canım benimm çok çok çok sağolasın hayatım
evet çok canım yandı malesef allahtan bu gün daha iyiyim önceki günlere nazaran
yani kesim düzgün olduğu taktirde bir daha tekrarlama şansı çok düşük ve bir daha tekrarlamaması için elimden geleni yapıcam pedikürse pedikür artık ne varsa yapıcam çünkü çok acı çektim
yani sezeryan oldum bu kadar canım yanmadı yemin ederim yaaa :çok üzgünüm:
bu ağrılar üç- dört gün sürer dedi zaten üç günü geçti ama bu gün daha iyi iltihap kurudkça ağrı hafifliyor ama tabi protezler 25 gün takılı kalıcakmış ayaklarımda :çok üzgünüm:
bakalım şu tedavi sürecini bir atlatsam valla yeniden doğmuş gibi olucam özgürlüğüme kavuşucam zemuszemus
minik kuşun iyi teyzei ellerinde öper
ayaklarım sarılı ya bakıp bakıp şaşırıyor zavallım anlamaya çalışıyor :1shok:
arifeeemm hoş geldin meleğim nerelerdesin sen yaaa görünmüyorsun kaç zamandır
iyimisin tatlım
sağol canım geçiyor inşallah yavaş yavaş işte
canım hatırlarsan ben şubatta tırnak batması için hastaneye gittiydim yaa cerrah tırnağımın batan kısımlarını kestiydi çektirmek istemedğim için ama tabii kestiği yre yarıda kaldığı için daha fecii battı ve çekilmesi şart olmuştu tırnağımın ben çok araştırdım fakat kimse asla çektirmeyi önermiyor tekrarlama ve acı çok fazla imiş. bunu dışında bir dr. buldum ist.da sadece o yapıyor bu işlemi lokal anestezi ile batan kısma protez takıyor tırnağı kaldrıp altına tırnak ete batmadan dışa doğru uzuyr bu yüzden de zaten 1 aya yakın kalıyor o protrezler
a bak linki koyayımda ordan bak daha iyi anlarsın canımcım
http://www.neolazer.com/?sf=icerik&ktg=1547&mad=Tirnak-Batmasi-Tedavisi:-Protez-Ortez-Yontemi
işte böyle şekerim
şimdi tedavi sürecindeyiz umarım çektiğim acılara değecek ve bu işkence bitecek :Saruboceq:
cerende iyi birtanem öpüyor seni opuyorumnanaktan
aynrucum hayırdır neden kapanıyor iş yeriniz
işler çokmu kötü şekerim
senin adınada iş yeri sahibinin adınada çok üzüldüm canım yaaa
hakkınızda hayırlısı :Saruboceq: