annelik böyle bir şey işte :) biliyorsun şu an büyük sıkıntı içindeyiz ama Allah'a yine de şükrediyorum oğlum sağlıklı, Allah bugünümüzü aratmasın, yeter ki oğlum sağlıklı ve uzun ömürlü olsun ben bu sıkıntıları yaşamaya razıyım diyorum :) annelik işte :)
hiç sorma, fena esir aldı valla beni, bugün 1 saat uyudu o arada geldim ama uyandıktan sonra mümkün değil uyutamadım gün içinde tekrar, oysa bebeklerin normalde günde iki defa uyuması gerek, bizim ki yok anam, uyuyacak diye aklı çıkıyor, ne yapacaksa uyanıkken, bugün akşam üstü uyutmaya çalışırken aynen şunu söyledim "sen var ya, büyünce ben senden bir şey istediğimde anne benim uykum var yatıp uyuyacağım dersen, burnundan fitil fitil getireceğim ve bu seferde ben uyutmayacağım" dedim, sanki anlamış gibi muzur muzur güldü suratıma, eşşek kafalı ya :) aaahhhh ahhh neler demiyorum ki uyutmak için bir bilsen, ne diller döküyorum ama nafile mafoldumben biz de seni öpüyoruz melloş teyzesi opuyorumnanaktan
aaaa geçmiş olsun güzelim, nerden çıktı şimdi bu ya?

çok üzüldüm, dualarım Aras'la canım, inşallah her şey yolundadır, lütfen bizi de hemen haberdar et olmaz mı? tekrar geçmiş olsun