Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm nasılsınız giremiyorum ikigündür bebişi doktora götürüyoz arasın böbreğinde genişleme var onun kontrolune dün idrar tahlili bu gün filim çekildi yarın sonuçlar alınacak muhtemelen siz biz sonuçaları alırken okursunuz dua edin teyzeleri ii çıksın sonuçları . filmi zorçekiliyo ya damar yolu açtılarilaç verdiler 40 dakika makinada kaldı yavrum öle çekildi küçücük beb anlamıyo kıpranıyoı mecbur bağılyolar ama çok şükür oda geçti inşallah bi daha gerek kalmaz ii çıkarda geçmişe bakamadım her kesiydir inaşallah...

keşke her zorluk böyle olsa ablam razıyım ben
cerenimin yüzü gülüyor ya o bana yetiyor ben her gece uykusuz kalayım nolacak :asigim:
annelik böyle bir şey işte :) biliyorsun şu an büyük sıkıntı içindeyiz ama Allah'a yine de şükrediyorum oğlum sağlıklı, Allah bugünümüzü aratmasın, yeter ki oğlum sağlıklı ve uzun ömürlü olsun ben bu sıkıntıları yaşamaya razıyım diyorum :) annelik işte :)
filizcim yine bir görünüp kaçmışsın , yani maşallah rüzgar beyde seni esir almış yaniii.
desenki; oğlum kocaman oldun,neredeyse melloş teyzenin boyuna geldin ,artık
beni bırakıp kız peşinde koşsan,bende,şurda arkadaşlarla
iki sohbet etsem nolurduuuuu ,anlarmı bizim kuzucuk annesi kaydirigubbakcemile3
senide rüzgarımıda çoook öpüyorum opuyorumnanaktan
hiç sorma, fena esir aldı valla beni, bugün 1 saat uyudu o arada geldim ama uyandıktan sonra mümkün değil uyutamadım gün içinde tekrar, oysa bebeklerin normalde günde iki defa uyuması gerek, bizim ki yok anam, uyuyacak diye aklı çıkıyor, ne yapacaksa uyanıkken, bugün akşam üstü uyutmaya çalışırken aynen şunu söyledim "sen var ya, büyünce ben senden bir şey istediğimde anne benim uykum var yatıp uyuyacağım dersen, burnundan fitil fitil getireceğim ve bu seferde ben uyutmayacağım" dedim, sanki anlamış gibi muzur muzur güldü suratıma, eşşek kafalı ya :) aaahhhh ahhh neler demiyorum ki uyutmak için bir bilsen, ne diller döküyorum ama nafile mafoldumben biz de seni öpüyoruz melloş teyzesi opuyorumnanaktan
slm nasılsınız giremiyorum ikigündür bebişi doktora götürüyoz arasın böbreğinde genişleme var onun kontrolune dün idrar tahlili bu gün filim çekildi yarın sonuçlar alınacak muhtemelen siz biz sonuçaları alırken okursunuz dua edin teyzeleri ii çıksın sonuçları . filmi zorçekiliyo ya damar yolu açtılarilaç verdiler 40 dakika makinada kaldı yavrum öle çekildi küçücük beb anlamıyo kıpranıyoı mecbur bağılyolar ama çok şükür oda geçti inşallah bi daha gerek kalmaz ii çıkarda geçmişe bakamadım her kesiydir inaşallah...

aaaa geçmiş olsun güzelim, nerden çıktı şimdi bu ya? :( çok üzüldüm, dualarım Aras'la canım, inşallah her şey yolundadır, lütfen bizi de hemen haberdar et olmaz mı? tekrar geçmiş olsun

annelik böyle bir şey işte :) biliyorsun şu an büyük sıkıntı içindeyiz ama Allah'a yine de şükrediyorum oğlum sağlıklı, Allah bugünümüzü aratmasın, yeter ki oğlum sağlıklı ve uzun ömürlü olsun ben bu sıkıntıları yaşamaya razıyım diyorum :) annelik işte :)

hiç sorma, fena esir aldı valla beni, bugün 1 saat uyudu o arada geldim ama uyandıktan sonra mümkün değil uyutamadım gün içinde tekrar, oysa bebeklerin normalde günde iki defa uyuması gerek, bizim ki yok anam, uyuyacak diye aklı çıkıyor, ne yapacaksa uyanıkken, bugün akşam üstü uyutmaya çalışırken aynen şunu söyledim "sen var ya, büyünce ben senden bir şey istediğimde anne benim uykum var yatıp uyuyacağım dersen, burnundan fitil fitil getireceğim ve bu seferde ben uyutmayacağım" dedim, sanki anlamış gibi muzur muzur güldü suratıma, eşşek kafalı ya :) aaahhhh ahhh neler demiyorum ki uyutmak için bir bilsen, ne diller döküyorum ama nafile mafoldumben biz de seni öpüyoruz melloş teyzesi opuyorumnanaktan

aaaa geçmiş olsun güzelim, nerden çıktı şimdi bu ya? :( çok üzüldüm, dualarım Aras'la canım, inşallah her şey yolundadır, lütfen bizi de hemen haberdar et olmaz mı? tekrar geçmiş olsun

baştan beri vardı ablacım bakalım inşallah ii çıkar sonuçları etmemi abla tabi haberdar ederim saol teyzezi..öptük seni ve minik paşanı...

