Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canlarım hepinize günaydınn nasılsınızzz
ben dün yoktum çünkü çok ağrım vardı işe gelmedim
malum cumartesi günü ayak parmaklarıma protez takıldı ve üç gündür acı ağrı sancı hat safhada bu sabah kalktım geldim işe bakalım ilerleyen saatlerde ne olucak umarım günü ağrısız geçiririm
sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım.

malum cumartesi günü ayak parmaklarıma protez takıldı ve üç gündür acı ağrı sancı hat safhada bu sabah kalktım geldim işe bakalım ilerleyen saatlerde ne olucak umarım günü ağrısız geçiririm

günaydın hayatım çok geçmiş olsun kimbilir nasıl canın acıyordur peki dr bidaha tekrarlamaz dedimi peki bu ağrılar nekadar sürücekmiş bu arada benim minik kuşum nasıl

fatoşcum büyük geçmiş olsun valla nazar var herhalde sizde allah korumuş arasımda iyiki hasta olmadı başınızdan bi tuz çevirin bide sadaka verin belalar gitsin ben çok inanırım böyle şeylere kem göz ve nazar herşeye sebep olur

merhaba kızlar nasılsınız
hepinizin geçmş anneler günü kutlu olsun yavrularınızla birlikte sağlıkla nice günlere inşallah
burcum çok teşekkür ederim hayatım sağol seninde anneler günün kutlu olsun miraç nasıl öp onu benim için
gülçin canım çok ama çok geçmiş olsun allah şifa versin canım inşallah birdaha tekrarlamazda aynı sıkıntıları yaşamassın nasıl protez taktılar ya anlamadım ben dilerim ağrılarında biran önce diner bitanem ceren nasıl kocaman öpüyorum onuda
fatoşcum canım nasılın sanada çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korusun ya çok şükür atlattınız aras nasıl canım
jerorcum canım nasılsın bitanem nasıl gidiyor işler cemre nasıl çıktımı dişleriniz
meloş ablam sen nasılsın senşnde anneler günün kutlu olsun

hepinizin geçmş anneler günü kutlu olsun yavrularınızla birlikte sağlıkla nice günlere inşallah
burcum çok teşekkür ederim hayatım sağol seninde anneler günün kutlu olsun miraç nasıl öp onu benim için
gülçin canım çok ama çok geçmiş olsun allah şifa versin canım inşallah birdaha tekrarlamazda aynı sıkıntıları yaşamassın nasıl protez taktılar ya anlamadım ben dilerim ağrılarında biran önce diner bitanem ceren nasıl kocaman öpüyorum onuda
fatoşcum canım nasılın sanada çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah korusun ya çok şükür atlattınız aras nasıl canım
jerorcum canım nasılsın bitanem nasıl gidiyor işler cemre nasıl çıktımı dişleriniz

canım benim ben iyiyim işler iyi gidiyo diyemicem çalıştığım mağaza kapanıcak temmuz 31 de onun için çok üzgünüm nedeni ise açıldığı günü biliyorum 10. senem çalıştığım ve çoçuğum gibiydi ama iş açışından üzülmüyorum eşime dedim iş bul bana diye oda temmuzdan sonra tatile çıkarız kışa kadar kızınla birlikte olursun kışın bakarım dedi tabi benim çıkmam onun işine geliyo çünkü çalışmam konusunda fazla destek değil bana sadece senin kararlarına saygı duyuyorum der hep o yüzden biraz sevindirik oldu ama ben kararlıyım iş bakıcam ve yine çalışıcam

arifem sen nasılsın ohh kilolar gidiyo bende bugün diyete başladım tahıl gevrekleri ile kahvaltı yapıyorum nasıl olsa kızım emmeyi bıraktı 10. aya girince hiç emmek istemedi sağlık olsun bende tam hız diyete başladım bozmazsam arifem cemrede iyi malesef daha dişlerimiz çıkmadı sıkıntısı çok acı şekilde devam ediyo içim eziliyo yavrum ağladıkça mafoldumben mafoldumben ama dr um geç çıksın geç dökülür daha iyi diyo ama bunlar beni ferahlatmıyo zavallı yavrum geceleri çığlık çığlığa hani büyük insanın dişi ağrır kafasını dayıcak yer bulamaz ya gece kıvranıp duruyo jelde sürüyorum ama bizden böyle arife abla cemrem seni kocaman öpüyor opuyorumnanaktan

