Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Evet canım Öle oldu valla aman baŞta yazacaktım unuttum kız senın kız harbı maymun pıS nazar deĞecek yav maŞallah ısırırım ben onu....maŞallah teyzem sana...dıŞlerını yerımmm

Son düzenleme:
aaaaa bu nerden çıktı şimdi delikafadulden

ablacım kas gevşeticiyi sür sonrada sıcak havlu ile sar yumuşasın başka türlü baş edemezsin
valla bilmiyorum nerden çıktı, resmen baş parmağını cok cok cok emiyor

evet dediğin gibi yapayım, kas gevşetici sürüyorum sadece kapatmıyorum bölgeyi
amanın rüzgardenizin boynumu tutulmuş,aay onu bana sorun boyunda fıtık belde fıtık,
ters bi haraket yapmaya gör,korkutmak istemem ama allah korusun,boyun sağlamsa bile sıkıntı kalıcı olabilir,bikaç gün sürükler,zorlamasın kendini,
kas gevşetici ,ağrı kesici kremler sürüp ,bol istirahat etsin,başka çaresi yokboshayallersmile
sağol roşum :) hoş geldin aramıza :)

kas gevşetici ve ağrı kesici kremlere evet ama istirahat nerdeeee????
Slm geldim geldim

gülçincim burdaytım anacım yorgunum hafta sonu çok gezdik daha kendime gelemedim...

Filiz ablacım seni burda görmek ne güzel... Iyim canım şükür oğlanda ii pek yemek yemiyo tek sorunum oo pek dememe bakma bayağı iştahsız bi oğlum var..ne yapçam bilmiyorum vermesem hiç istemiycek maşalahh rüzgarıma anasına rahatta vermezmiş yerim ben onu....elini emerler benim oğlan bu dönem çok emiyo..doktor emsin elleme demişti...çok yorgunum havadanmıdır nedir ağırlık var üstümde..

Neşe tansiyon sorunumu yaşamış hiç bilmiyodum aman allah korusun şu tansiyondan allahtan düşükmüş....

Meloş abla harbiden çok yoğun giremiyo yoksa hayatta bırakmazdı burayı...
Arifecim nasılsın canım...
Aynur sen nasılsın canım.

Gülçincim sen ansılsın a canımişler nasıl cerencim nasıl eve gidince bi öpüver o tatlı yanaklarından fatoş teyzen içinde...

Nurcum sen nasılsın ilayda nasıl canım benim...
canıııııııımmmmmmmm nasılsın?

demek yemek probleminiz var, hay allah :( işin zor valla... bizimki bugün başladı emmeye, hayret ya... neyse Aras'ı öp benim için canım :)

cerencim k.pederimin kahrı yoktur bana,her işini kendi yapıyo,
allah sağlıklı ömür versin inş.
sen kendine çocuklarına zor yetişiyosun der,
senin halini görüp iş beklersem günaha girerim diyo saolsun,hoş demesede yapamam ,gücüm yok gerçekten de,
neyse kıslar hepinizi öpüp kaçiim ben zira çok işim var,opuyorumnanaktanrüzgarcııma çok geçmş olsun:Saruboceq:

teşekkürler canım, tanıştığımıza sevindim

sağol fatoşçum valla tam bir maymun oldu bu minik cadı

sende aras beyin yeni resimlerini koysanda görsek bacım

valla bilmiyorum nerden çıktı, resmen baş parmağını cok cok cok emiyor

evet dediğin gibi yapayım, kas gevşetici sürüyorum sadece kapatmıyorum bölgeyi

bence o parmağın emiliyor olabileceğini yeni keşfetti
geçenlerde tam uyumak üzere iken cerende emziği ağzından düşünce parmağı ağzına gitmişti oda emmişti anlık bir reflex olarak. kaydirigubbakcemile3
ama emziği emmeyi daha çok seviyor bizimkisi kaydirigubbakcemile3

evet evet öyle yap ablam sende rahat edersin.

canım benim yaaa kıyamam sana umarım çok sancın olmaz :teselli:
bugün iyiyim canım hiç ağrım olmadı şükür
afİfem geÇmİŞ olsun ne oldu kuzum arasada bakıyom okuyamıyom kusura bakma nen var bacım...
sorma canım böbreğim ağrıyor sağol hayatım
Slm geldim geldim

gülçincim burdaytım anacım yorgunum hafta sonu çok gezdik daha kendime gelemedim...

Filiz ablacım seni burda görmek ne güzel... Iyim canım şükür oğlanda ii pek yemek yemiyo tek sorunum oo pek dememe bakma bayağı iştahsız bi oğlum var..ne yapçam bilmiyorum vermesem hiç istemiycek maşalahh rüzgarıma anasına rahatta vermezmiş yerim ben onu....elini emerler benim oğlan bu dönem çok emiyo..doktor emsin elleme demişti...çok yorgunum havadanmıdır nedir ağırlık var üstümde..

Neşe tansiyon sorunumu yaşamış hiç bilmiyodum aman allah korusun şu tansiyondan allahtan düşükmüş....