gunaydin81f672as4.gif

canım çok geçmiş olsunçok üzüldüm allahın izniyle güzel sonuçlar çıkıcak canım sen üzülme güzel şeyler düşün dularımdasın canım

günaydın canım nasılsın

filizcim yine bir görünüp kaçmışsın , yani maşallah rüzgar beyde seni esir almış yaniii.
desenki; oğlum kocaman oldun,neredeyse melloş teyzenin boyuna geldin ,artık
beni bırakıp kız peşinde koşsan,bende,şurda arkadaşlarla
iki sohbet etsem nolurduuuuu ,anlarmı bizim kuzucuk annesi kaydirigubbakcemile3
senide rüzgarımıda çoook öpüyorum opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım benimmmm çok çok çok geçmiş olsun tatlımmmm
dualarımız seninle birtanemmmm
seninde sınavın buymuş demek canımm bu günlere şükür allah beterinden korusun
umarım herşey çok güzel gelişir ve temiz çıkar sonuçlar :Saruboceq:

evet ablaammm aynen öyle ANNELİK böyle bir şey işte....
Anne olunca insan herşeye tahammül edebiliyor herşeye abretmesini öğreniyor yeterki miniklerimiz iyi olsun diye.
Dediğin gibi ablacım allah bu günlerimizi aratmasın :Saruboceq:

günaydın herşey yolundadır umarım.
haftasonu pikniğimiz var,havalarda bir tuhaf
yağsammı yağmasammı diyor.
artık allaha emanettiz buyrunnnnnnnnn

canım beniiim.tüm dualarımız sizinle fatoşum inşallah
hiçbi sorun çıkmaz.allah yardımcınız olsun ablacım.
öpüyorum kuzucumu opuyorumnanaktan

Günaydınnn birtanem iyiyim şükür sen nasılsın tatlım
neler yapıyorsun
spor diyet devammı ne durumdasın
bedn iyiyim canım şükürler olsun çalışıyoruz koşturmaca
evet canım tam gaz devam daha tartılmadım ama daha hafif hissediyorum kendimi
gerçekten işe yarıyormu psikoljikmi görücez
günaydın herşey yolundadır umarım.
haftasonu pikniğimiz var,havalarda bir tuhaf
yağsammı yağmasammı diyor.
artık allaha emanettiz buyrunnnnnnnnn

günaydın abla nasılsın yolunda sen neler yapıyon işler yoğun galiba
ooo süper bedne pikniğe gitmek isitiyorum inşallah hava güzel olur da tadını çıkarıısınız

tabi canım sen nedersen yapar merak etme :roflol:
yat de yatsın kalk de kalksın.yada sen kendini avut bizaman.
inşallah büyüyüncede görüşürüz.
benim oğlan küçükken daha iyiydi.oooooof of nerde ogünler.
şimdi sarıl sev birgün onu bile istemiyor erkek çocuğu .
ay içini karartmıyayım daha fazla. yaşayarak gör.
belki rüzgar akıllı çıkıp beni utandırır inşallah. opuyorumnanaktan

bedn iyiyim canım şükürler olsun çalışıyoruz koşturmaca
evet canım tam gaz devam daha tartılmadım ama daha hafif hissediyorum kendimi
gerçekten işe yarıyormu psikoljikmi görücez

günaydın abla nasılsın yolunda sen neler yapıyon işler yoğun galiba
ooo süper bedne pikniğe gitmek isitiyorum inşallah hava güzel olur da tadını çıkarıısınız

canım nasılsın.bugün pek işyok gibi yeni bişey çıkmazsa.
şirket pikniği bizimki .bizim çiftliğe gidicez kısmetse.
allahım lütfen yağmasın bu cumartesi :Saruboceq:
sende nevar ne yok ablacım

fatoşşş arasımıza geçmiş olsun ii haberlerini getir bize inşallah çok üzme kendini eltimin bebişindede vardı hatta anne karnındayken farkettiler doğduktan sonra bi iki kontrolde halloldu hiç meraklanma sen geçiyor

fatoşşş arasımıza geçmiş olsun ii haberlerini getir bize inşallah çok üzme kendini eltimin bebişindede vardı hatta anne karnındayken farkettiler doğduktan sonra bi iki kontrolde halloldu hiç meraklanma sen geçiyor

MRHB canım .
nasılsın, kuzucuk nasıl opuyorumnanaktan

canım nasılsın.bugün pek işyok gibi yeni bişey çıkmazsa.
şirket pikniği bizimki .bizim çiftliğe gidicez kısmetse.
allahım lütfen yağmasın bu cumartesi :Saruboceq:
sende nevar ne yok ablacım

iyyim ablkacım çok şükür sağol
inşalah yağmaz ablacım
bende aynı spor ve diyete başladım
onun dışında aynı canım

kız melloş bundan sonra abla demicem sana melloş dicem olurmu
bide söz en kısa zamanda resimleri koycam aslında resim albümüm vardı sonradan silmiştim
senin için tekrar koyucam

Back
X