günaydın hayatım çok geçmiş olsun kimbilir nasıl canın acıyordur peki dr bidaha tekrarlamaz dedimi peki bu ağrılar nekadar sürücekmiş bu arada benim minik kuşum nasıl

canım benimm çok çok çok sağolasın hayatım
evet çok canım yandı malesef allahtan bu gün daha iyiyim önceki günlere nazaran
yani kesim düzgün olduğu taktirde bir daha tekrarlama şansı çok düşük ve bir daha tekrarlamaması için elimden geleni yapıcam pedikürse pedikür artık ne varsa yapıcam çünkü çok acı çektim
yani sezeryan oldum bu kadar canım yanmadı yemin ederim yaaa :çok üzgünüm:

bu ağrılar üç- dört gün sürer dedi zaten üç günü geçti ama bu gün daha iyi iltihap kurudkça ağrı hafifliyor ama tabi protezler 25 gün takılı kalıcakmış ayaklarımda :çok üzgünüm:
bakalım şu tedavi sürecini bir atlatsam valla yeniden doğmuş gibi olucam özgürlüğüme kavuşucam zemuszemus

minik kuşun iyi teyzei ellerinde öper
ayaklarım sarılı ya bakıp bakıp şaşırıyor zavallım anlamaya çalışıyor :1shok:

arifeeemm hoş geldin meleğim nerelerdesin sen yaaa görünmüyorsun kaç zamandır
iyimisin tatlım

sağol canım geçiyor inşallah yavaş yavaş işte
canım hatırlarsan ben şubatta tırnak batması için hastaneye gittiydim yaa cerrah tırnağımın batan kısımlarını kestiydi çektirmek istemedğim için ama tabii kestiği yre yarıda kaldığı için daha fecii battı ve çekilmesi şart olmuştu tırnağımın ben çok araştırdım fakat kimse asla çektirmeyi önermiyor tekrarlama ve acı çok fazla imiş. bunu dışında bir dr. buldum ist.da sadece o yapıyor bu işlemi lokal anestezi ile batan kısma protez takıyor tırnağı kaldrıp altına tırnak ete batmadan dışa doğru uzuyr bu yüzden de zaten 1 aya yakın kalıyor o protrezler
a bak linki koyayımda ordan bak daha iyi anlarsın canımcım

http://www.neolazer.com/?sf=icerik&ktg=1547&mad=Tirnak-Batmasi-Tedavisi:-Protez-Ortez-Yontemi

işte böyle şekerim
şimdi tedavi sürecindeyiz umarım çektiğim acılara değecek ve bu işkence bitecek :Saruboceq:

cerende iyi birtanem öpüyor seni opuyorumnanaktan

canım benim ben iyiyim işler iyi gidiyo diyemicem çalıştığım mağaza kapanıcak temmuz 31 de onun için çok üzgünüm nedeni ise açıldığı günü biliyorum 10. senem çalıştığım ve çoçuğum gibiydi ama iş açışından üzülmüyorum eşime dedim iş bul bana diye oda temmuzdan sonra tatile çıkarız kışa kadar kızınla birlikte olursun kışın bakarım dedi tabi benim çıkmam onun işine geliyo çünkü çalışmam konusunda fazla destek değil bana sadece senin kararlarına saygı duyuyorum der hep o yüzden biraz sevindirik oldu ama ben kararlıyım iş bakıcam ve yine çalışıcam

arifem sen nasılsın ohh kilolar gidiyo bende bugün diyete başladım tahıl gevrekleri ile kahvaltı yapıyorum nasıl olsa kızım emmeyi bıraktı 10. aya girince hiç emmek istemedi sağlık olsun bende tam hız diyete başladım bozmazsam arifem cemrede iyi malesef daha dişlerimiz çıkmadı sıkıntısı çok acı şekilde devam ediyo içim eziliyo yavrum ağladıkça mafoldumben mafoldumben ama dr um geç çıksın geç dökülür daha iyi diyo ama bunlar beni ferahlatmıyo zavallı yavrum geceleri çığlık çığlığa hani büyük insanın dişi ağrır kafasını dayıcak yer bulamaz ya gece kıvranıp duruyo jelde sürüyorum ama bizden böyle arife abla cemrem seni kocaman öpüyor opuyorumnanaktan