Gülçincim sen ansılsın a canımişler nasıl cerencim nasıl eve gidince bi öpüver o tatlı yanaklarından fatoş teyzen içinde...

hoşgeldin canım nasılsın aras nasıl ohh gezmeklere gidlmiş ne iyi yaptın iyi olmuştur sizin için bugün iyiyim canım çok şükür arasın yeme problemimi var hay allah ya inşallah çabuk düzene girer
itiraf ediyim ben topicinize kaçak girdim,aklinialirimsmilesakarya topicinden sızdım,cereni takip edrkene kendimi burda buldumbilmiyorumkismile

hoşgeldin sefalar getirdin canım ertık hep beklerizopuyorumnanaktan

Slm geldim geldim

Biz iyiyiz canım beniim sen nasılsın paşam nasıl bakalım

itiraf ediyim ben topicinize kaçak girdim,aklinialirimsmilesakarya topicinden sızdım,cereni takip edrkene kendimi burda buldumbilmiyorumkismile

Hoşgeldin sefa geldin canım

evet canım çok doğru söyledin onu allah hepimize önce sağlık versin
ediyorum canım etmemmi günlerdir aklım çıkıyor ağırıcak diye neyseki durudu şükür
bu havada sıcak su torbasıyla oturuyorum korkudaneyvahedigeldismile
zaten tekrarlarsa bu sefer doktorda alıcam soluğu :sinifsinif:
inşallah canım az kaldı rahat edicen sende inşallah

nurcum hoşgeldin canım çok ama çok geçmiş olsun bitanem umarım biran önce kurtulursun baş ağrından şunada bi çare bulamadılar ya allah şifa versin canım
hayırdır kuzum pasaport falan ne iş yolculukmu var ilaydam nasıl

kim gelmiş biricik ablam opuyorumnanaktan
ablacım nasılsın ya çok özledik seni vay vay rüzgara bak sen esir almış seni sıpa
eee o kadar bekledin bak şimdi burdayım diyor ablam senin rüzgar işini biliyor bence
süper kilolar gitmiş formadasın yani çok güzel hiç rüzgardan dert yanma sen oğluşun senin için uğraşıyor ablamkaydirigubbakcemile3
bende girdim bu kilo işine verdim ama tartılmak kısmet olmadı ama bu aralar spor yapamıyorum böbreğim ağrıyor yediklerime dikkat ederek hiç değilse alamıyım diye uğraşıyorum bakalım artık
valla ablam seni çok özledik biz ay biz kıyarmıyız hiç sana herkes derken ipi sapı toplam bir elin parmağı kadarız ablam onlarda iyi şükür diğer arkadaşlar artık hiç uğramıyor malesef:umursamaz:

ay yerim ben senin o minik parmaklarını canım

sanada merhaba rüzgarcımmopuyorumnanaktan

ablam nese iyiydi gülçin yazmış zaten evde dinleniyordu en son
bana gelince aşılamdan sonra bişi yapmadım ablacım kendi halinde deniyoruz ateş falan ölçüyorum yumurtamı takip ediyorum normalde gelecek adet günümde 2. aşılamayı düşünüyorum ama kısmet tamamen teslim oldum artık herşey allahtan ne eylerse güzel eyler ben hayırlsını sağlıklısını diliyorum ondan benden böyle
ay ablam yeterki gelsin belki bende söyelenicem şikayaet edicem o zaman ama bu hasretle bekleyişe değer dimi sorma al işte geldim der gibi intikam alıyorlar kaydirigubbakcemile3

afiyet bal şeker olsun yarasın kuzucuğa

teşekkür ederim arifem inş kurtulurum şu beladan 7 yıldır çekiyorum bu derdi
yazın almanyaya gitmek istiyorumda ondan çıkarttırdım
sen nasılsın canım nasıl gidiyor

biz iyiyiz canım beniim sen nasılsın paşam nasıl bakalım

hoşgeldin sefa geldin canım

teşekkür ederim arifem inş kurtulurum şu beladan 7 yıldır çekiyorum bu derdi
yazın almanyaya gitmek istiyorumda ondan çıkarttırdım
sen nasılsın canım nasıl gidiyor

inşallah canım ya 7 yılmı allah dayanma gücü versin nurcum yok dimi bunun kesin tedavisi ne zor ya
anladım canım ablanın yanına dimi
bende iyyim çok şükür canım aynı koşuşturmaca işte

ıyım nurcum saol canım arasta ıı ŞÜkÜr..
arıfem geÇmıŞ olsun canım ya ınŞallah Çabuk atlatırsın tatlım ne desem ne ıyı gelırhıÇte bılmeme..

