmı

valla ablacım kadından ilk zamanlarda çok çok memnundum hatırlarsan ben hamile iken doğum izininde evdeyken gelmeye başlamıştı o zamanlar gerçekten çok iyi idi yaptığı işe dikkat ediyordu titiz davranıyordu mala zarar vermiyordu elan ama tabi nasılki ben işe başladım artık onu evde yalnız bırakmaya başladım titizlik gitti yine iş yapıyor ama yalap şalap eşim kadın çıktıktan sonra arkasından kaaç yerde örümcek ağsı vs gösterdi bana birde biz evde yokuz diyoruz kapıları kapalı tut kedi köpek girer yukarda olursun görmezsin yok anam inadına sanki kadın dış kapıyı açık bırakıyor kendisi yukarıda ulen alt katı tamamen götürseler ruhu duymayacak defalarca söyledik ama ben ayrı eşim ayrı birde evdeki eşyalara zarar vermeye başladı artık nasıl hor kullanıyorsa sen düşün halı yıkama mak. onun yüzünden servise gitti nasıl becerdi ise bir parçasını krımış kullanırken tabi bunların hepsini geçtim asıl son damla para mevzusu oldu. bana söylediğinden daha fazla veriyordum ben her hafta geldiğinde o benden 60 istiyordu ben 70 veriyordum geçen seneden beri düşün bizim ev dubleks hani çok uğraşıyor diye hiç demiyordu fazla para var burda diye bir keresinde 60 verdim oy oy oy o zam yapmışta bana söylememişte bu mevzu canımı çok sıktı iyi niyetimi kullandı düştü gözümden bende gelmesin artık dedim şimdi yeni kadın arıyorum güveneceğim gerçekten evi gibi hareket edecek.

bencede yaa maşallah sen 8 aylık de paşamız için
erkek o erkek annesi delikanlı :nazar: :nazar:

bende heyecanla bekliyorum valla ablacım yaa tatile gerçekten çok ihtiyacım var buralardan 15 günlüğünede olsa uzaklaşmam gerek bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz

Sende süperrrsiinnnnnn :lepi:

iki satır yazdım, uyandı benim ki, sonra görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi :)

neyse hadi git sen paşamıza bak annesi fırsat bulursan gelirsin
gelirsende sevinirim. opuyorumnanaktan

Canım benimmm iyiyim canım çok şükür cerende iyi maşallah nasıl olsun
herşey yolunda tatlım bir yaramazlık yok şükürki sen nasılsın işler yoğun sanırım çok sık gelmiyorsun.
oh maşallah kuzuma hep iyi olsun bu çocuklar hep gülsünler inşalah cerene babaannesimi bakıyor ben annen bakıyor sanıyordum neyse hayırlsıı olsun
yeni kadın arıyormuşsun inşallah gönlüne göre güvenilir birini bulursun kuzum
bedne iyiyim canım şükürler olsun evet bu aralar yine tempo arttı ama biticek az kaldı yine gelicem

günaydın canım.opuyorumnanaktan
yoğunluk gibi olsa herşey keşke.geçti dediğim
bi hastalığım vardı
sanırım kendini yenileme çabasında :sinifsinif:
hani derlerya, herkesin bir derdi var diye.....
neyse sende nevar ne yok ablacım
herşey yolundamı
günaydın abla aa geçmiş olsun abla okudum bence hemen bir doktora git
ihmal etme allah şifa versin yolunda abalam yolunda şükürler olsun

Canlarım selam..

VE BU GÜN...
işte bu sendende bu beklenirdi canım sen bana diyorsun ama asıl melke sensin
harikasınnn

SUDE MELİSİMİZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MİNİĞİM RABBİM AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH DAHA NİCE NİCE YILLARA .YASEMİNCİM RABBİM AĞIZ TADINIZI HİÇ BOZMASIN İNŞALLAH ÇOK TEBRİK EDERİMopuyorumnanaktan
elimden geleni yapıyorum canım :) hiç merak etme, o günler de gelecek ve sen de tüm zamanını o minik mucizene adayacaksın :) ben de sizleri ve sohbetlerimizi özledim valla :)
inşallah ablacım inşallah sabırla bekliyorum
rüzgarcığımız biraz daha büyüsünde bol bol özlem gideririz artık

iki satır yazdım, uyandı benim ki, sonra görüşürüz kızlar, öptüm hepinizi :)

tamam ablam hadi görüşürüz çok dikkat edin kendinize allaha emanet olunopuyorumnanaktan

Slm canlar ınŞallah herkes ıydır..aras kayıfsız bıraz mızırdanıyo ŞÜkÜr hasta deĞıl gıremıyorum ÖptÜm k.ı.b

oh maşallah kuzuma hep iyi olsun bu çocuklar hep gülsünler inşalah cerene babaannesimi bakıyor ben annen bakıyor sanıyordum neyse hayırlsıı olsun
yeni kadın arıyormuşsun inşallah gönlüne göre güvenilir birini bulursun kuzum
bedne iyiyim canım şükürler olsun evet bu aralar yine tempo arttı ama biticek az kaldı yine gelicem

harikasınnn

canım benimmm ceren iyi tatlım evet bencede bütün bebişler iyi olsun canım yaa

evet canım bir süredir eşimin annesi bakıyor cerene mafoldumben
elde olmayan sebeplerden dolayı malesef üzülerek yazıyorumki durumlar böyle mafoldumben

sorma canım yaa kadın evdeki bütün eşyaya zarer verdi neyse bir tarafını ya çizdi ya kırdı kastımı vardı anlamıyorumki :olmaz:

bende de tempo yoğun bir muhasebe işine bir diğerlerine koşturup duruyorum bu koşuşturmacada birde kilo versem ya kaydirigubbakcemile3

canımmm sende harikasın birtanemmmmm opuyorumnanaktan

Slm canlar İnŞallah herkes İydİr..aras kayİfsİz bİraz mızırdanıyo ŞÜkÜr hasta deĞİl gİremİyorum ÖptÜm k.İ.b

canım bizler iyiyiz şükür bildiğin gibi
arasa ne oldu güzelim hayırdır yaaaa

Sude melısımızın doĞum gÜnÜn kutlu olsun rabbım bır ÖmÜr boyu aılesıyle mutlu huzurlu gÜzel bır hayat yaŞasın ınŞallah

Canlarım selam..

VE BU GÜN...

Canım sen bitanesin. Çok teşekkür ederim. Geçen sene bugünü dün gibi hatırlattın bana. Bugün kızım tam 1 yaşında teyzeleri ellerinizden öper. Cumartesi akşamı babanne süpriz yaptı bize. Aslında 23 nisan cuma günü doğum günüsünü kutlayacaktık ama erken kutlamış olduk. Bana onu veren Rabbime kurban olurum Allahıma çok şükür geldi meleğim, Allah olmayanlara nasip etsin inşallah.

$Fotoğraf0244.webp

$Fotoğraf0249.webp

$Fotoğraf0240.webp

$Fotoğraf0235.webp

$02.webp

kızım iyileşmiş dün dr a götürdük dr um bir haftadailaçlarla hiçbişeyi kalmamış dedi boğazları düzelmiş ben dr sordum son iki gündür tek tük öksürüyo vede uyurken hırıltılı uyuyo dedim oda ciğerleri falan iii o sadec diş çıkarma belirtileri dedi içim rahatladı ama diş olayımız çok kötü gecenin yarısı uykusundan ağlayarak feryat figan kalkıyo

kızımı soran candostlarım çok teşekkür edrim kızçem düzeldi benimde keyfim yerine geldi

Canım sen bitanesin. Çok teşekkür ederim. Geçen sene bugünü dün gibi hatırlattın bana. Bugün kızım tam 1 yaşında teyzeleri ellerinizden öper. Cumartesi akşamı babanne süpriz yaptı bize. Aslında 23 nisan cuma günü doğum günüsünü kutlayacaktık ama erken kutlamış olduk. Bana onu veren Rabbime kurban olurum Allahıma çok şükür geldi meleğim, Allah olmayanlara nasip etsin inşallah.

Eki Görüntüle 42264

Eki Görüntüle 42265

Eki Görüntüle 42266

Eki Görüntüle 42267

Eki Görüntüle 42268

Canım beniiimmmmmmm sende birtanesin tatlımmmm opuyorumnanaktan
woowww süpriz doğum günü partisi varmış keşke bizde olaydıkta sude hanımın ilk pastasından tadaydık
umarım ömrünüz hep o pasta tadında olur canımın içi....
uzun sağlıklı huzur dolu yaşlar diliyorum sudemize opuyorumnanaktan
tabikide sizlerede opuyorumnanaktan

Kızlarrrr herkese merhabalar

aynurcum hoşgeldiiiiiiinnnnnnn nasılsın yafrummm opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz teyzesi. amiiinnnnn diyorum duana cümlemizle aminn inşallah..

İYİ Kİ DOĞDUN SUDE MELİİİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSS!!! Allah sağlıkla, mutlulukla nice nice yaşlar göstermeyi nasip etsin inşallah :) Doğum günün kutlu olsun birtanem :)

Canım benim çok teşekkür ederim.

harikasınnn

SUDE MELİSİMİZ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MİNİĞİM RABBİM AİLENLE BİRLİKTE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH DAHA NİCE NİCE YILLARA .YASEMİNCİM RABBİM AĞIZ TADINIZI HİÇ BOZMASIN İNŞALLAH ÇOK TEBRİK EDERİMopuyorumnanaktan

amiiiin canım benim Darısı başına inşallah tüm kalbimle.

Sude melİsİmİzİn doĞum gÜnÜn kutlu olsun rabbİm bİr ÖmÜr boyu aİlesİyle mutlu huzurlu gÜzel bİr hayat yaŞasın İnŞallah

çok teşekkür ederiz tatlım...

Canlarım hepbirlikte nice senelere inşallah.
Gülçinim mahvettin beni Allah razı olsun senden melakem... :gitme::gitme:
Hepbirlikte nice nice mutlu senelere inşallah..:nazar:
Sude Melis hanım ellerinizden öper teyzeleri..:emir_bebek:

Canım beniiimmmmmmm sende birtanesin tatlımmmm opuyorumnanaktan
woowww süpriz doğum günü partisi varmış keşke bizde olaydıkta sude hanımın ilk pastasından tadaydık
umarım ömrünüz hep o pasta tadında olur canımın içi....
uzun sağlıklı huzur dolu yaşlar diliyorum sudemize opuyorumnanaktan
tabikide sizlerede opuyorumnanaktan

aynurcum hoşgeldiiiiiiinnnnnnn nasılsın yafrummm opuyorumnanaktan

iyiyim yafrum sen nasılsın minikkuşum nasıl kaynınanmı bakıyor üfffff mecbur olmanın nedeni özel değilse söylermisin ne seni kaynanana mecbur etti senağlama

Back
X