Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçincim cerenin resimlerine akşam özlemlebaktık.dedimya dinletisi vardı
ordan gelince açtık maaşallah. ya zaten benim bişey sölememe gerek yok
nasıl derler kaydirigubbakcemile3 anladın sen onuuu.
zaten özlem bayılıyor şekerşeye oooyyy yerim seni dedi durdu.

birde kıza ne maymun diyon be :mymeka:

baktın demek sonunda fotolara mersiiiii opuyorumnanaktan
anladım ben oni analdım yerimseniben
özlemide öpüyorum aynen ilet şekerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çünkü o bir maymun kaydirigubbakcemile3
benim maymunum kaydirigubbakcemile3

sanada hayırlı sabahlar canım nasılsın bugün

sağol canım sanada
aslında pek iyi değilim arifem :çok üzgünüm:
dün akşam pansuman yaptık pansuman esnasında protezler çıkartılıyor temizlenip tekrar takılıyor bizde çıkarttık temizledik ama geri takamadık parmaklarıma protezin yeri kapandı çünkü birde yaralar hala kapanmamış canım yanıyor mafoldumben
bıktım artık yaa yani varya aylardır bu acıyla yaşamaktan sıtkım sıyrıldı artık psikolojim bozuldu doğum yaptım bu kadar acı .ekmedim inan ne yapacağımı şaşırmıuş durumdayım doktrorada ulaşamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

baktın demek sonunda fotolara mersiiiii opuyorumnanaktan
anladım ben oni analdım yerimseniben
özlemide öpüyorum aynen ilet şekerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çünkü o bir maymun kaydirigubbakcemile3
benim maymunum kaydirigubbakcemile3

sağol canım sanada
aslında pek iyi değilim arifem :çok üzgünüm:
dün akşam pansuman yaptık pansuman esnasında protezler çıkartılıyor temizlenip tekrar takılıyor bizde çıkarttık temizledik ama geri takamadık parmaklarıma protezin yeri kapandı çünkü birde yaralar hala kapanmamış canım yanıyor mafoldumben
bıktım artık yaa yani varya aylardır bu acıyla yaşamaktan sıtkım sıyrıldı artık psikolojim bozuldu doğum yaptım bu kadar acı .ekmedim inan ne yapacağımı şaşırmıuş durumdayım doktrorada ulaşamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun canım
hay allah evdemi yapıyordunuz pansumanı canım daha önce nasıl yapıyordunuz yani hemenmi kapandı yeri ay nasıl canın yanmıştır
anlıyorum canım küçük ve basit gibi gözüküyor ama dışı seni iç beni misali
rabbim daha büyük dertler vermesin canım geçicek inşallah bitanem bi doktora falan gitseydin onlar takabilirdi belki olmazmı doktor nerdeymişki ya geldimi hepsi üst üstte zaten sabır canım inşallah en kısa zamanda iyilleşir parmağın eskisinden çok daha iyi olur kıyamam yaaŞeniz

aaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun canım
hay allah evdemi yapıyordunuz pansumanı canım daha önce nasıl yapıyordunuz yani hemenmi kapandı yeri ay nasıl canın yanmıştır
anlıyorum canım küçük ve basit gibi gözüküyor ama dışı seni iç beni misali
rabbim daha büyük dertler vermesin canım geçicek inşallah bitanem bi doktora falan gitseydin onlar takabilirdi belki olmazmı doktor nerdeymişki ya geldimi hepsi üst üstte zaten sabır canım inşallah en kısa zamanda iyilleşir parmağın eskisinden çok daha iyi olur kıyamam yaaŞeniz

yok canım evdeki ilk pansumandı doktorun anlattığı vede gösterdiği şekilde yaptık ama anlayamadım protezlerin yeri nasıl kapandı göremedik görmedende takamayız zaten o plastikleri çok acı veriyor uyuşturulması şart.
hem nasıl yanıyor canım anlatamam çok basit görünüyor gerçketen ama gel birde bana sor bak diyorum doğumda ben bu kadar acı çekmedim sen düşün gerisini ayaklarım acaip hassas dokunamıyorum yaaaa
neyse doktora ulaştım sonunda hemen gel dedi şimdide eşimi bekliyorum gelsin gidicez tabi burdan istanbula koştur koştur bakalım yetişebilcezmi mafoldumben

