Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hayırlı cumalar hepiciğinize canlarım benim uzun zamandır gelemiyorum yanınıza ama kalbim sizle geçmişi okuyorum sürekli bigün bende temelli uğrayabilicem vallla inanın o günü iple çekiyorum valla face sevdası felan yok bende ben geceleri bakabiliyorum ona bile

şimdi bi koşu resimlerine bakıcam cerenimin bye herkese

opuyorumnanaktan günaydın kızlar.
bebişler nasıl.valla nerdeyse 3 gün girmesem
bişey kaçırmış olmuyorum yani:umursamaz:
nasılsa fazla gelen yok gibi kaydirigubbakcemile
ya hiçmi vaktiniz yok 5 dk bariiii:çok üzgünüm:

Herkese merhaba dıycem ama kısmecıkler yok hepımız Çok suÇluyuz bu konuda Özellıkle ben topıĞı Çok ıhmal ettım bak ya ta arka sayfalara kaymıŞ topıĞımız sadece gÜlÇın gelmıŞ gÜnaydın demıŞ okadar nerde eskı canlı sohbetlerımızz offf offf ıÇım sıkıldı

Herkese merhaba dİycem ama kİsmecİkler yok hepİmİz Çok suÇluyuz bu konuda Özellİkle ben topİĞİ Çok İhmal ettİm bak ya ta arka sayfalara kaymıŞ topİĞİmİz sadece gÜlÇİn gelmİŞ gÜnaydın demİŞ okadar nerde eskİ canlı sohbetlerİmİzz offf offf İÇİm sıkıldı

sabahtan beri otuz kere geldim buraya baktım kimse yok gelen giden yok artık canı sıkılmasın diye bakmaktan vazgeçtşm bendeee :delphin:

Haklısın gÜlÇınım fırÇa atmakta valla Öyle ılgılenmıyoruz topıkle ÇoĞu tamamen terkettı hadı bız yıne takıp edıyoz ya hıÇ gelmeyenler

günaydın kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah
ben dün çok rahatsızdım kızlar böbreklerim ağrıyor bu aralar ya kum yada taş var heralde çok şükür bugün daha iyiyim kendimce bişiler yapıyorum umarım tamamen geçer

gülçinim nasılsın canım ceren nasıl parmağın geçtimi canım

meloş ablam nasılsın nasıl gidiyor işler yoğunmusunn hala

jerrorcum canım nasılsın ne yaptın kuzum ayrıldınmı iş yerinden cemre nasıl çıktımı hiç dişiniz

Haklısın gÜlÇİnİm fırÇa atmakta valla Öyle İlgİlenmİyoruz topİkle ÇoĞu tamamen terkettİ hadİ bİz yİne takİp edİyoz ya hİÇ gelmeyenler

valla aynurcum artık ben hiç kimseye bir şey söylemiyorum
çünkü zaten kimsenin burayı iplediği yok
herkes bir face sevdasına takılmış kalmış burada olmayanları orada sürekli görmek üzüyor beni
anlıyorumki burası sıkıcı olmuş artık orası çekici
sadece bu yüzden işte YAZIK diyorum....

günaydın kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah
ben dün çok rahatsızdım kızlar böbreklerim ağrıyor bu aralar ya kum yada taş var heralde çok şükür bugün daha iyiyim kendimce bişiler yapıyorum umarım tamamen geçer

gülçinim nasılsın canım ceren nasıl parmağın geçtimi canım

meloş ablam nasılsın nasıl gidiyor işler yoğunmusunn hala

jerrorcum canım nasılsın ne yaptın kuzum ayrıldınmı iş yerinden cemre nasıl çıktımı hiç dişiniz

canımmm çok geçmiş olsun hemen doktora git muayene ol test tahlil yapsınlar öğren ne olduğunu böbrek taşı çok zor bizim ailede ben hariç herkeste var malesef ve çok çektiler canım yaaa mutlaka doktora git ihmal etme.

ben daha iyiyim canım protezlerle yaşamaya alıştım kaydirigubbakcemile3 sanırım bir kaç hafta sonra kurtulmuş olurum diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım bilmiyorumkismile
cerende iyi maşallah canım bir yaramazlık yok şükür.

valla aynurcum artık ben hiç kimseye bir şey söylemiyorum
çünkü zaten kimsenin burayı iplediği yok
herkes bir face sevdasına takılmış kalmış burada olmayanları orada sürekli görmek üzüyor beni
anlıyorumki burası sıkıcı olmuş artık orası çekici
sadece bu yüzden işte YAZIK diyorum....

canımmm çok geçmiş olsun hemen doktora git muayene ol test tahlil yapsınlar öğren ne olduğunu böbrek taşı çok zor bizim ailede ben hariç herkeste var malesef ve çok çektiler canım yaaa mutlaka doktora git ihmal etme.

ben daha iyiyim canım protezlerle yaşamaya alıştım kaydirigubbakcemile3 sanırım bir kaç hafta sonra kurtulmuş olurum diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım bilmiyorumkismile
cerende iyi maşallah canım bir yaramazlık yok şükür.
çok teşekkür ederim canım benim sağol ben biliyom kuşum taş+iltahap şuan tecrübelerimi konuşturuyorum ama en kısa zamanda tabikide gidicem canım
bugün iyiyimçok şükür
iyi ol canım hep iyi olun sağlık olsun canım hiç değilse ağrın olmuyor azda kalmış protez çıkınca dahada rahat edicen inşallah maşallah kuzuya maşallah:nazar:

çok teşekkür ederim canım benim sağol ben biliyom kuşum taş+iltahap şuan tecrübelerimi konuşturuyorum ama en kısa zamanda tabikide gidicem canım
bugün iyiyimçok şükür
iyi ol canım hep iyi olun sağlık olsun canım hiç değilse ağrın olmuyor azda kalmış protez çıkınca dahada rahat edicen inşallah maşallah kuzuya maşallah:nazar:

ooyyy gülüm yaaaa sağlşık işte herşeyin başı sağlık ancak kaybedince kıymeti biliniyor malesef sen de kendine dikkat et güzelim ya ne yapılması gerekiyorsa yap çekme...

evet canım ağrılarım baya azaldı şükür sabırla bekliyorum protezler çıksın diye o zaman rahat edicem tam anlamı ile inşallah.

herkeze slm nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür..
uzun zamandir giremiyorum bir mirac hasta oldu bi ben hasta oldum sonra bizim mirac yine sünet olmasi lazim biraz etliydi pipsi bende dr götürdüm tekrar olmasi lazim dediler kücük bebeklerde görülen birseymis biraz morelim bozuldu yavrum yine olucak diye ama saglik olsun..
suan yine hasta kuzum burda havvalar kötü bi souk bi sicak derken hast oldu kuzum..
iglessin tekrar sünet olucaz bakalim nsil gecicek...

insallah yaramaz bir durüm yokdurdur hepinizi cok cok öpüyorum allaha emanet olun..

çok geçmiş olsun canım inş bir daha tekrarlamaz

kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
Cumada hem dr hemde pasaport işleriyle uğraştım
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi

sizler nasılsınız

Back
X