aynrucum hayırdır neden kapanıyor iş yeriniz
işler çokmu kötü şekerim
senin adınada iş yeri sahibinin adınada çok üzüldüm canım yaaa
hakkınızda hayırlısı :Saruboceq:

hayırdır canım neden kapanıyor işyeriniz kriz falanmı çok üzüldüm senin adına diğer iş arkadaşlarınıda tabiki hayırlısı olsın canım inşalalh istediğin gibi olur herşey
diyete devam ama spora ara verdim malum günlerin içindeyim ama yine gelmek bilmedi benim adetim çok canım sıkılıyor bu duruma çok ne adet olabliyorum nede anne napcam bilmiyorum artık çok koyuyor bu durum bana kendimi çaresiz hissediyorum çok karışığım aynurcum çok
ay kıyamam ben kuzuma ya bi çıksaydıda rahatlasaydı yavrucak hay allah ya ay yerim ben onuuuopuyorumnanaktan
yani kesim düzgün olduğu taktirde bir daha tekrarlama şansı çok düşük ve bir daha tekrarlamaması için elimden geleni yapıcam pedikürse pedikür artık ne varsa yapıcam çünkü çok acı çektim

bu ağrılar üç- dört gün sürer dedi zaten üç günü geçti ama bu gün daha iyi iltihap kurudkça ağrı hafifliyor ama tabi protezler 25 gün takılı kalıcakmış ayaklarımda :çok üzgünüm:
bakalım şu tedavi sürecini bir atlatsam valla yeniden doğmuş gibi olucam özgürlüğüme kavuşucam zemuszemus

iyimisin tatlım

canım hatırlarsan ben şubatta tırnak batması için hastaneye gittiydim yaa cerrah tırnağımın batan kısımlarını kestiydi çektirmek istemedğim için ama tabii kestiği yre yarıda kaldığı için daha fecii battı ve çekilmesi şart olmuştu tırnağımın ben çok araştırdım fakat kimse asla çektirmeyi önermiyor tekrarlama ve acı çok fazla imiş. bunu dışında bir dr. buldum ist.da sadece o yapıyor bu işlemi lokal anestezi ile batan kısma protez takıyor tırnağı kaldrıp altına tırnak ete batmadan dışa doğru uzuyr bu yüzden de zaten 1 aya yakın kalıyor o protrezler

http://www.neolazer.com/?sf=icerik&ktg=1547&mad=Tirnak-Batmasi-Tedavisi:-Protez-Ortez-Yontemi

işte böyle şekerim
şimdi tedavi sürecindeyiz umarım çektiğim acılara değecek ve bu işkence bitecek :Saruboceq:

işler çokmu kötü şekerim

hoşbulduk canım iyi değilim galiba ben gülçinim:çok üzgünüm:
kafam çok karışık ne yapcam nerden başlıcam bilmiyorum yine günüm geçti ve kasılarımda ağrılar büyük ihtimalle sevgili kistim dayanamadı hasretime yine teşrif ettiler
bende artık kendiliğinden adet görmek istiyorum anne olmak istiyorum içim acıyor ya
rabbim daha büyük hastalık vermesin ama bende bebişimi kucaklamak istiyorum ay dayanamıcam mafoldumben
tekrar geçmiş olsun canım linki inceledim gerçekten iyi bir yöntemmiş inşalah tekrarlamıcak canım ama sitedeki uyarılarıda unutma sakın kesim şekli falan çok önemli
sen işini bilirsin canımm ay yerim ben opamuğuuopuyorumnanaktan

kafam çok karışık ne yapcam nerden başlıcam bilmiyorum yine günüm geçti ve kasılarımda ağrılar büyük ihtimalle sevgili kistim dayanamadı hasretime yine teşrif ettiler
bende artık kendiliğinden adet görmek istiyorum anne olmak istiyorum içim acıyor ya
rabbim daha büyük hastalık vermesin ama bende bebişimi kucaklamak istiyorum ay dayanamıcam mafoldumben
tekrar geçmiş olsun canım linki inceledim gerçekten iyi bir yöntemmiş inşalah tekrarlamıcak canım ama sitedeki uyarılarıda unutma sakın kesim şekli falan çok önemli