Herkese merhaba dİycem ama kİsmecİkler yok hepİmİz Çok suÇluyuz bu konuda Özellİkle ben topİĞİ Çok İhmal ettİm bak ya ta arka sayfalara kaymıŞ topİĞİmİz sadece gÜlÇİn gelmİŞ gÜnaydın demİŞ okadar nerde eskİ canlı sohbetlerİmİzz offf offf İÇİm sıkıldı

sabahtan beri otuz kere geldim buraya baktım kimse yok gelen giden yok artık canı sıkılmasın diye bakmaktan vazgeçtşm bendeee :delphin:

bu ne yaa bu ne yazık vallahi çok yazık.....

hadi bana iyi akşamlaaarrrrr gideyimde kızımla hasret gidereyim bari
byeee byeeeee

kıslar şikayetler işe yaramış
son sayfaları okuyamadım bayağı gelen olmuş kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah
ben dün çok rahatsızdım kızlar böbreklerim ağrıyor bu aralar ya kum yada taş var heralde çok şükür bugün daha iyiyim kendimce bişiler yapıyorum umarım tamamen geçer

gülçinim nasılsın canım ceren nasıl parmağın geçtimi canım

meloş ablam nasılsın nasıl gidiyor işler yoğunmusunn hala

jerrorcum canım nasılsın ne yaptın kuzum ayrıldınmı iş yerinden cemre nasıl çıktımı hiç dişiniz

canım sağol iyiyim valla aynı ablacım gelemiyorum buraya bile senağlama

ablacım hani sen zayıflıycam diye rejim falan yapıyordun
dikkatliol belki böbreğin bununla alakalı ağrıyor olabilir,geçmişolsun.
valla hepinizi çoook özledim gerçi gelsem de pek kimse olmuyor amaa :sinifsinif:

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr... valla uzun zaman oldu ama inanın Rüzgar sayesinde hiçbir şeye vakit bulamıyorum, son derece hareketli ve ilgi isteyen, kaprisli ve inatçı bir velet... hamileyken bu çocuk uslu olacak diyordum, çok sakindi karnımdayken ama nerdeeeee anamı ağlatıyor valla... şu an karşımda oyun halısında ama yırtıyor kendini ilgilen benimle diye ama alışması lazım yalnız oynamaya... ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten... ha bu arada zayıflamak isteyenlere bir Rüzgar tavsiye edebilirim, hamile kaldığımda 68 kg idim şimdi 61'e kadar indim oğlumun sayesinde... buraları çok ihmal ettim biliyorum, beni affedin, geçmişi okuyamadım doğru dürüst, umarım bir yaramazlık yoktur ve herkes iyidir... evde wireless kullandığımız için Rüzgar'a zararlı olduğunu düşündüğümden devamlı açık tutamıyorum, bunun da etkisi var buraya gelemememin, eskiden bütün gün açıktı sayfa... neyse bende durumlar bu kızlar, hepinizi çok özledim :)

slm canım şükür kavuşturana.kaydirigubbakcemile5
heee bu erkek milleti böle hep kendileriyle ilgilenilsin a.s
rüzgarbeyi öpüyorum kocaman .buarada bilgisayarın yanına küçük kaktüslerden
koyarsanız radyasyonu emiyormuş ben öle yaptım opuyorumnanaktan

wuuhuuuuu bende üye oldum can sıkıntısından hadi bari cerenede tıklayıoverin gari :):):)
bir şey oalcağından değil ya maksat muhabbet işte

http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=e64865bc-f4c3-4b51-8a40-e91470e177ec

bune gülçin nereye üye oldun kıs bi bakim bakam kaydirigubbakcemile4

gülçincim cerenin resimlerine akşam özlemlebaktık.dedimya dinletisi vardı
ordan gelince açtık maaşallah. ya zaten benim bişey sölememe gerek yok
nasıl derler kaydirigubbakcemile3 anladın sen onuuu.
zaten özlem bayılıyor şekerşeye oooyyy yerim seni dedi durdu.

birde kıza ne maymun diyon be :mymeka:

kıslar şikayetler işe yaramış
son sayfaları okuyamadım bayağı gelen olmuş kaydirigubbakcemile

canım sağol iyiyim valla aynı ablacım gelemiyorum buraya bile senağlama

ablacım hani sen zayıflıycam diye rejim falan yapıyordun
dikkatliol belki böbreğin bununla alakalı ağrıyor olabilir,geçmişolsun.
valla hepinizi çoook özledim gerçi gelsem de pek kimse olmuyor amaa :sinifsinif:

slm canım şükür kavuşturana.kaydirigubbakcemile5
heee bu erkek milleti böle hep kendileriyle ilgilenilsin a.s
rüzgarbeyi öpüyorum kocaman .buarada bilgisayarın yanına küçük kaktüslerden
koyarsanız radyasyonu emiyormuş ben öle yaptım opuyorumnanaktan

bune gülçin nereye üye oldun kıs bi bakim bakam kaydirigubbakcemile4
inşallah işlerin hafiflerde yine gelirsin ablam
yok ablacım ondan değil bende hep oluyor bu atlatıcaz inşallah sağol teşekkür ederim
bizde seni özledikopuyorumnanaktan
herkese günaydın mutlu bir gün olsun inşllh opuyorumnanaktan
günaydın ablacım amin inşallah hepimiz için nasılsın

sanada hayırlı sabahlar canım nasılsın bugün

Back
X