canım yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun canının nasıl yandığını tahmin edebiliyorum iki gündür benimde dişim ağrıyo deli oldum valla bu diş ağrısı başımada vuruyo valla gerilimliyim inşallah sonsuza dek kurtulursun bu sorundan

arifem sanada çok geçmiş olsun tatlım evet sıcak tut kendini havalar sıcak olsada su torbasına devam iyi gelir o sana

canım yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun canının nasıl yandığını tahmin edebiliyorum iki gündür benimde dişim ağrıyo deli oldum valla bu diş ağrısı başımada vuruyo valla gerilimliyim inşallah sonsuza dek kurtulursun bu sorundan

ayyy inşallah birtanem inşallaaahhhhh allahım kimseye böyle dert sıkıntı vermesin
sağlık o kadar önemliki hastalığın küçüğü büyüğü yok işte can yakıyor
sanada çok geçmiş olsun tatlım yaa diş ağrısı kabir azabının yarısı derler allah yardımcın olsun bütün beynin oyuluyordur şimdi doktora gittinmi çürükmü?

nur migrenin tutmuş çok kötü çekilmez bir ağrıdır ben sinüzit olduğum için ağrının nasıl olduğunu tahmin ediyorum çok geçmiş olsun tatlım iloşumu öp

işin kötü yanı dr izinde imiş bende başka dr a gitmek istemiyom çekiyom böyle
minik kuşumu çok öp annesi

işin kötü yanı dr izinde imiş bende başka dr a gitmek istemiyom çekiyom böyle
minik kuşumu çok öp annesi

yaaa yapma böyle daha kötü olursun yaşamaktan tad almazsın
cemrenin sana ihtiyacı var sen acı çekerken ansıl ilgileneceksin çocukla
git bir an önce bir doktora erteleme.

bide ben ayın 22 sinde regli olmam lazımdı hala olmadım onun streside var

hade yaaaaa kafamçokkarıştı

ilk defa böyle günüm sekti acayip stres oldum şimdi

bir test yap istersen canım korunmuyormuydunuz benneyaptımki

canım eşim kendi korunuyo vede ev testlerinden yaptım korkumdan valla eşim hernekadar stres yapma ben eminim desede test yaptım negatif ama gelgörki yinede huzursuzum

canım eşim kendi korunuyo vede ev testlerinden yaptım korkumdan valla eşim hernekadar stres yapma ben eminim desede test yaptım negatif ama gelgörki yinede huzursuzum

hey allahım sakin ol güzelim ya dert etme sıkıntıdan stresten hasta olmamışsınıdr valla şu evdeki testlere hiç güvenim yok çok rahatsızsan bu durumdan git bir kahn tahlili yaptır rahat et baktın adet yok söktürücü kullan kendine gel ama çok takma kafaya hiç gelmez adetin bu kez.

benim günüm hiç sekmezdi en fazla 1 gün atardı ileriye

canım benim sakin olll kafayı yersin düşünme böyleeee

offffffff offffff bayan olmask ne zor şu dünyada

zor ama güzel herşeye rağmen şuan çektiğima acılara rağmen kadın olduğum için mutluyum
bir daha gelsem dünyaya tekrar kadın olmak isterim :lepi:

canım ev testleri güvenilir değilmi bak içime kurt düşürdün oysa ben ilk hamişliğimde de test te çıkmıştı şimdi çıkmadı diye biraz rahatlamıştım

canım ev testleri güvenilir değilmi bak içime kurt düşürdün oysa ben ilk hamişliğimde de test te çıkmıştı şimdi çıkmadı diye biraz rahatlamıştım

yaa canım bir tane ile kalma eğer varsa elinde iki üç tane yap ben hamile olduğum halde negatif idi sonuç bunun örneğide çok var ama sen kendini bilirsin güzelim ya en azından hamilelik yaşadın hissederdin olsaydı.
Bu kadar dert edeceğine git izin al ver kanı bitsin ya bir saatte çıkar sonuç daralma boşuna

Back
X