canım benimmmm birtanemmm okudum yazını inan bende kötü oldum hayatım yaaa
sana ne desem boş artık biliyorum hiç bir söz hiç bir örnek seni teselli etmeye yetmiyor artık farkındayım haklısın az değil ne zamandır bekliyorsun miniğini o yüzden artık sei teselli etmek için bir şeyler sarf etmicem ağla bağır haykır yeterki içine atma meleğim küsme etrafa kendine hayat dolu ol kıpır kıpır zemuszemus ve bu düşünceyi mümkün olabildiğince uzaklaştırmaya çalış
tutki tutki yeni evlisin tazecik çıtırcık gelinsin ve daha bebek düşünmüyorsun öyle düşlün canım benim ama yeterki karamsar olma üzme kendini bebeğim lütfen :teselli: :teselli:

dünürüm geçmiş olsun yaa merak ettim bende görmeyince bugunde ben pek bakamadım pc ye şimdi gördüm yazını umarım çabuk geçer ağrın ya

canım yaa böyle ümitsiz olma lütfen biliyorum nasıl zor bi durum ama nolur olumlu bak bebeğin kucağına gelicek ben inanıyorum

canım kıyamam çok geçmişolsun.kaldıki
ordaki resimlere bakmak bile insanın canını yakmaya yetiyor.
:teselli: neyse düşünki yakında kabus bitecek :dance:
tırnak batman tarih olacak alkisalkisalkis
pembe pamukhelvam nasıl onu koooos kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

bitanem canım zaten ben yazdım çocuk doğuran değil
kendini anne hisseden annedir.ben çok çocuk isteyen gördüm kendimde dahil.
nedense sen çok farklı geliyosun bana Şeniz
benim allahtan ilk istediğim çocuklarım için sağlık,
sonraki dileğim samimiyetle söylüyorum senin
anne olduğunu duymak.
candan diliyorum allahım en uygun zamanda arifemi anne yap ,sağlık ve mutlulukla büyütsün bebişini.lütfen ablacım sende sakın ümütsiz olma kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

canım üzüldüm işyerinin kapanacağına:1no2:
ama olsun aynurcum allah bir kapıyı kapatırsa ötekini açarmış.
şansın açık olsun ,umarım kendi paranı kazanmaya devam edersin.kaydirigubbakcemile5

hayırdır canım neden kapanıyor işyeriniz kriz falanmı çok üzüldüm senin adına diğer iş arkadaşlarınıda tabiki hayırlısı olsın canım inşalalh istediğin gibi olur herşey
diyete devam ama spora ara verdim malum günlerin içindeyim ama yine gelmek bilmedi benim adetim çok canım sıkılıyor bu duruma çok ne adet olabliyorum nede anne napcam bilmiyorum artık çok koyuyor bu durum bana kendimi çaresiz hissediyorum çok karışığım aynurcum çok
ay kıyamam ben kuzuma ya bi çıksaydıda rahatlasaydı yavrucak hay allah ya ay yerim ben onuuuopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
dünürüm geçmiş olsun yaa merak ettim bende görmeyince bugunde ben pek bakamadım pc ye şimdi gördüm yazını umarım çabuk geçer ağrın ya

sağolasın dünürr geçiyor yaa bu gün çok daha iyiyim şükür bakalım sanırım iltihap kuruyor artık ve çok ağrı yapmıyor
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım kıyamam çok geçmişolsun.kaldıki
ordaki resimlere bakmak bile insanın canını yakmaya yetiyor.
:teselli: neyse düşünki yakında kabus bitecek :dance:
tırnak batman tarih olacak alkisalkisalkis
pembe pamukhelvam nasıl onu koooos kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

çok çok çok teşekkür ederim ablam sağolasın
evet yaa resimleri gördükçe benimde canım acıyor çünkü aynısı benim ayağımda :çok üzgünüm:
neyse az kaldı hayırlısı ile inşallah geçicek ve dediğin gibi tarih olucak bu işkence hatırlamıcam bile koşçam kızımla beraber zemuszemus zemuszemus

pamuk helvan iyi maşşallah teyzesi ellerinden öper yanaklarınıda ısırırı kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlart ee biraz tünaydın oldu ama iş güç anca gelebildim şimdide eltime gitçem yarında arkadaşa gitçem çok geziyom galiba ama ne yapayım izmirde benim hiç kimsem yok böle gezmelerde olmasa kafayı sıyırcam kendi tarafımda 1 allahın kulu yok burda sizler nasılsınız
gülçincim geçmiş olsun canım ya bende acayip çekiyorum tırnak batmasını hemde iki baş parmağım ayakta antibiyotik kullandım bactrabon diye bi merhem kullanıyom biri geçti gibi biri çok acıyo hala bende yeni gördüm senin abaşına neler gelmiş canım çok geçmiş olsun..

ee diğer hatunlar nerdesiniz bakım nasılsınız hepiciğinizi öpüyorum
arifem canım benim ne desem boş ama ben rabbimin snei güldüreceğine canı gönülden inanıyorum...

iyimisin tatlım

işte böyle şekerim

işler çokmu kötü şekerim

canım üzülmene gerek yok ben iş açısından yada maddi olarak üzülmüyorum sadec 10 sene alışkanlık olmuş çoçuğum gibiydi o nedenle yoksa doğum sonrası evde otur dediydi eşim ben kabul etmemiştim şimdi iş bulana kadar yavrumla vakit geçiririm tamamen kapatılmıyo firma sadece belli dükkanlar canım evet iş piyasasında durgunluk vardı

hoşbulduk canım iyi değilim galiba ben gülçinim
rabbim daha büyük hastalık vermesin ama bende bebişimi kucaklamak istiyorum ay dayanamıcam
sen işini bilirsin canımm ay yerim ben opamuğuu

canım ya senden bu karamsar cümleleri duymaya alışkın değilim inan bizide üzüyosun artık tüm söylediklerimiz boş gibi düşünebilirsin ama şöyle düşün senin çoçuğun olmasına engel bir nedenin yok mevlam zamanı gelince kollarına teslim edecek o yavruyu tatlım bu arada korunmuyosanız eğer o batmalar felan iyiye işarette olabilir önceki yazımda da söylediğim gibi ağır diyet yapma ve ilaç kullanma belkide hayatını süprizi bigün hiç ummadığın anda seni bulucak inan ben bunu içten diliyorum benim iyi yürekli canım arkadaşım

günaydın arkadaşlart ee biraz tünaydın oldu ama iş güç anca gelebildim şimdide eltime gitçem yarında arkadaşa gitçem çok geziyom galiba ama ne yapayım izmirde benim hiç kimsem yok böle gezmelerde olmasa kafayı sıyırcam kendi tarafımda 1 allahın kulu yok burda sizler nasılsınız
gülçincim geçmiş olsun canım ya bende acayip çekiyorum tırnak batmasını hemde iki baş parmağım ayakta antibiyotik kullandım bactrabon diye bi merhem kullanıyom biri geçti gibi biri çok acıyo hala bende yeni gördüm senin abaşına neler gelmiş canım çok geçmiş olsun..

ee diğer hatunlar nerdesiniz bakım nasılsınız hepiciğinizi öpüyorum
arifem canım benim ne desem boş ama ben rabbimin snei güldüreceğine canı gönülden inanıyorum...

oohhh gez valla güzelim gez toz dolaş en iyisi sensin şimdi boşveeerrrr
havalarda açtı artık al paşayıda çıkar dışarılara temiz hava alsın yavru

canımmm aman diyim aman ben çok çektim ceren doğdu doğalı çekiyorum düşün 10 aydır azmı su değsin istemiyordum ayağıma acıdan ı yüzden melhemle falan olmuyor bu işler aklında olsun o tırnak battığı sürece o ete iltihap oluyor güzelim sakın ama sakın ihmal etme git bir doktora tedavi ol sonrası daha sancılı olabiliyor.

bu arada yazamadım bir türlü güzelim yaaa sizede çok geçmiş olsun valla nazar değmiş aman diyim arabada olanlar bu kadarla kalsın cicim yaaa okutun kendinizi sadaka verin valla allah muhafaza yaaa

canım üzülmene gerek yok ben iş açısından yada maddi olarak üzülmüyorum sadec 10 sene alışkanlık olmuş çoçuğum gibiydi o nedenle yoksa doğum sonrası evde otur dediydi eşim ben kabul etmemiştim şimdi iş bulana kadar yavrumla vakit geçiririm tamamen kapatılmıyo firma sadece belli dükkanlar canım evet iş piyasasında durgunluk vardı

öyle tabii güzelim insan iş yeri gibi değil evi gibi görüyr belli bir süre sonra o yüzden üzüldüm hayırlısı olsun ne diyim

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAAAARR.herkesi çoook öpüyorum.allah
sağlık,mutluluk versin hepinize (tabi banadaaakaydirigubbakcemile3)
bebişleri yerime öpüüün opuyorumnanaktan

Back
X